Kololega s posla mijenjao u ovlaštenom za nekih 2000kn.
Kololega s posla mijenjao u ovlaštenom za nekih 2000kn.
Iapk je cifra nešto viša, 2200kn, u Smartsonu.
Ima li netko problem sa touch screenom nakon postavljanja tempered glassa?
Upravo stavio tempered glass na obicni S7, staklo je stvarno odlicno i lijepo pokriva od ruba do ruba, nema nikakvih tragova niti nicega, ali je sensitivity toliko loš da me ubija, nisam navikao tolko jako pritiskati ekran kada nešto radim na mobu.
Ja sam curi montirao kaljeno na obicni s7, touch je isti kao i bez stakla... Tako da nezzz zasto ti tako radi.
Upravo stavio tempered glass na obicni S7, staklo je stvarno odlicno i lijepo pokriva od ruba do ruba, nema nikakvih tragova niti nicega, ali je sensitivity toliko loš da me ubija, nisam navikao tolko jako pritiskati ekran kada nešto radim na mobu.
Ni jedno staklo nije savšreno. Ili ima problema sa pokrivanjem ekrana, ili sa prianjanjem na ekran ili eto sensitivnost. Ja sam prošao kroz nekoliko stakala i na svakom je bio jedan od tih problema...
Ni jedno staklo nije savšreno. Ili ima problema sa pokrivanjem ekrana, ili sa prianjanjem na ekran ili eto sensitivnost. Ja sam prošao kroz nekoliko stakala i na svakom je bio jedan od tih problema...
Pošto kažeš da si ih prošao nekoliko, s kojim si najzadovljniji? Može neki link? Hvala
EDIT: čak razmišljam da skinem staklo i ostavim bez, isplati li se to? Inače jako pazim na mobitel i nikad ga nemam u dzepu sa ključevima i slično, ali mislim da svako malo stavljanje i uzimanje sa džepa će s vremeno pohabat ekran..
Pošto kažeš da si ih prošao nekoliko, s kojim si najzadovljniji? Može neki link? Hvala
EDIT: čak razmišljam da skinem staklo i ostavim bez, isplati li se to? Inače jako pazim na mobitel i nikad ga nemam u dzepu sa ključevima i slično, ali mislim da svako malo stavljanje i uzimanje sa džepa će s vremeno pohabat ekran..
Ah kod tih stakala je kompromis, ili češ prihvatiti lošiji senzitivitet ili to da staklo ne prianja kako treba. E sad i ja isto pazim na mobitel poprilično. Mislim ekran ako se razbije to je 2500kn popravka...Ja san na kraju izuo pare i kupio masku koja dolazi sa svojim staklom. E sad maska je poprilično glomazna i sensitivitet ekrana je slabiji ali navikao sam. Bar znam da je manja šansa da mobitel pri padu se teško ošteti. A kupio sam OtterBox Defender masku za S7E.
Tek sam sad shvatio da je kolega pitao za obični S7. To ne znam. na S7E stakla sva prave probleme.
Nitko ne drami, postavio sam normalno pitanje. Vjerovao ili ne sa obicnim S7 ima itekakve frke sa kaljenim staklom. Običan S7 ima malo zaobljene rubove i to stvara probleme; stakla ili ne pokrivaju rubove ili pokrivaju rubove ali su onda mrvicu uzdignuti od ekrana i loš je sensitivity ili ostavljaju "ghosting" effect... Nillkin kolko vidim je staklo koje nejde od ruba do ruba tako da ništa od toga, preužasno mi je to za vidjeti.
Ja imam S7E, dakle situacija sa kaljenim staklima je katastrofa. Probao sam, ali maknuo ga nakon 5 minuta.
AKo paziš na mobitel, ne bi trebalo biti problema i bez zaštitnog stakla.
Ovaj novi update od 94,98mb - brutala.
Baterija se poboljšala s novim updateom.Baterija nakon 50% - 3h i 27min Sot-a - to nikad nisam imao ni na jednom mobu. Sve nešto ne vjerujem da Samsung nije ništa sjebao s Nougatom.
Ova fluidnost na Nougat je odlična - više od toga mi ne treba. Nema laga, nema problema s ramima (you tube - nastavak videa) i sl..., sve super složeno. Grace UX - veliki napredak naspram TW.
Koliko vidim svi nešto imaju problema s Nougatom, Samsung kao urica radi - ništa.
Ja imam S7E, dakle situacija sa kaljenim staklima je katastrofa. Probao sam, ali maknuo ga nakon 5 minuta.
AKo paziš na mobitel, ne bi trebalo biti problema i bez zaštitnog stakla.
Također sam maknuo staklo, jednostavno se previše naživciram kad pišem i ne registrira mi pola slova. imati ću bez svega i gotovo, eventualno neka folijica najobicnija, čisto da se grebanje spriječi.
Imam S7 kupljen u Santa Domenici u slobodnoj prodaji. Kad bi trebao dobiti Nougat, zna li tko?
Vjerojatno za pola godine ako i tada, topla preporuka stavi BTU nougat i miran si
Galaxy S7 Edge SM G935F
Ima li još tko problem da je bK DIsabler prestao raditi nakon zadnjeg updejta BTU Nougata (onog jučer, od cca. 100mb)?
Opće nemože dohvatiti onu licensu što kod pokretanja učitava.
Ovaj novi update od 94,98mb - brutala.
Baterija se poboljšala s novim updateom.Baterija nakon 50% - 3h i 27min Sot-a - to nikad nisam imao ni na jednom mobu. Sve nešto ne vjerujem da Samsung nije ništa sjebao s Nougatom.
Ova fluidnost na Nougat je odlična - više od toga mi ne treba. Nema laga, nema problema s ramima (you tube - nastavak videa) i sl..., sve super složeno. Grace UX - veliki napredak naspram TW.
Koliko vidim svi nešto imaju problema s Nougatom, Samsung kao urica radi - ništa.
Meni isto nakon tog updejta mob leti, mob je na 70 posto i već ima 3 sata SOT-a, prezadovoljan sam
Galaxy S7 Edge SM G935F
Vjerojatno za pola godine ako i tada, topla preporuka stavi BTU nougat i miran si
naša upute na netu, čini se dosta jednostavna procedura. http://wccftech.com/update-galaxy-s7-to-android-7/
jel mi ovo ruši garanciju iz nekog razloga? da ne bi za godinu dana tukao sam sebe ako se šta dogodi...
Ne rusi garanciju jer stavljas zvanicni firmware od samsunga. Knox se ne buni i u mobitelu pise da je originalni firm unutra... Svi to rade....
Novi S7E za 3200 kn?
Ne rusi garanciju jer stavljas zvanicni firmware od samsunga. Knox se ne buni i u mobitelu pise da je originalni firm unutra... Svi to rade....
ok. onda da skinem britansku verziju? vidim da ima za hrvatsku od t-mobiela i vip-a...