Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.394.416
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
ibosilj kaže...

Dal može netko ko ima s7/s7e od samog izlaska reci kak se baterija drzi nakon evo skoro godinu dana? Tj. dal se primjeti gubitak kapaciteta mozda ili se vide kakve posljedice brzog punjenja?

Na s6 koristim od prvog dana, a kupljen je nesto malo nakon izlaska na trziste. I dan danas imam 5h screen on timea, tako sa bez sekirancije. 

9 godina
neaktivan
Pozz ekipa..imam galaxy s7 edge iz telemacha slovenije i 99% sam siguran da je moja verzija slovenija (SIO) s time da sam prije nekih tjedan dana stavio BTU nougat united kingdom..dali neko zna 100% koja je verzija mobitela iz telemacha slovenije jer ja nemogu sada vidjet koji je moj original csc a htio bi ga vratit na original verziju kada izbace nougat za njega radi garancije?? Hvala unaprijed na odgovoru

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Garancija ti ostaje dok god je originalni firm gore a to su svi sa sammobile.
11 godina
Ako nisi siguran koje je verzija bila u originalu, mozes sa snartswitchom vratiti na original verziju sa kojom je izasao iz tvornice... Ides na recovery i initializatio i upises s/n telefona i po njemu ti stavi tu verziju, ali onu koja je trenutno aktualna...
16 godina
Almin94 kaže...
ibosilj kaže...

Dal može netko ko ima s7/s7e od samog izlaska reci kak se baterija drzi nakon evo skoro godinu dana? Tj. dal se primjeti gubitak kapaciteta mozda ili se vide kakve posljedice brzog punjenja?

Na s6 koristim od prvog dana, a kupljen je nesto malo nakon izlaska na trziste. I dan danas imam 5h screen on timea, tako sa bez sekirancije. 

Znam da je tema S7, ali kako na S6 imaš 5h SOT?

Meni je max 2h. 

Battlelog: MUDO_HR
9 godina
neaktivan
Jesi siguran? Jer je meni lik na sammobileu bas reko kad mjenjas csc garancija se gubi onaj greenman
9 godina
neaktivan
Hvala ti probat cu tako onda ali kad izbace nougat jer mi se ne vraca na marsh nakon nougata
14 godina
ibosilj kaže...

meni je blizu godine dana, i ne mogu reci da primjetim razliku na lošije, čak bi i rekao da mi sa nekim updatima izdržljivost sve bolja. Stim da wifi nikada ne gasim, kao ni lokaciju, BT, mobilne podatke. Niti sam išto radio u postavkama da mi baterija duže traje, automatsko osvjetljenje ekrana. Spojen na BT sa satom i cesto se spaja na handsfree u autu (ne samo za pozive vec i za muziku). Igrice jako rijetko igram na mobu, i izdrzi mi sve bez ikakvih problema dan. Punim ga ujutro kad se probudim, volim se ustat ranije popit kavu i istusirat se, i ne volim mob drzat stalno na punjacu, i tu mi brzo punjenje super dode. Ne vidim nikakve posljedice od brzog punjenja, i neznam zasto bi bile... puni sa 2 ampera i to je sva mudrolija (ispravite me ako grijesim)

edit: radi se o s7

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 12:18 (overdice).
17 godina

mjenjanjem csc-a gubi se gara.

9 godina
neaktivan
E zato bi htio vratit na original firmware..kad bi vratio na stari csc onda bi mi vrijedila garancija jel?
17 godina

trebalo bi bit ali prvo provjeri kod nekih od servisera...nista te ne kosta pitat da se neugodno iznenadis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Moj S6 su u Agram servisu uzeli bez ikakvih problema a imao sam francuza i njegov csc. Ne vidim razlog zas ti nebi vrijedila garancija ako si stavis orginal software, kazem meni nisu nista rekli za to.

A sto se tice baterije, imam S7 pol godine i ista je ko prvi dan. Nekad se zna desit da se malo brze prazni ali to je do aplikacije neke i reset to rijesi. Cijeli dan sa oko 4.5h screen on time bez vecih problema mogu (70% na WIFI 30%na mobilnom int )

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 14:49 (AudioGorilla).
9 godina
neaktivan
Meni isto garancija vrijedi u agramu a neznam eto vidis neko kaze vrijedi neko da ne vrijedi
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

mjenjanjem csc-a gubi se gara.

Zašto bi...nema smisla. Ti svoj mobitel možeš kupit u bilo kojoj državi EU. Eu je jedinstveno tržište tako da bili koji csc možeš imat na svom mobitelu. Garancija ti vrijedi u HR kao i u Španjolskoj u ovlaštenom servisu.

15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Znam da je tema S7, ali kako na S6 imaš 5h SOT?

Meni je max 2h. 

Ako zelis proslijedim ti Debloat skriptu koju flashas putem custom recovery-a. 

9 godina
neaktivan
Znaci nemoram ni vracat csc na slovenski koji mi je i bio?
9 godina

odlučio sam kupit s 7 edge al u tcomu imaju samo plavi, blue coral... mozete li mi pomoc kako izgleda uzivo? jel ljepsi od crnog? hmhm 

0 0 hvala 0
17 godina

A što ti piše pod CSC Code u Phone Info aplikaciji?

9 godina
neaktivan
Zstef pise mi btu na sve..jer sam promjenio csc i sve u taj united kingdom 7.0 nougat..i zato me zanima dal je potrebno vracat natrag na slovenski za koji nisam ni siguran da je 100 posto taj..radi garancije
14 godina
neaktivan
Ja ti imam crnog i ne bi ga ponovno uzeo.Plavi mi ludo izgleda pa ti predlazem plavi.
14 godina
neaktivan
Jesam ti odgovorio...ne moras vracat.Garancija se priznaje bilo gdje u EU. Bitno da nije rootan...
9 godina
neaktivan
Ok frend hvala na informaciji sad mi je puno lakse 😁 a sto se tice boje i ja imam crni meni je brutalan i dalje plavi mi je najbolji poslje crnog a daleko najljepsi je onaj novi pearl black full crni i okvir je crni..nadam se da ce s8 imat takvu full crnu boju

1 0 hvala 0
16 godina

ekipa, evo da vam se javim s jednom preporukom tko ima viška novaca a želi kvalitetnu zaštitu ekrana koja pokriva od ruba do ruba, foliju sam nalijepio na svoj uređaj i moram priznati odlična je,

dakle dobio sam od kolege iz mobilnog servisa na poklon sljedeću zaštitu za S7 Edge ekran. 

U pakiranju se dobije folija, krpica, sprej pomoću kojeg se folija nanosi na ekran. 

Evo i video kako se postavlja na S7 Edge 

Kod nas se ne može kupiti jedino preko njihove stranice i dosta je skupa s dostavom oko 250kn, i smatram da je cijena jedina mana, naveo bi kao veliku prednost to da je možete više puta skinuti i natrag staviti i morate imate dobre živce da bih je naljepili kako spada meni je trebalo oko 30min da je postavim. 

Slike u prilogu (zanemarite ovo malo prašine što mi se potkralo) :) 

0 0 hvala 1
13 godina
Pozdrav posto ima jedna tema ali je starija pa ću pitati ovdje.

U vezi Google play placanja može se raditi preko PayPala, ali samo u nekim državama. Da li postoji neki način da se zaobiđe i da postavim plaćanje putem PayPala?

Pokušao sam mijenjat GPS location vpn ali kad postavim i idem platiti nešto mi izbaci grešku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa dobro kad ce taj nougat na t-mobile uzas !  

ima da nam posalju 7.1 koliko ga tolko cekamo 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 23:29 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Budes se nacekao za t-com.. do tad zivio united kingdom btu 😁.. skini si 20 min posla ti je sve skupa sa flashanjem preko odina..puno mi je bolji nougat od marsha
11 godina
Robi1992 kaže...
Budes se nacekao za t-com.. do tad zivio united kingdom btu 😁.. skini si 20 min posla ti je sve skupa sa flashanjem preko odina..puno mi je bolji nougat od marsha

Baš to, nafrljil BTU, a tele2 se nek slika.. Kaj se mene tiče niti ne moraju dati update, komotno mogu s ovim BTU živjeti.

Jesam ja mulac ili ne znam složiti "zadatak" u kalendaru. Točnije, uopće mi se ne jalvja nikakva notifikacija, npr. složim zadatak naziva XY, za danas u 7:41 i ne desi se apsolutno ništa. (probao sam mijenjati prioritet, također ne pomaže)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 7:43 (Karlek_19).
13 godina
neaktivan
Vrati MM.
11 godina
Ekipa, jel tko radio usporedbu baterije na edge između MM i nougata? Kakvi su rezultati?

0 0 hvala 0
17 godina

mogu reci da mi je s7 na MM oko 18h bio debelo ispod 20%. Dok mi je na N evo sad 33%. I nije smanjena ni rezolucija i power profil. Mobilni net, wifi, sinkronizacija, BT, i lokacija uvijek kod mene ukljucena. Preko 10 mail acc, admin na 4fb stranice i x toga kaj obavljam na mobu. A pogotovo poziva i viber poruka... Ja sam prezadovoljan!!!

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice