Evo i mene na nougatu, nisam mogao odoljeti kad vidim kolko pišete da je dobar xD
@sudy_freak jesi uspio skinuti onu alija dark temu, meni govori da je nedostupna
Evo i mene na nougatu, nisam mogao odoljeti kad vidim kolko pišete da je dobar xD
@sudy_freak jesi uspio skinuti onu alija dark temu, meni govori da je nedostupna
Na to pitanje samo ti mozes odgovoriti..... Ja bih kupio s7 i onda s8 za godinu dana....
jednostavno. Kupi s7 edge odmah a s8 kad izađe. S7 edge onda nekom pokloni.
Di je tu logika da placa 3000kn s7e i onda 5-7000 kn s8 i na kraju pokloni nekome "3000kn"
Di je tu logika da placa 3000kn s7e i onda 5-7000 kn s8 i na kraju pokloni nekome "3000kn"
nisi nikad nikome nista poklonio, ocito
A gdje je logika da zadrzi oba moba?
ako nemas para, ne razmisljas hoces li kupiti s7e sad ili s8 za par tjedana...
Biras između ZTE-a i Prestiđija
Da
Jesi razmislio o koliko se prodanih uređaja radi tj. na koliko e-mailova moraju odgovoriti nakon što obave provjere?
Do kraja mjeseca pretpostavljam...
Backup aplikacija nikako osim ako ga rootaš.
Može se i bez rootanja, npr. s helium backup, iako ne radi za sve aplikacije
Ja kupio original Samsungov wireless punjač. Onaj nakošeni. Brzo punjenje je ipak malo sporije nego preko kabela. To se pogotovo osjeti ako je baterija skoro potpuno prazna (dakle na 5-10%). Onda mu treba i preko 2h da napuni bežično. A isto to preko žice ide za jedno sat i pol. Za ove ostale proizvođaće ne znam kakvi su.
Pa normalno da je sporije nego preko kabela, jer je wireless punjač deklariran na 10W, a punjači koji maju QC2.0 16 do 18W.
Meni mrvicu fali onaj "sažeti" dio pod postavkama, da si 9 omiljenih stvari mogao na vrh stvaiti.
Jel zna netko kako da sacuvam mpbz prilikom flashanja 7.0 na s7 ?
Htio bih clean install napraviti.
Ak oje kao kod mzabe, imaš na everziji, opciju, da pomoću još aktivnog tokena napraviš ona 2 potrebna koda. Zatim kad ponovo na mobu instaliraš, upišeš ta dva koda (koaj ti inaće teta u banci daje) i radi.
Ponavljam, kao je kao kod mzabe.
Ak oje kao kod mzabe, imaš na everziji, opciju, da pomoću još aktivnog tokena napraviš ona 2 potrebna koda. Zatim kad ponovo na mobu instaliraš, upišeš ta dva koda (koaj ti inaće teta u banci daje) i radi.
Ponavljam, kao je kao kod mzabe.
Hvala, ima slican nacin i za pbz !