Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.350.582
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

da moram i sam priznati da je i kod mene još jedan od faktora odluke bila i činjenica da S7 kupujem na 2 godine u T-Comu za 0 Kuna + 140 kuna mjeečno.

Dobro da nisam dao toliki keš i na kraju razočarenje, prodat ću ga, uložiti još cca 1000-1500 kuna i kupiti iPhone 7. 

Ova sa baterijom me izluđuje.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

razumijem te, meni je ovo prvi android, ti si sigurno koristio andride, lošije i sad ti je ovo svakako bolje.

ja sam od iPhonea 4 na iOS-u pa mi je to bio velik zaokret i vidim da sam popušio, što je tu je, nadam se da ću ga brzo prodati.

17 godina
arnes_king kaže...

Koji ste vi teski ljudi, znaci dobijete nesto besplatno i vi se zalite sto to morate cekati, pa ne mogu da vjerujem....

Nije uopće u tome stvar, ja sam zahvalan, samo ne razumijem zašto imaju tako lošu korisničku službu. Odi na face i pogledaj koliko je ljudi razočarano njihovom korisničkom službom. Da su mi fino rekli da ću dobiti karticu za šest mj., ja bi rekao hvala i čekao. Da ja odgovaram svojim klijentima na mail ovim tempom davno bi dobio otkaz.

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
9 godina
odjavljen

Znaci da nisu rekli da ces uopste dobiti bili bi zadovoljni a ovako dobices samo malo sporije to je problem..... Da se radi o popravci mobitela razumio bih te ali ovo je poklon....

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...
arnes_king kaže...

Ja to odavno vec hocu da nabavim ali ne mogu da nadjem na ebay, moze li link?

Naruci bilo koje, nemas brige. Ili jednostavno izrezi od selotejp trake. Fingerprint najpreciznije radi ako je selotejp u pitanju. Ako mozes precizno iskruziti, nema potrebe da narucujes ista. 

Hvala, pokusao sad selotejpom i izrezao sam, moze proci do daljnjeg ali mi smeta kad nije 100% kako treba. A ne mogu da nadjem niti jednu tu zastitu za home tipku na ebay to mi i jest problem, mozda pogresno trazim... zato sam ti i trazio link.

15 godina
neaktivan

Sa ovog linka sam ja narucio klik

15 godina
mr.mark kaže...

razumijem te, meni je ovo prvi android, ti si sigurno koristio andride, lošije i sad ti je ovo svakako bolje.

ja sam od iPhonea 4 na iOS-u pa mi je to bio velik zaokret i vidim da sam popušio, što je tu je, nadam se da ću ga brzo prodati.

ajme kakva drama

gledaj, s7 i s7e su vrhunski uređaji. po mnogočemu ako ne i svemu, bolji od iphonea. vjerojatno se teško prilagođavaš promjenama. vrati se na ajfon i poštedi se muka.

PSN - darklydexter
15 godina
Ezio kaže...
mr.mark kaže...

ajme kakva drama

gledaj, s7 i s7e su vrhunski uređaji. po mnogočemu ako ne i svemu, bolji od iphonea. vjerojatno se teško prilagođavaš promjenama. vrati se na ajfon i poštedi se muka.

Popusio si...hahhaha

12 godina
Ocito da si naletio na los primjerak.
Meni je osvjetljenje na automatski, ukljucen 3g non stop, non stop fejs,youtube i citanje weba i dobijem on screen sigurnih 3h, pa do 3i pol nekad i 4h on screen i to bez stednje baterije sa ukljucenim brzim punjenjem.
Sa stednjom baterije dobijem bar pola sata duze trajanje.
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
12 godina
Evo prve službene slike S8
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zviznemte kaže...
Evo prve službene slike S8

Samo sto slika nije sluzbena.

12 godina
Napisao sam neslužbena samo što imam autocorrect ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kovaos kaže...
kpavl kaže...

Ima li netko da još čeka micro sd karticu iz one promocije? 14.12. sam ispunio formu i još ništa ne javljaju.

Čekam i ja, regao se 04.12. i još čekam. Prvo nisam bio siguran dali sam se uopće uspio registrirat da bi mi tamo oko Božića došao mail u kome pitaju za točnu adresu i otad ništa.

Moram se osvrnuti i na njihovu korisničku službu koja je katastrofa, uspostaviti kontakt s njima je gotovo nemoguć osim na faceu. Također, ne razumijem šta oni to toliko "obrađuju" toliko vremena???

Meni dosla nakon tocno mjesec dana :) i ostaje kod mene. Svaka cast na poklonu! Nema se bas cesto prilike dobiti ovako nesto.

14 godina
robee1 kaže...
kovaos kaže...
kpavl kaže...

Ima li netko da još čeka micro sd karticu iz one promocije? 14.12. sam ispunio formu i još ništa ne javljaju.

Čekam i ja, regao se 04.12. i još čekam. Prvo nisam bio siguran dali sam se uopće uspio registrirat da bi mi tamo oko Božića došao mail u kome pitaju za točnu adresu i otad ništa.

Moram se osvrnuti i na njihovu korisničku službu koja je katastrofa, uspostaviti kontakt s njima je gotovo nemoguć osim na faceu. Također, ne razumijem šta oni to toliko "obrađuju" toliko vremena???

Meni dosla nakon tocno mjesec dana :) i ostaje kod mene. Svaka cast na poklonu! Nema se bas cesto prilike dobiti ovako nesto.

Ja sam se registrirao 13.12... jos nista nije stiglo, niti su me kontaktirali kao neke za potvrdu adrese.

13 godina
mr.mark kaže...

da moram i sam priznati da je i kod mene još jedan od faktora odluke bila i činjenica da S7 kupujem na 2 godine u T-Comu za 0 Kuna + 140 kuna mjeečno.

Dobro da nisam dao toliki keš i na kraju razočarenje, prodat ću ga, uložiti još cca 1000-1500 kuna i kupiti iPhone 7. 

Što te sa baterijom točno izluđuje da to radiš? Batka mi kudikamo dulje traje na S7 nego na ip7. Ne govorim o "plus" verzijama telefona. Sorry, ali kad vidim idem prodati S7 i uložiti 200 eura za inferiorniji mob po pitanju skoro svega onda mi tužno bude oko srca zbog ljudske gluposti ili teškog "iSheepizma" :D

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
9 godina
neaktivan
mp3david kaže...
Ocito da si naletio na los primjerak.
Meni je osvjetljenje na automatski, ukljucen 3g non stop, non stop fejs,youtube i citanje weba i dobijem on screen sigurnih 3h, pa do 3i pol nekad i 4h on screen i to bez stednje baterije sa ukljucenim brzim punjenjem.
Sa stednjom baterije dobijem bar pola sata duze trajanje.

Meni je ovo malo smiješno, ja sa svojim uređajem dobijem redovito od 10-12 on screen time. Naravno, ne radi se o Samsungu.

16 godina

Kako ide ona caka s onom sigurnosnom didjom.

Kad sad idem stavit novu sim karticu(novi broj) na svoj mobitel, sta trebam napravit da radi uredno ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mr.mark kaže...

je koristio sam andoride i prije ali istotak i ios od 5.1.1 do 8.1.X i to nije to. Nit je bilo nit bude...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
12 godina
Sigurno neki kinez sa baterijom od 10000mAh ili tako nesto.
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
11 godina
neaktivan
mr.mark kaže...

Ja imam neko vrijeme i6s i mijenjam ga za novi s7 :) bas zbog zatvorenosti iOS-a i sto za sve moram koristiti iTunes. Dobio sam za zenin edge microSD karticu i lagano cu sve bitno staviti na nju (izmedju ostalog cca 30GB glazbe za koju na iPhone-u moram konstantno koristiti fakin iTunes). S7 je trenutno ok fon za dobru cijenu sto se tice androida. Probao sam i OP3T, mozda nekome ok ali za mene ima nedostataka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 21:00 (robee1).
16 godina
zabranjeniples kaže...

Kako ide ona caka s onom sigurnosnom didjom.

Kad sad idem stavit novu sim karticu(novi broj) na svoj mobitel, sta trebam napravit da radi uredno ??

Itko??

9 godina
odjavljen

Pa ne odgovara ti niko jer nemaju pojma o cemu pricas. Kojom djidjom? Sta normalno. Ako je dual sim stavis obje kartice i to je to....

10 godina

hahhaahahahahahah   :D

16 godina

Ma kakav dual sim!!

Postoji nekakva zaštita, koju je Samsung uveo, mislim od S6 serije, a vezana je za Samsung account, opet mislim.

Izvadim svoj sim, stavim drugi, ne mogu koristit uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 19:20 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Od istog operatera?

16 godina
Torent kaže...

Od istog operatera?

Nije bitan operater!!

Postoji neka caka, samo nisam siguran kako, pa pitam dal tko zna.

Ubaci bilo koji drugi sim (drugi broj) i vidjet ćeš na šta mislim.

9 godina
neaktivan
mp3david kaže...

Ja kad sam na faceu, messengeru, youtubu nigdje ne piše koji mobitel koristim, tebi piše?

Ili kad sjedneš u kafiću gušt je staviti Samsung na stol?

Nije ti to više kao prije, danas svaka šuša može imati skupi mobitel zbog pretplata, statusnim simbolima se danas smatraju skup auto, odjeća i p***a, a ne mobitel.

I ima preko 4000 mAh bateriju.

11 godina
anarchyST kaže...
robee1 kaže...
kovaos kaže...
kpavl kaže...

Ja sam se registrirao 13.12... jos nista nije stiglo, niti su me kontaktirali kao neke za potvrdu adrese.

Ja sam registrirao 2.12. i dobio prije tjedan dana tako da se strpi jos malo jer im ocito treba mjesec dana za cijelu proceduru.

8 godina
neaktivan
Ezio bio sam iznio pa me moderator upozorio....
15 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...
mp3david kaže...

Ja kad sam na faceu, messengeru, youtubu nigdje ne piše koji mobitel koristim, tebi piše?

Ili kad sjedneš u kafiću gušt je staviti Samsung na stol?

Nije ti to više kao prije, danas svaka šuša može imati skupi mobitel zbog pretplata, statusnim simbolima se danas smatraju skup auto, odjeća i p***a, a ne mobitel.

I ima preko 4000 mAh bateriju.

Nisu mobiteli nikad ni bili statusni simboli. Osim kod klinaca.

PSN - darklydexter
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice