- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio novi samsung s7 edge....
Kada se spojim na bezicni internet sve ok.... ali kada se odspojim problem nastaje sto uredaj nece da spoji na svoj internet... tj vremenski mu treba od 20min do 1h....
Zasto to nije mi jasno....
Sta znaci svoj internet? Kucni wifi? Nekad mob uopste ne vidi mrezu iako je sve ispravno. Podesi rucno postavke mreze. Trebao bi se automatski nakaciti na poznati wifi bez da ista gasis....
Sta znaci odspojis? Sa Mobilnog neta?
Sta znaci svoj internet? Kucni wifi? Nekad mob uopste ne vidi mrezu iako je sve ispravno. Podesi rucno postavke mreze. Trebao bi se automatski nakaciti na poznati wifi bez da ista gasis....
Mislim da je gospodin pjesnik htio reći da se odspoji s wifija pa se neće spojiti na mobilni internet. Ovdje je bolje objasnio.
Sve super sve 5.... kada se kuci spojim na internet sve radi ok.....
Ali kada se odspojim i trebam se spojiti na svoj mobilni internet... uredaj nece odmah da se spoji nego treba proci nekih 20min ili 1h... nije mi jasno zasto to....
Pomagajte....
Mislim da je gospodin pjesnik htio reći da se odspoji s wifija pa se neće spojiti na mobilni internet. Ovdje je bolje objasnio.
Ali kada se odspojim i trebam se spojiti na svoj mobilni internet... uredaj nece odmah da se spoji nego treba proci nekih 20min ili 1h... nije mi jasno zasto to....
Pomagajte....
A jest i objasnio ;)
Pomagajte....
A jest i objasnio ;)
A bar su malo bolji pojmovi ovdje nego u ovoj temi gdje kaže "bežični internet" i "svoj internet"
Btw, gospodine pjesniče, je li ti to od kad si kupio mobitel ili ti je počelo kasnije? Pitam jer se meni jučer mobitel iz čistog mira odspojio s mobilnog interneta par puta po 5-10 min na Tomatu pa si mislim da je to vjerojatno bilo nešto do mreže. Danas opet sve radi bez ikakvog problema cijeli dan.
Na ovu temu sam i mislio ;)
Sretna svima nova godina. Da li tko zna kako upaliti da se vidi on/off na onim prekidacima u sustavu. Dok gledam neke recenzije po youtube o S7/S7 edge, na 90 posto uredaja ljudi imaju upaljeni on/off prikaz u samom prekidacu. Izvinjavam se ako koji slucajem nisam dobro objasnio.
Eo za tmobile prije par dana su njih par ovdje pisali da su dobili update od tcoma, a moj u tcomu i ja nisam nista dobio, meni tek jutros stigao ovaj mali update.
Sad jeli to december update ili neki drugi nemam pojma, ali sve se poremetili nesto.
Cekam 7.1 android ovaj mjesec

ne svidja mi se nista osobno
Novi sam na bug.hr .kupio sam s7 edge jos prije i trenutno sam u fazi kupnje memorijske kartice pa me zanima da li ima netko od ekipa koja je dobila karticu da hoce prodati..
ako to ne smijem pitati i traziti molim da se obrise post .Hvala!
Imas u oglasima za 300-350kn koliko hoces. Ja sam danas konacno dobio svoju. Cekanje ravno mjesec dana.
Novi sam na bug.hr .kupio sam s7 edge jos prije i trenutno sam u fazi kupnje memorijske kartice pa me zanima da li ima netko od ekipa koja je dobila karticu da hoce prodati..
ako to ne smijem pitati i traziti molim da se obrise post .Hvala!
Kupi bilo koju class10 karticu.....
Luka imam ja memorijsku ovu od 128gb, zapakiranu.
Ako te zanima javi mi se

Sada sam na wifi-ju.... kada se odspojim nista ne radi... ni lokacija i mobilni internet nista.....
Ponovno sam sada zvao sluzbu za korisnike od bon-bon-a.... poslali su mi ponovno postavke i sada je opet sve radi.... kada se spojim i odspojim....
Pozzz mirko bez ljutnje.....
nema problema , bitno da si rijesio problem i welcome
Ponovno sam sada zvao sluzbu za korisnike od bon-bon-a.... poslali su mi ponovno postavke i sada je opet sve radi.... kada se spojim i odspojim....
Pozzz mirko bez ljutnje.....
Ma kakva ljutnja, šta ti je? Samo mi je bilo smiješno tvoje ne baš najuspješnije objašnjenje problema. Dobrodošao na forum!
Također, drago mi je da si riješio problem. Ako ćemo ti moći s nečim drugim pomoći, samo pitaj.
Ne bih htio postavljati novu temu... vidim da je ovde dosta diskusije vodeno s7 i s7edge....
Ako ti nije problem samo u par crta da mi kazes svoje misljenje o s7edge mobitelu....
I uzeo sam auto punjac fast charge...
Da li se moze ostetit baterija od edga ako se cesto puni na auto punjac.... ako je vec i ta tema bila....
Mirko jos se jednom ispricavam hvala....
Meni se tek nakon godinu i 2 mjeseca izgrebala tipka. Sve ovisi kako ga koristis i pazis
Meni se tek nakon godinu i 2 mjeseca izgrebala tipka. Sve ovisi kako ga koristis i pazis
Aha ok, ma ja. Volio bi ako neko zna još jel isto i na bijelom?
A jel to toliko primjetno izgrebano? Najviše me ovo sve brine jer kad ga budem trebao jednog dana prodavat.
Ne bih htio postavljati novu temu... vidim da je ovde dosta diskusije vodeno s7 i s7edge....
Ako ti nije problem samo u par crta da mi kazes svoje misljenje o s7edge mobitelu....
Da li se moze ostetit baterija od edga ako se cesto puni na auto punjac.... ako je vec i ta tema bila....
Ispričavam se ali bilo bi baš super da otvoriš novu temu gdje bi mirko iznio svoje mišljenje. Ovdje će se izgubiti u moru postova.
Još jednom se ispričavam.
Druze kako godinu i 2 mjeseca kad je mob stigao u prodaju tek u martu prosle godine?
Sto se tice tog grebanja tipke kod mene ima samo par sitnih skoro pa nevidljivih parnica, zlatni je a imam rodjaka sa istim kod koga je puno gore. Zavisi samo kako cuvas i koristis mob ali definitivno mislim da je najosjetljivija tipka te straznja strana na ogrebotine.
Druze kako godinu i 2 mjeseca kad je mob stigao u prodaju tek u martu prosle godine?
Sto se tice tog grebanja tipke kod mene ima samo par sitnih skoro pa nevidljivih parnica, zlatni je a imam rodjaka sa istim kod koga je puno gore. Zavisi samo kako cuvas i koristis mob ali definitivno mislim da je najosjetljivija tipka te straznja strana na ogrebotine.
Takoder i kod mene samo par crtica koje se vide samo pod odredenim kutom gledanja, crni model.. a poznanik ina s7 par tjedana i home tipka mu je katastrofa i to zato jer mobitel uvijek ostavlja licem prema stolu, tj. na ekran ga ostavlja

Kud baš mene... Pitaj druge ljude tu, ja nemam S7 niti sam ga dovoljno koristio da mogu nešto pametno reći.
Ovisi što znači često, vjerojatno ne značajno, ali ako te zanima općenito o baterijama itd. pročitaj ovo:
How to Prolong Lithium-based Batteries - Battery University
Ima i tu svašta i relativno koristan app za praćenje baterije ovo ono: https://accubattery.zendesk.com/hc/en-us/articles/210224725-Charging-research-and-methodology