Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.352.995
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

I ja sam.imao wallet case...1 dan.. takoder strasno neprakticno za mene, zasad mi je najbolji nillkin clear case 0.6 mm, savrsena je maskica.. uglavnom je tu da stiti od ogrebotina, ne trebas se uopce brinuti na kakve ga pofloge stavljas ali stiti i od padova, 2 puta je rokno na beton i prezivio

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Ako se stavi Nougat u ovoj beta fazi kada izadje zvanicna verzija je li beta testeri dobiju samo zadnju nadogradnju i to je to, ne mora se raditi ponovo factory reset?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danas mi je došla kartica :)

7 0 hvala 0
10 godina
Ljudi, koliko koristite Always On Display? Ja ga osobno ne koristim. Mozda se bojim da mi ne trosi bateriju a mozda iz straha za sam zaslon da ne izgori i razlog zadnji je sto se ne prikazuje obavnesti drugih app ali vjerujem da cemo sa nougatom dobiti i tu opciju da prikazuje i druge obavjesti.

0 0 hvala 0
17 godina

od prvog dana ga koristim 

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Ljudi, koliko koristite Always On Display? Ja ga osobno ne koristim. Mozda se bojim da mi ne trosi bateriju a mozda iz straha za sam zaslon da ne izgori i razlog zadnji je sto se ne prikazuje obavnesti drugih app ali vjerujem da cemo sa nougatom dobiti i tu opciju da prikazuje i druge obavjesti.

Od kad sam ga kupio...

"iz straha za sam zaslon da ne izgori" 

Predlažem da ugasiš mobitel jer ti se jedino tad baterija neće trošit., sve ostalo ti troši bateriju.

13 godina

Koliko si cekao? meni vec 2 tjedna stoji u obradi

Battlelog: LtMoNkK
16 godina
neaktivan
Cro01 kaže...
Danas mi je došla kartica :)

Jel se kod preuzimanja treba osobno potpisat ili nešto?

Pitam jer sam trenutno u Rijeci pa me zanima me oce moji u Osijeku moć podić

Jos jedna stvar: Ljudi jel fotkate sa omjerom 4:3 ili 16:9

Može!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 22:54 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Jos jedna stvar: Ljudi jel fotkate sa omjerom 4:3 ili 16:9

Zašto bi fotkao u 16:9 kad imaš 4:3 senzor? Bezveze izgubiš piksele.

14 godina

Ako je vjerovati natpisima, dobit ćemo službeno Nougat 7.1.1 jednom kad bude javno dostupan.

Više Link

Batllelog: sudy_freak
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ako je vjerovati natpisima, dobit ćemo službeno Nougat 7.1.1 jednom kad bude javno dostupan.

Više Link

Da, da. Istina http://www.sammobile.com/2016/12/09/official-nougat-release-for-the-galaxy-s7-will-start-with-android-7-1-1/

15 godina
neaktivan
iDelete kaže...

Nemas brige sto se tice burn in zaslona, AOD to nece ucniti. 

8 godina
neaktivan
Sad ne znam sta da radim jer sam se bas zagrejao za s7e a jedni pisu jedno a drugi drugo...😏

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Slobodno kupuj.
15 godina
neaktivan
Bocko Zlocko kaže...
Sad ne znam sta da radim jer sam se bas zagrejao za s7e a jedni pisu jedno a drugi drugo...😏

Koji god uređaj da razmatraš, jedni će pisati jedno a drugi drugo. Onda si iz svega toga izvučeš vlastite zaključke i kupiš ako ti se sviđa.

Pitaj konkretno šta te muči, zanima, pa ćeš onda vidjeti bolje.

15 godina
neaktivan

ljudi jel se isplati dat s7 gold platinum garancija do 11/2018 nov nov kaljeno i maskica bez znakova korištenja i 1500kn za iphone 7 32gb crni mat korišten 20 dana isto kaljeno i maskica nov je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
augi80 kaže...

ljudi jel se isplati dat s7 gold platinum garancija do 11/2018 nov nov kaljeno i maskica bez znakova korištenja i 1500kn za iphone 7 32gb crni mat korišten 20 dana isto kaljeno i maskica nov je 

S7 i nadoplata od 1500 kn za iP7? Svašta čovjek čuje u životu...

10 godina
R36, ja stvarno ne kuzim sto si ti sad htio postici sa komentarom... pametan, filozof ili nsto trece. Ako se osjecas prepametan za odgovor, nemoj nista odgovarati i to je to. Fino sam ljude pitao koji koriste AOD jer mozda je netko imao burn in i sl, je li trosi kako pise 1% na 1 sat ili vise i tako te stvari. Cisto info drugih iskustava. Hvala ostalima sto su korektno odgovorili.
13 godina
Razlika u cijeni je tu negdje, sad ako znas razlike izmedju androida i iOS-a i sta i kako moras i mozes s jednim i drugim i to ti odgovara onda se isplati.
16 godina
iDelete kaže...
R36, ja stvarno ne kuzim sto si ti sad htio postici sa komentarom... pametan, filozof ili nsto trece. Ako se osjecas prepametan za odgovor, nemoj nista odgovarati i to je to. Fino sam ljude pitao koji koriste AOD jer mozda je netko imao burn in i sl, je li trosi kako pise 1% na 1 sat ili vise i tako te stvari. Cisto info drugih iskustava. Hvala ostalima sto su korektno odgovorili.

Kod mene je situacija takva da kad mi ostane oko 20% baterije, AOD mi potroši oko 2-3% s time da mi je namješteno da se gasi u 00:00 a pali u 08:00.

Dakle, potrošnja mu je zanemariva i do burn ina teško može doći pošto se sat stalno miče po ekranu kao i screensaver na pc-u tako da nemaš brige.

8 godina
neaktivan
Pa zanima me kakva su vam iskustva sa baterijom na s7e i da li zabada telefon,ja imam trenutno g3 baterija je nikakva stvarno ali telefon i dalje pristojno otvara😊

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Mislim da bi se trebalo u prvi post ubacit velikim podebljanim podcrtanim slovima da je baterija na S7 puno bolja nego na G3, G4, G5, S5, S6 itd...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bocko Zlocko kaže...
Pa zanima me kakva su vam iskustva sa baterijom na s7e i da li zabada telefon,ja imam trenutno g3 baterija je nikakva stvarno ali telefon i dalje pristojno otvara😊

E, vidiš, sad ćeš već dobiti relevantnije odgovore.

Ja nemam S7 pa ti ne mogu puno reći, ali pomoglo bi ako npr. staviš kakve screenshote koliko ti traje baterija, koliko SOT-a imaš itd. pa da možeš bolje usporediti s iskustvima drugih.

8 godina
neaktivan
Druze nema svrhe da stavljam jel da ga koristim maksimalno baterija bi trajala 6 sati ukupno,sani necu da kupim S7e i da imam problema sa baterijom da vuce kao blesava😏
15 godina
neaktivan
Bocko Zlocko kaže...
Druze nema svrhe da stavljam jel da ga koristim maksimalno baterija bi trajala 6 sati ukupno,sani necu da kupim S7e i da imam problema sa baterijom da vuce kao blesava😏

Ma kakvi crni problemi sa baterijom? Telefon ima jednu od najboljih baterija u poredjenju sa konkurencijom. Kod G3 baterija je nula, te se ne moze izboriti sa jako losim QHD screenom. Mozda bi se i pokusao boriti, ali isto mu ne dopusta throttling i pregrijavanje. Los uredjaj u svakom pogledu. Prelazi na S7 ako ikako mozes, nemoj razmisljati nista.

8 godina
neaktivan
Mogu naravno zato sam i hteo da se informisem,ali preci cu na S7Edge 😍

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok, 

Evo meni moj S7 stiže za tjedan dana pa me zanima dali je netko probao neki case od  Ringke fusion ili Otter box-a? 

Ja sam imao ovu od Ringka na Nexusu 4 i iPhonu 5s i po mojem mišljenju jedna od najboljih maskica, ali vidim da su je konkretno redizajnirali za s7 i nema više sastrane ovu polutrvrdu crnu gumu i prozirnu stražnju stranu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 17:58 (medo94).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam imao onu Ringke Slim mislim da se zvala i vrijedi svake lipe, a nista manje kvalitetna u odnosu na SPIGEN

iPhone 5s privremeno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ta mi je isto privlačna samo neznam koliko bi zaštitala ekran prilikom pada. Ova mi se čini odličnom od Otter Box-a, dali netko zna dali ima možda u RH za kupiti?

15 godina

Narucio sam si ovu Nillkinovu za svoj s7edge....imao sam je na Sony Z5 i maska je vrh...

http://www.ebay.com/itm/191824037188?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=490858852506&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 19:40 (galinjo24).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice