Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.274
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Uskoro mi stiže S7E, pa me zanima kako najbolje prebaciti podatke aplikacija i spremljene podatke o wifi mrežama uz pripadajuće passworde sa S5. Titanium backup? Free verzija koliko vidim to može odraditi? Jedini uvjet da uređaji moraju biti rootani? Pretpostavljam da se to ne može bez roota?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Ezio kaže...

Dobro da li sve radi ok sa tom betom? Negdje kao da sam pročitao da ljudi nakon nekog vremena nisu mogli uspostavljati pozive...

Meni vec danima radi bez problema, bugova skoro i da nema, pokoji sitni naleti. Jedino vece sto mi se desava jeste to da mi odjednom ne radi zvuk na telefonu, ali taj problem sam imao i na MM, problem pravi neka applikacija kada se pokrene, a nisam jos upratio koja jer kada se na recent sve zatvori ponovo proradi. Isto tako mi je bilo i na MM (i po xda sam vidio jos raje) samo sto je na mm tu problem pravila oculus aplikacija, sada je neka druga a jos nisam skontao koja...

13 godina
Evo nakon bete sam se vratio na MM jer je vilo puno bugova i cruahanja aplikacija. Zapravo sustav nije bugovao. Ali ima nova opvija koju su dodali u 7.0 ako ti buguhe aplikacija izade ti na ejran restartaj aplikaciju ili posalji povratne info.

Cijelo vrijeme mi je crushovao face,messenger i jedna igrica. Tako da sam se odlucio vratiti na staro.

I da uaput sam odradio root. Twrp+supersu. Sve super proslo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I da vec kad dam kod roota. Na MM nisam mogao vise rootati mob iako sam pratio sve upute sa xda. Sada dok sam imao betu sam uspio rootat. Opet sam se vratio na MM i opet nemogu rootati mob. Ne kuzim zasto
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
Ezio kaže...

Dobro da li sve radi ok sa tom betom? Negdje kao da sam pročitao da ljudi nakon nekog vremena nisu mogli uspostavljati pozive...

Meni vec danima radi bez problema, bugova skoro i da nema, pokoji sitni naleti. Jedino vece sto mi se desava jeste to da mi odjednom ne radi zvuk na telefonu, ali taj problem sam imao i na MM, problem pravi neka applikacija kada se pokrene, a nisam jos upratio koja jer kada se na recent sve zatvori ponovo proradi. Isto tako mi je bilo i na MM (i po xda sam vidio jos raje) samo sto je na mm tu problem pravila oculus aplikacija, sada je neka druga a jos nisam skontao koja...

Kolega gotovo sam siguran da ti zvuk izgubi zbog Vibera. Kad ti se opet to dogodi, prvo zatvori samo Viber u multitask i onda vidi imas li zvuk.

18 godina

Flashanjem Nougat bete podaci neće biti obrisani ako se pri flashanju odabere Nougat BL, AP i CP, te CSC iz originalnog MM firmware-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
A i da se obrisu meni se radi backup na samsung clouda. Dokumenti,imenik,poruke,zapisi,zaslon(slika + redosljed aplikacija), aplikacije i postavke.
15 godina
neaktivan
Ljudi kad flashate Nougat ako ne želite nikakve probleme u Odin fino odaberete Nand erase all. Prije toga spremite sve što imate pametno na mobitelu, i uživajte u sustavu bez ikakvih problema. Eto meni od kada je izašao radi bez trzavica i gluposti, Viber sasvim normalno funkcionira.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ja sam jucer instalirao Nougat za s7 edge i odmah vratio na 6.0 facebook mi je non stop kresovao kao i messinger sa google playa sta god da sam skinuo kresovalo i izbacivalo je li imao neko slican problem ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 23:54 (DjArmin97).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DjArmin97 kaže...

Ja sam jucer instalirao Nougat za s7 edge i odmah vratio na 6.0 facebook mi je non stop kresovao kao i messinger sa google playa sta god da sam skinuo kresovalo i izbacivalo je li imao neko slican problem ?

Ne znam do cega je ali ja od prosle sedmice koristim betu bez ikakvih problema, sve leti i prezadovoljan sam. Evo spustio rezoluciju na HD 720P i ne mogu da vjerujem koliko baterija duze traje a razliku u display-u ne primjetim nikakvu...

16 godina
arnes_king kaže...
DjArmin97 kaže...

Ne znam do cega je ali ja od prosle sedmice koristim betu bez ikakvih problema, sve leti i prezadovoljan sam. Evo spustio rezoluciju na HD 720P i ne mogu da vjerujem koliko baterija duze traje a razliku u display-u ne primjetim nikakvu...

tebi se ne ruše facebook i messenger ili ih ne koristiš?

PSN - darklydexter
15 godina

Evo u 48h bete ni jedna aplikacija mi se neruši i sve radi super...stavio sam full hd rezu i baterija je bolja za jedno 35% a razlika u slici nikakva..hehe

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 12:37 (galinjo24).
12 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Evo u 48h bete ni jedna aplikacija mi se neruši i sve radi super...stavio sam full hd rezu i baterija je bolja za jedno 35% a razlika u slici nikakva..hehe

Oprosti, ako imas vremena mozes reci kako si stavio beteu? Koliko vidim treba se imati onaj nesto galaxy beta, koji radi samo na UK, USA i China. Probao sam promjeniti ip na te drzave ali opet nece. 

15 godina

Flashao preko odina sa xda linka sto je kolega postao gore malo vise u temi....jedino tako se moze staviti ako nisi iz uk...oni mogu preko galaxy beta program...

14 godina
Samo jedno pitanje danas mi je dosao s7 edge pa imam pitanje u vezi sd kartice mozda je kriva tema pa ako neko ima za preporuciti a da nije pretjerano skupa 32gb bi mi bilo dovoljno
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Samo jedno pitanje danas mi je dosao s7 edge pa imam pitanje u vezi sd kartice mozda je kriva tema pa ako neko ima za preporuciti a da nije pretjerano skupa 32gb bi mi bilo dovoljno

SanDisk Ultra

13 godina
neaktivan

Treba mi power bank, pa budući da se uopće ne razumijem u to područje molio bih da mi preporučite neki kvalitetan do 200kn (može i sa stranog shopa, bitno da podržava plaćanje PayPalom). Želio bih da izdrži minimalno jedno punjenje, mobitel je Galaxy S7 non Edge. 

0 0 hvala 0
11 godina
FanBoy kaže...

Treba mi power bank, pa budući da se uopće ne razumijem u to područje molio bih da mi preporučite neki kvalitetan do 200kn (može i sa stranog shopa, bitno da podržava plaćanje PayPalom). Želio bih da izdrži minimalno jedno punjenje, mobitel je Galaxy S7 non Edge. 

Ovo. Imam sivi i preporučujem, punilo je 2 i pol baterije na S4, na S7 lupa dvije cijele.

Mislim da su sa bangooda i gearbest orginalni i to je najbitnije. S njim dobiješ kod kojim provjeriš orginalnost i imaš na jubitou tutorial kako prepoznati da nije fake.

Ako ti niej užasno hitno. pričekaj 26.11 kad je black friday, možda spuste još kojih 5$. Lako moguće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 18:14 (Karlek_19).
13 godina
protjeran

Za ovoga sto je pitao, koristim i fb i messenger i viber i whatsapp apsolutno ni jedna aplikacija mi se ne rusi. A da bi se instalirala beta najlaksi nacin je skinuti firmware sa xda te ga direktno flashati preko ODIN-a. Vraca mob na fabricke postavke (svakako je preporuceno ukoliko ne zelite probleme) a nece vam mijenjati status KNOX-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danas stigao novi update za S7e - 150mb.

0 0 hvala 0
14 godina
Zasto mi svako malo dode da moram otljucat mobitel pomocu uzorka zbog sigurnosnih razloga,a imam stavljen otisak prsta.s7 edge
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni to dođe ako restartam mobitel...onda se nemre otkljucat preko otiska nego moram pattern upisat....

inace htio sam pitat koristi li netko fast wireless charger i ako da koji? malo mi je puno dat 500tinjak kn za original samsungov...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

I na nexusu moras unijeti pin kad restartas tako d aje to do andorida a ne samsunga. Sto se tice punjaca na S6 sam koristio nekoliko najjeftinijih kineskih i rade ok....

13 godina
protjeran
Torent kaže...

I na nexusu moras unijeti pin kad restartas tako d aje to do andorida a ne samsunga. Sto se tice punjaca na S6 sam koristio nekoliko najjeftinijih kineskih i rade ok....

Samo sto ce ti trebati vjecnost da napunis mob wirelles punjacem od 500mAh

10 godina
odjavljen
Pa ne bas..puni kao obicni punjac. 1% na minut otprilike... . Pricam o s6. Ne znam kako je na s7 al ne bi trebalo biti velike razlike... Idealan za auto. Stavio ga u naslon za ruke i samo ubacis mob i vec je na punjenju...
15 godina
Doca15 kaže...
Zasto mi svako malo dode da moram otljucat mobitel pomocu uzorka zbog sigurnosnih razloga,a imam stavljen otisak prsta.s7 edge

Jel ga zaključavaš preko tipka ili nekim načinom double tap ili tako što?
Ili imaš neki lockscreen drugi?

Batllelog: sudy_freak
15 godina
sosta kaže...

Uskoro mi stiže S7E, pa me zanima kako najbolje prebaciti podatke aplikacija i spremljene podatke o wifi mrežama uz pripadajuće passworde sa S5. Titanium backup? Free verzija koliko vidim to može odraditi? Jedini uvjet da uređaji moraju biti rootani? Pretpostavljam da se to ne može bez roota?

Sad vidim da je Samsung smart switch odgovor na moje pitanje.

arnes_king kaže...
Torent kaže...

Samo sto ce ti trebati vjecnost da napunis mob wirelles punjacem od 500mAh

Gledam da kupim neki, ovi koje sam gledao su deklarirani da daju 1A.

13 godina
Nema to veze sa tim. To je do androida tako da te pita pattern code ako koristis uz to i prst.
14 godina
Zakljucam ga tipkom sa strane power,i npr ako ge otkljucam nekih 10 min onda me trazi pattern zbog sigurnosnih razloga,jel mogu staviti da samo na prst otkljucam?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Instalirao bih ovaj beta nougat na s7e. Da li da u Odin dodam sve fajlove (AP, BL, CP i CSC) ili samo neke? Mob je otključan, na t-mobile sam, nema root.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice