GPS, WiFi, 4G...sve ukljuceno.
Sinc. 17 emailova svakih 15 min.
Oko 200 sto dolaznih, sto odlaznih poziva na dan, dosta wappa i telegrama.
Ne igram nista.
S7.
koristi 2g/3g kod VoIP-a i ugasi sinkronizaciju,lokaciju,mape google servise ako ih cesto nekoristis
Sve gasim, kako misliš google servise? Kak se to ugasi? Da deinstaliram Google Mapps? Sad sam ugasio onu povijest lokacija, kolko am skužio to je nepotrebno, barem meni..
Stvarno ne kuzim kako mozete imati toliko malo SOTa. Ja sam upravo sa S7icom postigao 7 sati. Ovo je bilo pretezno stalno na WiFiu (80% vremena). Preko tjedna sam manje na WiFiu ali svejedno ne silazi ispod 6 sati. Mob je uvijek spojen na net. Lokacija iskljucena osim kad koristim navigaciju, sat vremena poziva, 3 maila koji se azuriraju svakih pola sata, automatsko osvjetljenje i iskljucene sve Google aplikacije. Za surfanje koristim stock browser (Chrome iskljucen). Viber i Whatsapp push. 5-10 fotki dnevno. Preko noci takodjer na WiFiu i 2G/3G izvan kuce. 4G mi je nepotreban.
Prijasnji S6 Edge + mi je izgurao najvise 7 i pol sati ako se dobro sjecam.
Edit: Na S6 Edge + kao i na S7ici sam iskljucio u postavkama brzo punjenje.
I ja sam ugasio 4G, ostalo čak i gasim više od tebe. Tj. manje mi radi.
Ako kažete da je to zanemarivo, onda u redu. Nego, kako dobiti 5h SOT? Trenutno sam maksimalno na 3:20. Gasim Wi-fi/mobilni internet, gps također, gasim sve aplikacije, koristim relativno nisko osvjetljenje...
Gasis sve aplikacije? Nemoj.... Ti ugasis one se pokrenu u pozadini. Ajd pokusaj koristiti mob a da nista ne diras pa ces vidjeti da svo to gasenje ti je veci gubitak vremena nego sto postizes.... Nikad se nisam zaaoro time niti sam ikad ista gasio u pozaditi osim disable app ako to mogu u aplikacijama to je uglavnom bilo g+ i sl sto nikad ne koristim....
Budem probao.
Stvarno ne kuzim kako mozete imati toliko malo SOTa.
13 mail računa. Vodim 4 facebook stranice. Viber konstantno radi jer tako komuniciramo u firmi. xyz poziva dnevno. što appova koje koristim za dijagnostiku itd itd. zasad mi s7 izdrži radni dan. ali kako stari, tj kako mi se povecava opseg posla dolazim doma sa sve manje i manje % baterije.
Još malo detalja - kreće od 9.11.2016.
link
Na wifiu laganini ide preko 5h SOT-a, problem je sta na mobilnim podatcima se skoro duplo brze trosi, oko 3-3,5 h max
http://trakt.tv/user/MjezZza
Možda se ispraznio? Pokušaj ga spojiti na punjač.
Ne trebaš pisat velikim slovima...skužili smo...
http://www.gottabemobile.com/2016/10/27/how-to-reset-a-frozen-galaxy-s7-edge/
Evo samo da javim da osobi kojoj sam prodao mobitel (rođak) na samsungu s7 dolazi obavijest warning camera failed.. i opet ide na servis opet softwer.
I da čovik je nestručan da koristi mobitel pa mu se zato to dogodilo. vrlo vjerojatno je to razlog zasto ni meni ni njemu nije valja mobitel....
Mobitel je stvarno odličan nema što razmiljam o tome da kupim 2 s8 kad izađu...
SAMSUNG dno dna...
Evo samo da javim da osobi kojoj sam prodao mobitel (rođak) na samsungu s7 dolazi obavijest warning camera failed.. i opet ide na servis opet softwer.
I da čovik je nestručan da koristi mobitel pa mu se zato to dogodilo. vrlo vjerojatno je to razlog zasto ni meni ni njemu nije valja mobitel....
Mobitel je stvarno odličan nema što razmiljam o tome da kupim 2 s8 kad izađu...
SAMSUNG dno dna...
Na koliko miliona imas dva pokvarena i odmah je samsung dno dna. Ko nije dno dna na taj nacin ako gledas... NE branim nikoga ali pretjerujes...
Nije savrsen niti je ijedan mob savrsen i svi se kvare....
Da se razumimo imaš custom affairs potraži samsung i tu možeš vidit da se radi više od 2 mobitela, prije od 10 njih 3 se kvare... I to top modeli...Pa nisam kupio doogee x6 (svaka čast dogiju) da mi se toliko kvari ako sam dao te novce očekujem kvalitetu inače mogu kupit i vivax i bit heppy.. meni ime ne igra ulogu ali ono što mi je bitno da je mobitel pouzdan zato sam i kupio tog samsunga ali eto drugi put očito neću.
Očekujem sad komentare kako ja taj mobitel nemam i slinim za njim ili kako ga ne znam koristit i slične nebuloze ja samo pišem svoje iskustvo da je mobitel katastrofa. I mislim da nisam jedini koji tako misli...
Nisi u pravu sto se tice pouzdanosti... Sve se kvari bez obzira koliko si platio.... Pa i spaceshuttle explodira a nije velika serija sve se radi rucno i kosta basnoslovno... Bitna ja podrska. Prije cu kupti samsung za 500 EUR nego dogi za 100 jer ja ne mogu sebi priustiti da sam mjesec dana bez telefona. U tome je pouzdanost. Brzini rjesavanja problema. Evo koji telefon bi ti kupio bez obzira na cijenu i da si 100% siguran da se nece nikad pokvariti..
Da nikog ne citiram ali nastavno na ove priće da je Samsung šugav tj da ne valja.
90% proizvoda se pokvari u garantnom roku tj u roku od 1 godine. Nisam ja to izmislio nego je baš bilo istraživanje. Znaći Samsung ima garanciju 2 godine i ako postoji mogučnost kvara - to su te 2 godine. Također prodavači daju mogučnost "kupnje garancije". Tipa garancija traje 2 godine od samog proizvođača i tih još možeš kupit 3 godine garancije preko prodavača tj osiguravajuče kuće. Sveukupno imaš 5 godina garancije. Šta vi mislite da bi osiguravajuče kuće dale mogučnost kupovine garancije za elektronički uređaj da nisu sigurne u ovo gore što sam napisao : da je najveća mogučnost kvara u prvih godinu dana. Osiguravajuće kuće zarađuje na ljudskoj gluposti.
Nastavno na navedeno - u današnjem svijetu nema pravila.
Laptop na kojem sad pišem - star 6mj (garancija 2 godine + 3 godine gratis dobio) krče mu prednji zvučnici. Šta da ja sad kažem da HP laptop ne valja. Otfurat ću ga na popravak čim nađem vremena i peri dalje. Prošli laptop - trnutno star oko 9 god., u prvih godnu dana mi je riknuo hard disk., zamjenili hard disk u garantnom roku i do dan danas radi (tj ne radi jedan dio tipkovnice jer su mi frendovi zalili laptop alkoholom). Ali laptop kao laptop radi bez problema. Šta sam ja trebao reći nakon 1 godine što je hard riknuo da Acer marka ne valja., a na kraju ispalo da radi 9 godina. Več se 4X otplatio.
Šogorov G3 - nakog godinu i pol mu je riknula matična (Sad ima G4)...G3 popravljen - stavljena nova matična i dao ga je obitelji. Šta je on trebao sad izbjegavat Lg jer mu je na G3 riknula matična.
Ps G3 je poznat po tome da je imao problema s matičnom i servis će navedeno popravit i van garantnog roka.
Sad bi kolega forumaš Horatio_Hornblower htio provest tezu da je Samsung kao Samsung u banani. Daj molim te nemoj. To što se tebi Samsung sj... nije nama ostalima. Na 20-30 milijuna uređaja greška od 0,5-1% je zanemariva. I onda da ti taj svoj Samsung prodaš nekom drugom, ti ga prodaš rođaku. Pa rođaku pored takvog prijatelja ne treba neprijatelj. Takvi uređaji se prodaju nekom 10-tom.
Samsung kao i Iphone i kao ostali top model se ne kvari više ili manje od bilo kojeg drugog. Kvar je relativan tako da pravila nema. U ovu teze ne ubrajam Note 7 koji je imaju serijsku grešku tj promašaj. A takvih uređaja kao Note 7 nema., tj Note 7 je prvi s tako velikim problemom.
Najčešće pljuju po takvih skupim uređajima ljudi koji ga nemaju ili koji ga si ne mogu priuštit - što je po meni normalno. Čisto neka zavist ljudskog roda. Najmanje se žale ljudi koji ih imaju jer su svijesni da mogučnost kvara uvijek postoji i da ništa na to nije imuno. Također ispada da su korisnici koji imaju uređaje od 1000-2000kn ulovili Boga za bradu - jer su oni eto "pametni" pa ne žele bacat novce na skupe uređaje koji sve isto mogu kao jeftini., a mi smo eto glupi. Sorry ekipo ali ja se rađe vozim u Audiju A4 s 2 godine garancije nego u Kiji s 7 godina garancije.
Molim Vas kad nađete savršen uređaj koji se nikom nikad nije pokvario - da nam javite. Hvala.
Kolega poanta priče kod Kineze je da još uvijek nemaju dobro podržanu servisnu mrežu., i da je kupovina mobitela putem interneta iz Kine mačak u vreči. Ali tko voli - slobodno.
Što kaže koelga Torent : "Prije cu kupti samsung za 500 EUR nego dogi za 100 jer ja ne mogu sebi priustiti da sam mjesec dana bez telefona. U tome je pouzdanost. Brzini rjesavanja problema."
E kad pričamo o popravku : trajanje popravka G3 je bilo 3 dana. Ovlašteni Smartson servis na Žitnjaku.
Da nikog ne citiram ali nastavno na ove priće da je Samsung šugav tj da ne valja.
90% proizvoda se pokvari u garantnom roku tj u roku od 1 godine. Nisam ja to izmislio nego je baš bilo istraživanje. Znaći Samsung ima garanciju 2 godine i ako postoji mogučnost kvara - to su te 2 godine. Također prodavači daju mogučnost "kupnje garancije". Tipa garancija traje 2 godine od samog proizvođača i tih još možeš kupit 3 godine garancije preko prodavača tj osiguravajuče kuće. Sveukupno imaš 5 godina garancije. Šta vi mislite da bi osiguravajuče kuće dale mogučnost kupovine garancije za elektronički uređaj da nisu sigurne u ovo gore što sam napisao : da je najveća mogučnost kvara u prvih godinu dana. Osiguravajuće kuće zarađuje na ljudskoj gluposti.
Nastavno na navedeno - u današnjem svijetu nema pravila.
...Kolega poanta priče kod Kineze je da još uvijek nemaju dobro podržanu servisnu mrežu., i da je kupovina mobitela putem interneta iz Kine mačak u vreči. Ali tko voli - slobodno.
Što kaže koelga Torent : "Prije cu kupti samsung za 500 EUR nego dogi za 100 jer ja ne mogu sebi priustiti da sam mjesec dana bez telefona. U tome je pouzdanost. Brzini rjesavanja problema."
E kad pričamo o popravku : trajanje popravka G3 je bilo 3 dana. Ovlašteni Smartson servis na Žitnjaku.
Htio si reci AKO se pokvari pokvari se u garantnm roku. Ispade da ih se 90% pokvari... ;)
Bren i jeste brend zao sto ima postprodajnu podrsku... Radio sam u Mercedesu 5 godina i mercedes nije velik jer su auta odlicna. Mnogo je odlicnih auta na cesti ali je velik jer ima mobility go garanciju tj garantuju da ces stici tamo gdje si krenuo. Taxi rent a car sta god treba... Barem je imao kad sam ja radio.. To je samo primjer sta brend cini brendom....
Danas svako moze napraviti specifikacijama odlican telefon ali sta mi vrijedi ako mjesec ili vise dana moram imati zamejnski dok se moj ne vrati iz kine... Ni pod razno mob koji nema ovlasteni servis u mojoj drzavi...Jednostavno mi je to preskupo.... Ko ima vremen zezati se sa romovima i sl i cekati na garanciju super... JA nemam. Meni je mob alat koji zaradjuje novac.....
Ja sam na regular S7 skroz zadovoljan baterijom.
Prosjek mi je 2dana/4h sota, a ako ide manje od 2 dana, onda zna ic i preko 5h sota.
Da se razumimo imaš custom affairs potraži samsung i tu možeš vidit da se radi više od 2 mobitela, prije od 10 njih 3 se kvare... I to top modeli...Pa nisam kupio doogee x6 (svaka čast dogiju) da mi se toliko kvari ako sam dao te novce očekujem kvalitetu inače mogu kupit i vivax i bit heppy.. meni ime ne igra ulogu ali ono što mi je bitno da je mobitel pouzdan zato sam i kupio tog samsunga ali eto drugi put očito neću.
Očekujem sad komentare kako ja taj mobitel nemam i slinim za njim ili kako ga ne znam koristit i slične nebuloze ja samo pišem svoje iskustvo da je mobitel katastrofa. I mislim da nisam jedini koji tako misli...
OK, ti tako mislis, i sta sad? Ti bi nas da ubijedis da nam ovi savrseni telefoni ne valjaju pa da ih prodamo? haha
Ne svidja ti se, niko te ne tjera da ga koristis, ne znam samo kako ti nije mrsko i zao vremena da visis po forumu i pises takve gluposti.
Niti jedan telefon nije savrsen, pa tako nije ni ovaj.
Tako da i ti pretjerujes !!
Svaki od telefona ima svoje prednosti i mane i na svakom je da odluci sta zeli koristit.
Ja ove likove sto znam da su slali njima bio im je mobitel gotov za sedmicu do dvije.
Sto se tice sefa, ako je veci update zna zabagovat tako da mu je preporucljivo da vrati na tvornicke postavke i trebalo bi sve biti OK.
Ajde odite iz ove teme za S7...Postoji tema za kineze pa skoknite tamo...btw.jel sutra svi koji imamo S7edge preko beta programa mozemo staviti nougat beta?
Ajde odite iz ove teme za S7...Postoji tema za kineze pa skoknite tamo...btw.jel sutra svi koji imamo S7edge preko beta programa mozemo staviti nougat beta?
Ne, moras biti na stock romu koji ima BTU Velike Britanije, i opet nije sigurno da ces biti odabran, jer Samsung odabere ogranicen broj korisnika za to. Ali svakako cim ga ljudi dobiju postavit ce sigurno na xda i na sammobile firmware, tako da to cekam pa cu uraditi flash preko odina.
Ja sam imao S2, S3, S4 active, Note 3, Note 4, S6 i niti jedan se nije pokvario niti imao bilo kakav problem sa njime. I sta sad? Tebi se jedan pokvario i ne valja firma koja ih proda koliko miliona mjesecno.... Pretjerujes...
"Don't feed a troll" - stara kineska
Nego, imate jednostavnu opciju da ga ignorirate i voila.
U Hrvatskoj mjenjaju - pa napisao sam...
Servis ćisto dobro radi svoj posao..., ja sam na forumu čujem da ekipa ima s servisom problema..., svi ostali koji su ga nosili a koje osobno znam su zadovoljni.
Ne znam od kad Kinez stiže isti dan od dana narudžbe.
I da mi nešto ode., imam doma službeni pa si sve prebacim na službeni. Ne trebam kupovat novi, niti naručivat Kineza. Također ovdje ne vidim neke predsjednike vlada ili neke bitno svjetske čelnik kojima nedostatak mobitela od 3-5 dana može stvorit neki globalni problem. Možda se varam 
Fascinantno kako ti imaš tu tezu da se više kvare top modeli od Kineza a ljudi i dalje na ovom forumu kupuju više top modele. Oni koji nemaju para ili koji žele istražit nešto novo kupuju Kinez
Nigdje ni u jednom servisu ma koji on vrste bio ne postoji popravak - ODMAH. Pokvariti se auto pa ga ostaviš na 1-2-3 dana na servisu. Nitko tad ne kmeći na čekanje., a zbog 3 dana čekanja ne ide kupovat novi auto. Sam si potvrdio moju tezu - ako na skladištu nema nema., pa su ljudi razumni i pričekaju.
Ovo konstantno provlačenje teze da se na popravak čekaš 30 dana je čista laž. Zadnjih 3-4 popravka različitih mobitela u Agramu si bila od 3-5 dana. Zavisi opet do vrste kvara i do količine djelova na lageru.
Samo primjer kolege s podteme Kinezi :
Pozdrav.
Naručio sam xiaomi redmi 3s i zbog problema sa gubljenjem signala na neovisno kojem je romu sam se žalio TopOneu preko aliexpressa i ponudili su mi da:
1. odnesem nekome ovdje na servis ( Jel ima u hrvatskoj servis koji bi to mogao srediti? )
2. pošaljem mobitel nazad i oni pošalju drugi i plate shipping moj
3. dobijem full refund
Kako najlakše poslati mobitel u kinu? Koji je postupak? Jel trebam plaćati carinu ili pdv s obzirom da su oni meni slali "DHL shippingom" kojim se izbjegne to zbog EU. Oni bi meni poslali novi mobitel opet na isti način ali me zanima bili ja imao problema kad bi slao ovaj tamo?
I sad neka mi netko kaže da smo mi ludi koji uzimamo top modele s servisnom mrežom.
Kad ti se pokvari top model samo moraš naći adresu na googleu gdje da ga otfuraš i ništa drugo.
Kad ti se pokvari Kinez trebaš imat uputu na A4 formatu kako poslat mob natrag na servis.
Ne vidim da je lik nešto happy i da kaže da ga boli k... za pokvareni mob, da će si odmah kupit novi. Jer kupci Kineza u većini slučajeva se ne razbacuju s novcima i pokušavaju uštedit tako da ova priča kolege blackeagle29 o kupovini novog Kineza ne drži vodu.
Baš me zanima koliko će gore navedeni kolega s pokvarenim Kinezom biti bez moba.