Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.630.322
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Jutros stigao update od 139mb, ovaj od 30ak mb nadogradnju kao forumas iznad nisam dobio, to vise nista ne kontam.
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne kuzim čemu toliko negativizma... Dakle ja imam očajna iskustva sa samsungom i neko moje misljenje o s7 je jako loše obzirom na navedena iskustva. Osobno niti previše volim samsunga ali ove godine sam mislio između s7 i g5 odabrao sam s7. Imao sam sve žive mobitele v10 motorola moto g4 meizu mx4 pro su zadnja tri koja sam koristio i sve skupa preko 20 tak uređaja nisam imao problema kao sa s7... S time da sam ja korisnik koji ima viber whats app fb i kamera mi je onako da je dobra (zato sam i kupio s7)...

Na kraju sam se razočara jer očigledno Vi svi smatrate da je s7 naajbolji mobitel ikad. Ja to ne smatram jer svakome je najbolji mobitel koji zadovoljava njegove uslove a to meni s7 nije moga.

Evo da zaokružim Okej mobitel prosječne kvalitete i DEBELO NAPUHANE CIJENE.

Ekran Nisam fan Amoleda + vidljivost na suncu vani je losa  

Baterija Loša napuhala se u 3 mjeseca korištenja jedva dan normalnog korištenja. 

Kamera osobno mi se čini da je u s6 bolja bar one slike sto sam slikao sa v10 ili čak sa meizuom na laptopu 15.6" su IZGLEDALE BOLJE od te famozne kamere. Odlična stvar je sto može doslovno slikat 10 slika u sekundi ako pritišćes dovoljno brzo i slika ne gubi na kvaliteti.

kućište i staklo lako se grebe a otisak prsta je prespor isti rang ko motorola meizu... iph ili huawei p9 je dosta brži i precizniji nema glupog buga da nemože prepoznat prst.

zvučnik koma očajno loš ko da mobitel košta 500 kn...

Eto to su moja iskustva. očekujem lomaču od samsung fanboysa kojim u mokrim snovima dolaze reklame za s7(koji je btw waterproof )..

*PS

Naravno prije kupnje čitajući recenzije po internetu svi recenzenti hvale samsung. Dakako da će ga hvalit jer inače taj samsung im ne bi dao mob na testiranje.

Mislim da treba se osnovat posebna tema vjerodostojnost recezenata jer toliko je na internetu netočnih navoda da to nisu istine. a zbog takvih recenzija sam ja kupio mob od 5000 kn proda ga za 2000... 

Moj PC  
5 13 hvala 0
16 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Ne kuzim čemu toliko negativizma... Dakle ja imam očajna iskustva sa samsungom i neko moje misljenje o s7 je jako loše obzirom na navedena iskustva. Osobno niti previše volim samsunga ali ove godine sam mislio između s7 i g5 odabrao sam s7. Imao sam sve žive mobitele v10 motorola moto g4 meizu mx4 pro su zadnja tri koja sam koristio i sve skupa preko 20 tak uređaja nisam imao problema kao sa s7... S time da sam ja korisnik koji ima viber whats app fb i kamera mi je onako da je dobra (zato sam i kupio s7)...

Na kraju sam se razočara jer očigledno Vi svi smatrate da je s7 naajbolji mobitel ikad. Ja to ne smatram jer svakome je najbolji mobitel koji zadovoljava njegove uslove a to meni s7 nije moga.

Baterija Loša napuhala se u 3 mjeseca korištenja jedva dan normalnog korištenja. 

Kamera osobno mi se čini da je u s6 bolja bar one slike sto sam slikao sa v10 ili čak sa meizuom na laptopu 15.6" su IZGLEDALE BOLJE od te famozne kamere. Odlična stvar je sto može doslovno slikat 10 slika u sekundi ako pritišćes dovoljno brzo i slika ne gubi na kvaliteti.

kućište i staklo lako se grebe a otisak prsta je prespor isti rang ko motorola meizu... iph ili huawei p9 je dosta brži i precizniji nema glupog buga da nemože prepoznat prst.

Eto to su moja iskustva. očekujem lomaču od samsung fanboysa kojim u mokrim snovima dolaze reklame za s7(koji je btw waterproof )..

*PS

Naravno prije kupnje čitajući recenzije po internetu svi recenzenti hvale samsung. Dakako da će ga hvalit jer inače taj samsung im ne bi dao mob na testiranje.

Mislim da treba se osnovat posebna tema vjerodostojnost recezenata jer toliko je na internetu netočnih navoda da to nisu istine. a zbog takvih recenzija sam ja kupio mob od 5000 kn proda ga za 2000... 

Toliko mrznje prema nekome uređaju ili firmi nisam dugo vidio..hahahaha

18 godina

da kucnem u drvo, moj s7 radi savršeno. kao poslovni mob mi je super. baterija mi izdrzi radni dan i to mi je najbitnije. a izvađanje 2 programa na ekranu mi je definitivno naj feature koji koristim svakim danom sve više i više. jedino mi je bilo žao što nisam pricekao note 7 (makar mi sad i nije nakon njegove drame) jer mi treba veci ekran a edge model mi se ne sviđa i smatram da je taj ekran za mene useless... 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Mene isto S7 Edge sluzi savršeno..imao sam mnogo flagshipova ali ovo je po meni najbolji koji sam imao.....ekran savršen...baterija miljama daleko od lg g3 koji sam imao.....kamera je najbolja u svome rangu to svi testovi pokazuju... i još ga ici uspoređivat sa neznam kakvim kinezima su gluposti....

17 godina
mp3david kaže...
Jutros stigao update od 139mb, ovaj od 30ak mb nadogradnju kao forumas iznad nisam dobio, to vise nista ne kontam.

ja sam dobio update isto danas, ali 28MB xD 

16 godina

Koliko ga ovaj moze nadrobiti, to nisu istine.

Mi smo kao negativni, a ti napises dva kilometarska posta u kojem popljujes sve moguce karakteristike kao da je rijec o nekom kinezu za 600 kn. I onda da jos podebljas vjerodostojnost, na kraju napises da si ga platio 5000 a prodao za 2000. I sad si na nokiji 3210, kladim se.

Vjerojatno si mob dobio besplatno na poslu i sad si spremio u đep 2000 kn. Jos vjerojatnije je da ga nisi ni dobio ni kupio nego si ljubomoran na frenda koji ga ima a ti nemas i uvjeravas sam sebe da kinez od 600 kn vrijedi koliko i s7/s7e.

Tisucu puta vidjena prica na forumu. Sto je mobitel bolji i popularniji, to je vjerojatnost da ce neki hejter nadrobiti gomilu gluposti veca. Jer naravno, ti si u pravu a recenzenti su podmiceni.  A mi ostali smo totalne budale jer ne vidimo da je s7 smece. Ali sad ces nas ti prosvijetliti, bez brige.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 19:28 (Ezio).
Moj PC  
9 1 hvala 3
16 godina

Što je najtragičnije, piše o nekom negativizmu, a nitko mu ništa pretjerano nije rekao na njegov komentar.

Koliko je gluposti nadrobio, zaista pravo čudo za to.

Mogu shvatit neke subjektivne stvari, ali pričat o kvaliteti izrade (ne pričam o materijalu), o displayu (kojeg su nahvalili gotovo svi recenzenti).........., zaista jadno.

I najjače mi je , ''valjda će nekom pomoći, tako da ne potroši hrpu para na smeće'', a post na razini djeteta iz osnovne škole.

Ovakve postove je najbolje preskakat, bez obzira o kakvom se uređaju radi.

Pitanje je dali ga uopće ima.

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

Bas dobro kazes kolega..ovo treba ignorirati....još ce se jadan umisliti da smo ga dozivjeli...

14 godina
neaktivan

Poanta priče je ta da je to moje iskustvo da je mobitel od 5000 kn (da ja sam ga platio) nisam ga dobio (ne dizem kredit ne vadim bubreg imam super primanja i volim mobitele) pa svako malo sebi kupim novi prodam stari a to sto se vama fanboyevima nije svidio moj post o mobitelu koji mi je bio najgori a imao sam ogroman broj mobitela na svome raspolaganju. 

Ne vidim poantu toga da netko tu govori rekla kazala ja kažem činjenično stanje. Moj s7 je bio skovaca nedostojan kineza od 800 kn ko pouzdanosti a to ako Vam se ne sviđa češite se tamo di vas svrbi.

Ovo me baš naljutilo pa bog te taj samsung sveta krava sve sto dotakne je zlatno.. Ne da mi se raspravljat sa balavcem koji vjerojatno ima alcatel c7 i onda ode dode glumit baju.. ili s nekim koji je prije ovoga ima tele2fon pa sad radi dva posla samo da bi kupio mobitel.

Moj PC  
3 11 hvala 0
16 godina

Poanta priče je ta da je to moje iskustvo da je mobitel od 5000 kn (da ja sam ga platio) nisam ga dobio (ne dizem kredit ne vadim bubreg imam super primanja i volim mobitele) pa svako malo sebi kupim novi prodam stari a to sto se vama fanboyevima nije svidio moj post o mobitelu koji mi je bio najgori a imao sam ogroman broj mobitela na svome raspolaganju. 

Ne vidim poantu toga da netko tu govori rekla kazala ja kažem činjenično stanje. Moj s7 je bio skovaca nedostojan kineza od 800 kn ko pouzdanosti a to ako Vam se ne sviđa češite se tamo di vas svrbi.

Ovo me baš naljutilo pa bog te taj samsung sveta krava sve sto dotakne je zlatno.. Ne da mi se raspravljat sa balavcem koji vjerojatno ima alcatel c7 i onda ode dode glumit baju.. ili s nekim koji je prije ovoga ima tele2fon pa sad radi dva posla samo da bi kupio mobitel.

Kakva si ti seljacina to svijet nije vidio.....ajde molim te prestani pisat kao dijete sve nepovezano samo da popljuješ S7 koji vj.nikad neces imati pa se sad tu nama sprdaš sto imamo trenutno top uređaju na trzištu...pozdrav...

15 godina

*PS

Ja bih se radije zapitao "Kako je to koristim mob", nego tu doći i prosipati svu pamet svijeta i pljuvati.
Dugo nisam vidio ovako nekog hejtera koji tobože uspoređuje i trebao bi biti relevantan primjerak all-around korisnika, ali zbog svojih problema je sam sebi jamu iskopao.

Ne znam što bih prije komentirao, stoga zaokružujem sve tvoje nebuloze napisane u par riječi "Hvala Bogu pa si prodao mob, sad kad ga više ne koristiš, odskakući iz teme"

Batllelog: sudy_freak
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav. Neki dan sam se javio kao novi korisnik s7. Utisci nakon par dana su ti da je baterija odlicna. Mob nema lag i sve radi bezprijekorno. Fali mi knock on sa lg ali navknut cu se.

Pitanje za stare korisnike. Dosao mi je uredaj sa ovim soft iz kutije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li da dizem na ovo ili ne tj. da li treba pricekat neko vrijeme da se vidi kako radi? Ako je neko skinio update ima li promjena na bolje ili gore? Hvala.

Okorjeli LGjevac zadovoljan samaungom za onog forumasa od par postova gore imas pozz i nije bas sve tako crno

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 7:38 (cveletdi).

1 0 hvala 0
15 godina

To ti je samo sigurnosni update za tekući mjesec (10/2016) iliti po geek jeziku: october security patch update....ne nosi ništa novoga po performansama i sl...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 10:50 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
@Purger155 Hvala. Cudilo me da kad sam ga upalio prvi puta prije tjedan dana (novog) nije nudio nikakav update do danas.
13 godina

Imam jedan cudan problem koji mi se desava od dns.  A to je u vezi roota.

Jucer sam bio instalirao Suhide (aplikacija i koji skriva root) da mogu uci na snapchat. Ali nije radila. I onda posto meni treba snapchat jer ga koristim rekao ajde da napravim na novo cijelu instalaciju mobitela.

Usput sam skinuo zadnji FM za SEE country. I lijepo ja na odin i sve lijepo prode. Sada slijedi instaliravanje TWRP-a (recovery) i to sve super prošlo. Uđem u recovery kako i sama instalacija TWRP-a kaze da napravio format data a i pratio sam ovaj upute ovog videa (kao i svaki puta kad radim, i kao sta sam prijasnje instalacije radio) i idem na format data i BOOM kaže "Failed unmount '/data' (recovery or device is using) ovo i zagradama sam otprilike napisao jer se ne sjecam. Please reboot recovery for use data .... again. Ja rebootam idem ponovo i opet ista greška. Kazem mozda je napravio format data i idem rebootat system kad tamo zapne na bootloopu. 

Sta je to? Dal netko zna? Sad sam instalirao sve na novo i nista ne diram sve dok ne nadem neko rijesenje.

Probao sam upisat taj error na google ali ne izlazi to nego nesto slicno, umjesto unmount pise mount. To nije to.

Može pomoc?

EDIT: Da OEM je bio ukljucen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 21:15 (zviznemte).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

danas iz dosade udjem u recovery mod, i rebootam system, i izbaci mi crvenim slovima E:failed to mount /data (invalid argument) samo jedan redak dug tekst, odradio hard reset, i dalje se u recoveryu pri rebootu u system to javlja,mobitel radi bez problema,trenunto. Jel ovo normalno da taj error izbacuje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 19:01 (tony89).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Budući da planiram uzeti S7 zanima me di ste vi kupili svoj primjerak? Inace sam uzimao mobitele na produljenje ugovora, a kako to više ne mislim tražim alternativu. Na njuskalu vidim da se prodaje za 3400 kn, jel to ok?

0 0 hvala 0
17 godina

Malo pricekaj po njusci ili spusti na 3200

#fsb
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran

EDIT: Pogresna tema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 12:02 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Itkoo?
13 godina
Ja imam isti problem, a uz to nemogu vise napraviti root zbog toga.
14 godina
neaktivan
tony89 kaže...

danas iz dosade udjem u recovery mod, i rebootam system, i izbaci mi crvenim slovima E:failed to mount /data (invalid argument) samo jedan redak dug tekst, odradio hard reset, i dalje se u recoveryu pri rebootu u system to javlja,mobitel radi bez problema,trenunto. Jel ovo normalno da taj error izbacuje?

Normalno da nije normalno. Koje pitanje. Vidiš da su ti crvena slova., a crvena boja znaći da nešto nije normalno.

znemte kaže...

I sad imaš mobitel na kojem ne možeš narpavit root + bez garancije. 

13 godina
Hvala na odgovoru, pitam iz razloga sto mi trenutno radi sve, updata se bez problema, ne steka :/
14 godina
neaktivan
tony89 kaže...

Ja mislim da je to normalno jer se i meni to pokazuje a nisam nista dirao na mobitelu, znaci sve je stock i mobitel radi uredno od prvog dana! Nema bas na netu tocno o ovom "erroru" jer nemamo ove podlinije ispod u toj gresci:

E:failed to mount /data (Invalid argument)
can’t mount ‘/data’ (Invalid argument)
E:failed to mount /data (Invalid argument)
E:Can’t mount /data/log/recovery_log.txt

R36, jesi probao ti na svojem S7 ic u recovery pa odma na reboot the device? Ta linija se vidi samo na sekundu prije restarta...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 13:36 (w0rtex83).
13 godina
Isto i meni je sve stock
14 godina
protjeran
R36 kaže...
tony89 kaže...

Normalno da nije normalno. Koje pitanje. Vidiš da su ti crvena slova., a crvena boja znaći da nešto nije normalno.

znemte kaže...

I sad imaš mobitel na kojem ne možeš narpavit root + bez garancije. 

Jao kakav odgovor, bas nisi u pravu. Ta poruka je normalna, zakljucak ti je taj logicki OK, ali potpuno pogresan. Takodjer ovo sto pises da ima mobitel bez root-a i garancije, vjeruj da se na androidu sto se tice sistema sve moze nastimati.

13 godina

Nasao sam jedno rijesenje, sada da li to radi?

My solution is simples. but you will LOSE EVERY FILE on userdata.
Step 1: Install TWRP
Step 2: Go to Wipe box
Step 3: Select Advanced Wipe
Step 4: Check "DATA" and tap on "Repair or Change File System".
Step 5: Tap Change File System
Step 6: See original format on file system (In my S6 is EXT4). So turn to other and switch back to original

Now /data is mounted back.
Install a custom and later a stock.

Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice