Flashao sam ovaj see october preko odina..jesam li sta pogrješio što sam samo stavio ap file to je onaj najveci...kad sam odzipao rom bili su još neki fajlovi ap,bl i csc to nisam ništa dirao...sve je prošlo u redu..jel ti fajlovi nisu bitni?
Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
- poruka: 5.608
- |
- čitano: 1.631.186
- |
- moderatori:
XXX-Man
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Flashao sam ovaj see october preko odina..jesam li sta pogrješio što sam samo stavio ap file to je onaj najveci...kad sam odzipao rom bili su još neki fajlovi ap,bl i csc to nisam ništa dirao...sve je prošlo u redu..jel ti fajlovi nisu bitni?
Kako si flashao? Zasto si unzip fajlove? Trebao si flashati samo jedan fajl i tako dobijes sve odjednom.
Kako si flashao? Zasto si unzip fajlove? Trebao si flashati samo jedan fajl i tako dobijes sve odjednom.
Mora se odzipat...
Ja na tcom jos nikakav update nisam dobio...
Izvinite što upadam kao padobranac ali radim nekakvo istraživanje pa me zanima da li biste bili ljubazni da mi vas nekoliko ponosnih vlasnika S7 napišete najčešću i najveću koju ste registrirali, veličinu jpeg fajla koji radi vaša kamera na S7.
Hvala!
Problem i je sto sam ja ubacio samo ap...al kolega je rekao da ovo ostalo nijeni bitno ...jedino ako se ide preko recovery...ja sam radio samo upgrade...na sammy pise isto samo ap da se doda.....sve radi uredno i mogu reci da je fludnije jos nego kad sam imao august update...za bateriju jos javim...
Samo jedan unzip radis, odnosno raspakujes downloadani .rar file. U istom dobijes jedan fajl koji trebas flashati u AP, a koji sadrzi sve particije, modem, hidden.img itd.
pa da taj ab sadrzi sve za odin zato ti i radi 
a ostali pojedinacni tebi nisu bitni.
Prilikom flesa roma i na S6 i na S7/edge sam morao flesati sve sta se dobije u raspakirano romu
dakle i BL,AP,CP i Home CSC u protivnom mi je ODIN izbacivao gresku
i primjetio sam da se mora tocno redosljedom oznacavati svaki fajl zasebno bas onako kako je poredano u odinu od odozgo prema dolje
e sad zasto nekima prolazi samo AP a nekima ne to neznam
iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)
Izvinite što upadam kao padobranac ali radim nekakvo istraživanje pa me zanima da li biste bili ljubazni da mi vas nekoliko ponosnih vlasnika S7 napišete najčešću i najveću koju ste registrirali, veličinu jpeg fajla koji radi vaša kamera na S7.
Hvala!
Stock postavke, auto settings, rezolucija 4032x3021 10,7 MB
delete
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
delete...
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Kolega fake....frend je pokušao dogovoriti da dođe mobitel a oni kazu kao sam se moze dogovarati sa mailom i unaprijed uplata..cisti fake...navodno ima prica da tko naruci mobitel dobije kopiju...
Jer nema licnog preuzimanja. TO covjek kaze. Zasto bi odbili licno preuzimanje a umjesto toga insistirali na placanju unaprijed i slanju postom? Tebi to ne bi bilo sumnjivo? I zasto bi placanje pouzecem bilo problem?
Pouzece je riskantno u 5% slucajeva ako gledas sa strane trgovca. Nisam siguran u zadnje vrijeme, ali prije koju godinu do 10% paketa se odbijalo...takav je narod.
Vecina web shopova koji nemaju striktno naznaceno da imaju poslovnicu ce ti reci da robu nije moguce preuzeti.
Za ove gore nisam nikad cuo, al mislim da nije ok govoriti da je fake samo zato jer se trgovac nece s nekim naci na Crnomercu u Vanili. Paypal je barem 3x veci signal za uzbunu.
Znači samo da kažem svoje iskustvo sa s7.
Nadam se da će nekome od vas pomoć i da nećete ko ja dat ogromne hrpe para za smeće...
Uglavnom mobitel od 5000 kn u 4 mjeseca 4 puta na servisu s time da je dva puta bio na servisu skoro po mjesec dana.... Dakle zvučnik očajan krči ko najgori kinez i nakon 12 dana javlja da upala vlaga u utor punjača?? te da se ne može punit... Ajde otklonili su mi to u 7 dana ali mislim se u sebi svi mob prije toga (motorola moto g1, lg g2, leeco le 1 i zadnji meizu mx4 pro nikad u zadnjih par godina nikakvih problema nisu imali... Nakon 5 dana od toga neće glupi senzor da mi otključa mob nego se sjeti pina (dakako nemogu se sjetit u ciloj zurbi i strci jer mi je mob trebao hitno), tako ajmo napravit factory reset kad ono famozni frp nista ne možeš badava ja unosio gmail račun koji koristim 7 godina uređaj je ponisten... Servis broj dva traje opet 4-5 dana.
vracen sa servisa nakon 10 tak dana crvena linija na ekranu?? nosim u servis di bi mi naplatili popravak da na moje inzistitanje da ide na garanciju ekran bude zamjenjen nakon 20 dana bez potrebe za plaćanjem... Šizim nema zamjenskog mobitela (srićom meizu nisam proda) ali krajnje bezobrazno... Pa nisam uzeo j1 nego ipak top model i već mi ga je lagano puna kapa mobitela da bi mi prije 15 tak dana odljepila se poleđina, da baterija se napuhala.... opet 10-15 dana servis ali baza je ta opet nemam mob i opet se brisu podatci...
Mobitel ko mobitel ok ali touchwiz ocajan neka mi se neko nađe pametovat ali gori su od svega sto sam vidio (flyme koji je bugovit je za taj očajni softwer pojam)...
Kvaliteta izrade 2/10 ekran ne znan sto ga svi hvale meni je osobno na suncu losiji poprilicno od mx4 pro, baterija jedva dan nezahtjevnog koristenja (4/10), kamera je prevara najveća pa jeste li ikoju sliku pokušali stavit na monitor od laptopa slike mi izgledaju očajno (opet 21mpx od mx4 pro je podjednak ali to je mob od 300 dolara) cile pixelizirane sa bojama ko da je dite razlilo vodene bojice...
suma sumarum JAKO NEZADOVOLJAN, NE PREPORUČAM NIKOME. Pazite nije ovo china xyz telefon nego je poslovni telefon za svakodnevne zadaće i tu je podbacio.. sad isčekujem mi note 2, jer ovog sam proda za 2k kn i svi hepy..
Nemam iskustvo ko forumaš iznad, ali imam jedno pitanje vezano za bateriju. Naime, moj mob popuši 10% nakon punjenja praktički sam od sebe, evo jučer oko 22h sam ga iskopčao i kad sam oko pola noći išao spavat već je bio na 92%, a sad u jutro na 89. S ukupnim trajanjem baterije sam zadovoljan, ali nekak mi se jako brzo potroše prvih 10-20%
Neka netko proba naruciti sa one stranice edge novi za 3200 da vidimo hoce biti kopija.. hehe
Mogu rec samo da se nadam da te to samo fals model pogodil, da nije tak sa cijelom serijom proizvodnje..
Nego, daj ti meni reci jel si imal kakvih problema s kinezima i kolko si ih koristil?
Da je problem sa cijelom serijom, pričalo bi se o tome naveliko.
Vjerojatno je njegov uređaj problematičan.
A tko zna kako ga koristi...
Nemam iskustvo ko forumaš iznad, ali imam jedno pitanje vezano za bateriju. Naime, moj mob popuši 10% nakon punjenja praktički sam od sebe, evo jučer oko 22h sam ga iskopčao i kad sam oko pola noći išao spavat već je bio na 92%, a sad u jutro na 89. S ukupnim trajanjem baterije sam zadovoljan, ali nekak mi se jako brzo potroše prvih 10-20%
Meni se to ranije desavalo ali od kada sam deinstalirao neke aplikacije koje mi bezveze stoji nemam tih problema. Sada ako mob ne koristim cak i sa always on upaljenim ne trosi skoro nikako bateriju na stand by. Problem znaju praviti odredjene aplikacije koje u pozadini cine cuda, ali je problem sto te aplikacije ne budu prikazani u battery statistici.