Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.493.606
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Kako znaš da je na isti način? Nema sanse da isto pritisne svaki put i automatski sve pada u vodu...
10 godina
neaktivan
Ja sam gledao bar jedno 20 raznih testova sto on pravi. Svi sto imaju gg4 se grebu tek na 5. Tako da vjerujem da nije di toga dali jako stisne ili ne.
11 godina
R36 kaže...
Tonči kaže...

Koliko ti imaš godina? Pričaš s osobom koja sve mobitele ima svake godine čim (i prije) stignu na tržište najmanje po 2 primjerka (ovisno o modelima).

Uglavnom, gore si naveo nekoliko pogrešnih stvari koje pokazuju da nemaš pojma o čemu govoriš. I ne, HTC nema "čisti Android". Vječno hvališ Samsung, čak i kad je to posve smiješno (TouchWiz).

uuuuuuuu...

Ako je na HTC 10 bio približno čist android meni više od toga ne treba. Sorry!!

Ako ćemo gledat svoja iskustva...najgora kombinacija mi je čist android. Rađe LG UI ili  TouchWiz...!!

Šta je tebi nejasno...kao što ima ljudi kojima odgovara čist android tako ima ljudi kojima odgovaraTouchWiz!?!?! Mi smo kao "fanovi" a vi ste apostoli!! 

Koliko vidim Huawei 6P ima isti padajući meni kao HTC 10...valjda sad ni Huawei nema čisti android...

Ne vidim prednost čistog andorida naspram TouchWiza-a. Daj nas prosvijetli pa napiši te prednosti koje ja kao korisnik mogu primjetit ili ti mi na Samsungu!!?? O nekoj fluidnosti naspram ostalih mi nemoj pisat jer je to prošlost!!

Evo mane koje sam ja primjetio pa me ti demantiraj :

1. Povlačenjem statusne trake prema dolje otvara se Centar s obavijestima a još jednom onaj prečac "brzih postavki" Te "brze postavke" ne možeš mjenjat pa stavim kraticu koju ti hoćeš. Šta nisam u pravu??.

Kolega bolje je napravljeno i na LG-u i Samsungu.

2. Također Google Chrome za surfanje je puno lošiji nego Internet pretraživać od proizvođaća. Guta više baterije.

3. Taj sterilni dizajn cistog androida. Sve nekako crno i sivo - doslovno oku nije ugodno.

Meni osobno taj "čist android" za k...

mislis to?

ne lupetaj previse, svi ti lagvizovi i ostala smeca samo smetaju androidu da radi kako treba, ja bi to zabranio proizvodacima da rade, ako si netko hoce nek si instalira launcher koji hoce i nek radi sto hoce.. pa to je android, mozes sto hoces, nije ios

inace s7 je sasvim ok, tesko mu je naci manu, jedino su slike previse, pre pre ostre

cak su i shitwiz smanjili dosta

inace na sestrinom je dosao tvornicki sa dead pixelima na lijevom rubu ekrana, onako crna fleka..

edit: http://www.xda-developers.com/with-the-note-7-samsung-still-delivers-embarrassing-real-world-performance/

evo ti jos jedan dokaz da i dan danas, sa brutalnim hardverom samsung lagwiz pravi probleme, i prepisaju ga duplo jeftiniji uredaji

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 9:23 (digitall).
11 godina
neaktivan
Cedevita, daj nemoj me zezati. Pa taj primjer sto sam dao na nacin kako grebe po kameri a kako po led svijetlu je ociti primjer i dokaz muljaze. Po kameri grebe vise okomito dok sa ostricom i vise vodoravno grebe po led svijetlu. Ma to je sve marketing. Nitko se ne pita je li jednako izdrzljiv gorila 5 ili bilo koji drugi broj na svakom mobitelu. Je li isto kad je gorila na mobitelu teskom 170g i na mob teskom 140g, pa ne moze biti isto.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iDelete kaže...
Cedevita, daj nemoj me zezati. Pa taj primjer sto sam dao na nacin kako grebe po kameri a kako po led svijetlu je ociti primjer i dokaz muljaze. Po kameri grebe vise okomito dok sa ostricom i vise vodoravno grebe po led svijetlu. Ma to je sve marketing. Nitko se ne pita je li jednako izdrzljiv gorila 5 ili bilo koji drugi broj na svakom mobitelu. Je li isto kad je gorila na mobitelu teskom 170g i na mob teskom 140g, pa ne moze biti isto.

pa kakve veze ima pod kojim je kutem skalpel, jel skalpel ne bi trebao ogrebati kameru ako je od stakla. I normalno da ce se led bljeskalica odma pogrebati jer je kod 90% mobitela od plastike (ukljucujuci i Samsung i Apple).

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 20:15 (cedevita od limuna).
11 godina
neaktivan

inace s7 je sasvim ok, tesko mu je naci manu, jedino su slike previse, pre pre ostre

Da, stvarno su pretjerali sa tom oštrinom

Za mene mu je mana i to što je ipak premali (mute mi se slova bez naočala a na G3 mi se to nije dešavalo)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 22:20 (Grangers).
10 godina
odjavljen

" pa kakve veze ima pod kojim je kutem skalpel, jel skalpel ne bi trebao ogrebati kameru ako je od stakla. I normalno da ce se led bljeskalica odma pogrebati jer je kod 90% mobitela od plastike (ukljucujuci i Samsung i Apple)."

Odakle ti ta glupost? Zasto ne bi trebao ogrebati? Staklo je tvrdje od metala? I ljudi imajte na umu da pritisak ne mozete odrediti na videu. Cim je ljudski faktor ukljucen test nije objektivan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 23:01 (Torent).
14 godina
neaktivan
Torent kaže...

" pa kakve veze ima pod kojim je kutem skalpel, jel skalpel ne bi trebao ogrebati kameru ako je od stakla. I normalno da ce se led bljeskalica odma pogrebati jer je kod 90% mobitela od plastike (ukljucujuci i Samsung i Apple)."

Odakle ti ta glupost? Zasto ne bi trebao ogrebati? Staklo je tvrdje od metala? I ljudi imajte na umu da pritisak ne mozete odrediti na videu. Cim je ljudski faktor ukljucen test nije objektivan.

Pa ljudski faktor u ovom slucaju nema preveliku ulogu, ako je vec 30 mobitela iso grebat i na svima sa Gorilla glass-om 4 ispadne isti rezultat, nece ic grebat note 7 drugacije samo da bi ispalo da ima losije staklo. I ja sam samo naveo da se staklo u odnosu na bljeskalicu nece pogrebat zbog kuta, nego zato sto je  bljeskalica kod note 7 plasticna (isto ko i kod s7, s7 edge, s6...)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 23:37 (cedevita od limuna).
10 godina
odjavljen
cedevita od limuna kaže...
Torent kaže...

Pa ljudski faktor u ovom slucaju nema preveliku ulogu, ako je vec 30 mobitela iso grebat i na svima sa Gorilla glass-om 4 ispadne isti rezultat, nece ic grebat note 7 drugacije samo da bi ispalo da ima losije staklo. I ja sam samo naveo da se staklo u odnosu na bljeskalicu nece pogrebat zbog kuta, nego zato sto je  bljeskalica kod note 7 plasticna (isto ko i kod s7, s7 edge, s6...)

Objektivnost testa pada u vodu automatski.... Sve ces ogrebati sa tim skalpelom ako dovoljno jako pritisnes. Ono sto ti kao gledalac videa ne zans jeste da li je to uvijek isti skalpel i da li ga pritisne uvijek istom silom. Ovo drugo ne moze odrzati sve i da hoce.

http://www.androidauthority.com/corning-responds-samsung-galaxy-note-7-scratch-test-video-711210/   evo odgovora...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 23:50 (Torent).
18 godina

Ekipa. Svaki puta kad stavim mob na punjac pojavi mi se ovo:

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jutros u 9 mi dođe od instara na mail ponuda s7 edge za 460 eura, obični s7 499 eura. Sat i pol kasnije dođe mailom obavijest da su rasprodani.

Greška, navlakuša, 'ko jamio-jamio?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danas doslo, super puni :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Di si uzeo?

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
12 godina
neaktivan
amazon.de
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...
Danas doslo, super puni :D

Koliko vremenski treba da se napuni od nule do kraja? Koliko se grije telefon?

10 godina
neaktivan
Koje maske koristite za s7 edge i dali koristite zastitu za ekran.
Ja imam nillkin nature clear ,jako tanka ni neprimjeti se.
Zastitu za ekran nemam.

0 0 hvala 0
16 godina
Ja koristim samsungov prozirni case. Ok izgleda ali bolje lezi u ruci bez casea koji malo iritira kad se mob koristi jednom rukom. Za ekran ne koristim nikakvu zastitu za sad
Potpis!
13 godina
neaktivan

Zar se ne bojiš razbiti ga prilikom pada ? Ne znam kako ekipa štiti uređaje ali pošto sam ga planirao kupiti ovih dana također planiram kupiti i "preklopnu" masku. Nekako mi se čini zaštićeniji s njom, možda se varam :D

Našao sam S7E za 4400 kn. No uređaj ima manu. Kupljen je u Njemačkoj u Tmobile-u pa me zanima da li garancija vrijedi i u Hrvatskoj ili da dođe do greške uređaj treba slati u zemlju u kojoj je kupljen? Te neovisno o uređaju prethodno navedenom, da li je moguće reklamirati ga bez računa samo s ovijerenim jamstvenim listom (prodavatelj tvrdi da je uređaj dobiven na nagradnoj igri te iz istog razloga nema račun ali ima ovjeren jamstveni list).

Jedini kompjuter koji se ne može hakirati je onaj koji nije na mreži, zaključan u metalni sanduk, i zakopan 3 metra pod zemlju
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 20:27 (BassMax).
17 godina
odjavljen

Dakle, iskustvo koje sam imao na 12 posljednjih Samsunga (2x S7, 3x S6, 2xS5, 2xS4, Note 5, 6, 7).

http://www.xda-developers.com/with-the-note-7-samsung-still-delivers-embarrassing-real-world-performance/

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

stavio sam to 10ak postova iznad 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 20:51 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Imam 36% baterije. Do 100% pise da mu treba jos 3 sata. Nije uključeno brzo punjenje, ali mi se čini da se je prije mob brže napunio. Dali je normalno da mu toliko treba?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
digitall kaže...

stavio sam to 10ak postova iznad 

Nisam vidio, sorry. :(

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Dakle, iskustvo koje sam imao na 12 posljednjih Samsunga (2x S7, 3x S6, 2xS5, 2xS4, Note 5, 6, 7).

http://www.xda-developers.com/with-the-note-7-samsung-still-delivers-embarrassing-real-world-performance/

Pa ne mogu vjerovat više... Pred neki dan, sjednem sa frendom i u razgovoru spomenem da bi mijenjao svoj 6s za neki s7 edge jer mi je stvarno lijep telefon i još što mi je ogroman plus - ima izvrsnu kameru. On zna da sam nepovjerlji prema androidima i počme me uvjeravat kako je sve tip top napokon (btw ova priča traje od sgs2 - gdje je svaki telefon kad je došao bio smooth ali čim bi se pojavio novi pojavila bi se i nova priča - je stari je malo znao trznut ali sad ovaj novi više ne - tako je i tu na forumu) Čim pročitam da je prva stvar koju neko napiše da telefon napokon nema laga

I sad, ono što mene ljut je fanboyizam. OK, telefon je vrhunski i ima puno kvaliteta ali čemu lagati oko oko je8enih perfomansa. Al je toliko teško bit iskren navest mu taj je8eni minus? Ljut sam još jer sam ga skoro i kupio tj mijenjao. Ubio bi nekoga da sam to napravio i da mi onda to sranje od 4-5k kuna počme štucat. Od telefona tražim fluidnost - nek je sporiji ali mora biti gladak i dobru kameru.

Evo, sad sam baš išao provjerit kad sam zadnji puta ugasio ili restirao telefon; pred skoro mjesec dana

,i radi ko da je jutros upaljen. Ovaj samsung bi vjeovatno eksplodirao u tih mjesec dana neprekindog rada.

Sorry na rantu ali ovo nikako ne mogu shvatit. I suzdržite se od onih sranja tipa flashanja, rootanja itd - oću da telefon radi OOtB.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
16 godina
skank666 kaže...
Ljut sam još jer sam ga skoro i kupio tj mijenjao. Ubio bi nekoga da sam to napravio i da mi onda to sranje od 4-5k kuna počme štucat. Od telefona tražim fluidnost - nek je sporiji ali mora biti gladak i dobru kameru.

Rantaš nepotrebno. Pogotovo ako si "skoro" kupio...

Imam s7edge malo više od mjesec dana i nikakvih problema u radu do sad nisam primijetio. Mobitel je vrhunski i što se tiče dizajna i što se tiče performansi. Idealan za iphone konvertita.

Potpis!
10 godina
odjavljen
Imao s2 s3 s4 active note 3 note 4 s6 i tvrdim da to jednostavno nije tacno. Pogotovo s6 na mm. To jednostavno leti.
17 godina
odjavljen
Torent kaže...
Imao s2 s3 s4 active note 3 note 4 s6 i tvrdim da to jednostavno nije tacno. Pogotovo s6 na mm. To jednostavno leti.

I evo ga - pravi primjerk bugovog fanboy forumaša. Aj da si ostao na ovim note serijama pa bi ti možda i povjerovao ali s2, s3 i s4?! LOL!! 

Da ne bi bilo da bezveze laprdam- rezultata za lag s3 i s4 ko u priči - do s5 se valjda ljudi već naviknuli.

s5 http://www.bug.hr/forum/search/post/?txt=LAG&ss=p&sa=t&t=204828&f=19&sort=desc

s4 http://www.bug.hr/forum/search/post/?txt=lag&ss=p&sa=t&t=182545&f=19&sort=desc

s3 http://www.bug.hr/forum/search/post/?txt=LAG&ss=p&sa=t&t=149052&f=19&sort=desc

Za s2 i s1 nema smisla tražit jer su to počeci pa ajde... 

Sorry na oftopicu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 11:53 (skank666).
16 godina

Tema je s7 i s7edge, nema smisla tu raspravljati o lagovima na modelima od s2 do s6.

Ponavljam, s7 (edge ili obični) je vrhunski uređaj. Da li otvara neku aplikaciju 7 stotinki brže ili sporije od konkurencije...mislim da je to tema za cjepidlake koje ne znaju što bi radile od dosade. Sumnjam da bi bili produktivniji i kad bi im se aplikacije otvarale i sekundu prije nego na to pomisle.

Potpis!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
U pravu si. Moje isprike ali samo da jos kažem da lag i brzina nemaju bas puno veze jedno s drugim.

Uglavnom, uređaj je vrhunski to nikad nisam osporavao i stvarno mi je lijep i htjeo bih ga imati ali me malo muči touchwiz ili kako se već zove. Custom romovi me ne zanimaju.
16 godina
skank666 kaže...
U pravu si. Moje isprike ali samo da jos kažem da lag i brzina nemaju bas puno veze jedno s drugim.

Uglavnom, uređaj je vrhunski to nikad nisam osporavao i stvarno mi je lijep i htjeo bih ga imati ali me malo muči touchwiz ili kako se već zove. Custom romovi me ne zanimaju.

Ma mislim da te uopće ne treba mučiti touchwiz. I sam sam prešao sa iphonea (doduše, još 2012. na xperiu Z, pa 2 godine kasnije na Z3). Naslušao sam se svašta o tom zloglasnom touchwizu i iskreno , uopće nemam pojma zašto neki kukaju. Možda je na starijim modelima bilo problema, ali šta me briga kad na s7 nema nikakvih problema.

Probaj mob u dućanu pa vidi.

Potpis!
13 godina
neaktivan

telefone u dučanu nikako ne isprobavati i na osnovu toga uzimati telefon, jer barem kada je samsung u pitanju oni daju demo verzije koji su dosta drugacije u odnosu na prodajne modele,

večinom su oznake X dakle konkretno S7 je 930X

vezano da taj famozni lag

imao sam S2,S3,S4,S5,S6 i S7 trenutno imam već 3 mj. gejfona 6s

i situacija je da nikakav ali baš nikakav lag ja nisam imao ni na s6 (MM) ni na s7

touchwiz je stvarno jako jako napredovao

a ajfon je sve samo NE lag free uređaj, i svatko tko kaze da ajfon ne laguje taj LAŽE !!! 

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice