Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.415
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kod njega je edge model, zato je G935, dok je kod tebe regular S7, pa je oznaka G930.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

Pa ne mozes promijenuti telefon ;) 935 je US telefon. 930f je global verzija...

11 godina
neaktivan
Aha. Hvala na pojasnjenju. Nisam to znao jer mi je ovo prvi Samsung. Pa ne znam kako je kod njih. A bio lijen proguglati. Jos jednom, hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
Evo :)
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Update Tmobile
Samsung Galaxy S7 32GB
18 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Na slici je brutalan.
17 godina
odjavljen
18 godina

sto je fake slika ili prica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

sto je fake slika ili prica?

Slika xD

18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Joj raja opet mi je nesto pocelo crpiti bateriju, a bila je jedno vrijeme bas extra, ujutro ga iskljucim u 6:40 i bude mi bez problema cijeli dan sve do spavanja i ostane cak 15-20% uz 4-6 SOT. Sada ima vec par dana kako mi se opet na prvo mjesto popeo onaj android system i ne mogu izvuci 1h kako treba SOT. A evo od jutros od 6:40 tel mi vec na 58% a samo 37min. Nisam nista znacajno dirao/mijenjao/instalirao tako da ne znam sta moze biti uzrocnik ovoga :/

EDIT: Prije nekoliko dana se ovdje pisalo o funkciji "find my phone" koju sam i aktivirao ali na zalost funkcija je beskorisna jer ne moze da locira tel kad je sve popaljeno kamo li da je izgubljen ili ukraden. To je jedino sto mi pada na pamet i vec sam se tad pitao da li ce mi to sad crpiti vise bateriju :O Izgleda da je do toga, a ne vidim nigdje opciju da to iskljucim skroz.

Zna li neko u app manageru kako se ta opcija zove kako bih mogao izbrisati podatke i samim tim ugasiti je?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 14:11 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

https://www.google.com/android/devicemanager

probaj ovdje naci mob ;) Meni nadje maltene u metar....

10 godina
neaktivan

Ekipa, evo stigao S7 edge , daj mi recite stvarno sam se zabrinuo nisam koristio mob 10minuta , da li je normalno da svaki put kad radim Ažuriranje sustava i aplikacija se on toliko grije? Znaci rubove i zadnja strana ko da nesto palim upaljačom 1minutu i baš je vruć, zatim kad to stane i završi onda je oke. Ali na youtubu itd se isto dosta zagrije?

1 0 hvala 0
16 godina

Upalim danas always on opciju i vidim da se sat više ne miće gore/dolje (vremenom) kao prije, šta su maknuli to u nekom od update-a ??

Po meni je to bzv., s obzirom da se radi o amoledu, a znamo da je takva vrsta znala ubost koji burn in.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Taj update za always on je jos davno izasao. A i ja sam se toga bojao pa ga ugasio bio na neko vrijeme, ali ljudi tvrde da se i sada mice samo sporije i manje, pixel po pixel, a svakako kada upalis disp i ponovo ugasis pomjeri se. Male su sanse toliko da je skoro nemoguce od always on da se desi burn in, a taman i da se desi garancija to mora pokrivati.

A to da su podlezni burn in-u ne bih rekao, ja sam vidjao takve slucajeve jedino na izlozbenim teleofnima u kojih je 24/7 uvijek ista slika na ekranu i to na max brigthness a takvu situaciju u real life sigurno neces imati.

16 godina
arnes_king kaže...

Taj update za always on je jos davno izasao. A i ja sam se toga bojao pa ga ugasio bio na neko vrijeme, ali ljudi tvrde da se i sada mice samo sporije i manje, pixel po pixel, a svakako kada upalis disp i ponovo ugasis pomjeri se. Male su sanse toliko da je skoro nemoguce od always on da se desi burn in, a taman i da se desi garancija to mora pokrivati.

A to da su podlezni burn in-u ne bih rekao, ja sam vidjao takve slucajeve jedino na izlozbenim teleofnima u kojih je 24/7 uvijek ista slika na ekranu i to na max brigthness a takvu situaciju u real life sigurno neces imati.

A gle, ja uživotu nisam doživio burn in, a imao sam brdo telefona s amoledom.

Ali ipak, nije mi svejedno da mi cijelu noć sat stoji statično na istom mjestu.

Ne znam, probao sam upalit, ali mi se čini da stoji na istom mjestu.

16 godina
zabranjeniples kaže...
arnes_king kaže...

namjesti da se gasi u ponoć, pali u 7 i bok

Potpis!
16 godina
Ezio kaže...

Vidiš, nisam uopće išao za tim.

Ali svejedno, mislim da je glupo što su izbacili automatsko pomicanje, bez da se uključi/isključi display. 

16 godina
zabranjeniples kaže...
Ezio kaže...

Vidiš, nisam uopće išao za tim.

Ali svejedno, mislim da je glupo što su izbacili automatsko pomicanje, bez da se uključi/isključi display. 

ja ga imam tek dva tjedna. ne znam koliko često se prije pomicao sat. pomiče se sad ali u dosta dugim intervalima. nisam mjerio:)

Potpis!
9 godina
neaktivan

To sam i ja pisao vezano za grejanje.Kazu u Samsung servisu da je to sve normalno zbog ovih vrucina.Naravno da se ne slazem da se telefonu za te pare to desava.Inace posedujem s7 G930.

kraljdzo
10 godina
odjavljen

Ako nemas probleme u koristenju sto se uzbudjujes...I meni je S6 vruc kad se puni bezicno ali bas me briga ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 12:13 (Torent).
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Takodjer sam mislio da je tesko moguce da se burn-in desi na novim Amoled displejima. Meni se dogodio na S6, na mjestu gdje je Google Search bar i to u vrlo kratkom periodu koristenja, neka četiri mjeseca otprilike. Uređaj sam kupio nov, te koristio auto-brightness. Od tada google search u potpunosti brisem sa mobitela.

9 godina
neaktivan
7eleven7 kaže...

Pozdrav,

evo kao novi vlasnik da pokušam spasiti one koji možda imaju isti problem sa potrošnjom baterije, isprike ako je već negdje bilo neda mi se baš 50 stranica pretraživat.

Mutno se sjećam pri aktivaciji moba da mi se ponudio neki KNOX security sustav (Samsungov), koji ako se dobro sjećam nisam skipao nego sam prihvatio korištenje i nešto kao setupirao.

Uglavnom kroz prvih par dana korištenja baterija se nenormalno brzo trošila, kao primjer navodim airplane mode tijekom noći 10% ili više baterije ode bez problema.

Nakon malo istraživanja skužio sam da je najveći potrošač android system i stavka keep phone awake koja je bila pa skoro identična kao i vrijeme provedeno bez punjača (time since last charge).

Dodatnim guglanjem našao sam veći broj slučajeva gdje spomenuta KNOX aplikacija srče bateriju ko luda, u mom primjeru vrijednosti su bilo oko 30% od zadnjeg punjenja, dakle cca trećina baterije.

Kako je aplikacija blotaware nisam nigdje našao da ju mogu deinstalirati nego samo privremeno force stop, što je vrlo kratko trajalo.

Uglavnom kako nisam htio rootat skroz novi telefon bez da mu dam priliku, na factory postavke isto baš nisam odmah htio bacat mob jer sam sve taman podesio, skinuo sam aplikaciju Package Disabler Pro (0.66$ trenutno dođe al da se i besplatno skinuti ako malo proguglate) i u njoj deaktivirao sve povezano uz KNOX.

Vidi čuda, odmah sam primjetio kako se baterija na očigled više toliko ne troši, a keep awake time se jaaako smanjio.

Gledao sam kod frenda koji ima s7edge, kod njega se npr. to nije događalo a ima isto taj KNOX, keep awake su mu skroz male (normalne vrijednosti), tako da nisam siguran hoće li vam ovo pomoći, ali ako vam baterija curi nenormalno a mob ne koristite toliko obavezno provjerite koliko je KNOX pocuclao.

Evo ako barem nekom pomogne meni drago, ja sam bio ful zbediran s takvim novim mobom al ovo me preporodilo.

Pozz

1. Je... mob koji se različito ponaša od korisnika do korisnika.

2. Da si to napisao prije cca 2 tjedna, pokusao bih još to, ovako sam prodao mob bas zbog curenja baterije.

3. Tvoj post sam spremio jel imam frendove koji će me piliti da im "vidim sto se dešava" kao ja nešto znam.
HVALA

11 godina

Jel se isplati S7 kupiti u computeruniversu, premda je jeftiniji 200 eura od ostalih trgovina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon instaliranog updejta od 21,73 mb neki dan, primjetio sam da se baterija dosta poboljšala. 

Sad mi baterija na 1d 13 sati imam 4:50 SOT i jos 11% baterije ostalo. 

Ovo je sad stvarno ok i tek sam sad u potpunosti zadovoljan sa mobitelom jer sam stvarno hardcore Power user, pod ovim ne mislim da igram igrice cijeli dan, dapače, nemam niti jednu instaliranu.. 

Ne znam sta bih vise rekao osim da je ovo stvarno the Best smartphone na trzistu.. 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mogu reci da sam i ja primjetio na mom S7 kao da je bolja baterija od ovotjedne nadogradnje (21MB). Manipulator jel ti imas s7 ili s7e?
14 godina
neaktivan
Stiglo mi je jos jedno zakrivljeno staklo sa ebaya, ista stvar kao i sa prvim...smeće..

naisao sam na ovaj video bas o tim staklima:
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice