Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.264
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

gurno sam onu iglicu okomito u otvor ladice kol´ko ide_al´meni očito ne ide van iz utora...

18 godina
neaktivan
summarac kaže...

gurno sam onu iglicu okomito u otvor ladice kol´ko ide_al´meni očito ne ide van iz utora...

malo upri, ako ne izađe niti malo, nije dobar utor.

14 godina
neaktivan

Očito je do utora mayku mu staru koreysku...bit´će zovi mobis a tek ga kupio...

10 godina
odjavljen

Pa ako si ga kupio u prodavnici odneci njima da ti stave karticu. Bolje da oni polome nego ti....

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Pa ako si ga kupio u prodavnici odneci njima da ti stave karticu. Bolje da oni polome nego ti....

ima i te...tako nekako će da bude čini mi se

14 godina

Sim/MMC ladica ti ima malu gumicu (dihtung) oko sebe radi vodonepropusnosti, stoga sigurno moraš malo jače stisnuti i ide van...Čak bi bolje bilo da probaš sa spajalicom jer paše savršeno u rupu i može se jače stisnuti nego iglica...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 13:42 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Puno vas je ovdje pisalo o on screen rezultatima na s7 i s7 edge, i tu je zbilja bilo vrhunskih rezultata sa velikim trajanjem baterije, no ono sto mi nije jasno , dali su ti rezultati nastali koristenjem na podtakovnoj mrezi 3g/4g ili na wifi, jer naravno d ce na widi biti bolji rezultati.
Pa ajmo da vidimo rezultate kakve imate na 3g/4g a kakve kad mob koristite samo na wifiu. ;)
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

4 na 2g

5 na wi -fi

2.5/3 na 3g/4g ali rijetko ih koristim bas radi batke 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Galaxy S7 imam od drugog tjedna od izlaska i do sada nije bilo nikakvih problema. Zadnjih 5 užasno se grije, temperature idu do 65°, a ništa novo nisam instaliravao. Evo trenutno stanje, a samo imam upaljen Wi-Fi i Chrome.

0 0 hvala 0
16 godina
Jucer sam kupio s7 edge. Isprobavam svasta i imam sot 3 i pol sata a potroseno 50% baterije. Za sad jako dobro. Uglavnom wifi sa ponekim prebacivanjem na 4G/3G.
Koje kaljeno staklo preporucate za prednju stranu?
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je stiglo zakrivljeno kaljeno staklo, i skroz me neugodno iznenadilo, u opisu stoji da je debljine 0,22mm, a debelo je najmanje 0,5mm, nije kaljeno staklo vec obicni komad plastike, a touch uopce ni ne radi preko te plastike osim ako bi stisnuo kao konj.  

Tako da sam i sam u potrazi za staklom ali koliko sam vidio po xda jos nema nekog ok rijesenja po pristojnoj cijeni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Meni je stiglo zakrivljeno kaljeno staklo, i skroz me neugodno iznenadilo, u opisu stoji da je debljine 0,22mm, a debelo je najmanje 0,5mm, nije kaljeno staklo vec obicni komad plastike, a touch uopce ni ne radi preko te plastike osim ako bi stisnuo kao konj.  

Tako da sam i sam u potrazi za staklom ali koliko sam vidio po xda jos nema nekog ok rijesenja po pristojnoj cijeni. 

ja sam kad sam imamo s6 edge plus narucio na njuskalu za 60 kn nekih i stvarno je bilo super,i prodao sam ga na kraju sa takvim staklom,bas je lijepo bilo sjelo i tanko je bilo i touch je radio super..

Mozda da probas na njuskalu naci i za s7 edge ako vec nisi?

Ja na svome nisam nista stavio osim iza silikonsku masku,ali razmisljam jos o onome debrand da narucim za cijeli mobac..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
16 godina
user3468 kaže...

ma pročitao sam negdje da se kao ne preporučuje kaljeno staklo na edge. Jel zbog izgleda ili nečega drugog, ne znam. Možda je najbolje staviti običnu naljepnicu, da bar malo štiti?

Što se stražnje strane tiče, stavio sam ga u prozirnu samsungovu masku i uopće ne nagrđuje izgled. Zapravo izgleda vrlo dobro.

btw, nakon prvog jučerašnjeg punjenja, baterija je izdržala sve skupa 22 sata, sot 6 i pol sati. Sve uključeno što može biti (gps, blutooth, wifi, 4g, sinkronizacije...) i non stop isprobavanje nečega, ipak je novi mob.. Meni je to vrlo dobro. Prije ovog moba sam koristio xperiu z3 (koja je sad na servisu jer joj je djelomično otkazao touchscreen). Z3 ima super bateriju, potroši se nekih 60% od 7:00 do ponoći uz neko normalno korištenje (cca 2-3 sata sot-a u tih 60%) ali na tom mobu nikad nisam imao preko 5 sot-a uz sve uključeno.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2016 17:52 (Ezio).
14 godina
neaktivan

pozdrav svima, imam pitanje u vezi potrošnje baterije na s7 po noći. meni sa 100% od navečer pa do jutra padne nekih 8% baterije a ugašem ni je wifi dok spavam i sve aplikacije u task manageru pogasim. neznam jeli to normalno da tako puno potroši preko noći? uglavnom sam sa telefonom jako zadovoljan i baterijom pogotovo. ako netko ima slična iskustva možda pa neka mi objasni ovu pojavu. hvala.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
To je smartphone i uvijek se nešto dešava u pozadini. Nikad neću shvatiti ljude koji kupe smartphone i onda gase sve smanjuju svjetlinu ekrana samo da bi cuvali bateriju. Nikad se nisam tim zamarao. Hocu sve da mi radi jer zato sam ga kupio.
13 godina
neaktivan

Ima li još netko problem da se mobitel jako zagrije nakon 20 min korištenja?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo da se i ja javim, koristim S7 već nešto više od 2 tjedna i mogu reći samo riječi hvale! Zanima me samo koristi li netko od vas onaj bežični punjač?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam u pocetku bio zadovoljan baterijom na S7 edge,sad u prosjeku bude 1 d 15 h i 3 SOT sto i nije lose,inace nekad bude i 1 d i 2i pol SOT..

Ne mogu reci da je baterija losa ali nije bas idealna,jel to do signala gdje se nalazim pa se batka vise trosi da ganja mrezu iako sam stavio 2g73g auto jer na 4g posisa bateriju za cas i neisplati se..

mozda je problem sto koristim 2 mail aplikacije po 2 mail acc (4 mail acc sync),mislim da to mi najvise ubija bateriju,ne znam vise ni sam..

Izgleda da meni treba mob sa 5000 mah baterijom a da bude ovako fancy šmensi kao s7 edge..

Takodjer koristim i onaj package disabler ali izgleda da mi taj disabler pravi kontra efekat na bateriju,tj gusi procese za normalan rad mobitela i tu se batrija izgleda jos vise trosi.

Na s6 i s6 edge plus je app bio fantastican ali mislim da nije bas za s7 edge..

Morat cu backup i ponovo sve ali bez package disablera...

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni i dalje na S7 baterija gura kao i prvog dana.

Zaista sam zadovoljan na tom polju.

Btw., bio sam na putu i opijajući se, usput sam počastio i mobitel sa malo pive .

Naravno, poslije toga je išao na pranjei mogu reć da sve radi bez greške.

Eto, ovaj dodatak zaista dobro dođe u ovakvim situacijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Meni ni najmanje s7 edge. Osim na brzom punjenju malo al ga necackam dok se puni.
10 godina
odjavljen
zanimatelj kaže...
Evo da se i ja javim, koristim S7 već nešto više od 2 tjedna i mogu reći samo riječi hvale! Zanima me samo koristi li netko od vas onaj bežični punjač?

T je extra dobra stvar, Ja korisitm na S6 i to one jeftine kineske i rade odlican posao....

15 godina
neaktivan

Možda ima netko CSC file od uređaja kupljenog u VIP-u, za staviti preko odina.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

kupio sam nov otkljucan mobitel na kojem je dosao sa softwerom operatera i bloatwareom. Preko odina sam nabacio nebrandiran "cisti" firmware. Sada me interesuje ako uradim software Initialization preko Samsung Smart Switch-a, da li ce se restoreati zadnji firmware koji sam nabacio preko Odin-a ili ce vratiti prvobitni brandirani firmware? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

A zasto bi ista radio preko switcha?

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Zato sto ne znam koji prvobitni firmware je bio na mobitelu, te zbog ne mogu skinuti isti sa Sammobile-a a potreban mi je.

14 godina
neaktivan
Vratit ce na prvotni
Carpe Diem
10 godina
neaktivan

Pozdrav, da se i ja ubacim u raspravu, evo čeka se dolazak S7 Edge Black 32GB.

Gledam vaše komentare i mogu primijetiti da nisam naišao na niti jedan kvalitetan odgovor vezano za temperirano staklo za Edge verziju.

Da li neko ima iskustva kada je to u pitanju? Evo ja na ebayu gledam po 5-10 $ i stavljen je kao " Experiance seller" dnevno preko 30 komada prodanih ima.

Isto tako zanima me kada uređaj dođe , da li ima neka važna napomena, tipa ako ponudi ažuriranje sofwera koji da prihvatim koji da ne? 

Pošto nebi volio da mi bude problema sa baterijom jer vidim da se večina žali, ali i da je neki update došao koji to ispravlja? Uglavnom mobitel sam uzeo

jer sam cijenu dobio dosta dobru, večinu stvari vrlo vjerojatno neću koristiti, youtubu tu i tamo, mailove, net i ostale sitnice za posao. Tako da se ne brinem o velikoj 

potrošnji. Ako nije problem svaki savjet je dobro došao.

Lp,

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Almin94 kaže...
Torent kaže...

Zato sto ne znam koji prvobitni firmware je bio na mobitelu, te zbog ne mogu skinuti isti sa Sammobile-a a potreban mi je.

Prvobitni ti nece vratiti sigurno.

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Prvobitni ti nece vratiti sigurno.

Vratilo je prvobitni.

10 godina
odjavljen

Kako znas kad ne znas koji je bio prvobitni....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice