Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.532
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Jel ima uopce maskica koja stiti taj zakrivljeni zaslon a da ne smeta pri uporabi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Jel ima uopce maskica koja stiti taj zakrivljeni zaslon a da ne smeta pri uporabi

Mislim da nema. Jer ako maskica ide preko tog edge zaslona, neces ga moci
koristiti. Ali mozes probati kombinaciju maskice i temperd glassa koji 
ide preko tih zakrivljenih rubova, pa bi mu trebalo dati odredenu zastitu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 12:34 (danny_2).
13 godina

Ja sa bio krivo procitao. tako da sam posta krivi video

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 15:21 (zviznemte).
13 godina
Jeli to rezultat sa edge ili obicnim?
Samsung Galaxy S7 32GB
13 godina
Jeli to rezultat sa edge ili obicnim?
Samsung Galaxy S7 32GB
13 godina

drazen991 jeli to rezultat sa edge ili obicnom S7icom??

Samsung Galaxy S7 32GB
14 godina

Napiši 4 posta, možda odgovori

Moj PC  
12 0 hvala 1
18 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razultat je sa obicnog S7

Galaxy S7 Black Onyx

0 0 hvala 0
18 godina

Neznam za vas ali meni je 4 sot max na bateriji a koristim ga konstantno tj izdrzi mi od nekih 7h do 18h max sto je meni cisto dosta :-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gledam malo cijene po njuškalu,cijena edge modela je vecinom oko 4800 ( 100/200 +/- kn),ali nadje se par njih i po 3800kn isto novi zapakirani,a to je velika razlika.E sad je pitanje koja je realna cijena i dal su ti jeftiniji imali neko ostecenje pa je rijeseno garancijom pa se sad preprodaju ili sta vec.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mislim da su za 3800 lažni oglasi (ako vidiš svi su od trenutnog dana, nestaju, oa se sutra opet pojavljuju). Ali za 4300 se mislim može naći, netko je pisao da ga je njegov brat za 4050kn kupio, novog sa garancijom... Valjda se malo cjenkao ;-)
15 godina
neaktivan
Pa ako bi se s covjekom nasao uzivo,moze prevarit jedino kod placanja unaprijed .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ispricavam se na prosla tri posta, pisem sa mobitela i zastekalo mi je a ovaj forum nema zastitu od unosa istog teksta.

Neznam kako si uspio napraviti takav rezultat sa obicnom S7, ja svoj evo sad na moru koristim za muziku i internet vecinom, kako ga ti koristis da si dobio takav rezultat ukratko, bas me zanima :)

P.S vezano za cijene S7, ja sam svoj prije nekih 3 tjedna platio oko 3.700, tako da za edge mu je cijena nesto malo visa od 4000, to je realna cijena.

Samsung Galaxy S7 32GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 18:35 (mp3david).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Svako ima drugacije rezultate SOT-a jer svako drugacije koristi telefon (wifi il podaci, 3g il 4g, vrsta appova, kolicina appova, osvjetljenje ekrana itd.). Ja nekad jedva izvucem 3h sot (npr.ako mob ne punim 3 dana, pa puno ode na stand by), a nekad 5 i pol h sot bez problema, ali onda potrosim bateriju unutar 24 sata. Prosjek mi je 4 sata i mislim da je to odlicno. :)

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Lpko oma bolju kameru s7,s7 edge ili lgg5?

0 0 hvala 0
14 godina

Koliko sam skužio najbolje rezultate daje G5. Ali najbolje point and shoot rezultate daje S7/S7e. Tj uz najmanje gnjavaze stisni i okini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Koliko sam skužio najbolje rezultate daje G5. Ali najbolje point and shoot rezultate daje S7/S7e. Tj uz najmanje gnjavaze stisni i okini.

Neki dan sam kroz prozor slikao, tripod g4 i s7 (nocna fotka), g4 u detaljima dobio. Point and shoot bas kako kazes s7..

Uglavnom pitanje, posto sad imam s7, prodao sam g4 jel.. Jel ima neki normalni screen protector?(u pitanju je obicni s7) Znaci da mi sa strana ne viri po 2-3 mm folije koja nije zaljepljena na taj pomalo zaobljeni ekran. Stavio sam trenutnu koju imam i izgleda tako nakaradno da jedva cekam pronaci nesto normalno. Hvala unaprijed :)

ja
12 godina

Ja na S7E imam samo Spigen Ultra Hybrid masku koja je potpuno prozirna i nemam uopce dojam da imam masku na njemu, a za ekran ne koristim nista...pouzdat cu se u Gorilla Glass...nakon gotovo 3 mjeseca nema tragova koristenja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 20:30 (ocean77).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da li meni neko moze odgovoriti

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
S7 i S7 edge imaju istu kameru, a po testovima na internetu S7/S7 edge imaju bolju kameru od G5 u vecini stvari u kojima su usporedivani. Prednju kameru ima G5 bolju, a straznju S7/S7 edge imho.
14 godina
Djevojka123 kaže...

Da li meni neko moze odgovoriti

:) nadam se da nisi na 100 threadova i na 100 foruma postavila isto pitanje :)

ja
10 godina
neaktivan

Jesam na 99

18 godina
odjavljen
G5, S7 , dvije najjace kamere na trzistu, svaka je bolja ovisno o situaciji, premale su nijasne da ti netko sigurno kaze koja je kamera bolja.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A baterije?Ipak ja sam cula da je lgg4 bolji nego g5

10 godina
neaktivan

Samsung s7 isto ima integrisanu bateriju pa kako rijesite problem ako nesto zakuca tj stane tel?

Redovnog koristenja koliko dugo bude baterija

0 0 hvala 0
18 godina

Resetom pomocu tipki ali fala Bogu do sada se meni jos nije zbrejko....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nema problema, ništa ne staje, ne zakucava, tako da se nema šta ni riješiti 

Pitaš za kameru, interesiraš se za G5 i S7 pa pretpostavljam da želiš da uzmeš flagship uređaj 2016.godine. 

Ove godine svi flagship uređaji (S7/S7E, G5, HTC10, pa i proščogodišnji 6S Plus, Nexus 6P, G4) imaju odlične i jako slične kamere i nijedna neće razočarati, sve ovisi za šta ti treba. Ja npr. puno slikam svoje klince i meni je za to S7E najbolji jer nijedan nema tako brzo pokretanje kamere kao on i tako brzi fokus, a sa klincima je tako , ako želiš dobru sliku moraš brzo reagirati jer nema šanse da se oni meni namještaju i poziraju   a i batka mu je odlična

Vezano za bateriju, danas svi imaju integriranu bateriju izuzev LG-ija, tako da je tu stvar jasna. Ako želiš izmjenjivu bateriju uzmi si G5 jer nemaš drugog izbora a i kamera te neće iznevjeriti.

O usporedbi baterije G4/G5, pogrešna tema, to vidi sa kolegama u drugom taboru 

P.S. Barem sada nije teško odabrati flagship, svi su se predstavili, karte su otkrivene, maske pale, hrpa youtube recenzija i usporednih testova tako da stvar je osobnih preferncija,

staklo vs metal, lcd vs amoled, integrirana bat vs izmjenjiva bat, ip68 vs boom sound vs friends, wireless charging da/ne...

Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.
18 godina

I samsung vr vs lg g5 vr 360 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nekako imam filing da je ovo LG-u zadnja godina sto se tiče izmjenjive baterije,sad svi furaju tu integriranu batku pa mislim da ce i oni s vremenom "olaksat" svoj posao i prebacit se na fixnu bateriju.S vremenom ce taj utor za batku na g5 malčice popustit,sto je dovoljno da postane uzasno iritantno
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice