- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma da je king kong glass. Neka padne i s male visine ali pod nezgodnim kutem sve to puca u prah i pepeo. Ali barem što se tiče ogrebotina, hebote kaj je teško stavit neku zaštitu gore, kineski najlon za par centi barem za mir u duši i dobru cijenu kad ga budeš prodavao. Potegni dovoljno puta noktom imat ćeš mikroogrebotine vidljive pod određenim kutom upadanja svjetla.
Pratim oglase po Njuškalu, ali zbilja svakodnevno. Situacija je takva da je nekih 80-90% mobitela bilo bez zaštite na ekranu i bez maske, u vlasništvu pametnjakovića koji su mislili da im mobitel nikad neće pasti... znate već priču, "ja ga kupio ja ga potrgao, buahaha..."
I onda gledaš kako spuštaju cijenu iz tjedna u tjedan, tipa stari galaxy S3 s nadobudnih 800 ode jedva za neku milostinju nakon mjesec dana, ako i tad.
A onda se pojavi čovjek s fantastičnim uređajem u mint stanju, maska i zaštita ekrana od prvog dana, mažen i pažen i ode za sat i pol dva u druge dobre ruke.
Nije pitanje hoće li pasti i hoće li se ogrebati ako je nezaštićen. Pitanje je samo kada.
Upravo tako. Telefon koristim a ne cuvam za nekog ko ce ga kupiti ispod cijene u mint staju i uzivati u njemu ;)
Ma nema šanse da osobno furam ovako skup mobitel bez silikonske maskice. Ajd da je low end plastično sranje, boli me briga, ali za 4k kn mob radje uložim još 100 za zaštitu nego kuku lele kasnije
Mobitel prodam večinom nekom rođaku ili nekom u obitelji i to za smiješnu cifrfu, tak da ne čuvam mob za druge, nego za sebe. Hoću da mi čim duže izgleda novo i bez ogrebotina itd., a zaštita ti daje više slobode kod korištenja.
Imam na mobu samo foliju na ekranu i skin iza i uživam u uređaju kakvi je. Jedino ne "uživam" u stražnjoj strani punoj otisaka i ne diram direktno staklo, nego "carbon fiber" koji je zanimljiviji na dodir od stakla, barem meni + imam zaštitu koja ne kvari nimalo estetiku uređaja, nego dodaje samo cool efekt. IMHO, NHF, LP. 
Mobitel prodam večinom nekom rođaku ili nekom u obitelji i to za smiješnu cifrfu, tak da ne čuvam mob za druge, nego za sebe. Hoću da mi čim duže izgleda novo i bez ogrebotina itd., a zaštita ti daje više slobode kod korištenja.
Imam na mobu samo foliju na ekranu i skin iza i uživam u uređaju kakvi je. Jedino ne "uživam" u stražnjoj strani punoj otisaka i ne diram direktno staklo, nego "carbon fiber" koji je zanimljiviji na dodir od stakla, barem meni + imam zaštitu koja ne kvari nimalo estetiku uređaja, nego dodaje samo cool efekt. IMHO, NHF, LP. 
Upravo to, mobitel cuvam radi sebe. Kad uzmes tak lijep i skup mobitel, a onda na ekranu
uz sav taj gorilla glas nades neke mirco ogrebotine koliko god da si ga cuvao, pa onda poludim.
Tempered glass obavezno stavljam na sve mobitele, plus neku maskicu, a vidim za s7e ima dobrih
prozirnih sto s emeni osobno svida, a dosta su tanke.
Koliko god da cuvas mobitel uvijek se moze dogoditi da ti ispadne jednom i da bas onda ode ekran.
Mom prijatelju Note 3 samo jednom ispao u sve godine koliko ga imao i bas mu onda staklo puklo,
a pao mozda sa 50 cm, a popravak bas skup.
Meni je g3 bio isto jednom pao, temperd glass se rasuo, a ispod display citav. Tak da, tko sta voli
nek izvoli. 
^Mudro zboriš danny2.
Kome se jednom dogodi, a dogodit će se s vremenom svakome, više ne "uživa u uređaju kakav je". Ljudi se razlikuju, ali meni pogled na tako prekrasan komad hardvera koji ima oštećenje nije uživanje nego patnja.
Upravo to je poanta, čuvaš ga radi sebe. Vrijednost prilikom preprodaje ako se ikada dogodi samo je dobrodošao bonus. Ma da ga dajem i rođaku, tim više. Veći mi je gušt dati mu mint uređaj nego izderanu prnju.
To da je veći gušt dirati staklo nego neki visokokvalitetni case samo je fantazija. Da su prvi mobiteli bili napravljeni od stakla, zatim sljedeći od aluminija i da je plastika došla zadnja, ona bi bila "premium" materijal. Izgled je već nešto sasvim drugo i točno je da je praktički svaki mobitel ljepši bez zaštite, od čega god da je napravljen.
Svakom po ukusu, ali osobno mobitel imam zbog sebe, a ne zbog pokazivanja. Ako želim uživati u njegovom izgledu izvadit ću si ga doma iz zaštite i diviti mu se. Nakon toga ga vraćam natrag i uživam u činjenici da će ostati ko iz dućana idućih par godina, koliko god ga nehotično strugao po stolovima i koliko god puta ispao. I bit će mi jednako lijep svaki put kad ga iz zaštite izvadim. I ljepši, jer se neću naviknuti toliko na njegov "goli" izgled.
Upravo to, mobitel cuvam radi sebe. Kad uzmes tak lijep i skup mobitel, a onda na ekranu
uz sav taj gorilla glas nades neke mirco ogrebotine koliko god da si ga cuvao, pa onda poludim.
Tempered glass obavezno stavljam na sve mobitele, plus neku maskicu, a vidim za s7e ima dobrih
prozirnih sto s emeni osobno svida, a dosta su tanke.
Koliko god da cuvas mobitel uvijek se moze dogoditi da ti ispadne jednom i da bas onda ode ekran.
Mom prijatelju Note 3 samo jednom ispao u sve godine koliko ga imao i bas mu onda staklo puklo,
a pao mozda sa 50 cm, a popravak bas skup.
Meni je g3 bio isto jednom pao, temperd glass se rasuo, a ispod display citav. Tak da, tko sta voli
nek izvoli. 
Evo onda jedan
za tebe kad te ogrebotine brinu. :) Šalu na stranu, vidim puno postova o kvaliteti izrade, materijalu, dizajnu i slično i onda se uređaj ubaci u ovako nešto. Ali ok, ako netko neće drhtati svaki put kad izvadi mobitel na ulici zbog toga, razumijem i to.Evo onda jedan
za tebe kad te ogrebotine brinu. :) Šalu na stranu, vidim puno postova o kvaliteti izrade, materijalu, dizajnu i slično i onda se uređaj ubaci u ovako nešto. Ali ok, ako netko neće drhtati svaki put kad izvadi mobitel na ulici zbog toga, razumijem i to.
Pa nije mi to horor, jer nije moj mob i zapravo volim nekad pčogledati takva videa. 
Ali kad si vec stavio taj video, moram reci da mi taj titanium srebrni s7 edge najljepsi od svih,
ljespi i od zlatnog i crnog i biojelog, na zalost ta boja za sada nije dostupna na nasem trzistu i u europi
opcenito. Nadam se da dok svoj s7e budem uzimao da bi nekim cudom ta boja mogla doci. 
Sto se tice ovog kucista sto si linkao, ala stvarno je ruzno, ali mozda dobro dode na one na gradevini haha.
Inace staviti mob recimo u ono kuciste sto sam vidio prozirno i dosta tanko u kombinaciji od neke tpu gel, plastike
i zapravo ostavlja izgled i dalje lijp, a daje neku zastitu i jos kad uz to stavis naprijed temper glass, to je to. Minimalno,
utjece na izgled, a zastita je sasvim ok. Sto se tice osjecaja u ruci, svaki mob koji sam imao mi je bio ugodnbiji sa nekom
tankom maskicom, cisto jer daje malo gripa i slicno.
Netko je stavio da je na s7 stavio onaj skin, sto recimo po menio vise naruzi izgled nego kuciste koje zelim,
a opet za razliku od kucista ne daje nikakvu zastitu od pada, ali svako ima svoj ukus, naravno. 
Ušao sam s njim u kadu, polijevao ga vodom, igrao igru na njemu pod vodom, ništa se nije dogodilo :)
Ušao sam s njim u kadu, polijevao ga vodom, igrao igru na njemu pod vodom, ništa se nije dogodilo :)
Znaci touch mu pod vodom radi???
Ne :)
Ne.
Vidim da su na edge modelu prejaki, frend ima edge ali je za mene on prevelik i mob je dosta izduzen naspram obicnog...
Samsung Galaxy S7 32GB
igrao sam neke igrice koji sam nedavno skinuo i sad mi na displeju kao u nekoj pozadini se malo vidi slika gamepleja te igre koju sam igrao i generalno je displej nekako losiji, tamniji i necistiji. Do cega moze biti? Deintalirao sam te igre ali opet isto. ?? :(
LOL, burn in
povuci ce se vremenom, trebalo bi
igrao sam neke igrice koji sam nedavno skinuo i sad mi na displeju kao u nekoj pozadini se malo vidi slika gamepleja te igre koju sam igrao i generalno je displej nekako losiji, tamniji i necistiji. Do cega moze biti? Deintalirao sam te igre ali opet isto. ?? :(
Na zalost to je burn in kao sto je pamark vec naveo, toj najveca mana amoled ekrana.
Mislim da se nece povuci, te da ces morati slati u servis.
To ide pod garanciju, tako da ce ti zamjeniti display ili cak dati novi uredaj.
Sam stvarno cudno da se tako brzo pojavio, inace se pojavljuje kod staticnih slika.
Već sam pitao, ali nisam dobio adekvatan odgovor pa pitam opet - ima li itko ZTE ZXDS 931VII modem i da ima problema sa sporim Wi-Fiom?
Torrent ce ti rec da u mob upises pod dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4 a meni to nije popravilo situaciju pa sam direktno u postavke rutera usao i pod dns upisao to sto je riješilo problem.
Neki kažu da im nije pomoglo pa ko ce ga znat
Ja bih prije servisa probao s aplikacijom Pixelfixer:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aiuspaktyn.pixelfixer&hl=en
Funkcionira kod "zaglavljenih" piksela, a burn in nije to, ali možda ipak može pomoći da se malo rastitraju. Pusti da radi par noći pa vidi.
Dobivao sam po 5h on screen, a sada na S7 dobivam po 4h u istom nacinu koristenja.
Slicno mi se dogadalo i na prijasnjim uredajima nakon updatea nekih aplikacija tipa facebook.
Sad ako mi se nakon nekog od iducih updatea stanje ne popravi,onda cu ga morat ponovo vratiti na tvornicke da vidim hoce li to pomoci, ima li itko slicnih situacija sa S7 modelom?
Samsung Galaxy S7 32GB
Judo plesacu 
Meni baš i ne prelazi 4 tak da je konstantan po tom pitanju
Danas se dogodio prvi pad mobitela. Ispao mi je iz džepa na jakni i dosta nezgodno pao prvo na rubnjak pa na asfalt. Udario je baš na edge dijelu a ostala je samo mala točkica tako da mogu reći da je Gorilla 4 jako dobar :)
To ti je sve luck of the draw. Nekome ce pasti sa 10 cm na pod i rasut se