Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.579
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Amkisa kaže...
Tako na svakom samsungu kad ga treses se cuje nesto ko da je otpalo i na mojoj 4. I na 7ci

A sta je to?

10 godina
odjavljen

Na s6 i s7 je opticka stabilizacija ali to se tiho cuje...

12 godina
neaktivan

Jučer kupio Edge. Neću pisati hvalospjeve jer toga ima dovoljno, ali mob je stvarno classy. 

Jeste ga stavili pod vodu? Volio bih probati, ali nemam muda 

0 0 hvala 0
18 godina

Ja sam probal ...treba dosta da se osusi da mozes nastavit punit ili ic punit - plus zvucnik je mutnog zvuka istog dok se ne osusi

Ukratko iako je waser proof nema potrebe ga mucit bzvz  

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 11:55 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Na S6 i S7 je opticka stabilizacija to sto cujete da nesto lupka, tako da bez brige

Galaxy S7 Black Onyx

0 0 hvala 0
18 godina

I na s7e se lagano cuje 😉

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Meni se baterija dosta brzo trosi ne znam jer moj mobitel poludio ili sta? Budem sat vremena na snapchatu ode mi 1000 mah-a ili npr udem u wacap odg poruku udem na fejs na na 2 min izadem pa udem na inst i svugdje budem po 3 4 min i zakljucam mob pogledam za 20 min 5 posto manje a stednja baterije radi

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Moj osvrt na S7...imao sam priliku koristiti ga nekoliko dana. Frend kupio novi i dozvolio malo igranja :)
Na prvu sam pomislio kako je to konacno jedan kompletan uredjaj ali vec prvi dan sam vidio da touchwiz pokazuje svoje zube. Trzave animacije u pojedim radnjama (ne radi se o brzini vec fluidnosti), stream glazbe preko wifi na AV receiver u pocetku cool a onda u isto vrijeme sam htjeo prebaciti foto na pc preko wifi i gle cuda, glazba puca i na kraju se smrzne fon na neko vrijeme. Nakon nekoliko smrzavanja gledam u glazbeni player (Samsungov) i sva glazba cca 6GB nestaje. WHF?! Kopam po forumima i to je kao stara prica...treba pobrisati neki skriveni noname file. U biti sve je u fonu ali nije vidljivo. Ista stvar se desila i sa fotografijama. Reko super, na telefonu je 10ak uobicajenih aplikacija i vec problemi :(. Idemo dalje, snimam video (full hd) i u isto vrijeme foto, telefon se opet smrzne i nakon nekoliko minuta izadje iz aplikacije. Trebam li reci kako video koji sam snimao ne postoji, nema ga!! Kamera..hm..ima potencijala ali nije doradjen soft. Cesto fokusira ono sto ne treba i onda imam ostru fotografiju koja nije za nista. Ram-a ima kao pc a jos uvijek radi osvjezavanje. Mozda netko nije zahtjevan korisnik, pa mu je S7 super...meni se pokazao kao bugoviti android fon kod trivijalnih radnji.
Stvarno steta da se ovakve stvari desavaju na kao top modelu modernog smartphonea!
Nisam hejter niti ludi fan necega, ovo je moje iskustvo sa S7.

2 6 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jel netko konta sta mu znaci ovo?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Pa pise ti sve.

15 godina
Dino s7edge kaže...

Device idle.
Osnovna funkcija mobitela, imati signala i biti registriran na mreži.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
10 godina
neaktivan
Oke hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Stigao mi danas skin iz Dbranda, točno 7 dana je trebalo da mi paket dođe. Uzeo sam sa kolegom, pa smo dobili free dostavu.
Stavio sam sad black carbon i odličan je. Tekstura je super, osjeća se pod prstima i stvarno je jako precizno i prekriva kompletnu zadnju stranu i nigdje se ne vidi ni osjeti prijelaz sa skina na staklo. Izgleda ko da je dio mobitela. 
Slike su lošije kvalitete jer nisu sa S7 naravno. 

5 0 hvala 0
13 godina
Ma meni je ovo konacno prvi samsung sa kojim sam prezadovoljan...sve je savrseno, a za bateriju mi je dovoljno to sto je bar 25/30% jaca naspram S6.
Sad sam na moru u sezoni i mislim da ce biti prelijepih slika kad mi se bude dalo fotkati po moru kad bude slobodnih dana :)
Samsung Galaxy S7 32GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav.... 

Novi sam ovdi i unaprid se ispričavam ako ponavljam temu, ali me zanima ima li tko stock firmware za mob kupljen u santa domenice....
ako može screenshot ili link za download...

Hvala unaprid...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Sammobile.com
10 godina
neaktivan
Znam za sammobile... samo me zanima koji da skinem....
14 godina

Pa koji želiš xD

Svejedno je, samo da stock bude

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 20:43 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Hvala
13 godina
neaktivan

Skini si nebrendirani švedski 

Galaxy S7 Black Onyx

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

a koji je to? 

10 godina
Koliki je shipping do nas ? Uzeo bih samo straznji skin dbrand. Jel to ima samo estetsku namjenu ili stiti od udarca?
15 godina
odjavljen
krtola kaže...
Koliki je shipping do nas ? Uzeo bih samo straznji skin dbrand. Jel to ima samo estetsku namjenu ili stiti od udarca?

Do nas je 8.95$, ali iznad 35$ je besplatna dostava. Ima estetsku namjenu, štiti odlično od ogrebotina, a od udarca može zaštititi samo u smislu da se ne ogrebe staklo. Nije to case da apsorbira udarac.

13 godina
neaktivan

VDS

Galaxy S7 Black Onyx
11 godina
sudy_freak kaže...
Dino s7edge kaže...

Device idle.
Osnovna funkcija mobitela, imati signala i biti registriran na mreži.

veći problem je total connection time koji je veći od stvarne upotrebe (ili ako se uopće ne upotrebljava), a pogotovo za "Android sustav" i "android OS"

11 godina
patoHD kaže...

Stigao mi danas skin iz Dbranda, točno 7 dana je trebalo da mi paket dođe. Uzeo sam sa kolegom, pa smo dobili free dostavu.
Stavio sam sad black carbon i odličan je. Tekstura je super, osjeća se pod prstima i stvarno je jako precizno i prekriva kompletnu zadnju stranu i nigdje se ne vidi ni osjeti prijelaz sa skina na staklo. Izgleda ko da je dio mobitela. 

Skin si sam zaljepio ili?

Koliko košta i odakle se dostavlja?

Vidim da dosta jutubera stavlja njihove skinove pa čisto me zanima

15 godina
neaktivan
Ljepsi je bez tog skina,mozda eventualno je bolji grip.Stavit to zbog ogrebotina je po meni bezveze,ako ce past na pod to ga nemoze zastitit,a taj gorila glass bi ga trebo zastitit od sitnih grebanja kljuceva,kovanica i sl. kad je u dzepu
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Evo prešao i ja na S7 sa S6. Onaj transfer je nešto genijalno. Prebacio mi je u 15min sve što sam na S6 imao, od sadržaja do postavki svih mogućih. Jedino nije widgete saamsungove neke koje su izbacili u S7. Batka je osjetno bolja, bolje leži u ruci. Ima mrvicu brži feel od S6, ali to je to. Samsung je u zadnje dve god stvarno došao pameti. S7 po meni nema nekog minusa u kojeg bi upro prstom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
marsovac zemaljski kaže...
patoHD kaže...

Skin si sam zaljepio ili?

Koliko košta i odakle se dostavlja?

Vidim da dosta jutubera stavlja njihove skinove pa čisto me zanima

Da, sam sam ga zaljepio. Imaš tutorijal na njihovoj stranici kak se radi. Treba malo strpljenja ako želiš da ti savršeno ispadne, al ustvari je lako jer možeš 100 put zaljepit i odljepit ako fulaš.
Košta ovisi šta uzmeš, recimo jedna stražnja strana oko 9 dolara i dostavlja se iz Kanade.
Ja sam isto na jutubu vidio, pa reko da probam i oduševljen sam.

15 godina
odjavljen
DuMe kaže...
Ljepsi je bez tog skina,mozda eventualno je bolji grip.Stavit to zbog ogrebotina je po meni bezveze,ako ce past na pod to ga nemoze zastitit,a taj gorila glass bi ga trebo zastitit od sitnih grebanja kljuceva,kovanica i sl. kad je u dzepu

Svako ima svoj ukus. Meni je prekrasan mob, ali previše otisaka i prljavštine privlači.
Itekako ima smisla zbog ogrebotina, recimo kad staviš na stol ili u đep ili u torbu. A nije niti namjena skina da štiti od pada.
Trebao bi gorila glass svašta, al probaj stavit mob s ključevima itd. u đep, pa vidi kolko zapravo štiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice