Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.308
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Ima li tko da je probao ovo ?

Dual sim + uSD ...Klik

0 1 hvala 0
18 godina

zvuci opasno i komplicirano tko napravi nek se javi kak kolega kaze gore :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Pa jel nema edge utor za microsd? Uostalom, ovim potezom gubiš garanciju

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koliko sam vidio po stranim forumima (a i evo ovdje kod nas pojedine kolege se žale) dosta ljudi se žali na spor internet preko wifi-a na s7/s7 edge . Ja nemam ovih problema, kod mene radi sve kao na note 5 možda malo i brže, ali je to izgleda softverska greska i vidim da su već neki oprateri počeli izbacivati update koji ovo popravlja. Kod mene je S7 edge kupljen u slobodnoj prodaji, koliko vidim većina ih ima problem koji su kupili preko operatera... Kažu da još pomaže isključivanje IPV6 u routeru, kao i gašenje bluetootha kad je na wifi, pa et ko ima ovih problema može i to probati kao i eventualno reset routera...

Kako je kod vas ostalih, da li vi imate ovih problema? Ako imate, koja je verzija moba, jel kupljen preko operatera ili ovako? Da pokušamo napraviti neku selekciju, da vidimo da li je to slučajnost pa kako te potrefi uređaj ili ima neki obrazac po kojem su samo određeni uzorci pogođeni (recimo samo oni koji su kupljeni preko operatera)...

Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.

3 0 hvala 0
18 godina

Duchkas - nemam problema :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo moj je kupljen u Vip-u i otključan je na sve mreže, sada nekih problema kod interneta nisam primjetio, možda malo slab domet wifi-a?

2 problema imam

- Kad napravitm hotspot preko HTC-a ima interneta ali mi neće ući u Play Store (pokušao sam i obrisati cache, i soft,hard reset, ništa. Kad napravim sa drugim mobitelom sve radi.

Taj problem se desio mom frendu na S6 kad se spojio na dva wifia (gdje mu je prije sve normalno radilo). Znači čini mi se da je bug u 6.0.1.

EDIT u toku pisanja sam poslušao savjet kolege drinkoholic-a i išao ugasiti IPv6 na HTC-u i sada sve radi. Hvala kolega. 

- Mobitel otkad sam stavio memorijsku se počeo resetirati sam od sebe. Proučio sam malo mob, i skužio da memorijska kartica kad se stavlja sa ladicom u mobitel odskače, sada nisam siguran da li je do toga. Uzeo sam mali komadić selotejpa i zalijepio memorijsku otada mi radi sve normalno.

Imam Galaxy S7

Firmware: G930FXXU1APC8

I pitanje ovaj firmware kad idem na stranicu od Sammobile di su svi firmwarei vidim da ta verzija je za ostale države kao Italija, Francuska, Španjolska itd.

Da li je to sve uredu ili bi trebao instalirati ovu Hrvatsku od Vipa pošto je tamo kupljen (otključan je na sve mreže)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Uzmi neki pored kojeg ne pise operater jer nema bloat od operatera...
13 godina
neaktivan

Uskoro se pridružujem klubu . Naručen je S7 crni (non Edge) u Vipu. Uzeo sam običnu verziju jer sam koristio S6 Edge i taj edge zaslon uopće nisam koristio, a i teško ga je koristiti jednom rukom jer često dlan prepozna kao prst, tj. kao pristisak. Jedino je ljepši, ali ljepota nije vrijedna 500 kn više 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj je kupljen u T-comu. Mislite da ima smisla ga vracat na garanciju i trazit drugog ili cekati neki update? Ovo me bas smeta. A ostalo nemam zamjerke, za sve ostalo mobitel ne zvijer.
10 godina
neaktivan

Jel je Touchwiz stabilniji nego na prijašnjim modelima, jel ima još štekanja?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ako si imao neki prethodni Samsung model ovaj će ti biti kao Ferrari u Schumi eri 😊😊😊 kod mene nema problema, mada ja nisam picajzla i davno me prošlo to da li neki mob otvara brže neku aplikaciju koji djelić sekunde ili ne daj ti Bože da sekundu kasni, pa smak svijeta će da bude 😊😊😊 šalu na stranu, nema trzanja, sve otvara odmah bez čekanja, imenik, telefon, galeriju, poruke, nije kao prije da ulazi u galeriju po par sekundi, meni je bolji i lakši nego ikad iako ima još mjesta za napredak...
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.
10 godina
neaktivan
drinkoholic kaže...
Ako si imao neki prethodni Samsung model ovaj će ti biti kao Ferrari u Schumi eri 😊😊😊 kod mene nema problema, mada ja nisam picajzla i davno me prošlo to da li neki mob otvara brže neku aplikaciju koji djelić sekunde ili ne daj ti Bože da sekundu kasni, pa smak svijeta će da bude 😊😊😊 šalu na stranu, nema trzanja, sve otvara odmah bez čekanja, imenik, telefon, galeriju, poruke, nije kao prije da ulazi u galeriju po par sekundi, meni je bolji i lakši nego ikad iako ima još mjesta za napredak...

Hvala Bogu da su ga popravili, bilo je i vrijeme. Zanima me još jel ima kakve razlike u kameri ili performansama izmađu s7 i s7 edge ili je samo drugačiji zaslon i baterija?

12 godina
neaktivan
Razlika u performansama i cameri nema jer su tu potpuno isti, jedina razlika je veličini zaslona i EDGE ima veću i bolju bateriju... Stvar je šta više voliš, veći ili manji zaslon, normalan ili zakrivljen koji je stvarno ali baš stvarno extra... Ja sam prošle godine uzeo obični S6 ali ovaj put sam uzeo EDGE jer leži savršeno u ruci...
13 godina
Imaš PP od mene, javi kad probaš. ;)
16 godina
neaktivan
Odlucio sam danas uzeti s7/s7e. Jos nisam na cisto koji da uzmem, vise mi se svida s7 a baterija me vuce k s7e. Dal je kamera identicna? Trebala bi biti
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Koji god da uznes neces pogrijesiti oba su zvjeri 

Ista je kamera :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Svakako preporucam S7E...samo zbog baterije vrijedi te doplate...evo ti moj screenshot upravo sada...bivsi G4 (kao i S6) na ovom SOT bi upravo "izdahnuo", a meni S7E nije ni na 50% ☺ jos...znaci komotno izguram ostatak dana.
16 godina

bio danasu tcomu i malo bacio oko na sedmicu edge.

kamera je odlicna sve pet ali...vrti se nesto u pozadini ,stisnem home tipku ,mob na sekundu zastane vrati se na početni zaslon i ikona po ikona se pojave,brzo ali jedna po jedna(mobitel od dva milijuna jezgri procesora)

isto tako kod listanja stranica animacija kasni malo sto se meni na iphone6s nikad nije dogodilo iako na mobu imam gomilu toga a ovo je novi mobitel

da nebi bilo da sam fanboj ima sam i samsunge i htc prije

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 17:58 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Imam S7E vec mjesec dana i nista slicno nisam primjetio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Također ništa takvo

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Koliko ljudi isproba taj mob dnevno... Definitivno nije reprezentativan primjerak za donijeti bog zna kakvu ocjenu...

15 godina
neaktivan
To nema veze koliko ljudi njega pogleda dnevno.
To je novi mobitel i za takve pare koliko vrijedi mora bit perfektno fluidan
12 godina
DuMe kaže...

Upravo takav i je, a pored toga ima ludo izdrzljivu bateriju...evo ja sam bas sitnicav, svakom proizvodu trazim manu, nisam cak ni pretjerani fan Samsunga, ali S7E jednostavno ne nalazim manu...na njemu sve stima, od kamere, videa, ekrana, baterije, dizajna, materijala, izrade...sve je na visokom nivou.

13 godina
neaktivan

Imam jednu zamjerku na S7, točnije na cijelu S seriju općenito; veliki gubitak na vrijednosti. Sada platimo mobitel 4500 - 5000kn, a za godinu dana jedva se proda 2000kn. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

to su demo primjerci

youtube.com/mislavbusic
12 godina
neaktivan
Ma ovo trolovi prcaju za aprilili 😁😁😁😁 kod S7 edge nema zajeba kao što su Bendgate, chipgate, itd... Sve fercera u najboljem redu...

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

I mozes ga drzati kako hoces a on radi ;)

14 godina
neaktivan

Bok ekipo, mene bi zanimalo iz VIP-a S7E-koji senzor ima za cam.

Za kolege koji su presli sa LG G4 kakav vam je naspram njega ? Isto kao i vi sam razmisljao na G5 prijeci ali kako vidim nije se bas iskazao

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 9:28 (INKOGNITO3).

0 0 hvala 0
18 godina

Ja sam preso i odlican je u odnosu na njega :-)

Niie ni g4 bio losh da se razumijemo ali s7e je kompletnijii ima  veci premium feel od istoga imho :-)

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Sa senzorom se ne trebas opterecivati jer razlike nema...gledao sam nekoliko usporedbi i prakticki je sve isto...eventualno je Samsungov malo bolji u losijem svjetlu i daje nesto realniji prikaz boja, ali opet kazem razlike su minimalne da se njima uopce ne treba zamarati.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice