Riješio onaj svoj problem. Mijenjali matičnu na servisu, pod garancijom naravno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledam malo po njušci ima S6 za 2400-2500 kn praktični novi ili stari mjesec dana. Brat mi gleda kupiti jedan a meni se to čini prejeftino?
Kupi si G3 ili G4. Bolji telefoni bez dvojbe.
Kupi si G3 ili G4. Bolji telefoni bez dvojbe.
A daj nam reci koje ti to droge koristis pa lupas ovakve gluposti? ajde molim te ne kaki...

Nikakve droge nego zdrav razum. Znam da sam upao u temu od S6 mobitela pa stew vi ko sekta ali samo kažem jer sam imao oba.
Nismo sekta ali da si lupio jesi. Moze koja provjerljiva cinjenica u cemu je to bolji? Konkretno...
Može po čemu je bolji S6 ?
Ti si iznio tvrdnju ti si imao obadva. Prosvijetli nas...
Ja sam imao sva 3 mobitela prijatelju i mogu komotno reci da je S6 bolji za klasu od G4 a pogotovo od G3.. Kamera,fluidnost, rami, pa mogu se cak usuditi reci i baterija, a to je dovoljno..
Kod stare na G3 trzanja i štekanja na izvoz, baterija kao u S6 (S6E+ je miljama daleko po tom pitanju), a G4 i usporedbu hardveraja ni ne treba radit. G4 je solidan, al nije u razini S6, M9 i Z5. Ta 3 i izgledaju kao flagship telefoni, a ne low budget plastičnjara.
help!!! skinuo sam odavno prvog francuza MM odavno. medutim, ne dolaze mi updejtovi preko OTA. u cemu je problem???
Gori ste fanboyevi od Apple tipova ili AMD VS Nvidia. Katastrofa
.
help!!! skinuo sam odavno prvog francuza MM odavno. medutim, ne dolaze mi updejtovi preko OTA. u cemu je problem???
Meni je bio jedan od tada...
meni ni jedan. ni onaj od 16MB
Jel si probao ručno potegnut ili samo čekaš da stigne iz vedra neba?
Odi provjeri na Software Info, ako ti je PB1 onda imaš zadnju verziju.
Kod mene je isto PB1 zadnja verzija, ali nemoj se bedirat, ako neće danas doći će uskoro :-)
.
Od ovih prvih nemreš bit gori. Sekta u rangu Subotara ili JW 
S tim da nakon promjene u "opcije razvoja" treba force close messanger, pa opet pokrenuti.
Luc
E ako sam ja ista razumio.... Jel tako prevedeno na hrvatski? boze... Nikad mob ne koristim ni na jednom jeziku osim enegleskom bas zbog ovakvih konstrukcija...Jel to Animator duration scale?
Ovo radi na GS6 iako na linku piše da je za GS7.
http://www.sammobile.com/2016/04/04/good-lock-update-brings-bug-fixes-additional-changes/
Imate APK pa probjate.
Luc
Da li se ikome desilo kakvo krešanje/smrzavanje aplikacija?
Meni otkako imam francuza (cca mjesec dana) već 6-7 puta. U aplikaciji se smrzne i tako ostane, pustim ga nekoliko sekundi, ništa se ne događa, onda ju ubijem u procesima i dalje radi sve normalno. S tim da sam jednom čak morao i resetirati mob jer se sav usporio poslije toga.
Bit će da ću morati još jednom flash radit...
Jel si radio master reset?
osim francuza, koji firm bi mogao flashat? preporucite mi, jer ovaj mi je katastrofa. hvala!
U principu bilo koji pored cijeg naziva ne stoji operater. Razlika je npr u francuzu fb je sistemska app a u britanskom recimo nije. Barem tako kazu...
.
Čekaj malo, mi smo argumentirali zašto je s6 bolji, što si ti napisao molim te... totalni bilmez
Btw nVidia>AMD