Meni je na S6 Edge Plus nakon update-a na MM (2. punjenje) baterija izdržala 24 sata sa 4 sata SOT-a što je OK s obzirom da sam namjerno sve ostavio upaljeno šta se moglo upaliti (BT mi radi uvijek zbog MIbanda, 4G, WIFI, GPS, automatsko osvjetljenje na pola, 2. maila, S-health...). Sa svim navedenim mi prije na LL baterija nije mogla izdržati dulje od 20 sati i 3 sata SOT-a tako da su napravili dobar posao sa MM što se tiče baterije. Sada su mi lokacijske usluge bile na 7% dok su mi na LL bile uvijek preko 15%. Inaće isključim GPS a mobilni net držim na 3G a ostalo sve uključeno i sa takvim postavkama na LL redovito dobijam oko 25-30 sati trajanja baterije sa 4-5 sati SOT-a tako da pretpostavljam da bi i to moglo bolje sada na MM, ali to ću tek vidjeti.
Za sada fast charge radi odmah čim priključim punjač dok sam na LL često morao nekoliko puta uštekavati punjač da prepozna fast charge. Jučer sam htio razbiti punjač jer i nakon 10-ak uključivanja i isključivanja mobitel nije prepoznavao fast charge ali problem je bio do mene jer nisam do kraja uštekao kabel u punjač 
Eto, ako vama isto ne prepoznaje fast charge provjerite si da li ste sve do kraja uštekali...

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com