Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.167.857
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Ja ne znam ni gdje pise koliki je SOT ;)
U knc stavim na kineski najjeftiniji bezicni punjac, u autu isto i nikad mi se mob nije ispraznio u toku dana...
10 godina
odjavljen
Ja ne znam ni gdje pise koliki je SOT ;)
U knc stavim na kineski najjeftiniji bezicni punjac, u autu isto i nikad mi se mob nije ispraznio u toku dana...
14 godina
neaktivan

Koliko mu treba da se napuni na bezicnog kineza ? :)

12 godina
Nick_Diamond kaže...

pre sporo 2-3 sata ja sam isto kupio, ok je za preko noci a inace kad mi treba brzo punim fast chargerom.

jel koristis face,mesenger,whatsapp i viber? jer oni mi se cini da mi zderu svu bateriju

11 godina
neaktivan

Mali brzi pregled 6-ice. Nesto valja, nesto ne...kao i uvijek...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja se danas ponovio i imam problem (bar mislim).

Baterija je bila na 50 % kad sam ga upalio prvi puta, istrošio do kraja i stavi ga na punjač u utičnicu, puni se već 4 sata na punjaču, a napunio samo 70%, dali je to normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dany-os kaže...

Baterija je bila na 50 % kad sam ga upalio prvi puta, istrošio do kraja i stavi ga na punjač u utičnicu, puni se već 4 sata na punjaču, a napunio samo 70%, dali je to normalno?

Za 4 sata mozes ga skoro 3x napuniti na full..Nesto nije u redu,ili punjac ili kabal ,ne vjerujem da je do mobitela...Prvo probaj na drugu uticnicu i vidi jel punjac original

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
10 godina
odjavljen
Nick_Diamond kaže...

Koliko i na običnom punjaču. otprilike sat i pol... Bezicne koristim samo da dopunjavam u toku dana a i lakse mi tako. U knc samo stavim i zgrabim kad izlazim a i u autu tako. Instalirao bezicni u naslon za ruke i ogradio spuzvom i samo ga ubacim u naslon...Ako zelim brzo punjenje u hodu onda koristim powerbank. Napuni kao i fast charger. Extra brzo...

Dany-os kaže...

Nije normalno definitivno. Kad ga prikopcas prijavi li ti da je prikopcan na fast charger?

14 godina
neaktivan
manipulator kaže...
Za 4 sata mozes ga skoro 3x napuniti na full..Nesto nije u redu,ili punjac ili kabal ,ne vjerujem da je do mobitela...Prvo probaj na drugu uticnicu i vidi jel punjac original
Torent kaže... 
Nije normalno definitivno. Kad ga prikopcas prijavi li ti da je prikopcan na fast charger?

Koliko vidim punjač je orginal a kabal izgleda ok

Prijavio je da je prikopčan na "cabel charging" !

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 21:53 (Dany-os).
10 godina
odjavljen

Onda ti vjerovatno ne valja ili kabel (manje vjerovatno) ili punjac. Imas li ikoga da posudis brzi punjac da probas?

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Onda ti vjerovatno ne valja ili kabel (manje vjerovatno) ili punjac. Imas li ikoga da posudis brzi punjac da probas?

U blizini nikog, za dva tjedna idem do nećaka...

10 godina
odjavljen

Na obicnom punjacu od bilo kojeg moba ili na komp ako punis treba ti napuniti za nekih sat i pol. 4 sata za 70% definitivno nije ok....

14 godina
neaktivan

Sutra kada se isprazni, puniti ću sa svojim starim kablom i s tim novim brzim punjačem pa ću vidjeti dali je do kabla, hvala na odgovorima...

14 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

Ono što čujem od drugih, jer eto, Sony je još uvijek glup pa nije pustio MM, koji cu na Z3 conceptu ili su već dobili MM da su promijene dobrodošle a baterija nije lošija nego na LP, već u dobrom dijelu slučajeva nakon nekoliko punjenja vidljivo je poboljšanje. Kontam tvoju poantu, pa mi je zato čudno jer u principu nema korelacije između većeg broja postavki privatnosti i veće potrošnje baterije.

Te nove postavke privatnosti su obično sranje...

Znaći instaliraš whats app...uđeš u whats app i onda krenu ta pitanja. Da li dopuštate ovo, da li dopuštate ono...i ostala sranja. Ako pola toga ne dopustiš ne radi aplikacija kako spada. Moraš dopustit whats appu pristup kameri jer ako ne dopustiš kako ćeš poslat sliku nekome.

Također sva ta dopuštanja po aplikacijama ti iskaču dok ne dopustiš.

Na kraju to sve nema smisla.

14 godina
neaktivan

Sinoć mi se ispraznio do kraja, SOT 4:30, napunio se do 100% za sat i 20 min s starim kablom i novim punjačem, sada me zanima dali je to ok (dosad mi je to bilo ok) neznam dali bi se trebao brže napuniti pošto je to neki  "adaptive fast charging". Koliko se vama puni od 0% do 100% ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Uh mislim da ide brze... Sad cu probati na powerbanku. Mislim da i on puni brze... 

13 godina
Dany-os kaže...

Sinoć mi se ispraznio do kraja, SOT 4:30, napunio se do 100% za sat i 20 min s starim kablom i novim punjačem, sada me zanima dali je to ok (dosad mi je to bilo ok) neznam dali bi se trebao brže napuniti pošto je to neki  "adaptive fast charging". Koliko se vama puni od 0% do 100% ?

Dobro vrijeme, jer fast charge je do negdje 50-60%. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
odjavljen

Na powerbanku puni 1 minut 1% otprilike. Odakel ti ovaj podatak za 50 do 60% Ja nisam primijetio nekakvu razliku manje ili vise od tog procenta? Puni extra brzo cijelo vrijeme...

10 godina

do 50/60 posto puni rapidno a onda se usporava. Do 100% se meni napuni za 1h i 15min s orginalnim punjacem. 

1 0 hvala 1
10 godina
odjavljen

Znam da je brze od 1,5 sati a pogotovo sto mi nikad nije na 0%. U najgorem slucaju 25% a tada je vrijeme punjenja ispod sat.... Extra brzo puni....

18 godina

Jel su rjesili problem s ram managmentom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
riverside kaže...

Što mislite da li se isplati slijedeća zamjena: moj samsung s6 32 gb 6 mjeseci star s garancijom i papirima + 1000 kuna nadoplate za 2 mjeseca star samsung s6 edge+ 32 gb isto s papirima i garancijom, oba mobitela u izvrsnom stanju?

Definitivno da.... edge + je telefon vrh vrhova. Govorim iz vlastitog iskustva, izmjenio sam telefona i telefona (s seriju svu od samsunga) ali ovo je daleko najbolji telefon kojeg je samsung napravio. Od same kvalitete izrade materijala pa ostalo kamera softver bla bla. Ovi padobranci sto pricaju da je nepraktican zaobljen ekran i slicno reci cu vam samo jedno kupite si taj telefon pa ce te viditi koliko je praktican i zanimljiv.!

16 godina
tommek10 kaže...
riverside kaže...

Što mislite da li se isplati slijedeća zamjena: moj samsung s6 32 gb 6 mjeseci star s garancijom i papirima + 1000 kuna nadoplate za 2 mjeseca star samsung s6 edge+ 32 gb isto s papirima i garancijom, oba mobitela u izvrsnom stanju?

Definitivno da.... edge + je telefon vrh vrhova. Govorim iz vlastitog iskustva, izmjenio sam telefona i telefona (s seriju svu od samsunga) ali ovo je daleko najbolji telefon kojeg je samsung napravio. Od same kvalitete izrade materijala pa ostalo kamera softver bla bla. Ovi padobranci sto pricaju da je nepraktican zaobljen ekran i slicno reci cu vam samo jedno kupite si taj telefon pa ce te viditi koliko je praktican i zanimljiv.!

Kolega na poslu ima Note 4 EDGE, to je po meni jedini EDGE koji ima smisla, jer je EDGE dio ekrana sa dodatnom rezolucijom i neusporedivo upotrebljiviji nego S6EDGE/EDGE+. 

Ja sam isto imao S6EDGE i nakon 3 dana sam ga zamjenio za M9. N4E je prava stvar tko voli EDGE po meni.

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
tommek10 kaže...
riverside kaže...

Kolega na poslu ima Note 4 EDGE, to je po meni jedini EDGE koji ima smisla, jer je EDGE dio ekrana sa dodatnom rezolucijom i neusporedivo upotrebljiviji nego S6EDGE/EDGE+. 

Ja sam isto imao S6EDGE i nakon 3 dana sam ga zamjenio za M9. N4E je prava stvar tko voli EDGE po meni.

Molim te navedi mi razliku oko edge ekrana na note 4 edge i s6 edge + , po cemu nt4 ima smisla a na s6 + nema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 14:27 (tommek10).
10 godina
odjavljen
tommek10 kaže...
sardax kaže...
tommek10 kaže...
riverside kaže...

Molim te navedi mi razliku oko edge ekrana na note 4 i s6 edge +

" jer je EDGE dio ekrana sa dodatnom rezolucijom i neusporedivo upotrebljiviji nego S6EDGE/EDGE+. " Odgovorio ti je ;) ISkreno i meni se S6 extra svidjao dok ga nisam probao i meni je takodje taj zaobljeni dio manje upotrebljiv i uzeo sam S6 obicni. Al da izgleda perverzno to stoji... A isto sam izmijenanjo telefon ;) S2, S3, S4 active Note 3, note 4 i sad S6 ;)

15 godina
neaktivan
Torent kaže...
tommek10 kaže...
sardax kaže...
tommek10 kaže...
riverside kaže...

Molim te navedi mi razliku oko edge ekrana na note 4 i s6 edge +

" jer je EDGE dio ekrana sa dodatnom rezolucijom i neusporedivo upotrebljiviji nego S6EDGE/EDGE+. " Odgovorio ti je ;) ISkreno i meni se S6 extra svidjao dok ga nisam probao i meni je takodje taj zaobljeni dio manje upotrebljiv i uzeo sam S6 obicni. Al da izgleda perverzno to stoji... A isto sam izmijenanjo telefon ;) S2, S3, S4 active Note 3, note 4 i sad S6 ;)

Nisam znao da je od nt4 edge drugacije napravljen nego na s6 edge + . 

16 godina

S6 EDGE ima rezoluciju 1440x2560

N4 EDGE ima rezoluciju 1600x2560

Kako i vidiš, EDGE dio na N4E je 160x2560 i to je jako dobro iskoristivo. Na S6 je čisti gimmick koji ok izgleda, ali loše funkcionalan.

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...

Kako i vidiš, EDGE dio na N4E je 160x2560 i to je jako dobro iskoristivo. Na S6 je čisti gimmick koji ok izgleda, ali loše funkcionalan.

Ja pricam cijelo vrijeme o edge + on ima rezoluciju kao obicni s6 edge ili?

15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
sardax kaže...

Ja pricam cijelo vrijeme o edge + on ima rezoluciju kao obicni s6 edge ili?

Da, ima istu

14 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Jel su rjesili problem s ram managmentom?

Na onoj 6.0.1. beti jesu. Pisao sam već o tome.

Znači ram ti se vrti negdje oko 1 gige.,dok je na 5.1.1. oko 600mb.

Kada pobrišeš sve aplikacije u pozadini ram ti se na 6.0.1. digne na 1.4GB

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice