Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.167.733
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
patakmeister kaže...

Zanima me zašto mi S6 obriše kontakt kad ga unesem u imenik, pa nakon par minuta moram ponovo i onda ostane?

Napravljena je sinhronizacija sa gmail-om.

Nešto krivo radiš...

Ništa on ne briše., možda ti kontakte sprema na sim card a namjestio si da su ti vidljiv kontakti na uređaju ili na gmailu..., pa ispada da briše.

10 godina
neaktivan
Ima li netko neugodna iskustva sa svjetloljubičastim pjegama na ekranu S6 moba? Nije Edge već običan Galaxy S6. Edge je samo modni krik. Isto kao da mi je TV zaobljen. Čemu? No nisam to došao pitati već zamoliti nekoga ako je imao iste pjege na ekranu kao ja. Počelo je 4-5 dana nakon korištenja S6-tice. Prvo su pjege bile sasvim male točkice da bi ih unutar 2 tjedna bilo više od 10tak njih promjera većeg od 1mm i oko 40tak manjih. Sve u svjetloljubičastim tonovima. Mobitel je radio bez beda iako su mi neki ljudi rekli da me nisu mogli dobiti, kao da mi je isključen mobitel. I prije par dana, odjednom, touchscreen više ne radi. Ne mogu ništa. Prolazi ekranom neka tanka plava crta kao da nešto skenira ali mobitel je neupotrebljiv. Danas sam ga poslao sa napomenom da mi daju novi jer ovaj nije funkcionalan uopće. I napisao sam da ako je moguće da mi izvade podatke iz pokvarenog i prebace u novi. Znate i sami koja je procedura sve posložiti kako je bilo. Ima li netko sa sličnim iskustvom i ako nije problem da ga podijeli. Hvala.

0 0 hvala 0
10 godina
Neeboo1290 kaže...
Ima li netko neugodna iskustva sa svjetloljubičastim pjegama na ekranu S6 moba? Nije Edge već običan Galaxy S6. Edge je samo modni krik. Isto kao da mi je TV zaobljen. Čemu? No nisam to došao pitati već zamoliti nekoga ako je imao iste pjege na ekranu kao ja. Počelo je 4-5 dana nakon korištenja S6-tice. Prvo su pjege bile sasvim male točkice da bi ih unutar 2 tjedna bilo više od 10tak njih promjera većeg od 1mm i oko 40tak manjih. Sve u svjetloljubičastim tonovima. Mobitel je radio bez beda iako su mi neki ljudi rekli da me nisu mogli dobiti, kao da mi je isključen mobitel. I prije par dana, odjednom, touchscreen više ne radi. Ne mogu ništa. Prolazi ekranom neka tanka plava crta kao da nešto skenira ali mobitel je neupotrebljiv. Danas sam ga poslao sa napomenom da mi daju novi jer ovaj nije funkcionalan uopće. I napisao sam da ako je moguće da mi izvade podatke iz pokvarenog i prebace u novi. Znate i sami koja je procedura sve posložiti kako je bilo. Ima li netko sa sličnim iskustvom i ako nije problem da ga podijeli. Hvala.

Ma nemaš brige. Ako si tako poslao i napisao im takvu napomenu, dobiti ćeš ganc novi S6 (naknadno će te nazvati da te pitaju za odabir boje), te će ti sve podatke prebaciti i zapakovati s griotom zajedno u paket. 

10 godina
neaktivan
Ne znam za griote ali kad sam živio u Baselu, odnosno to je praksa u čitavoj zapadnoj Europi, uređaj koji sam donio u dućan gdje sam ga kupio (portable BluRay Player) jer je bio u kvaru, odmah sam od prodavača dobio novac nazad pitavši me prije toga želim li neki drugi uređaj ili novac. On je uređaj samo provizorno pregledao da nema vidljivih oštećenja koje bi ja mogao učiniti i uz predočeni račun i garantni list bez problema sam dobio povrat novca. Pa mi smo onda napredniji po tom pitanju ako uz pokvarenu tehniku ( u mom slučaju mobitel pod garancijom) dobijem i griote. A da ih pitam mogu li birati želim li baš griote ili mogu dobiti Mon Chery? Gospodine, ako si ti moje iskustvo pretvorio u sprdnju onda nemaš uvid koliku vrijednost ima garantni list. Ova praksa kod nas da pokvarene uređaje popravljaju a ja da čekam mjesec dana i onda mi sklepaju isti koji je kao "popravljen", to će uskoro otići u povijest ako smo u Europskoj uniji. Ljudi su kod nas navikli da im prodavači izvale neku foru u vezi garancije i oni se pokore tome. Fakt je: ako je uređaj pokvaren pri vizualnom pregledu i pri pokušaju pokretanja, tvrtka kod koje je kupljen mi u što kraćem vremenskom roku mora isposlovati isti takav uređaj i to novi. Naravno, ako želim mogu i birati boju jer nema razlike u cijeni. E pa onda kad ja dobijem novi mobitel, oni se što se mene tiče mogu igrati sa pokvarenim mobitelom koliko žele i otkrivati zbog čega je došlo do kvara. Meni garantni list (sama riječ govori) osigurava da u slučaju kvara dobijem novi uređaj ili trenutni povrat novca i točka. Tako je praksa na zapadu a tako je i počelo biti kod nas, samo što su ljudi još naučeni na stari sistem gdje se na uređaj koji je pod garancijom čeka po mjesec dana da ga poprave. To je prošlost. Tko ne vjeruje može se raspitati kako to na zapadu funkcionira te koliku težinu nosi garantni list. Da ne duljim, moje pitanje je bilo da li je netko imao iskustva s time što se meni dogodilo sa Samsung Galaxy S6 modelom i ako možda netko zna kakav je to kvar u pitanju. Do sada sam koristio Samsung mobitele i ovo je prvi puta da se mobitel pokvario (crko skroz) u roku od 3 tjedna. Zanima me što bi moglo biti uzrok kvaru. Hvala.
10 godina
neaktivan
Ne znam za griote ali kad sam živio u Baselu, odnosno to je praksa u čitavoj zapadnoj Europi, uređaj koji sam donio u dućan gdje sam ga kupio (portable BluRay Player) jer je bio u kvaru, odmah sam od prodavača dobio novac nazad pitavši me prije toga želim li neki drugi uređaj ili novac. On je uređaj samo provizorno pregledao da nema vidljivih oštećenja koje bi ja mogao učiniti i uz predočeni račun i garantni list bez problema sam dobio povrat novca. Pa mi smo onda napredniji po tom pitanju ako uz pokvarenu tehniku ( u mom slučaju mobitel pod garancijom) dobijem i griote. A da ih pitam mogu li birati želim li baš griote ili mogu dobiti Mon Chery? Gospodine, ako si ti moje iskustvo pretvorio u sprdnju onda nemaš uvid koliku vrijednost ima garantni list. Ova praksa kod nas da pokvarene uređaje popravljaju a ja da čekam mjesec dana i onda mi sklepaju isti koji je kao "popravljen", to će uskoro otići u povijest ako smo u Europskoj uniji. Ljudi su kod nas navikli da im prodavači izvale neku foru u vezi garancije i oni se pokore tome. Fakt je: ako je uređaj pokvaren pri vizualnom pregledu i pri pokušaju pokretanja, tvrtka kod koje je kupljen mi u što kraćem vremenskom roku mora isposlovati isti takav uređaj i to novi. Naravno, ako želim mogu i birati boju jer nema razlike u cijeni. E pa onda kad ja dobijem novi mobitel, oni se što se mene tiče mogu igrati sa pokvarenim mobitelom koliko žele i otkrivati zbog čega je došlo do kvara. Meni garantni list (sama riječ govori) osigurava da u slučaju kvara dobijem novi uređaj ili trenutni povrat novca i točka. Tako je praksa na zapadu a tako je i počelo biti kod nas, samo što su ljudi još naučeni na stari sistem gdje se na uređaj koji je pod garancijom čeka po mjesec dana da ga poprave. To je prošlost. Tko ne vjeruje može se raspitati kako to na zapadu funkcionira te koliku težinu nosi garantni list. Da ne duljim, moje pitanje je bilo da li je netko imao iskustva s time što se meni dogodilo sa Samsung Galaxy S6 modelom i ako možda netko zna kakav je to kvar u pitanju. Do sada sam koristio Samsung mobitele i ovo je prvi puta da se mobitel pokvario (crko skroz) u roku od 3 tjedna. Zanima me što bi moglo biti uzrok kvaru. Hvala.
10 godina
Neeboo1290 kaže...

Nije to isprdavanje, već logično mišljenje većine nas ovdje. Vidiš po likeovima na moj post, iako je to nebitno. Daj mi molim te neki link gdje to piše u uvjetima garantnog lista da se uređaj dobiva novi. Ne možeš spominjati tu neki zapad, Basel i sl i govoriti kako si u pravu. Ne kažem da lažeš ali daj mi pokaži gdje to piše u jamstvenom listu i pod kojom točkom da se u slučaju kvara dobiva novi uređaj, možda smo mi u zabludi. Jer takve stvari moraju pisati, ne možeš ti određivatišta bi servis trebao napraviti, odnosno možeš se pozvati na stavak iz jamstvenog lista gdje piše ovo ili ono. Iskreno, volio bih da si u pravu, zaista. Ali mislim da su se samo nasmijali uz tvoju napomenu što si napisao. Spominješ neke nove odrebe, zakone, "odlazi u prošlost" pa daj to potkrijepi da i mi vidimo gdje to piše... Ali daj da bude na hrvatskom jer mora biti, ne razumijem švicarski i jezik zapada. 

I dalje ne razumijem zašto opet postavljaš isto pitanje na kraju??? "Da ne duljim, moje pitanje je bilo da li je netko imao iskustva s time što se meni dogodilo sa Samsung Galaxy S6 modelom i ako možda netko zna kakav je to kvar u pitanju. Do sada sam koristio Samsung mobitele i ovo je prvi puta da se mobitel pokvario (crko skroz) u roku od 3 tjedna. Zanima me što bi moglo biti uzrok kvaru. Hvala."  Šta te briga ako ćeš dobiti novi mob?? Koga briga zašto je pokvaren i što je uzrok? Tvoje pravo pitanje bi trebalo glasiti da li je itko dobio novi mob uz jamstveni list o kojem govoriš. Možda netko i je koje je mob postao neipravan u prvih 8 dana od kupnje, gdje jamstveni list nalaže da se dobije novi uređaj. Pišeš bajke kako ćeš dobiti novi mob a zanima te zašto se pokvario, svašta...

Uostalom, dobiti ćeš izvješće od servisa što je pokvareno i što je mjenjano/rađeno...

P.s. Provjeri rok trajanja na griotama prije konzumacije :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 18:06 (matrix777).
10 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bi mi jedan savjet. Kupila sam galaxy s6 prije 20-ak dana ali već negdje nakon prvog tjedna počela sam primijećivati da ne reagira na dodir kako treba. Tako npr moram i po par puta ponovit kako bi mi upisao neko slovo ili više puta kliznut kako bi mi spustio onaj dio s obavijestima. Još gore bude ako ga ne držim u ruci nego telefon leži na stolu. Ujutro bude još ok ali čim ga počnem malo više koristiti odmah počinju i problemi. Čitala sam da je to jedan od common issues od tog telefona. Kada ga rebootam situacija bude bolja kratko vrijeme ali onda opet isto i baš nervira. 

Šta s njim, pravac servis? Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prvo backup svih podataka, onda tvornički reset, ako je opet isto onda servis.

11 godina

Sorry kriva tema 🙈

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 10:00 (Dan1234567890).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Lutrija je dobiti ispravni Galaxy S6, samo zalopojke vladaju na bug forumu.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Pa oni koji imaju problem pisu oni koji nemaju cute. Evo moj je perfektan...

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nix157 kaže...

Pozdrav, trebao bi mi jedan savjet. Kupila sam galaxy s6 prije 20-ak dana ali već negdje nakon prvog tjedna počela sam primijećivati da ne reagira na dodir kako treba. Tako npr moram i po par puta ponovit kako bi mi upisao neko slovo ili više puta kliznut kako bi mi spustio onaj dio s obavijestima. Još gore bude ako ga ne držim u ruci nego telefon leži na stolu. Ujutro bude još ok ali čim ga počnem malo više koristiti odmah počinju i problemi. Čitala sam da je to jedan od common issues od tog telefona. Kada ga rebootam situacija bude bolja kratko vrijeme ali onda opet isto i baš nervira. 

Šta s njim, pravac servis? Hvala na odgovorima!

Gdje si ga kupila., kod koje operatera/njuškalo/online??

Edge kaže...

Moj je ispravan. Oko mene 2 S6, 1 S6 edge, i 2 S6 edge + i nitko nema problema. Svi kupljeni na moju preporuku i svi prezadovoljni., pgotovo kum koji ima edge +

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 13:13 (R36).
10 godina
neaktivan
Kupljen je u vipu. Evo jučer je npr radio dobro većinu dana i onda navečer opet počelo štekati.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kupljen je u vipu. Evo jučer je npr radio dobro većinu dana i onda navečer opet počelo štekati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nix157 kaže...

Ako je kupljen u vipu onda ga pošalji na servis.

Probaj ne biti nježna prema ekran., stisni ga malo "jaće". Moje šogorice su tapkale po ekranu kao da je vruče pa su rekle da im ekran šteka. Da nije ista stvar kod tebe. 

10 godina
neaktivan
Gospodine matrix777, nisu to bajke. Nemam volje pisati zašto ću za uređaj koji je nakon 3 tjedna potpuno zaštekao dobiti novi kad se sprdate iz toga (opetovano spominjanje griota), a razlog zašto me zanima što je u kvaru s uređajem nije bitan tebi već meni, gospodine matrix777. Napisao sam što sam iz iskustva po pitanju pokvarenih uređaja doživio. Ako nitko nije imao slična iskustva jasno je da ne mogu dobiti adekvatan odgovor. Ovdje sam kao i svi ostali koji imaju određene probleme sa tehnikom. A moje je pravo pitati što me zanima a ne tebi gospodine objašnjavati razlog zbog čega me zanima o kakvom je kvaru riječ. Imam svoj razlog zašto.
10 godina
odjavljen

Uslove garancije i nacin ostvarivanja iste propisuje zakon. Ako je zakon predvidio (ne znam sta je predvidio u HR) popravak u razumnom roku onda je to nacin ostvarivanja garancije. Sve preko toga je dobra volja trgovca...

10 godina
Neeboo1290 kaže...
Gospodine matrix777, nisu to bajke. Nemam volje pisati zašto ću za uređaj koji je nakon 3 tjedna potpuno zaštekao dobiti novi kad se sprdate iz toga (opetovano spominjanje griota), a razlog zašto me zanima što je u kvaru s uređajem nije bitan tebi već meni, gospodine matrix777. Napisao sam što sam iz iskustva po pitanju pokvarenih uređaja doživio. Ako nitko nije imao slična iskustva jasno je da ne mogu dobiti adekvatan odgovor. Ovdje sam kao i svi ostali koji imaju određene probleme sa tehnikom. A moje je pravo pitati što me zanima a ne tebi gospodine objašnjavati razlog zbog čega me zanima o kakvom je kvaru riječ. Imam svoj razlog zašto.

Imas spike bez pokrica... trazio sam dokaz za dobivanje novog moba gdje to treba biti navedeno u jamstvu. Ili daj neki link gdje to pise, potrosacki kod i sl... Svima nama da pomognes ubuduce koji smo u zabludi i koji smo glupani slali na servis i dobivali nazad popravljen uredjaj a ne novi kaosto ces ti dobiti.. Ne siri lazi i lovacke price.

15 godina

Evo tjedan dana koristim S6, kupljen u T-comu, ima masu bloata kojeg sam što obrisao (što se dalo), što disable-ao, moram reći da sam prezadovoljan uređajem.

SoT (u prosjeku) varira između 3 i 4 sata, nekad je i manje od 3, ovisi kako koristim uređaj.

Nakon jako dugo korištenja S4 (skoro 3g) mislio sam da je prelazak na S6 relativno neopravdan, ali ovaj me naprosto oduševio. Sve leti, prostora imam više nego dosta, fotić izvanredan, home tipka ne šteka/ne pleše, jednostavno nemam zmjerke. Sad čekam MM pa onda gore ide neki bloat free FW u nadi da će sve i dalje raditi super 

Čak sam prestao koristiti Nova launcher, ovaj stock na S6 radi odlično. To zapravo nisam mogao vjerovat nakon tjedan dana korištenja, stock launcher na S4 je neupotrebljiv.

BTW, aktualni FW koji imam gore je G920FXXS3COK5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
matrix777 kaže...
Neeboo1290 kaže...

Imas spike bez pokrica... trazio sam dokaz za dobivanje novog moba gdje to treba biti navedeno u jamstvu. Ili daj neki link gdje to pise, potrosacki kod i sl... Svima nama da pomognes ubuduce koji smo u zabludi i koji smo glupani slali na servis i dobivali nazad popravljen uredjaj a ne novi kaosto ces ti dobiti.. Ne siri lazi i lovacke price.

Koliko sam ja upucen, garantni list odnosno jamstvo, je potvrda trgovca/uvoznika/proizvodaca kupcu da će se u garantnom roku uređaj popraviti ili u ne mogučnosti popravka zamjeniti novim ili napraviti povrat sredstava.

Nema te stavke u jamstvenom listu koja nalaže izdavanje novog uređaja ako dođe do kvara. Tako da Neboo1290 teško da može očekivati novi uređaj. Zapravo kladim se da ce opis servisnog naloga ovako izgledati: Kvar uocen, popravljen zamjenom prednjeg kompleta, po preporuci proizvođača napravljena zamjena softvera. Uređaj testiran sa servisnim SIMom - test OK.

Jedini izuzetak tome je doa/dap procedura, koja se primjenjuje ukoliko u 8 dana od kupnje dođe do kvara, a onda ovlašteni serviser/zastupnik izdaje novi uređaj u koliko se kvar pokaže hardverskim a nje softverskim. Što ovdje nije slučaj.

OT:

Vi koji ste stavili MM na mob, jeste testirali malo long exposure fotke?

15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Onda sam ja dobio na lotu..... sto cu pisati kad telefon radi ko zvijer

15 godina
neaktivan

Kad su na red dosle vec zahvale i pozdravi, ja sam svoj S6 Edge podigao prije koji tjedan....

Samo rijeci hvale imam, uredaj leti, ekran je stvarno nesto posebno s obzirom da je edge, kamera vrh.... 

Nego me zanima, prije sam imao S4, kolike su sanse da rub na ovom S6 bude izguljen nakon odredenog vremena koristenja kao sto je to bio slucaj na S4? Pretpostavljam da nikakve posto je ovdje u pitanju metal no nije nadomet pitat, iako ja svakako imam i bumper :) 

I da li je potreban screen protector za ovaj Gorilla Glass 4? Ne bih volio da pocinjem dobivati ogrebotine, a kako staviti screen protector na taj zakrivljen ekran me uopce strah pomisliti 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imas na ebayu za kupiti kaljeno staklo koje je zakrivljeno. Ja sam na svojega stavio. Takav ekran ne postoji na kojem se nebude napravilo nekoliko crtica, ma kaj god oni tvrdili. Link1Link2

Meni na mojem malo blokira power tipka. Kad ju stisnem pri vrhu jedino onda radi ok, a ako ju stisnem normalno u sredini ili pri dnu onda ostane zaglavljena unutra pa ju moram pri vrhu ponovno stisnuti da iskoci van.

12 godina

stavi screen protector, tj staklo, ono je vec zaobljeno i samo ga stavis i samo se "zaljepi" moj s6 se izgrebao nakon tjedan dana, ima crtica na ekranu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dennocro kaže...

stavi screen protector, tj staklo, ono je vec zaobljeno i samo ga stavis i samo se "zaljepi" moj s6 se izgrebao nakon tjedan dana, ima crtica na ekranu

Nije mi jasno kako se to dogodi jer na nekoliko durability testova ljudi grebu kljucevima, skalpelom i drugim ostrim predmetima po ekranu i gotovo nista se ne dogodi.

12 godina
fakEEE kaže...

Kad su na red dosle vec zahvale i pozdravi, ja sam svoj S6 Edge podigao prije koji tjedan....

Samo rijeci hvale imam, uredaj leti, ekran je stvarno nesto posebno s obzirom da je edge, kamera vrh.... 

Nego me zanima, prije sam imao S4, kolike su sanse da rub na ovom S6 bude izguljen nakon odredenog vremena koristenja kao sto je to bio slucaj na S4? Pretpostavljam da nikakve posto je ovdje u pitanju metal no nije nadomet pitat, iako ja svakako imam i bumper :) 

I da li je potreban screen protector za ovaj Gorilla Glass 4? Ne bih volio da pocinjem dobivati ogrebotine, a kako staviti screen protector na taj zakrivljen ekran me uopce strah pomisliti 

Ja sam na zenin S6 Edge stavio Steinheil Curved Crystal Film koji je jos tanji od kaljenog stakla i uopce se ne vidi da mobitel ima bilo kakvu zastitu, a ono sto je kod Steinheila specificno je to da za razliku od drugih screenprotectora ovaj je znatno otporniji na grebanje.

Meni potraje i do godinu dana, a da se ne vide tragovi upotrebe kao kod obicnih screenprotectora...zato me i ne cudi osjetno veca cijena...inace je odlicno napravljen i savrseno je "legao" na povrsinu ekrana.

Koji senzor kamere si dobio?...nije toliko bitno jer nema neke bitne razlike osim sto Sony vise "nabrijava" boje, a Samsungov daje realnije boje.

12 godina
ocean77 kaže...
dennocro kaže...

Nije mi jasno kako se to dogodi jer na nekoliko durability testova ljudi grebu kljucevima, skalpelom i drugim ostrim predmetima po ekranu i gotovo nista se ne dogodi.

stvarno ne znam, razocarao sam se kad sam to vidio, jer sam ga pazio i mazio, i odjednom sam vidio crticu po sred ekrana, sad mozda je bilo i prije nego je dosao u moje ruke ko ce ga znati, citao sam po netu da su ljudi znali dobijati vec izgrebane modele. nosit cu ga ovih dana na reklamaciju radi digitizera jer se na jednom djelu odljepio pa mozda zamjene sve... to mi je jos manje jasno kako se desilo kad nije pao nigdje.

14 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
fakEEE kaže...

Ja sam na zenin S6 Edge stavio Steinheil Curved Crystal Film koji je jos tanji od kaljenog stakla i uopce se ne vidi da mobitel ima bilo kakvu zastitu, a ono sto je kod Steinheila specificno je to da za razliku od drugih screenprotectora ovaj je znatno otporniji na grebanje.

Meni potraje i do godinu dana, a da se ne vide tragovi upotrebe kao kod obicnih screenprotectora...zato me i ne cudi osjetno veca cijena...inace je odlicno napravljen i savrseno je "legao" na povrsinu ekrana.

Koji senzor kamere si dobio?...nije toliko bitno jer nema neke bitne razlike osim sto Sony vise "nabrijava" boje, a Samsungov daje realnije boje.

Ovo što si naveo da Sony više nabrijava boje...tu se slažem jer baš sam sad pisao na temi Z5 da sam usporedivao slike kumovog moba S6E+ s IMX 240 i moga s ISOCELL i moje slike su nekako "isprane".

A kad slikam u dnevnim uvjetima s ISOCELL senzorom slika je realna tj boje su realne onakve kakve ih ja vidim.,ništa nije zasićeno. Moram od kuma uzet mob i dnevne slike usporediti. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 13:17 (R36).
18 godina

Aj usporedi jos fotke u low light uvjetima i uploadaj fotke..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To neće imat previše smisla ako neće bit uploadani u punoj rezoluciji i da možeš downsampleat na 1:1 u 100% cropu. Tek se tad bude vidjela razlika. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice