- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skuzio da mi android os cucla dok sam na netu.....ewo u roku minute sa 100 na 97..i 3 posto potrosnje..jucer nakon posta se popelo na 60% android os a sot 4 26h. Fakat neznam kaj bi bilo ali me zivcira
razorblade
Skuzio da mi android os cucla dok sam na netu.....ewo u roku minute sa 100 na 97..i 3 posto potrosnje..jucer nakon posta se popelo na 60% android os a sot 4 26h. Fakat neznam kaj bi bilo ali me zivcira
Meni bi najviše parila grey titan ili black pearl!
Ali, to je samo moj skromni subjektivni ukus!
Zlatna je meni daleko najatraktivnija, pogotovo zato jer nije neka seljačka zlatna nego baš elegantna. Bijeli i crni su preobični.
Sad bi vas htio pitat oko baterije, na koju foru dobivate 4+ sati SoTa?? Ja jedva dobijem 3, a mob je nov s par aplikacija. Čistio RAM ili ga ne čistio isto je, a preko noći izgubim po 10-15%. Da li bi trebao disableati nešto što već nisam? Jer je baterija stvarno loša.
S6 zlatni je najljepši mob što sam ikad imao, stvarno vrh.. jošje puno ljepši uživo nego na slikama
Meni se sviđa i ona svjetlija plava boja (blue topaz)
razmisljao i ja za zlatni...ali jbg nekak mi nije muska boja..da je zlatni kao edge bilo bi bolje...
Zanimljivo. Više puta se srušio Google services, a i već nekoliko puta je bilo blagog trzaja i malo manje blagog. Tipkovnica se (dok ovo pišem) resetirala dvaput...
Nije ni jasno kako Samsung to uspijeva. ..
Zanimljivo. Više puta se srušio Google services, a i već nekoliko puta je bilo blagog trzaja i malo manje blagog. Tipkovnica se (dok ovo pišem) resetirala dvaput...
Nije ni jasno kako Samsung to uspijeva. ..
A to je normalno ko sasmunga ,sad se opet ceka zakrpa koja ce rijesiti te probleme i svi ce opet biti sretni i zadovljni.. 
Znači, treba čekat Xperiu Z5 pa onda vidit šta kupit...
Tonci tebi ko da daju najgori skart koji nije prosao nikakv test kvalitete
moj u ovih sad vec tjedan dana nije ni jednom trznuo niti ikakav lag nisam osjetio
baterija je u rangu note 4 , ekran vrhunski, niti jedan lag kod citanja weba
od kad ga imam vec su stigle dvije male nadogradnje od 100 mb
mozda i to ima nekog utjecaja
stvarno ne znam sto je to sa tvojim ali moj za sada radi tip top
I da, moram mu dati vremena da vidim kako se ponaša baterija.
Tončeka odi na WiFi/Više/WiFi uključen tijekom mirovanja/Uvijek - to ti je riješenje problema.
Pa stalno uključen WiFi ubit će bateriju.
Ne kužim u čemu je problem!
Svaki mobitela ima stalno uključen WiFi ili mobilne podatak(već šta si ukljucio) ako je u stanju mirovanja.
Samo je tu Samsung dao mogućnost da ti bude isključen ako ne prckas po mobitelu, i da se pali čim ti se upali ekran mobitela.
Probaj prije nego pljusneš nešt. Ja na Sonyju imam to cijelo vrijeme upaljeno, ako mi je baš stiska sa baterijom onda upalim power managment mod koji to ionak suspendira dok je ekran ugašen... Valjda za vas iOS fanboye previše jer ste navikli na dummyphone umjesto pravog smartphonea 
Ne kužim u čemu je problem!
Svaki mobitela ima stalno uključen WiFi ili mobilne podatak(već šta si ukljucio) ako je u stanju mirovanja.
Samo je tu Samsung dao mogućnost da ti bude isključen ako ne prckas po mobitelu, i da se pali čim ti se upali ekran mobitela.
Tu funkciju je dodao Google u Donutu 1.6...kakav Samsung
A inače postoji Tasker ako već ne radi sistemska funkcija, no kad je već tu ta funkcija, očekuje se da radi kako spada
Bubimire, pobrkao si. Ja ovdje hejtam Sam i činjenicu da ovaj bug imaju već od izlaska prvog S6. Nisam iPhone fanboy, ali sam fanboy funkcionalnih telefona i malo me iritira što od svih telefona koje sam koristio ove godine (S6E, S6, Z3, Z3+, G4, Nexus 6, M9, iPhone 6), opet jedino Samsung ima glupe bugove; malo je bezveze. :(
@Mitch uopće nije bitno kad je dodana...
Poanta priče je u tome da WiFi ili mobilni podaci nemaju smisla biti isključeni ako je mob u statusu mirovanja.To kao da je mreža isključena kada je mob u statusu mirovanja.
Mob je uređaj koji služi čovjeku,a ne uređaj koji nam služi za natjecanje tko me će duže baterija trajat...
Uglavnom moj S6 Edge ide na prodaju vrlo skoro pa ako ima zainteresiranih javite se (Gold, 64GB) s cijenom...oko mj dana je star
Mijenja ga BlackBerry Venice, napokon 
De ne kenjaj da je izašao već? Kolko pinke tam košta 
A ljudi, moj S6 trza ko' sam qrac da se tako izrazim i da oprostite na izrazu. Ja ne znam do cega je ovo.
Uglavnom moj S6 Edge ide na prodaju vrlo skoro pa ako ima zainteresiranih javite se (Gold, 64GB) s cijenom...oko mj dana je star
Mijenja ga BlackBerry Venice, napokon 
koliko para?
ako prodam svoj s6 mozda bi uzeo tvoj ako mi se isplati :D