Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.166.307
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
13 godina

Skuzio da mi android os cucla dok sam na netu.....ewo u roku minute sa 100 na 97..i 3 posto potrosnje..jucer nakon posta se popelo na 60% android os a sot 4 26h. Fakat neznam kaj bi bilo ali me zivcira

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariolla79 kaže...

Skuzio da mi android os cucla dok sam na netu.....ewo u roku minute sa 100 na 97..i 3 posto potrosnje..jucer nakon posta se popelo na 60% android os a sot 4 26h. Fakat neznam kaj bi bilo ali me zivcira

https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=mobile%20radio%20active%20lollipop

15 godina
neaktivan
Za vlasnike galaxy s6 edge plus, definitivno je pala odluka na kupovinu uredjaja kroz par dana. Moze preporuciti koju boju..... meni osobno je zapela za oko zlatna, koje jos imaju?

0 0 hvala 0
15 godina
tommek10 kaže...
Za vlasnike galaxy s6 edge plus, definitivno je pala odluka na kupovinu uredjaja kroz par dana. Moze preporuciti koju boju..... meni osobno je zapela za oko zlatna, koje jos imaju?

Meni bi najviše parila grey titan ili black pearl! 

Ali, to je samo moj skromni subjektivni ukus!

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan

Zlatna je meni daleko najatraktivnija, pogotovo zato jer nije neka seljačka zlatna nego baš elegantna. Bijeli i crni su preobični.

Sad bi vas htio pitat oko baterije, na koju foru dobivate 4+ sati SoTa?? Ja jedva dobijem 3, a mob je nov s par aplikacija. Čistio RAM ili ga ne čistio isto je, a preko noći izgubim po 10-15%. Da li bi trebao disableati nešto što već nisam? Jer je baterija stvarno loša.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma uzmi zlatni,kao sto i kolega kaze...ja imam obicni s6 zlatni i po izgledu mob je vrh...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

S6 zlatni je najljepši mob što sam ikad imao, stvarno vrh.. jošje puno ljepši uživo nego na slikama

0 0 hvala 0
16 godina

Meni se sviđa i ona svjetlija plava boja (blue topaz)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 10:46 (nani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

razmisljao i ja za zlatni...ali jbg nekak mi nije muska boja..da je zlatni kao edge bilo bi bolje...

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mobile inicijalni dojmovi i nisu pretjerano dobri. Edge plus koji imam upravo je već treći put u pola sata pokazao neke ozbiljne probleme. Naime, čitam ja tako malo neki članak po webu i fino se skrolanje smrzne. Odem na task manager i vidim da se cijeli uređaj smrznuo: traje to tako 3-4 sekunde i fino se sve vrati nazad.
Zanimljivo. Više puta se srušio Google services, a i već nekoliko puta je bilo blagog trzaja i malo manje blagog. Tipkovnica se (dok ovo pišem) resetirala dvaput...

Nije ni jasno kako Samsung to uspijeva. ..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mobile = moji. Forum iz nekog razloga nema uređivanje u mobilnoj verziji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Mobile inicijalni dojmovi i nisu pretjerano dobri. Edge plus koji imam upravo je već treći put u pola sata pokazao neke ozbiljne probleme. Naime, čitam ja tako malo neki članak po webu i fino se skrolanje smrzne. Odem na task manager i vidim da se cijeli uređaj smrznuo: traje to tako 3-4 sekunde i fino se sve vrati nazad.
Zanimljivo. Više puta se srušio Google services, a i već nekoliko puta je bilo blagog trzaja i malo manje blagog. Tipkovnica se (dok ovo pišem) resetirala dvaput...

Nije ni jasno kako Samsung to uspijeva. ..

A to je normalno ko sasmunga ,sad se opet ceka zakrpa koja ce rijesiti te probleme i svi ce opet biti sretni i zadovljni..   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
15 godina

Znači, treba čekat Xperiu Z5 pa onda vidit šta kupit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tonci tebi ko da daju najgori skart koji nije prosao nikakv test kvalitete

moj u ovih sad vec tjedan dana nije ni jednom trznuo niti ikakav lag nisam osjetio

baterija je u rangu note 4 , ekran vrhunski, niti jedan lag kod citanja weba

od kad ga imam vec su stigle dvije male nadogradnje od 100 mb

mozda i to ima nekog utjecaja

stvarno ne znam sto je to sa tvojim ali moj za sada radi tip top

Samsung S6 Edge+
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 15:40 (pasko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moguće je da su ti problemi bili samo na početku dok se uređaj tek podešava, dok servisi kupe osnovne informacije, moguće je i da se trzanje dogodilo zbog neke pozadinske nadogradnje pa ću mu dati tjedan dana real life korištenja da višim kako će se ponašati. CPU je prema specifikacijama vrlo dobar, memorije ima 4GB, tako da zaista nema većeg razloga da radi loše. Nadam se da je prvi dojam nezgodna slučajnost.
I da, moram mu dati vremena da vidim kako se ponaša baterija.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
I dalje problemi s WiFi vezom. Ako ode u standby, nakon idućeg otključavanja više ne radi, nego je potrebno ugasiti i upaliti WiFi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
I dalje problemi s WiFi vezom. Ako ode u standby, nakon idućeg otključavanja više ne radi, nego je potrebno ugasiti i upaliti WiFi.

Tončeka odi na WiFi/Više/WiFi uključen tijekom mirovanja/Uvijek - to ti je riješenje problema.

17 godina
odjavljen
Dakle rješenje za problem u implementaciji je ne koristiti uslugu. To je logika Android fanboja? :)
Pa stalno uključen WiFi ubit će bateriju.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dakle rješenje za problem u implementaciji je ne koristiti uslugu. To je logika Android fanboja? :)

Ne kužim u čemu je problem!

Svaki mobitela ima stalno uključen WiFi ili mobilne podatak(već šta si ukljucio) ako je u stanju mirovanja.

Samo je tu Samsung dao mogućnost da ti bude isključen ako ne prckas po mobitelu, i da se pali čim ti se upali ekran mobitela.

12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Probaj prije nego pljusneš nešt. Ja na Sonyju imam to cijelo vrijeme upaljeno, ako mi je baš stiska sa baterijom onda upalim power managment mod koji to ionak suspendira dok je ekran ugašen... Valjda za vas iOS fanboye previše jer ste navikli na dummyphone umjesto pravog smartphonea 

17 godina
R36 kaže...
Tonči kaže...

Ne kužim u čemu je problem!

Svaki mobitela ima stalno uključen WiFi ili mobilne podatak(već šta si ukljucio) ako je u stanju mirovanja.

Samo je tu Samsung dao mogućnost da ti bude isključen ako ne prckas po mobitelu, i da se pali čim ti se upali ekran mobitela.

Tu funkciju je dodao Google u Donutu 1.6...kakav Samsung

A inače postoji Tasker ako već ne radi sistemska funkcija, no kad je već tu ta funkcija, očekuje se da radi kako spada

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
odjavljen
Ne. Svaki Android (iPhone to radi po defaultu) to može. Xperia Z2 je to imala savršeno implementirano još prošle godine. Gdje su zeznuli? Kod buđenja bi se trebao uredno spojiti.

Bubimire, pobrkao si. Ja ovdje hejtam Sam i činjenicu da ovaj bug imaju već od izlaska prvog S6. Nisam iPhone fanboy, ali sam fanboy funkcionalnih telefona i malo me iritira što od svih telefona koje sam koristio ove godine (S6E, S6, Z3, Z3+, G4, Nexus 6, M9, iPhone 6), opet jedino Samsung ima glupe bugove; malo je bezveze. :(
17 godina
odjavljen
I da, imaš na Sonyju. Lako je na Sonyju cuclati bateriju kad traje beskonačno. :)))
17 godina
odjavljen
I da, sad sam provjerio. Uključeno je. :D
14 godina
neaktivan

@Mitch uopće nije bitno kad je dodana...

Poanta priče je u tome da WiFi ili mobilni podaci nemaju smisla biti isključeni ako je mob u statusu mirovanja.To kao da je mreža isključena kada je mob u statusu mirovanja.

Mob je uređaj koji služi čovjeku,a ne uređaj koji nam služi za natjecanje tko me će duže baterija trajat...

0 0 hvala 0
17 godina

Uglavnom moj S6 Edge ide na prodaju vrlo skoro pa ako ima zainteresiranih javite se (Gold, 64GB) s cijenom...oko mj dana je star

Mijenja ga BlackBerry Venice, napokon 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

De ne kenjaj da je izašao već? Kolko pinke tam košta 

15 godina
neaktivan

A ljudi, moj S6 trza ko' sam qrac da se tako izrazim i da oprostite na izrazu. Ja ne znam do cega je ovo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mitch kaže...

Uglavnom moj S6 Edge ide na prodaju vrlo skoro pa ako ima zainteresiranih javite se (Gold, 64GB) s cijenom...oko mj dana je star

Mijenja ga BlackBerry Venice, napokon 

koliko para?

ako prodam svoj s6 mozda bi uzeo tvoj ako mi se isplati :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice