Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.165.954
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ima li itko problema sa pregrijavanjem? I ne mobitel nema maskicu na sebi al se svejedno pregrijao do te razine da mora na servis..
Poznajem četvero ljudi koji imaju S6 i nikome se nije dogodilo ista slicno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
SnakeEyes kaže...

Ima li itko problema sa pregrijavanjem? I ne mobitel nema maskicu na sebi al se svejedno pregrijao do te razine da mora na servis..
Poznajem četvero ljudi koji imaju S6 i nikome se nije dogodilo ista slicno

Nosi ga na servis.

Moj je u flip futroli i nikada se nije zagrijao. Ali ja ne igram igrice ako je možda to problem.

Ili probaj za factory resetom i kreni od nule, možda je neka aplikacija problem.

I Don't Give A Damn
11 godina
Kod mene se javlja pregirjavanje, i trenutno vodim rat s tcomom da mi daj novi uredaj. Bio je i na servisu i nista, i vracan je na tvornicke, ociscen u potpunosti. Jednostavno se pri nekim radnjama pregrijava, pri cemu poprilicno krene trzati, najveca tem izmjerena 74°. Tako da salji na servis i trazi novi uredaj, moja preporuka...
11 godina
R36 kaže...
thebatman kaže...

Ako je kome dosadio s6 i mjenjao bi se za G4 javite se u inbox. 

Šta bi?? Znatiželja??

Imam dva G4, pa bih rado imao kombinaciju G4/S6

10 godina

Prvo sam imao crni galaxy s6 i jedini problem je bila labava tipka koja ponekad nije reagirala. U servisu su zamijenili tipku koja se i dalje klimala ( puno manje ) ali radila je normalno i nije smetalo. Tati sam dao taj jer je dobio zlatni galaxy s6 ( koji se njemu nije svidio ) ali i on je imao isti problem sa srednjom tipkom. U servisu su ju zamijenili i malo se klima sada ali radi normalno. Ne smeta nimalo. Agram servis je u pitanju.
Nisam imao srece ocito jer kod par prijatelja je normalna cvrsta tipka. Ocito kvaliteta izrade dosta varira sto nije za pohvalu.
Sa svime ostalim sam vrlo zadovoljan. Mobitel se ne zagrijava, pogotovo sada kako se temperatura vani spustila ( ujutro je bas lijepo hladan u ruci hehe ). Ni na moru se nije zagrijavao pretjerano. Znao sam osjetit jedino kada sam zahtjevnije igrice igrao  ali u granicama normale. Ekan savrsen, baterija meni traje cijeli dan ( 4h sot) i kamera odlicna. Instalran package disabler pro imam koji je maknuo visak bloatware-a i osjeti se pozitivan ucinak na bateriju.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može netko provjerit da li može skinuti teme?Meni ne želi skidati teme.

0 0 hvala 0
12 godina

meni skida normalno i instalira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@ r36 sto radi taj package d pro? sto sve da obrisem a da mogu na gmail i play store..ostala cuda mi netrebaju..i naravno da mogu koristiti mob normalno

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 20:09 (mariolla79).
13 godina
neaktivan
Nakon 3 dana koristenja i u masci mob ima ogrebotinice po staklu kamere...ima li jos tko takav problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i ja imam s6 edge u tcoma uzet isti dan vracen ima je frizeve po ekranu ispod stakla , te odlazi 15 dana na servis dobijem novi mob ima 3 dana sa

da se pojavio plavi piksel vidljiv samo na crnoj podlozi da odnesem ili

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja fakat ne kontam nikako odakle svi ti problemi sa mobitelima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel imam pravo radi jednog pixela trazit novi jel mob je u mene 3 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zanimatelj kaže...
Nakon 3 dana koristenja i u masci mob ima ogrebotinice po staklu kamere...ima li jos tko takav problem?

nakon tjedan dana sam skuzio da je izgreban, kako se izgrebao ne znam. 5cm crtica na sredini ekrana, ne primjeti se ako dobro ne pogledas. ne smeta tokom koristenja i ne upada u oko. 

gorilla glass i da se tako izgrebao. ti na kameri neko na ekranu -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 0:13 (dennocro).
12 godina
neaktivan

Meni se nigdje nije izgrebao. Nemam problema sa home tipkom i nemam problema sa pregrijavanjem.

Ali pazim na svoje stvari pa je vjerovatno to razlog što nemam oštećenja.

Što vi ostali radite da se staklo izgrebe ja nemam pojma.

I Don't Give A Damn

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Akira kaže...

Meni se nigdje nije izgrebao. Nemam problema sa home tipkom i nemam problema sa pregrijavanjem.

Ali pazim na svoje stvari pa je vjerovatno to razlog što nemam oštećenja.

Što vi ostali radite da se staklo izgrebe ja nemam pojma.

Imas na mob.hr-u u vezi grebanja Notea 4. Jedno 20ak ljudi se javilo sa tim problemom, a isti ima i autor clanka. Samsung je tu ocito nesto debelo zeznuo, jer ekipa na S3/4/5 nije imala taj problem recimo. Nekako sumnjam da je samo do ljudi, vec ocito nesto nije u potpunosti u redu. To sto je tebi sve savrseno ne znaci da je i drugima.

16 godina
augi80 kaže...

Ako imaš cijelu opremu od moba (kutija, papiri, slušalice, usb kabel, folije), fino skupa sa računom i garancijom nosi tamo gdje si kupio i idi na reklamaciju. Moraju ti ga popraviti ili će ti ga zamjeniti. A unutar 7 dana od kupnje imaš po zakonu pravo na povrat novca ako vratiš uređaj s kompletnom opremom... Moj savjet je da ideš u dućan gdje si ga kupio, nemoj odmah na servis.. malo bu duže trajalo ali bolji je ishod, iz vlastitog iskustva velim. LP

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16 / Samsung Galaxy S6 32gb GoldPlatinum
14 godina
neaktivan
BOGDO kaže...
augi80 kaže...

Ako imaš cijelu opremu od moba (kutija, papiri, slušalice, usb kabel, folije), fino skupa sa računom i garancijom nosi tamo gdje si kupio i idi na reklamaciju. Moraju ti ga popraviti ili će ti ga zamjeniti. A unutar 7 dana od kupnje imaš po zakonu pravo na povrat novca ako vratiš uređaj s kompletnom opremom... Moj savjet je da ideš u dućan gdje si ga kupio, nemoj odmah na servis.. malo bu duže trajalo ali bolji je ishod, iz vlastitog iskustva velim. LP

Bolje pročitaj zakon...

14 dana ako je kupljen preko webshopa., a ovo ostalo je do prodavača...Ovih 7 dana ne znam gdje si izvukao. 

14 godina
neaktivan
dennocro kaže...

meni skida normalno i instalira.

Napravio Hard reset i sad radi skidanje tema...

mariolla79 kaže...

@ r36 sto radi taj package d pro? sto sve da obrisem a da mogu na gmail i play store..ostala cuda mi netrebaju..i naravno da mogu koristiti mob normalno

Aplikacija ti sama crvenom bojom pokaže što možeš ugasit tj što ne utječe na sistemski rad mobitela, a plavom bojom su ti aplikacije koje ne smiješ ugasit.

Možeš ručno sam pojedinačno gasit ili automatski da aplikacija sve ugasit. Aplikacije ne briše aplikacije nego ih deaktivira i uvjek ih možeš ponovno aktivirat.

Npr meni je aplikacija ugasila S Planer - meni to treba i ja sam ga ponovno upalio...tako i ti.,što ti treba vratiš natrag.

16 godina
R36 kaže...
BOGDO kaže...
augi80 kaže...

Bolje pročitaj zakon...

14 dana ako je kupljen preko webshopa., a ovo ostalo je do prodavača...Ovih 7 dana ne znam gdje si izvukao. 

mea culpa, da 14 dana je (mislim da je prije bilo 7)... a prodavač bi trebao uredno zaprimiti uređaj i poslati na servis, isto tako nakon nalaza servisa, popraviti, zamijeniti ili ako mu nije dostupan taj uređaj, ponuditi zamjenu za neki drugi artikl te vrijednosti iz svoje ponude ili čak isplatu novaca nazad.

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16 / Samsung Galaxy S6 32gb GoldPlatinum
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 19:25 (BOGDO).
14 godina
neaktivan
BOGDO kaže...
R36 kaže...
BOGDO kaže...
augi80 kaže...

Bolje pročitaj zakon...

mea culpa, da 14 dana je (mislim da je prije bilo 7)... a prodavač bi trebao uredno zaprimiti uređaj i poslati na servis, isto tako nakon nalaza servisa, popraviti, zamijeniti ili ako mu nije dostupan taj uređaj, ponuditi zamjenu za neki drugi artikl te vrijednosti iz svoje ponude ili čak isplatu novaca nazad.

Uređaj kupljen putem webshopa tj uređaj kupljen na daljinu kupac ima pravo vratit u roku od 14 dana od kupnje prodavatelju bez obaveze da navodi razlog.

T-mobile prima uređaje na prodajnom mjestu kupljene putem web shopa i vrača novac ili daje drugu isti uređaj u roku od 14 dana.

Tele 2 ne dozvoljava mješanje uređaja kupljenog putem web shopa i na prodajnom mjestu, pa ne dozvoljava vračanje na prodajno mjesto nego ga moraš vratit u web shop(Osijek) putem pošte o svom trošku.

Za Vip ne znam - nisam imao situaciju ili da sam čuo od nekog...

Uređaj kupljen na prodajnom mjestu nemaš pravo vratit tj tražit drugi zapakiran nego ti ga mogu oni poslat na servis ili ga ti sam odnijet na servis.Ako se uređaj ne može popravit, servis stupa u kontakt s proizvođačem tj Samsungom i oni odobravaju novi uređaj...

Ovo se odnosi na kupnju bilo čega putem web shopa. Možeš kupit tv npr u Sony i imat ista prava...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 19:33 (R36).
14 godina
neaktivan

Što se tiče ovih problema oko ogrebotina, nema te gorile koja može spriječit grebanje. Samo safirno staklo je top. Ovo sve ostalo je prodavanje jaja pod bubrege.

Zato sam ja odmah S6 zaštitio s nillkin staklom, maskom, i nillkin staklom za leču.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel zna neko dali je moguce nekako namjestiti da kad je mobitel zakljucan i pod sifrom da se nemoze ugasit?
Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Jel zna neko dali je moguce nekako namjestiti da kad je mobitel zakljucan i pod sifrom da se nemoze ugasit?

Mislim da ne...

Ako misliš na tu mogučnost zbog krađe onda postoji fora da kad se mob ugasi tj kada se napravit hard reset., prilikom ponovnog dizanja uređaja mobitel ti javlja da se napravio hard restart i tražite šifru samsung accounta. Bez tog e-maila i šifre mobitel je beskoristan tj ne može se uopće podignut software.

I putem tog accounta može kontrolirat mobitel

12 godina

mozes kupis aplikaciju cerberus 2€ i mozes to blokirati i kontrolirati cijeli mob

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Pozdrav,

Da li mobitel kupljen negdje u EU (npr. Mađarskoj) najnormalnije mogu popravljati kod nas u službenom servisu pod garancijom, odnosno Agramu?

Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
markom63 kaže...
Pozdrav,

Da li mobitel kupljen negdje u EU (npr. Mađarskoj) najnormalnije mogu popravljati kod nas u službenom servisu pod garancijom, odnosno Agramu?

Hvala na odgovoru.

Možeš. Mi smo EU i spadamo pod jedno te isto tržište tj tržišna pravila. 

Moj je iz Slovenije (Si mobile)

12 godina

kako da nadjem aplikaciju koju sam sakrio, cerberus je u pitanju, niti ga mogu obrisati niti nista, nigdje u postavkama ne pronalazim rjesenje niti na netu neko korisno.

eto uspio tako sto sam nazvao ovaj br i automatski mi je uslo u aplikaciju 23723787

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 20:20 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala na pomoći, no ipak sam se odlučio za uređaj direktno u T Comu. 

Još jedno pitanje, planiram nabaviti tempered glass screen protector (i prednji i stražni), koji su najbolji po vama?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
markom63 kaže...

Još jedno pitanje, planiram nabaviti tempered glass screen protector (i prednji i stražni), koji su najbolji po vama?

Vrati se stranicu iza i pročitaj. Tamo ti je sve.

11 godina
neaktivan
R36 kaže...
markom63 kaže...

Vrati se stranicu iza i pročitaj. Tamo ti je sve.

Hvala. Da li se postavke mogu promjeniti tako da se swypea lijevo/desno, umjesto onog da su sve zajedno? Ovo je zadnje pitanje :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice