Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.162.136
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Tonči kaže...

5.1.1 popravlja cjeli niz sranja na Androidima (5.0.x serija je živi užas, a prvi 5.1.0 nije popravio baš sve). E sad, bilo bi šteta da je Samsung nešto zeznuo, jer je 5.1.1 zaista dobar.

5.1.1 ima 3 podverzije.

R1 je bila najgora, r3 je super.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
odjavljen

Ne znam za to; trenutno imam samo Nexus kod sebe... kod njega je stigao jedan 5.1.1.

14 godina
neaktivan

Mogu slobodno preporučit aplikaciju Package Disable Pro - em što makne bloatware, uređaj radi još i bolje. 

Meni je osobno 5.0.1 radio najbolje...nije bilo laga., s dolaskom 5.1.1. zeznuli su "Telefon" koji je promjenom između "imenika" i "zapisao" znao imat mali lag...ja primjetim netko ne bi. Ali s instalaciom Package Disable Pro taj lag je nestao. Također s 5.1.1. poboljšali kameru koja u nočnim uvjetima nema više toliko šuma...i dodali su na auto postvakama manualno podešavanje brightness - lijevo i desno s prstom po ekranu - ne znam jel netko osim mene navedeno primjetio.

Gledano općenito svaki novi update očito poboljšava cijelokupno iskustvo korisnika.

Nakon 2mj korištenja mogu reći da su me slike u nočnim uvjetima oduševile i da je to napakon prvi mobitel s kojim slikanje u nočnim uvjetima ima smisla. Slike ispadaju oštre i s puno detalja. Ni jedna slika mi loše ne ispadne. Dosta ljudi su rekli da je kamera brutalna.

Više se ne zamaram baterijom pa ni ne gledam trajanje baterije kao ni potrošnju rama. Sve radi odlično i nema smisla se zamarat jel mi slobodno 50% ili 15% rama.

+ kvaliteta ekrana na suncu

+ fluidnost

+ kamera - bilo koji uvjeti

+ baterija - pogotovo tko puno surfa

+ dizajn

- staklo na senzorima kamere i blicu. Leće kamere mi je zaštičeno s zaštitnim staklom nillkin ali blic nije pa vidim malu crticu kod senzora otkucaja srca... Jednostavno mi je kretenski da nisu mogli stavit gorila glass i na taj dio..., a cijela pozadina je gorilla glass

- jako čudan wifi hot spot - zakomplicirali spajanje uređaja...

Da li bi ponovno kupio S6 da sad kupujem mob. Da, jer nema kompletnijeg uređaja trenutno od S6. 

1 0 hvala 1
11 godina

da li s6 ima mjerač vlage i temperature unutar aplikacije S Health kao što imaju modeli note 3 i s4?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Meni je S6 imao bezveze slike u low lightu (isocell), a kad sam imao S6 sa IMX240 senzorom slike su bile dosta bolje

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mozete li mi jos na ovo da odgovorite?

MBooo kaže...

Evo slika ( http://www4.slikomat.com/13/0810/y2j-asdasd.jpg ) na sta mislim i sta znaci ova druga opcija "scheduled" ( mislim da to na nasem jeziku pise "zakazane aktualizacije softvera ), mislim znam sta znaci "scheduled" u prevodu, to je plan, a ovo sve znaci da isplaniram svoj softverski apdejt, ali kad stikliram to, dole mi i dalje samo stoji "instalirajte" a ne bi zelio jos da instaliram 5.1.1 , posto sam nacitao svakojake stvari kao sto sam naveo da zvukovi notifikacija stalno dolaze iako nikakve notifikacije nema, pa cak da neki nisu mogli kao navodno ni mobilni posle instaliranog apdejta da upale i itd... i da ima jos nekih bagova i slicno, a sa 5.0.2 sam bio zadovoljan skroz, postoji li neka mogucnost da izbrisem ovaj sad download sto sam skinuo i da mi se ukloni to iz levog coska, sto sam vam na slici zaokruzio crvenom bojom? I da ostanem na ovaj 5.0.2?

I da li posle te doticne instalacije moram da odradim neki reset i kako da odradim taj reset? Citao sam oko toga, kao da se mora neki hard reset da odradi da bi telefon prihvatio 5.1.1 i radio kako treba i itd... i itd... laik sam oko ovog, slabije sam upoznat, pa mi pomozite koliko god mozete... i da, zanima me, ako budem odradio taj update do kraja tj. instalirao na 5.1.1 i ako mi slucajno mobilni bude stopao, il sta znam... da li opet mogu da vratim sa 5.1.1 Lolipop na 5.0.2 Lolipop?

Unapred hvala na odgovorima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 13:49 (MBooo).
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Meni je S6 imao bezveze slike u low lightu (isocell), a kad sam imao S6 sa IMX240 senzorom slike su bile dosta bolje

Ja imam Isocell i drago mi je što nemam IMX240 jer kad vidim usporedbu slika nekako mi Isocell daje prirodnije slike...

Slike u low light uvjetima su mi odlične.,ma da bi a rekao. Imao sam prije njega G3 i ne može se mjerit s S6.

12 godina
MBooo kaže...

MBooo kaže...

Evo slika ( http://www4.slikomat.com/13/0810/y2j-asdasd.jpg ) na sta mislim i sta znaci ova druga opcija "scheduled" ( mislim da to na nasem jeziku pise "zakazane aktualizacije softvera ), mislim znam sta znaci "scheduled" u prevodu, to je plan, a ovo sve znaci da isplaniram svoj softverski apdejt, ali kad stikliram to, dole mi i dalje samo stoji "instalirajte" a ne bi zelio jos da instaliram 5.1.1 , posto sam nacitao svakojake stvari kao sto sam naveo da zvukovi notifikacija stalno dolaze iako nikakve notifikacije nema, pa cak da neki nisu mogli kao navodno ni mobilni posle instaliranog apdejta da upale i itd... i da ima jos nekih bagova i slicno, a sa 5.0.2 sam bio zadovoljan skroz, postoji li neka mogucnost da izbrisem ovaj sad download sto sam skinuo i da mi se ukloni to iz levog coska, sto sam vam na slici zaokruzio crvenom bojom? I da ostanem na ovaj 5.0.2?

I da li posle te doticne instalacije moram da odradim neki reset i kako da odradim taj reset? Citao sam oko toga, kao da se mora neki hard reset da odradi da bi telefon prihvatio 5.1.1 i radio kako treba i itd... i itd... laik sam oko ovog, slabije sam upoznat, pa mi pomozite koliko god mozete... i da, zanima me, ako budem odradio taj update do kraja tj. instalirao na 5.1.1 i ako mi slucajno mobilni bude stopao, il sta znam... da li opet mogu da vratim sa 5.1.1 Lolipop na 5.0.2 Lolipop?

zasto bi vratio na 5.0.2 kad je 5.1.1. najbolji update?

nemoj filozofirati na osnouvu izjava nekih padobranaca da ovaj updejt najnoviji nevalja kad mobitel najbolje radi na njemu..

Moze se vratiti na raniju verziju ,ali opet kazem cemu to kad je ovaj najnoviji i najbolji''???

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 14:00 (manipulator).
14 godina
neaktivan
manipulator kaže...
MBooo kaže...

MBooo kaže...

zasto bi vratio na 5.0.2 kad je 5.1.1. najbolji update?

nemoj filozofirati na osnouvu izjava nekih padobranaca da ovaj updejt najnoviji nevalja kad mobitel najbolje radi na njemu..

Moze se vratiti na raniju verziju ,ali opet kazem cemu to kad je ovaj najnoviji i najbolji''???

Slažem se...5.1.1. nema nikavih problema s notifikacija i sl...nisma primjetio nikakvu manu. Sve radi kako bi i trebalo.

Ja imam SLO firmware jer je uređaj iz SLO pa dobivam među prvima nadogradnju., vidim da ovi naši znaju malo kasnit...

15 godina
odjavljen
R36 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ja imam Isocell i drago mi je što nemam IMX240 jer kad vidim usporedbu slika nekako mi Isocell daje prirodnije slike...

Slike u low light uvjetima su mi odlične.,ma da bi a rekao. Imao sam prije njega G3 i ne može se mjerit s S6.

Od G3 je bolji sigurno tu nema rasprave.. Neznam možda me G4 razmazio, ali nije mi dao wow dojam. Trenutno imam M9 koji se jednostavno ne može mjeriti sa S6 niti u manual modu (koji me niti ne zanima), a pogotovo Auto mode. Slike po danu su tu negdje. Po mraku je M9 spor i loš, ali dobro.. nemam ga radi kamere nego drugih stvari

10 godina
neaktivan

A zasto neki sad npr. ima update od 120MB, neko od 300MB, neko od 400MB i itd... a kod mene je bio od 648,05MB u cemu je tu sad fazon, ako dobijamo svi jedan te isti update 5.1.1 onda kontam da bi svima trebao taj update da bude iste velicine?

Jel mi moze onda neko ukratko napisati kako da vratim sa 5.1.1 na 5.0.2 u slucaju da mi nesto ne bude kako treba radilo na 5.1.1? Izvinite ako smaram :( .

I da, jel mi moze onda samo neko da napise kad kliknem "instalirati" sta posle toga sledi? I da li posle instaliranja trebam da odradim taj neki doticni hard reset ili soft reset, ponavljam ponovo, laik sam oko ovog i nista ne znam, pa bi mi bilo drago da mi objasnite, sta trebam posle instalacije da odradim da bi telefon prihvatio 5.1.1 i da bi telefon radio normalno i kako treba?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 14:22 (MBooo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBooo kaže...

Jel mi moze onda neko ukratko napisati kako da vratim sa 5.1.1 na 5.0.2 u slucaju da mi nesto ne bude kako treba radilo na 5.1.1? Izvinite ako smaram :( .

I da, jel mi moze onda samo neko da napise kad kliknem "instalirati" sta posle toga sledi? I da li posle instaliranja trebam da odradim taj neki doticni hard reset ili soft reset, ponavljam ponovo, laik sam oko ovog i nista ne znam, pa bi mi bilo drago da mi objasnite, sta trebam posle instalacije da odradim da bi telefon prihvatio 5.1.1 i da bi telefon radio normalno i kako treba?

Previše paničariš. Pa nije mobitel od šećera. Instaliranje softwarea u današnje vrijeme može napravit klinac koji već zna čitat.,samo treba pratit upute. Isto kao da ti sad pišem upute kako naći programe na tv-u ili kako namjestit hladnjak ili klimu...

Mobitel će sve sam odradit - nema tu puno mudrolije. SAMO PRATI UPUTE.

Nećeš se trebat vračat na 5.0.2. tako da....

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
R36 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Od G3 je bolji sigurno tu nema rasprave.. Neznam možda me G4 razmazio, ali nije mi dao wow dojam. Trenutno imam M9 koji se jednostavno ne može mjeriti sa S6 niti u manual modu (koji me niti ne zanima), a pogotovo Auto mode. Slike po danu su tu negdje. Po mraku je M9 spor i loš, ali dobro.. nemam ga radi kamere nego drugih stvari

Baš bi volio probat G4 u nočnim uvjetima., i usporedit ga s S6. Nemam mi nitko od frendova G4 

Meni je onaj laser fokus na G3 u početku bio odličan ali poslije sam primjetio da je u nočnim uvjetima to sve ne usklađeno. Upalim kameru i usmjerim na ono što želim slikat. Onda ga on fokusira laser fokusom, pa upali blic, pa onda još dodatno fokusira, i onda blic radi predugo pa ljudi više ne vide, i onda okine sliku i onda pola njih žmiri, pola gleda...

U svakom slučaju nije to bilo sve usklađeno niti brzo. Ne znam kako je na G4.

Kod S6 to sve funkcionira brzo kako bi i trebalo biti. Čak sam otkrio foru da kad stišneš na ekran i želiš manualno fokusiranje, da se blic upali i ugasi (fokusira) i onda kada stisneš slikanje, blic se upali i i ugasi brzinski i dobiš onaj xenon efekt (kao na xenon blic). Pretpostavljam da me kužiš što sam htio reći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 14:35 (R36).
14 godina
neaktivan

Nekom me već pitao koju masku imam : 

http://www.banggood.com/Ultra-Thin-0_3mm-Soft-Back-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S6-p-981372.html - PREPORUČUJEM.

Također zaštitno staklo za prednju i zadnju stranu te leće kamere. Zadnju stranu nisam stavio jer mi navedeno štiti maska.

http://www.banggood.com/NILLKIN-Anti-Explosion-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-Galaxy-S6-G920F-p-975437.html

Čak si mislim ovo iz fore naručit 

http://www.banggood.com/Smart-Mirror-Clear-View-Flip-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S6-p-986817.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 14:44 (R36).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R36 kaže...
MBooo kaže...

Previše paničariš. Pa nije mobitel od šećera. Instaliranje softwarea u današnje vrijeme može napravit klinac koji već zna čitat.,samo treba pratit upute. Isto kao da ti sad pišem upute kako naći programe na tv-u ili kako namjestit hladnjak ili klimu...

Hoces reci, da kada pokrenem instalaciju, da ce telefon sam sve da odradi? Pitam samo iz razloga, zato sto sam pitao da li se taj neki doticni hard reset ili soft reset treba da odradi posle instaliranja ili ce to telefon sam da odradi, a ako ne, kako i sta trebam da uradim da bi taj 5.1.1 radio kako treba?

I da, a zasto kod nekih sad npr. ima update od 120MB, neko od 300MB, neko od 400MB i itd... a kod mene je bio od 648,05MB u cemu je tu sad fazon, ako dobijamo svi jedan te isti update 5.1.1 onda kontam da bi svima trebao taj update da bude iste velicine?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 15:04 (MBooo).

0 0 hvala 0
12 godina
MBooo kaže...
R36 kaže...
MBooo kaže...

Hoces reci, da kada pokrenem instalaciju, da ce telefon sam sve da odradi? Pitam samo iz razloga, zato sto sam pitao da li se taj neki doticni hard reset ili soft reset treba da odradi posle instaliranja ili ce to telefon sam da odradi, a ako ne, kako i sta trebam da uradim da bi taj 5.1.1 radio kako treba?

I da, a zasto kod nekih sad npr. ima update od 120MB, neko od 300MB, neko od 400MB i itd... a kod mene je bio od 648,05MB u cemu je tu sad fazon, ako dobijamo svi jedan te isti update 5.1.1 onda kontam da bi svima trebao taj update da bude iste velicine?

Kao prvo po nacinu pisanja vidim da nisi iz Hrvatske,tako da update sto se tice velicine i nije isti jer operateri taj update malo editiraju na osnovu mreze i podrucja u kojoj je mreza.

Prosle godine sam i ja znao na G3 na Vipu dobiti update od 200Mb npr a na Tele 2 je bio 178mb,to je nebitno.

Drugo,stisni vise taj instal i instaliraj taj vraziji update,to je dobro za tebe a najvise i za tvo mobitel,i nema se potrebe vracati na prethodnu verjziju.

Sto se tice reseta,tj rucnog hard reseta nije obavezan,ali nekim korisnicima su se aplikacije znale zblesirati i trositi vise baterije i rama nego sto su inace trosile pa je u tome slucaju bilo  najbolje mobitel resetirati i ponovo instalirati sve aplikacije jednu po jednu.

15 godina
Tonči kaže...
janiq kaže...

Zadnji update je dobar. Sve kako treba..

Ima jedna smiješna stvar koju sam nekidan primjetio na S6 i stvarno smatram da je to neozbiljno od strane Samsunga.

Kada se uredaj ide otkljucavati sa Phone shortcutom sa lock screena on zapravo otkriva u pozadini low res sliku na kojoj imamo u pozivima Adama i Bernarda, znaci staticka slika, i tek onda pali pravu phone aplikaciju koja je normalne oštrine.

Ajde da bar nije low res ili da nema nikakva imena, jer ih niti nema kada zapravo ude u aplikaciju...

To je sasvim uobičajen trik za mnoge aplikacije; na iOS-u, na Androidu... Često aplikacije uzimaju screenshot ekrana prije tombstoninga (spavanja) ili gašenja i to prikazuju kod idućeg paljenja. Svakako ljepše izgleda od bijelog ekrana ili dosadnih loading indikatora.

Bilo bi super da s6 uzme screenshot, no koriste jedno te istu sliku u manjoj rezoluciji.

Sad sam isao provjeriti, stvar je do material teme koju sam koristio, ona ima screenshot u low res sa tim imenima, defaultna tema ima drugaciji screenshot, nije identican ali barem nije low res te nema Adama i Bernarda.

[M|C] pleXx
12 godina

Evo kao sto sam i rekao,ona opcija za auto stop aplikacija sto se nalazila pod battery je i dalje dostupna,samo malo drugacije treba doci do nje.

Dodajte ovaj wiget na slici 1 sto sam ga plavom bojom oznacio,zatim kliknite na RAM i tu mozete opet odabrati koje aplikacije da zaustavite nakon 10 minuta automatski kao sto je prikazanao na slici 2.

Tako da vise nitko ne kuka da nema te opcije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Je, provjerio, opcija je i dalje tu, tnx

R36, jel ti Package Disabler imao kakav utjecaj na bateriju? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 18:41 (MVVM).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
manipulator kaže...
MBooo kaže...
R36 kaže...
MBooo kaže...

Kao prvo po nacinu pisanja vidim da nisi iz Hrvatske,tako da update sto se tice velicine i nije isti jer operateri taj update malo editiraju na osnovu mreze i podrucja u kojoj je mreza.

Prosle godine sam i ja znao na G3 na Vipu dobiti update od 200Mb npr a na Tele 2 je bio 178mb,to je nebitno.

Drugo,stisni vise taj instal i instaliraj taj vraziji update,to je dobro za tebe a najvise i za tvo mobitel,i nema se potrebe vracati na prethodnu verjziju.

Sto se tice reseta,tj rucnog hard reseta nije obavezan,ali nekim korisnicima su se aplikacije znale zblesirati i trositi vise baterije i rama nego sto su inace trosile pa je u tome slucaju bilo  najbolje mobitel resetirati i ponovo instalirati sve aplikacije jednu po jednu.

Da, nisam iz Hrvatske, al sam naletio prvo na ovaj forum, pa sam se odmah ovde i registrovao da priupitam i da vidim sta i kako.

Aha ok, a taj hard reset je zapravo " Factory reset " a on se odradjuje tako sto odem na Settings > pa onda Backup and reset > pa onda Factory data reset, ali nemam potrebe da ga odradim i to bi bilo to?

PS. Najvise se dvoumim prebaciti na 5.1.1 samo iz razloga zato sto mi je mobilni perfekt radio i na 5.0.2 i nisam imao nikakvih gresaka niti bilo sta tome slicno i iz nijednog drugog razloga.

Znam da vas verovtno smaram, ali dosao sam ovde da mi se pomogne, jer bi i ja tako nekome pomogao da je nesto drugo u pitanju u sta se ja razumem.

@ manipulator... takodje si napisao gore iznad

"Moze se vratiti na raniju verziju ,ali opet kazem cemu to kad je ovaj najnoviji i najbolji''???"

Medjutim ja sam danas listao razne forume i pisu da se ne moze vratiti na raniju verziju, e sad ko je u pravu to pojma nemam, jer mi je trip samo ako predjem na 5.1.1 i zasere mi se mob. :( i onda se ne mogu da vratim na 5.0.2 i prc :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 19:26 (MBooo).
12 godina
MBooo kaže...
manipulator kaže...
MBooo kaže...
R36 kaže...
MBooo kaže...

Da, nisam iz Hrvatske, al sam naletio prvo na ovaj forum, pa sam se odmah ovde i registrovao da priupitam i da vidim sta i kako.

Aha ok, a taj hard reset je zapravo " Factory reset " a on se odradjuje tako sto odem na Settings > pa onda Backup and reset > pa onda Factory data reset, ali nemam potrebe da ga odradim i to bi bilo to?

PS. Najvise se dvoumim prebaciti na 5.1.1 samo iz razloga zato sto mi je mobilni perfekt radio i na 5.0.2 i nisam imao nikakvih gresaka niti bilo sta tome slicno i iz nijednog drugog razloga.

Znam da vas verovtno smaram, ali dosao sam ovde da mi se pomogne, jer bi i ja tako nekome pomogao da je nesto drugo u pitanju u sta se ja razumem.

@ manipulator... takodje si napisao gore iznad

"Moze se vratiti na raniju verziju ,ali opet kazem cemu to kad je ovaj najnoviji i najbolji''???"

Medjutim ja sam danas listao razne forume i pisu da se ne moze vratiti na raniju verziju, e sad ko je u pravu to pojma nemam, jer mi je trip samo ako predjem na 5.1.1 i zasere mi se mob. :( i onda se ne mogu da vratim na 5.0.2 i prc :D

Software se može ručno vratiti preko programa odina flashanjem kao i stavljanje custom romova.Na stranici sammobile-a imaju sve verzije software od 5.0.2 do 5.1.1 za sve zemlje i za sve operatere bilo to za Hrvatsku,Srbiju ili Bih što se tiče naših balkanskih zemalja.

I reko sam ti već, ponavljam se ne znam koji puta već nema se šta zasrati na mobitelu jer ipak je to update oficijalni koji je samsung izbacio zbog žalbi korisnika u svezi baterije,fluidnosti i trošenja rama.

Tako da molim te prestani da čitaš te čobanske forume i slušaj ovdje nas gdje smo svi stavili taj update i sve bolje radi,ne može nikako gore biti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 19:52 (manipulator).
10 godina
neaktivan

Ok, reci mi samo, da li da stikliram ovo "zakazane aktualizacije softvera" posto tako na hrvatskom jeziku pise ( jer kod mene je mob. na njemackom ) pa onda da stisnem instaliraj ili to ne moram uopste da stikliram nego samo da stisnem instaliraj i to je to?

Evo slika sa ovog foruma okacio je neko na 58 stranici, pa da vidite na sta mislim http://www.bug.hr/_cache/7fe10c5f01206199306a6079c821a173.jpg?rand=974943144

I znate sta je po meni nekako glupo, sad kad se taj doticni download uradio ( jos se nije instalirao novi update ) posle toga na displeju u levom cosku stoji slicica malog telefoncica gde pise "Software-Update" tj. da se odradi instalacija sofwera ( slika gore, sto je lik okacio na 58 stranici ) i to se nikako ne moze da ukloni odatle iz levog coska displeja, kad neko npr. posle download -a odluci da ipak ne instalira novi update... evo slika na sta mislim http://www4.slikomat.com/13/0810/bpl-asdasd.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 20:26 (MBooo).

0 0 hvala 0
12 godina
MBooo kaže...

Ok, reci mi samo, da li da stikliram ovo "zakazane aktualizacije softvera" posto tako na hrvatskom jeziku pise ( jer kod mene je mob. na njemackom ) pa onda da stisnem instaliraj ili to ne moram uopste da stikliram nego samo da stisnem instaliraj i to je to?

Evo slika sa ovog foruma okacio je neko na 58 stranici, pa da vidite na sta mislim http://www.bug.hr/_cache/7fe10c5f01206199306a6079c821a173.jpg?rand=974943144

I znate sta je po meni nekako glupo, sad kad se taj doticni download uradio ( jos se nije instalirao novi update ) posle toga na displeju u levom cosku stoji slicica malog telefoncica gde pise "Software-Update" tj. da se odradi instalacija sofwera ( slika gore, sto je lik okacio na 58 stranici ) i to se nikako ne moze da ukloni odatle iz levog coska displeja, kad neko npr. posle download -a odluci da ipak ne instalira novi update... evo slika na sta mislim http://www4.slikomat.com/13/0810/bpl-asdasd.jpg

Ne moraš ništa štiklirati,samo downloaduj,instaliraj i to je to.

Kad se instalira,telefon će se sam restartati i nestati će ti ta ikona od updatea.I šta si se toliko uzjebao oko tog updatea ko da stavljaš custom rom a ne običan oficijalni update.

Ne filozofiraj više, instaliraj i samo opušteno.  :)

10 godina
neaktivan

Znam sta pricas, ali jbg kad nesto radim, radim sa 100% sigurnosti, ne zalijecem se ko dete na cokoladu, pa da se posle toga kajem.

Zanima me samo jos, sta bi bilo kad bi upravo to "zakazane aktualizacije softvera"  stiklirao pa odradio instalaciju, evo slika jos jednom za one koji ne znaju na sta mislim http://www.bug.hr/_cache/7fe10c5f01206199306a6079c821a173.jpg?rand=974943144

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 22:33 (MBooo).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
MBooo kaže...

Znam sta pricas, ali jbg kad nesto radim, radim sa 100% sigurnosti, ne zalijecem se ko dete na cokoladu, pa da se posle toga kajem.

Zanima me samo jos, sta bi bilo kad bi upravo to "zakazane aktualizacije softvera"  stiklirao pa odradio instalaciju, evo slika jos jednom za one koji ne znaju na sta mislim http://www.bug.hr/_cache/7fe10c5f01206199306a6079c821a173.jpg?rand=974943144

Sve ti je objašnjeno - nemoj dalje vrtiti istu priču jer ću zaključiti da trolaš!

Od banalnosti radiš filozofiju - nemoj više!

...
12 godina
neaktivan
MBooo kaže...

Stisni install. That's it. Enjoy!

14 godina
neaktivan
MVVM kaže...

R36, jel ti Package Disabler imao kakav utjecaj na bateriju? 

Nisam primjetio...

12 godina
neaktivan

Stigao 5.1.1 na t mobile jučer.

4g LTE troši puno baterije i šteka. 

Napravio sam wipe cache ali nije pomoglo.

Ne znam hoće li factory reset nešto promjeniti pa molim vaša iskustva.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
12 godina
Akira kaže...

4g LTE je uvijek najveci potrosac sto se tice baterije a pogotovo jos ako zivis na podrcju gdje veza nije stalna ili se gubi,mislim na 4G.

Factory reset mozes probati ali mislim da neces sa tim nista postici. 

12 godina
neaktivan
manipulator kaže...
Akira kaže...

4g LTE je uvijek najveci potrosac sto se tice baterije a pogotovo jos ako zivis na podrcju gdje veza nije stalna ili se gubi,mislim na 4G.

Factory reset mozes probati ali mislim da neces sa tim nista postici. 

U Zagrebu sam. Problem je što imam 1 crticu na 4G. A na istom mjestu sam sa svim ostalim mobitelima ima 3 crtice. (S5, LG G3, OnePlus One)

Nekada imam i sada 3 crtice ali to je maksimalno par sekundi i onda opet padne. Kada ga resetiram imam opet 3 crtice ali nakon minutu dvije opet sam na jednoj.

A i primjetio sam da odjednom dok sam na internetu stane slanje podataka i onda mu treba minuta da proradi.

Jedino sa S6 imam tih problema.

Ne znam vise sto da radim.

I Don't Give A Damn
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice