Još uvijek LG ima lag na LG UI tako da ne vidim tu dobar posao - jedan od razloga zašto poslije G3 nisam kupio G4. Snapdragon 808 se ne može mjerit s Exynosom...kamera je na LG u nočim uvjetim bolja ali ne toliko...
Kao što rekoh, znam da si pod dojmom i znam da ti je S6 najbrži mob na planeti i najbolji i da su svi ostali sranje
Dam ti G4, kladim se da razliku nećeš vidjet, bar ne neku značajnu..
Gle, većina je nas ista po mišljenjima, bar dok imamo neku novu stvar, posle dok slegne sve na svoje mjesto, onda se vidi stvarno stanje...
S6 ima isto tak problema, da ne misliš da je bez grijeha, a i ljudi mu okolo spočitavaju neke uočljive mane, na koje pojedinci na kraju i odustanu od kupnje istog...
Ja sam mislil s G4 preć na S6, al definitvno nejdem, vidit ćemo kaj bu S7 donesel...
Uz to grijanje kućišta (pošto znam si odigrat neke žešće igre) ne treba mi još i ta ispodprosječna baterija, na stranu da on ima wooow display i da je lijep komad tehnike, ali, sve bi bilo dobro da nema onog, Ali..
Što se tiče trzanja na LGu, ne sumnjam da će to bit ispravljeno, a i već je pušten neki update za G4, mob je novi na tržištu i bit će pitanje vremena kad će ga ispolirat do kraja...
Tak da je to sve riješivo..
Naspram G3 tek sad na S6 vidim smisao android animacija...
Svaki mobitel ima mana daleko od toga., samo je pitanje koliko pojedine mane utječu na iskustvo korisnika. Čini mi se kod Sasmunga najmanje - moje osobno mišljenje.
Čekao sam ja ispravljanje tog trzanja na G3 pa na kraju nikad to nije zaživilo. Jedino što su ispravili je ono gašenje uređaja kojeg su određeni broj kupaca imali. Mene je smetalo štekanje u kontaktima i vidim da se to isto događa na G4.
Na G3 sam imao 2.5-3h bateriju. Da mi na S6 izdrži 3 i pol, 4h ja zadovoljan.
Kao što kažeš za G4 da je mob novi na tržištu i da je pitanje vremena kada će se neke stvari ispravit, tako i ja mislim za S6. U svakom slučaju G4 odmah ide na M android...

ATJ Lučko
Ako u normalnim uvjetima uhvati 4 sata, možeš od sreće skakati sam sebi po glavi. 3.5 sati je bilo jako dobro vrijeme.