Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.161.697
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
Tonči kaže...
MARKOZD15 kaže...

Kako si nabio 14h SOT-a na Z2? Gledajući koliko je sati?

Tako nekako.

Pa ti si opsjednut s tim trajanjem baterije, upaljeni svi power saveri, koliko vidim nema ni SIM kartice unutra? Znam da Z2 ima odličnu bateriju, ali da ovo postigneš ga očito moraš koristit jedino za SMS i pozive i ništa više. Ne kužim zašto je problem uživat u najboljim performansama i svime upaljenim (kad već imaš flagship), i onda ga prek noći stavit na punjač?

17 godina
odjavljen
markom63 kaže...
Tonči kaže...
MARKOZD15 kaže...

Kako si nabio 14h SOT-a na Z2? Gledajući koliko je sati?

Tako nekako.

Pa ti si opsjednut s tim trajanjem baterije, upaljeni svi power saveri, koliko vidim nema ni SIM kartice unutra? Znam da Z2 ima odličnu bateriju, ali da ovo postigneš ga očito moraš koristit jedino za SMS i pozive i ništa više. Ne kužim zašto je problem uživat u najboljim performansama i svime upaljenim (kad već imaš flagship), i onda ga prek noći stavit na punjač?

Da, nema SIM-a... i iskreno, uobičajeno iskustvo mi je da je 3G manje rastrošan od WiFija.

Svakako: power saveri uključeni i doslovno cijeli vikend Facebooka i Twittera, maila, foruma... na uši mi je izlazio mobilni web. 

15 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S6-Rasprava

Dobro znamo da Z2 ima odličnu bateriju.. ono je bila šala, ali nekome neće ni preko 5h SOT-a nabiti, nekome hoće i 10h.. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Dobro znamo da Z2 ima odličnu bateriju.. ono je bila šala, ali nekome neće ni preko 5h SOT-a nabiti, nekome hoće i 10h.. ;)

Ma nema šanse da uspiješ ubiti bateriju Z5 prije 5 sati. Ja sam istovremeno gledao serije, surfao po fejsu i pisao kod u editoru (naizmjence), igrao igrice, bez prestanka skoro cijeli radni dan na njoj. 7:xx je bilo SoT-a. Najbolja baterija ikad... on Nokie 3310.

15 godina
odjavljen

@Tonči

Imao Z2, ubio ju u roku od 8h ujutro do 4h popodne uz 4h SOT-a :p

0 0 hvala 0
13 godina

Meni isto z2 uz heavy use 4h Sot-a ima. Što je dosta po meni. Brightness na 100%, 4g, wifi, nekad gps i deri. Bolje od bilokojeg moba dosad

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

To ie odlicno 4g guta bateriju.

0 0 hvala 0
14 godina
Mislim da sony z2, z3, htc m8, lg g2 imaju najbolje baterije. Phablete ne računam jer oni bi uvijek morali imati jače baterije s obzirom na veličinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

z2 i z3 imaju bar 25% jace baterije nego m8 ili g2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

njoka 1520 ima best SOT i trajeeeee 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

to sto ljudi imaju 4+h SOTa sa minimum brightnessa, pogasenim background procesima i parcovisanjem sa 3Gom mi malo znaci

vjerujem i da ce na S6 biti ljudi koji ce moci izmilkati 5+h SOTa uz custom kernele, greenifye, screen tweakove i ostale ckepi materine

Ja valjda najviše štancam mobitel na forumu jer se time bavim, već sam na iPhone 6 Plus prisiljen mijenjati bateriju jer pada sa 60% na 39%, kao i na pola prethodnih uređaja (izuzev Motorola i LG G2)

Dnevno izmjenim valjda 1000 poruka samo na Whatsappu, a uračunaj još Messenger i SMS.

Sve na 3G/WiFi, Location uvijek upaljen jer su mi maznuli mob par puta....

Double Tap To Wake mi najviše cucla, ali bez njega, lako opalim oko 3:30 na Adaptive...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 19:59 (Mitch).
17 godina
odjavljen

Pišeš poruke za život? Imaš beneficirani? :|

17 godina
Tonči kaže...

Pišeš poruke za život? Imaš beneficirani? :|

Klupski menadzment i stalno dogovoranje itd su gadna stvar 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina

Sluzbeno je, Samsung ni na domacem terenu vise nije #1

http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s6-sales-fall-short-602985/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Na nekom tržištu si loš, ne nekom dobar i to je tako.

Njima je bitna globalna dominacija tj da na globalnoj razini prodaju zacrtani broj uređaja.

14 godina
neaktivan

Najvjerojatnije ću se riješit G3 NENADANO i sad se dvoumimu između : Note 4, Iphone 6, Meizu MX4 Pro, S6, S6 edge. Najrađe ne bi ni jedan i ostao na G3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 8:09 (R36).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ja mislim da je bespotrebno, imam M8 i ne pada mi na pamet prijeci na noviji.. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ja mislim da je bespotrebno, imam M8 i ne pada mi na pamet prijeci na noviji.. 

Ma slažem se.,nego mi je jučer pao nenadani dogovor i nisam ga se odmah išao riješit, rekao sam da malo razmisli pa da se javi. Nije ni meni sila prodavat mob.

15 godina
odjavljen

Ma i ja ako mi upadne ponuda za malu lovu uzeti S6 ili G4 (ako bude dobar), vjerojatno hoću, ali dati veliku lovu samo za noviji model nema teorije :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ma i ja ako mi upadne ponuda za malu lovu uzeti S6 ili G4 (ako bude dobar), vjerojatno hoću, ali dati veliku lovu samo za noviji model nema teorije :)

Ne bi išao ponovno na LG. Nisam tip koji je zarobljenik jedne marke. Iskreno ni jedan procesor se ne može mijerit s Exynosom., a LG će imat 808.

Kaže frend da je baterija odlična.SOT mu je oko 5h. Kamera je po noći bolja bez blica nego s blicom.

15 godina
odjavljen

Ma marka niti SOC mi nisu bitni, dok god sam zadovoljan sa kupnjom i dok radi kako spada

0 0 hvala 0
13 godina
Mitch kaže...

nego tko je? otkud uopce takav zakljucak? na temelju toga sto ce umjesto 300.000 modela uspjeti prodati "samo" 200.000 u prvom mjesecu u zemlji sa 50mil stanovnika?

i citas li ti cijeli clanak ili samo naslov?

This lead carriers to keep the subsidies modest at 210,000 won ($193.90) upon release, below the maximum legal ceiling of 330,000 won. As carriers increase subsidies, resulting in a lower price for contract-signing consumers, the Galaxy S6 sales should improve even further.
Bottom-line, these are still early days for the Galaxy S6 and there are a number of factors that could have lead to slightly less impressive sales than initially believed.

no da, najlakse je po hrvatski bacati pljuvacku po svemu

najbolje bi bilo kad bi samsung propao i kad bi na trzistu bio sam apple i koji god android proizvodjac tebi odgovara jel

jebes konkurenciju.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 9:27 (Fanu).
17 godina
odjavljen

Fanu radi u Samsung Hrvatska?

13 godina

da bar, onda ne bih morao trositi novce na mobitele

btw u zivotu nisam bio vlasnik samsunga, niti cu biti S6 zato sto ne preferiram staklene mobitele

gledam sta ce biti od G4, One Plus Two (ako ga najave u nekom razumnom roku) i novog sonya koji bi trebao biti najavljen za mjesec dana (a i to pod uvjetom da je metalne gradje)

dosad sam bio vlasnik 2 HTCa i Sonya

no nema mi smisla pljuvati po S6, pogotovo ne oko nekih stvari koje se ovdje spominju..realno mob je vrh po komponentama koje su stavili u njega

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Al se sramote ovi novinari haha (Večernji)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bio sad u Vipu i bolji mi je običan S6, nego S6 edge...

Ali opet gledam, igram se s njim...ne prelazi mi se s G3 na S6 samo tako...jer sam s G3 prezadovoljan...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pa ostani radije na G3... Realno, s niti jednog flagshipa od prošle godine, osim možda S5, se ne isplati prelaziti na ovogodišnje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 12:37 (markom63).

2 3 hvala 0
17 godina

si ziher jos lg g4 treba pricekat...jebes hw on je usavrsen,izgled je bitan for 2k15!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 19:46 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

si ziher jos lg g4 treba pricekat...jebes hw on je usavrsen,izgled je bitan for 2k15!

I navodno ce biti skuplji od s6.

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
13 godina

Ima li netko informaciju dali će dolaziti S6 u plavoj boji u t-mobile? zasad samo crni, bijeli i zlatni.

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice