iduce godine ces za jedan LG G5 moci kupiti DVA S6
mozes tako unedogled sa retardiranom analogijom..
....
Za godinu dana vjerojatno neces moci kupiti dva S6 za jednog G5 prateci analogiju da je G3 gotovo tu negdje sa cijenom S4.
G3 - odlican mob po odlicnoj cijeni, kamera kolko sam vidio u usporedbi s drugim flagshipima zadovoljavajuca, jedina mana moba je mozda lagavo sucelje na koje su se korisnici samunga navikli, ali LG je to vise manje ispravio s novim nadogradnjama. Kak i sam kazes uvijek se moze staviti drugi ROM-ovi.
Nexus 5 na 5.1 leti, baterija odlicna (30h standby + 4h SOT bez stednje sto podrazumijeva wifi, data 3G uvijek ukljuceno, ekran na automatski), memory leak na 5.1 je gotovo neprimjetan, mozda nakon 10 dana zna se srusit launcher, ali big deal napravit reset u 10 dana.
Uglavnom imo sam S3 i Nexus 5 i ne mogu to rijecima opisat kolko je Nexus 5 bolji za koristenje, to je razlika nebo i zemlja, kad vidim onaj stekavi S5 i kak se ljudi muce sa stekavim softverom drago mi je da imam Nexus.
Mene zanima vise ko korisnika kaj cu ja dobiti s tim ultra super brzim procesorom i ultra brzom memorijom, po cemu cu ja ko korisnik primjetiti razliku u radu, fucka mi se za Antuntu scor i sve te gluposti ako ja necu imati nikakve koristi od toga.
To je Samsungov problem da za pokretanje touch wiza treba super-racunalo.
I ono o cem se malo pise za S6 kolko sam uspio primjetit na staklo se prima masnoce da je to za ne povjerovat. Na kraju svakog reviewa s mobitela se moze cijedit mast, ali ajde nije to neka bitna stvar.
Uglavnom posto smo u kapitalizmu novac i trgovina su centar, LG G3 32GB 2500kn, S6 (osnovna verzija) 5500 kn pa ti pjevaj borbene.
Ne vidim svrhu ovog tvog posta osim da nahvališ Nexus. :) Touchwiz nije više uopće spor kao što je bio na S3 recimo dok si ga koristio (imao s3, s4, s5). Trenutno na S5 sa novom nadogradnjom sve poprilično živahno radi.... puno, puno bolje od LG G3 koji većina samsung hatera spominje kao nešto što je ok a meni je recimo izdržao dva dana dok nisam pop...io. Uglavnom, tw je baš ok što se mene tiče. Neka mi recimo netko pronađe kalendar na play storeu koji ima sve te sinhronizacije, ili bolju health aplikaciju npr.? Malo zasmeta kad se primjeti da ljudi rade copy/paste nekih priča koje više nisu blizu istini nego samo razvikane stvari iz prošlosti.
Nego da se vratim na topic... Iako osobno nemam namjeru prelaziti na S6 sa S5, interesira me da li je netko to učinio i kakvi su dojmovi? Ali onako... iskreno. :)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)