Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 675.664
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
zanimatelj kaže...
Kada bi trebao stići android MM za S5/S5 Neo?

Za mjesec dana otprilike. Prvo idu G modeli, a zatim naši internacionalni F (koliko sam sada uspio vidjeti).

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina

Pozz, imam S5 oko pola godine i u zadnje vrijeme mi se pojavio jedan problem. Prije koji tjedan poceo me zezat senzor za otiske, uopce nece radit i ne mogu vise regestrirat otiske samo mi baca poruku da je doslo do greske sa senzorom i da restartam mob, kolko god puta restartam opet isto...

Jel ima jos koji nacin ili da probam factory reset ili cak flashat nanovo 5.0 koji imam gore ? Thx

0 0 hvala 0
13 godina

Ako ti to ne prođe, odnesi na servis ako imaš garanciju. Može pitanje samo, kako ti se da koristiti taj senzor, implementacija je užasna

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma lol nisam ga koristio duze vrijeme, onda sam se igrao nesto sa postavkama i skuzio da ne radi... i da kad je radio, radio je kad mu se dalo XD

ma kod mene vise nece bit samsunga, fluidniji mi se G2 cinio koji sam prodao prije cca pol god. 

nezz sve vise razmisljam da ga zamijenim za drugi mob...

Edit: flashao nanovo stock rom 5.0. i opet isto i onda sam malo gledo vide-e po yutubu i onda sam izvadio bateriju i lagano "kucao" sa zadnje strane senzora i sad radi XD

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 20:01 (Darko92).

0 0 hvala 0
16 godina

Nadam se da taj senzor neces koristit uopce!

Stavi neki custom rom, i ne beri brigu da nece biti fluidan!

10 godina
neaktivan
Danas mi je stigao novi update od cca 280 MB (VIP mreža), kaže razna poboljšanja u brzini i sigurnosti.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozdrav, zelio bih sebi kupiti novi telefon, razmisljam izmedju lg g4 i galaxy-a s5, pa me zanima po vama koji je bolji telefon, ako ima neko ko ima s5 da kaze svoje utiske o telefonu kakav je, kakva je kamera, sucelje da li je fluidan itd.. hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

G4 uzmi... Osim ako se nisi krivo izrazio pa je između G3 ili S5, u tom slučaju ipak mala prednost S5. Ali i G3 ima svoje prednosti.

14 godina

Navodno od danas postupno dolazi 6.0.1 Marshmallow update na S5. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
t00mob kaže...

Navodno od danas postupno dolazi 6.0.1 Marshmallow update na S5. 

Mislim da će krenuti prvo s t-mobileom. 

Svugdje govore da su Korejci i Amerikanci dobili "šesticu", a da bi ovaj ili idući tjedan trebalo krenuti i u Europi. 

Još malo se strpjeti... Tek sada će S5 oživjeti i proraditi kako spada s obzirom na moćan hardver, barem tako govore..!

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 7:13 (Danyel).
14 godina
neaktivan

a tako smo čekali i Lolipop da mob radi 100x brže i baterija traje 10 godina :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde ako netko dobije update neka javi ovdje. Ja sam trenutno na nightly-u Cyanogenmoda 13, Android 6.0.1. Mob radi odlicno i nema onog bloatware-a, al' sto je sigurno je sigurno.

ZOTAC: Its Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kakav je S5 što se tiče romova?

Ako mi je jako bitna kamera i featurei?

Može li se stock kamera instalirati na neki aosp rom?

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Stock kamera ne ide na aosp rom. To je i najveća mana aosp-a na galaxy mobitelima.

0 0 hvala 0
16 godina

Stavis DSLR Cameru na ASOP i bog te veseli!
A romova koliko os :)

0 0 hvala 0
14 godina

Problem je što samo stock aplikacija može izvući najbolje iz kamere jer koristi Samsunov driver. Daje najbolju kvalitetu slike.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Chome kaže...

Problem je što samo stock aplikacija može izvući najbolje iz kamere jer koristi Samsunov driver. Daje najbolju kvalitetu slike.

I uz to su slike opet grozne!

Battlelog: Glavas_ZG
16 godina

Ne bih se složio, port HTCove kamere koji sam koristio na CM12 na ovom Samsungu je radio slike u rangu stock kamere.
Makar, usporedbom stock romova i CM romova , CM su cuclali baterije ko ludi..

11 godina

Ljudi trazim neki custom rom.

Ovo bi preferirao:

Stock s5 baza

Stock s6 kamera

S6 izgled i sustav tema

Ok baterija

Imate kakav za preporucit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
thebatman kaže...

Ovo bi preferirao:

Stock s5 baza

Stock s6 kamera

S6 izgled i sustav tema

Ok baterija

a da pričekaš marshmallow - treao bi vrlo skoro izaći

Battlelog: Glavas_ZG
14 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Ovo bi preferirao:

Stock s5 baza

Stock s6 kamera

S6 izgled i sustav tema

Ok baterija

probaj Phoneix

11 godina
Stavio sam Pure N5 rom.
Super baterija
Brz
Kamera podignuta kvaliteta
Sve N5 aplikacije (osim kamere ofc)

Spoio sony watch 2 i xiaomi mi band na njega bluetoothom, ekran na automatici, izdura cili dan sa 4-5h screen timea. Preporod nakon s6
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Što smatraš pod podignuta kvaliteta kamere?

Lijepo, na njega sam i zaboravio :)

17 godina
neaktivan
nex987 kaže...

a tako smo čekali i Lolipop da mob radi 100x brže i baterija traje 10 godina :)

Za lolipop ja nisam imao nikakva posebna očekivanja, jer znamo već odavno da je Android tromo smeće sklono fragmentiranju, pogotovo u odnosu na Windowse i iOS. A KK (4.4.2) je ipak radio sasvim solidno, tako da je bilo iluzorno očekivati da će Lollipop biti puno brži i štedljiviji, pogotovo jer je to bio početak novog upravljača (ART).

Sad pak vjerujem da će s Marshmallowom DONEKLE poboljšati stvari, jer su imali dovoljno vremena da isprave greške iz Lollipopa, te da mu dodaju novu funkcionalnost (poput ekonomičnijeg trošenja baterije, bolje optimizacije sustava i sl.). Naš S5 ima vrlo dobru bateriju koja i ovako traje po 4-5 sati SOT-a, i dosta jak procesor, te bi tek sada mogao proraditi kako spada. Osim ako Samsung opet nešto ne uprska. Čak vjerujem da oni to namjerno čine, ne bi li mi svi što prije kupili njihov novi flagship. Kad smo već kod toga, upravo čitam kako se korisnici S7 već žale na neke bugove Marshmallowa... Krasno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 3:12 (Danyel).
16 godina

Čitam, i taman mislim komentirat da će greške iz LOLIja biti ispravljene, al će se naći brdo grešaka iz sljezovog kolačića XD

Nemam neka prevelika očekivanja od sljeza, ali se nadam de će baterija biti bolja nego na CM13.

10 godina

Stigao je 6.01 za 900f , izgleda ok , za sad stabilno radi ,prvi dojam da su samo ikonice drugačije :) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koja mreža? Meni nije došao

0 0 hvala 0
17 godina
PaganiZonda130 kaže...
Koja mreža? Meni nije došao

SriLanka

10 godina

Da sory nisam napisal , doduše ne sjećam se kad sam zadnji put čekal ažuriranje od strane operatera ,dok postoji sammobile i odin ja nemam brige oko novog fw-a

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice