Za mjesec dana otprilike. Prvo idu G modeli, a zatim naši internacionalni F (koliko sam sada uspio vidjeti).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz, imam S5 oko pola godine i u zadnje vrijeme mi se pojavio jedan problem. Prije koji tjedan poceo me zezat senzor za otiske, uopce nece radit i ne mogu vise regestrirat otiske samo mi baca poruku da je doslo do greske sa senzorom i da restartam mob, kolko god puta restartam opet isto...
Jel ima jos koji nacin ili da probam factory reset ili cak flashat nanovo 5.0 koji imam gore ? Thx
Ako ti to ne prođe, odnesi na servis ako imaš garanciju. Može pitanje samo, kako ti se da koristiti taj senzor, implementacija je užasna
ma lol nisam ga koristio duze vrijeme, onda sam se igrao nesto sa postavkama i skuzio da ne radi... i da kad je radio, radio je kad mu se dalo XD
ma kod mene vise nece bit samsunga, fluidniji mi se G2 cinio koji sam prodao prije cca pol god.
nezz sve vise razmisljam da ga zamijenim za drugi mob...
Edit: flashao nanovo stock rom 5.0. i opet isto i onda sam malo gledo vide-e po yutubu i onda sam izvadio bateriju i lagano "kucao" sa zadnje strane senzora i sad radi XD
Nadam se da taj senzor neces koristit uopce!
Stavi neki custom rom, i ne beri brigu da nece biti fluidan!
pozdrav, zelio bih sebi kupiti novi telefon, razmisljam izmedju lg g4 i galaxy-a s5, pa me zanima po vama koji je bolji telefon, ako ima neko ko ima s5 da kaze svoje utiske o telefonu kakav je, kakva je kamera, sucelje da li je fluidan itd.. hvala unaprijed
G4 uzmi... Osim ako se nisi krivo izrazio pa je između G3 ili S5, u tom slučaju ipak mala prednost S5. Ali i G3 ima svoje prednosti.
Navodno od danas postupno dolazi 6.0.1 Marshmallow update na S5.
Navodno od danas postupno dolazi 6.0.1 Marshmallow update na S5.
Mislim da će krenuti prvo s t-mobileom.
Svugdje govore da su Korejci i Amerikanci dobili "šesticu", a da bi ovaj ili idući tjedan trebalo krenuti i u Europi.
Još malo se strpjeti... Tek sada će S5 oživjeti i proraditi kako spada s obzirom na moćan hardver, barem tako govore..!
a tako smo čekali i Lolipop da mob radi 100x brže i baterija traje 10 godina :)
Ajde ako netko dobije update neka javi ovdje. Ja sam trenutno na nightly-u Cyanogenmoda 13, Android 6.0.1. Mob radi odlicno i nema onog bloatware-a, al' sto je sigurno je sigurno.
Kakav je S5 što se tiče romova?
Ako mi je jako bitna kamera i featurei?
Može li se stock kamera instalirati na neki aosp rom?
Stock kamera ne ide na aosp rom. To je i najveća mana aosp-a na galaxy mobitelima.
Stavis DSLR Cameru na ASOP i bog te veseli!
A romova koliko os :)
Problem je što samo stock aplikacija može izvući najbolje iz kamere jer koristi Samsunov driver. Daje najbolju kvalitetu slike.
Problem je što samo stock aplikacija može izvući najbolje iz kamere jer koristi Samsunov driver. Daje najbolju kvalitetu slike.
I uz to su slike opet grozne!
Ne bih se složio, port HTCove kamere koji sam koristio na CM12 na ovom Samsungu je radio slike u rangu stock kamere.
Makar, usporedbom stock romova i CM romova , CM su cuclali baterije ko ludi..
Ljudi trazim neki custom rom.
Ovo bi preferirao:
Stock s5 baza
Stock s6 kamera
S6 izgled i sustav tema
Ok baterija
Imate kakav za preporucit?
Ovo bi preferirao:
Stock s5 baza
Stock s6 kamera
S6 izgled i sustav tema
Ok baterija
a da pričekaš marshmallow - treao bi vrlo skoro izaći
Ovo bi preferirao:
Stock s5 baza
Stock s6 kamera
S6 izgled i sustav tema
Ok baterija
probaj Phoneix
Super baterija
Brz
Kamera podignuta kvaliteta
Sve N5 aplikacije (osim kamere ofc)
Spoio sony watch 2 i xiaomi mi band na njega bluetoothom, ekran na automatici, izdura cili dan sa 4-5h screen timea. Preporod nakon s6
Što smatraš pod podignuta kvaliteta kamere?
Lijepo, na njega sam i zaboravio :)
a tako smo čekali i Lolipop da mob radi 100x brže i baterija traje 10 godina :)
Za lolipop ja nisam imao nikakva posebna očekivanja, jer znamo već odavno da je Android tromo smeće sklono fragmentiranju, pogotovo u odnosu na Windowse i iOS. A KK (4.4.2) je ipak radio sasvim solidno, tako da je bilo iluzorno očekivati da će Lollipop biti puno brži i štedljiviji, pogotovo jer je to bio početak novog upravljača (ART).
Sad pak vjerujem da će s Marshmallowom DONEKLE poboljšati stvari, jer su imali dovoljno vremena da isprave greške iz Lollipopa, te da mu dodaju novu funkcionalnost (poput ekonomičnijeg trošenja baterije, bolje optimizacije sustava i sl.). Naš S5 ima vrlo dobru bateriju koja i ovako traje po 4-5 sati SOT-a, i dosta jak procesor, te bi tek sada mogao proraditi kako spada. Osim ako Samsung opet nešto ne uprska. Čak vjerujem da oni to namjerno čine, ne bi li mi svi što prije kupili njihov novi flagship. Kad smo već kod toga, upravo čitam kako se korisnici S7 već žale na neke bugove Marshmallowa... Krasno.
Čitam, i taman mislim komentirat da će greške iz LOLIja biti ispravljene, al će se naći brdo grešaka iz sljezovog kolačića XD
Nemam neka prevelika očekivanja od sljeza, ali se nadam de će baterija biti bolja nego na CM13.
Stigao je 6.01 za 900f , izgleda ok , za sad stabilno radi ,prvi dojam da su samo ikonice drugačije :)
Da sory nisam napisal , doduše ne sjećam se kad sam zadnji put čekal ažuriranje od strane operatera ,dok postoji sammobile i odin ja nemam brige oko novog fw-a