Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 674.782
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
marko293 kaže...

samo me jedno zanima koja je razlika između samsunga galaxy s5 i samsunga galaxy s5 g900, hvala

Oznaka za model koji se prodaje kod nas je Galaxy S5 g900f.

10 godina
neaktivan

Napravio sam factory reset i mob radi bolje, ali Navigon se stalno ruši.

Ima li netko riješenje za taj problem?

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Instaliraj Here maps - Nokijine karte i navigacija i nista se nece rusiti.
10 godina
neaktivan

Još uvijek je u beti i nije moguće npr. skiniti kartu Njemačke ili Francuske pojedinačno.

Ako se odabere opcija cijela Europa ( 9 GB ) onda se skinu karte i za Njemačku i Francusku, osim toga nema Hrvatskog jezika.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moguće da aplikacija još nije optimizirana za Lollipop, meni se ruši Roccat Power Grid

17 godina
Domagoj28 kaže...

Napravio sam factory reset i mob radi bolje, ali Navigon se stalno ruši.

Ima li netko riješenje za taj problem?

Unaprijed hvala

Imam 5.3.1 Navigon i radi ko vurica.

10 godina
neaktivan

5.3.2 SE RUŠI I DALJE

16 godina

Here maps iako piše BETA, nemaš brige.
Neznam kako ti skidaš karte na nju,ali ja sam skinio za svaku državu pojedinačno, bez ikakvog probelema.
Jedina razlika može biti  ako si skinio Here sa gplaya ili sa samsungovog galaxy storea.

15 godina

samo jedna napomena za vas koji bi ste se odlučili kupovati zaštitno staklo, a ujedno koristite fingerprint senzor,

0,33-0,3 mm je poprilično "debelo" i budete grebali (da se tako izrazim) po rubu stakla oko home buttona...

jer je button nekih 0,1-0,2mm uvučen kad je staklo stavljeno na uređaj, dovoljno da se osjeti pod prstom :/

dam se kladit da bi staklo lošije obrade i kvalitete moglo imati i malo oštriji rub... 

riješenje?

1. ili kupiti 0,2mm staklo

2. ili kupiti staklo koje nema taj doljnji rub ili kvalitetnije obrade

3. ili ostaviti to "deblje" staklo i ne koristiti otisak prsta :/

a ja idem ponovno u šoping za novim staklom, pa molim ako itko ima kakvu preporuku stakla (do cca 15$) koje bi odgovaralo riješenju 1 ili 2

obzirom da slikama proizvoda ne vjerujem toliko... ili ebay ili amazon

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 11:36 (vrx).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

NILKIN staklo, kvaliteta obrade je vrhunska.
neš ostat bez jagodice. koristim ga, i prezadovoljan sam njime.

10 godina
neaktivan

Pozdrav,

modificirao sam torch widget da bude malo lijepši i da radi na S5.

Više na: http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-torch-widget/4520909.aspx

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 2:07 (hipi66).

1 0 hvala 1
15 godina
ludimata kaže...

NILKIN staklo, kvaliteta obrade je vrhunska.
neš ostat bez jagodice. koristim ga, i prezadovoljan sam njime.

a baš sam gledao sam nillkina :) i spigena, i važem koji da uzmem.

realno, nije tako strašno, bar na mom primjerku, ali meni smeta :D

taman sam se navikao na korištenje otiska prsta i onda se "zajebem" s tim staklom.

13 godina
vrx kaže...

samo jedna napomena za vas koji bi ste se odlučili kupovati zaštitno staklo, a ujedno koristite fingerprint senzor,

0,33-0,3 mm je poprilično "debelo" i budete grebali (da se tako izrazim) po rubu stakla oko home buttona...

jer je button nekih 0,1-0,2mm uvučen kad je staklo stavljeno na uređaj, dovoljno da se osjeti pod prstom :/

dam se kladit da bi staklo lošije obrade i kvalitete moglo imati i malo oštriji rub... 

riješenje?

1. ili kupiti 0,2mm staklo

2. ili kupiti staklo koje nema taj doljnji rub

3. ili ostaviti to "deblje" staklo i ne koristiti otisak prsta :/

a ja idem ponovno u šoping za novim staklom, pa molim ako itko ima kakvu preporuku stakla (do cca 15$) koje bi odgovaralo riješenju 1 ili 2

obzirom da slikama proizvoda ne vjerujem toliko... ili ebay ili amazon

Imao sam nillkin staklo 0,3mm i dozivljaj otkljucavanja otiskom prsta mi je puno bolji nego bez stakla.. ne volim taj osjecaj zapinjanja prsta po izbocenom gumbu, ovako mi je prakticki bilo skroz ravno.. 

sad cekam jeftinije staklo isto 0,3mm pa javim kakvo je nasprem nillkina.

16 godina

Koristim nilkin, a otklučavanje je samo stisak na home tipku ili power. super mi je sto je malo više, jer se u đepu uopće ne otključava :)

0 0 hvala 0
15 godina

eto, ako već ne znate, pušten je Lolipop na tele2 (csc: TWO),

baš me zvala šogorica, kaže da joj je dostupan update za lolipop, nekih 900 i kusur mb, 

instalirala je i uredno joj radi, čak je i otisak prsta precizniji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 14:24 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i ja sebi instaliravam lolipop.... sluzbena nadogradnja tele2. javim dojmove kasnije.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

EDIT: evo lolipop je gore, znaci nikakva brisanja tvornicke postavke i slicno. Samo sluzbena OTA nadogradnja i leti sve ko ludu. Za sad sam zadovoljan, i svake preporuke svima. Moze mi neko pustit link koje su preinake u odnosu na kit-kat. ? I jeli moguce kljucanje/ otkljucavanje s dva puta brzo tapkanje po ekranu kao npr. na g3

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 14:04 (tommek10).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Android 5.0 dignut, sad bih htio napraviti factory reset, pa me zanima na koji način da očuvam sve poruke na wappu, viberu i telefonu? Možda backupom preko neke aplikacije ili? 

EDIT: Riješeno :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 15:21 (Max_99).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ekipa dali netko zna za rijesenje problema sa  "mm qcamera deamon" 

googlajuci vidim da i na S4 se pojavljivao taj problema a i nexusi nisu bili postedeni

pozderalo mi bateriju na ocigled

Galaxy S5

0 0 hvala 0
16 godina

Probaj sa Kiesom, kod bekapa izaberes sto hoces i koje hoces aplikacije bekapirati.
Probo jesam s njim to odraditi, ali samo prije prvog prčkanja po romovima, i nisam imao potrebu vratit, tako da neznam jel to funkcionira.

11 godina
drazen991 kaže...

Ekipa dali netko zna za rijesenje problema sa  "mm qcamera deamon" 

googlajuci vidim da i na S4 se pojavljivao taj problema a i nexusi nisu bili postedeni

pozderalo mi bateriju na ocigled

imao na note3, došao update i od tada ga nema i to još na 4.4.2.

16 godina
neaktivan

Ma što se događa s ovim Samsungom, zadnjih par dana mi je totalno poblesavio...

Otvorim bilo koju aplikaciju, izbaci "Samsung Galaxy greška", upalim mobitel - pop-up "Samsung Galaxy greška", idem pisat poruku ili nazvat nekog  -||-...

Sad mi skida neku aktualizaciju od ~990 MB, pretpostavljam da je to taj novi Lollipop, Android 5.0?

Čitao sam da se dosta ljudi žali da je sporiji nego KitKat, a imao sam iskustva sa iPhone-om i ne želim da mi se to ponovi, zbog nadogradnje da mi se totalno uspori mob...

Koji bi bio vaš savjet - nadograditi ili ne?

I na kraju, što je ta "Samsung Galaxy greška", pa nisam APSOLUTNO NIŠTA DIRAO NA JE*ENOM MOBITELU, kako je to moguće iz čistog mira da izbacuje nekakav vražji error!?!?

Samsung Galaxy greška Samsung Galaxy greška

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 21:38 (DmL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DmL kaže...

Ma što se događa s ovim Samsungom, zadnjih par dana mi je totalno poblesavio...

Otvorim bilo koju aplikaciju, izbaci "Samsung Galaxy greška", upalim mobitel - pop-up "Samsung Galaxy greška", idem pisat poruku ili nazvat nekog  -||-...

Sad mi skida neku aktualizaciju od ~990 MB, pretpostavljam da je to taj novi Lollipop, Android 5.0?

Čitao sam da se dosta ljudi žali da je sporiji nego KitKat, a imao sam iskustva sa iPhone-om i ne želim da mi se to ponovi, zbog nadogradnje da mi se totalno uspori mob...

Koji bi bio vaš savjet - nadograditi ili ne?

I na kraju, što je ta "Samsung Galaxy greška", pa nisam APSOLUTNO NIŠTA DIRAO NA JE*ENOM MOBITELU, kako je to moguće iz čistog mira da izbacuje nekakav vražji error!?!?

Nemoj nadogradjivati,ja sam probao LP i nebih ga nikome preporucio,a ovo za bugove samo cu reci to je nas SHAMESUNG

Mexx
14 godina
neaktivan

Mali update nakon nadogradnje sam sam pustio bez hard reseta, ali kasnije sam napravio backup i hard reset telefon je jos brzi i jos ljepse radi. Bez ikakvih bugova, zastekivanja i slicno. Svaka pohvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Mali update nakon nadogradnje sam sam pustio bez hard reseta, ali kasnije sam napravio backup i hard reset telefon je jos brzi i jos ljepse radi. Bez ikakvih bugova, zastekivanja i slicno. Svaka pohvala.

Govoris o Lollipopu?

Cek, jel stvarno steka koliko ljudi govore il bas sve radi kako treba? Kakav je multitasking windows, jel steka i to?

Dobije li se nadogradnjom i dalje oni T-Com sh*tevi koji se ne mogu uninst.?

ZOTAC: It's Time to Play.
14 godina
neaktivan
DmL kaže...
tommek10 kaže...

Govoris o Lollipopu?

Cek, jel stvarno steka koliko ljudi govore il bas sve radi kako treba? Kakav je multitasking windows, jel steka i to?

Dobije li se nadogradnjom i dalje oni T-Com sh*tevi koji se ne mogu uninst.?

Moj je na tele2 i cisti je bez tih sranja, za tcom neznan dali dolaze s njim ti sh*tevi. Meni nesteka nista, ljepo radi i za oko mi je ugodniji nego kitkat, vise je boja ubaceno. Prvo sam ga dignuo bez vracanja na tvornicke postavke radilo sve super ali mi vrag nije dao mira pa sam napravio hard reset jer su vise manje svi to ucinili, osjeti se kao da malo ugadjenije radi.

13 godina
neaktivan

Sve se dobije o t-coma melodije, aplikacije...

Galaxy S5

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo vec dva tjedan na lolipopu, nikakvih problema nemam. Ovaj taskmanager je mrvicu sporiji ali ak je nekom to bitno nek si pukne u glavu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Imam Saletov NeatROM 2.5.3 . Sve super osim što mi telefon ne može otići na LTE mrežu.
Kad nađe LTE izgubim Internet i ikonu. Pozivi rade jer je LTE data only. Mreža je T mobile HR
14 godina
neaktivan

Mene bi samo zanimalo jeli moguce napraviti da se otkljucava/zakljucava kao lg3 znaci knock lock. Probao sam instalirat neke aplikacije ali neide. Ako je itko uspio bio bih mu zahvalan da napise koju rijec.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice