Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 692.810
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
ukay1000 kaže...
Pa ako ti mobitel nije fluidan, imas problema s tipkom i slicno - reklamacija. Nemas kaj plakati na forumu, pravac servis jer ti nitko ne moze bolje pomoci od njih. Od 10 milijuna prodanih primjeraka valjda ce neko naletit na falsani promjerak.

Nitko ne place, ovo je forum i rasprava. 

Normalno da cu ga sutra nositi na servis samo sam htio vidjeti vasa misljenja i sugestije.

14 godina
Mortiis kaže...
RaZ0R9111 kaže...
Dario7 kaže...

Na S4 mi je bila puuuuuuno bolja.

Slika ko da je nacrtana pastelom.

Neznam dal je problem u mojem primjerku ili je tako kod svih?

i kod mene je tako ako slikam u manjoj rezoluciji..ali ako slikam u najvećoj tj u 16mp..onda je slika ok

pa probaj i ti tako

Ajde jel bi ti bio problem uslikat nesto, prvo u 5 do 8MP i onda u 16MP jer me zanima kolika je razlika.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Pa i nije neka prevelika razlika (barem mom oku) sto je po meni dobro jer ne volim slikat u preko 8MP zbog zauzeca prostora.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina

uploadajte slike na imgur.com da budu u prirodnoj velicini, tinypic ih resizea

Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina
neaktivan
Dario7 kaže...
tommek10 kaže...
Dario7 kaže...
RaZ0R9111 kaže...
Dario7 kaže...

Ocito nas dvojica nemamo srece.

Takodjer i meni power tipka ima lufta.

Ali mob nije niti najmanje fluidan, S4 je bio dosta brzi.

Vjerujem da ste vi ostali ipak imali srece i dobili dobar primjerak :)

di je uređaj kupljen??

Extreme digital u importane galeriji.

samo ti njega bubni na reklamaciju jer nesmije nista da klapa.... vjerojatno kad bi ga stavio u vodu bilo bi i problema radi tog lufta

14 godina
neaktivan

i onda netko kaze nevalja kamera...

3 4 hvala 0
15 godina

kamera je odlična,tko tvrdi suprotno nije isprobao uređaj

Moj PC  
6 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

kamera je odlična,tko tvrdi suprotno nije isprobao uređaj

a to su ovi sto su dali TD :)

15 godina
odjavljen
Kamera je vrhunska
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina

Evo sam samo pogledao ovu slikicu, i mogu reći da sam maci pogledao kroz oči u dušu, prava mišolovka {#} !!!!

Ostale slike neću niti gledati toliko detaljno, obzirom sam želio piknuti jednu na slijepo, i ono što sam vidio i uočio je vrhunsko .

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Evo uhvatija malo bateriju,klizač na 50% automatik mod!

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mob je stvarno odlican,od ekrana,performansi,kamere,novog sucelja,baterije i par novih caka koje su dodali u novi touchwiz.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Evo uhvatija malo bateriju,klizač na 50% automatik mod!

Nije los rezultat, ali daleko je to od prave optimizacije kakvu zaslužuju flagshipovi, da ga nisi toliko koristio bat bi pozderao AOS i nesto sto ga je cijelo vrijem drzalo budnim.. Sto se ne vidi nazalost iz ovih slika sta ga je moglo toliko drzati budnim.. Pretpostavljam da ovo zaokruzeno, duzi period je bio u toku noci kad si spavao, a gledaj kako nesto bat ždere, cijelo vrijeme je pripravan, i na kraju pred kraj dana ista stvar, mob miruje a mobitel radi cijelo vrijeme.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan

Vjerovatno sihronizacije računa,pošto su pod mus postavljene wi-fi poznate točke da se automatcki spaja kad su u dometu,a kad ne automatcki pribaciva na mobilnu.A kad se ide spiti stavim na gluhonjemo!Inače baterija je super,a napumpa se za od 1%/100% za manje od dva sata.Da ima kakvo draniranje baterije isisalo bi je u roku keks.Evo od jutros konstanto mobilna mreža,sve sinhronizacije,razgovori itd..Umijereni korisnik,koji pali gasi po potrebi izgurat če dva dana,bez ikakvog problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Vjerovatno sihronizacije računa,pošto su pod mus postavljene wi-fi poznate točke da se automatcki spaja kad su u dometu,a kad ne automatcki pribaciva na mobilnu.A kad se ide spiti stavim na gluhonjemo!Inače baterija je super,a napumpa se za od 1%/100% za manje od dva sata.Da ima kakvo draniranje baterije isisalo bi je u roku keks.Evo od jutros konstanto mobilna mreža,sve sinhronizacije,razgovori itd..Umijereni korisnik,koji pali gasi po potrebi izgurat če dva dana,bez ikakvog problema.

Nekako ipak sumnjam da je to sinkronizacija, evo upravo zadnja slika sto si stavio, imas cca 7 sati rada mobitela, kad podjelis graf na priblizno jednake djelove, dobit ces da ti je mob cca pola sata max radio u prazno s iskljucenim ekranom i pojeo u tom trenutku skoro 8-9% bat odokativno gledano.. Na ovo zaokruzeno konkretno mislim.. Sync ne radi sigurno u komadu dobrih 20-30 min..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 13:03 (majdo).
15 godina
neaktivan

Na žalost ja ti tu nemogu pomoč,a niti mi je namjera nekog uvjeravati u nešto,osbno sa baterijom oduševljen.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
spajder68 kaže...

Na žalost ja ti tu nemogu pomoč,a niti mi je namjera nekog uvjeravati u nešto,osbno sa baterijom oduševljen.

I ja sam s baterijom oduševljen. Svaku noć ga stavljam na punjač sa 50ak posto nepotrošenih u danu. Ako želim mogu u danu imati 5 do 6 sati screen on-a, što je skoro pola moje budnosti. Na grafu mi piše da je mobitel konstantno awake, ali se time ne zamaram pošto je jedino bitno da je baterija toliko dobra da ne moram brinuti o njoj uopće. Sa 2 do 3 sata screen on-a (što je moj dnevni prosjek) završavam dane na 40-55 posto baterije. {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 14:04 (dreammaker).
15 godina
neaktivan

A,ebenti misa u duvanu,mob tvornički otvoren na sve mreže,zadnji unbranded firmware BTU-UK,napravljena totalna generalka(full clean install),od bloata 3 app,koje uopče ne koristin i da me hebe nešto,pa stvarno bi bia mirakul.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Maloprije nadogradio.... zna netko o cem se radi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Maloprije nadogradio.... zna netko o cem se radi?

Ubaci ovi cod *#12580*369# pa baci SS,pa če mo vidit šta kaže.Vjerovatno nadogradnja za tele2,koliko vidim na samobilu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 16:32 (spajder68).
14 godina
neaktivan

Evo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao što rekoh Tele-2 Croatia. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se sto poboljsalo u vezi performansi sa tim update-om?

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj od tele2 je starijeg datuma.

UK UK
TWO-tele2 TWO-tele2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Pa zar su perfomanse lose da se ceka poboljsanje? Meni to nije jasno, perfomanse su meni na mojem s3 galaxy vec odlicne...postali smo razmazeni

14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Nevidim neke promjene, performanse su odlicne i prije bile tako da...

15 godina
neaktivan

Par korisnih savijeta za one koji neznaju,a žele još brže,jače,snažnije....  http://blog.laptopmag.com/speed-up-galaxy-s5

http://i57.tinypic.com/lfvd5.jpg

http://i59.tinypic.com/33xzout.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice