Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 674.850
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
MARKOZD15 kaže...

Isprobao sam prije par dana S5 u T-mobile centru, pogasio sve aplikacije i restartao ga, da vidim kako se ponaša, mobitel mi je zatrzao više od 5 puta u 15min korištenja, žalosno, doslovno žalosno

kupi si prvo uredjaj i koristi ga pa donesi neku predrasudu a ne lupat ko maksim po diviziji. Neznam opće dali vidis koliko jadno izgleda sto si napisao. Išao sam po centrima gasio aplikacije palio uredjaj pa je stucao. I po tom viđenom tvoje je mišljenje da s5 štuca trza i nevalja. Ja telefon imam ne dugo nekih 10 dana cijedim ga i optereceujem nema nikakvih "štucanja i trzanja" oćeš po tom reći da sam sljep ili šta??? Opće je poznato sto ti izloženi uredjaji proživljavaju i kroz koliko ruku prodje u jednom danu da se nemoze usporedjivati ni priblizno. Jer novi uredjaj kad kupis i izvadis iz kutije i onaj izloženi koji je prosao kroz milijun ruku to su sasvim dva različita uredjaja....

17 godina

da bacim malu digresiju i ott ista stvar je kad se kupuje lcd,plazma pa kad puknu najbolji foftorealistican demo na nj. dojdes doma i vidis da slika ipak nije takva kak je bila u salonu {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
tommek10 kaže...

kupi si prvo uredjaj i koristi ga pa donesi neku predrasudu a ne lupat ko maksim po diviziji. Neznam opće dali vidis koliko jadno izgleda sto si napisao. Išao sam po centrima gasio aplikacije palio uredjaj pa je stucao. I po tom viđenom tvoje je mišljenje da s5 štuca trza i nevalja. Ja telefon imam ne dugo nekih 10 dana cijedim ga i optereceujem nema nikakvih "štucanja i trzanja" oćeš po tom reći da sam sljep ili šta??? Opće je poznato sto ti izloženi uredjaji proživljavaju i kroz koliko ruku prodje u jednom danu da se nemoze usporedjivati ni priblizno. Jer novi uredjaj kad kupis i izvadis iz kutije i onaj izloženi koji je prosao kroz milijun ruku to su sasvim dva različita uredjaja....

Koliko je jadno kad vi branite neke uređaje, ja sam iznio svoje mišljenje, HTC One M8, XZ2 zasigurno rade bolje od njega. Očito nisi ni ti slijep, ali nisam ni ja.

Što hoćeš reći da je prošao kroz rat? Očistio sam keš sa Clean masterom, restartao da se očisti ram, trebao bi onda raditi normlano zar ne? Osjetio sam laggove u galeriji, animacijama i par puta u pregledniku, čisto se nadam da će Samsung riješiti ove stvari nadogradnjom

*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
Edge kaže...
Ima s3 trzanja, ali do nekog nivoa da to ne smeta i ne utjece na rad.

Problem na s3 je bio kak si i reko ulazak u tel. Imenik, galeriju, opcenito je stekalo sve sto je doslo od Samsunga, ostale aplikacije su isle kao podmazane. Uglavnim ne kuzim nesto, Samsung koji ima ne znam koliko tisuca ljudi namijenjenih za razvoj softvera ne moze vec 5 godina zaredom srediti nesto kako spada. Onda se pojavi na xda lik koji solo to rijesi tjedan dana nakon kaj mob izadje.

Ne slažemo se često, ali bome si u pravu.

Ili jednostavno instalirati 3rd party aplikaciju i dobro.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
tommek10 kaže...

Koliko je jadno kad vi branite neke uređaje, ja sam iznio svoje mišljenje, HTC One M8, XZ2 zasigurno rade bolje od njega. Očito nisi ni ti slijep, ali nisam ni ja.

Što hoćeš reći da je prošao kroz rat? Očistio sam keš sa Clean masterom, restartao da se očisti ram, trebao bi onda raditi normlano zar ne? Osjetio sam laggove u galeriji, animacijama i par puta u pregledniku, čisto se nadam da će Samsung riješiti ove stvari nadogradnjom

ja nebranim nikog, imam uredjaj i radi savrseno a ti po centrima ides i govoris da uredjaj u 15 minuta neznam ni ja koliko puta zastekao,trzao stucao sto ja znam. Radiš budale od nas ostalih korisnika jer do sad nitko to nije vidio niti se zalio osim tebe koji nemas opce uredjaj. Da si ga kupio za 5000 kn pa da si očajan još bi razumio al ovako nevidim gdje to sve ide osim k onoj poznatoj.... moj je tata jači od tvog!

14 godina
odjavljen

Ja sam iznio svoje mišljenje, svoje iskustvo, ako se tebi ne sviđa, to je tvoj problem, pogledaj malo po internetu i recenzije (MKBHD i sl), svi navode te famozne laggove.

Vi ste zadovoljni uređajem, meni je to drago, razmatrao sam kupnju GS5, ali čekat ću G3 još i Z2, jer nemogu prijeć preko laggova

*Sony Xperia Z1 Compact*

7 5 hvala 0
17 godina
Joj daj ne lazi. Mkbhd nigdje ne govori da mobitel steka. I ako steka, steka i htc, sony, nexus skupa sa wp nokiama i ios ajfonima. Ne postoji savrsenstvo, a bogme nemres ni kenjat da android jace steka. Imam nova launcher i nikad nikakvih lagova. Imam i na nexusu, ista stvar. Prebacen na art jos mi djeluje fluidnije od svega dostupnog sa live wallpaperom, kaj se tice galerije - postoje zamjenske koje su ovak i onak bolje... Jos dok velis da si instaliral clean master da ocistis cache... Dal ti pobogu znas cemu sluzi cache ili dolazis ovdje trollat i nazivat ljude jadnima? Jedini jadan si ovdje ti...
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
odjavljen

Ma, neda se sa vama raspravljati, ok? Zadovoljan si uređajem, briga me, ako neznaš što je keš odi i čitaj.

Uživajte u S5, ja ne lažem nikoga niti imam potrebu, a ti nastavi vrijeđati, pozdrav

*Sony Xperia Z1 Compact*

5 4 hvala 0
14 godina

Pa po meni su ovi koji su samo isprobali uredaj objektivniji od ovih koji su ga kupili, vi ste dali lovu i necete sad pljuvat nesto za sto ste dali par tisuca kuna tako da ste subjektivni, kad citam postove kolege Ukay-a imam dojam da bi ubio da obrani cast Galaxya. Meni koji nisam dao lovu je tak svejedno jel uredaj steka ili ne, a i ne znam sto vi koji imate mozete isprobat a da se ne moze u vipu ili tmobilu, stovise meni se tamo uredaji uvijek cine brzi i onda tek kad ga kupim i detaljnije isprobam krenem vidat vise laggove, takvo sam iskustvo imao sa S3, isprobao sam ga tamo na Samsungovom standu i cinio mi se brz i bez previse laggova i onda kad sam ga kupio i poceo stvarno koristit sam bas vise poceo to primjecivat i strasno me zivciralo, a onaj ko kaze da s3 ne steka laze, bas mi je frend nedavno kupio s3 jer mu je sad pala cijena i ja sam bas gledao kako ga koristi i ono 3 dana nakon sto ga je kupio svako malo nesto zasteka, najvise mi je upalo u oci kada povuce notifiaction bar a ono to se samo iscrtava po ekranu i uopce nije glatko. Sad ja ne znam jel on pokupio neki virus ili skinuo neko smece, ali cisto sumnjam prema tome da ga je imo svega par dana. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
13 3 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Ja sam iznio svoje mišljenje, svoje iskustvo, ako se tebi ne sviđa, to je tvoj problem, pogledaj malo po internetu i recenzije (MKBHD i sl), svi navode te famozne laggove.

Vi ste zadovoljni uređajem, meni je to drago, razmatrao sam kupnju GS5, ali čekat ću G3 još i Z2, jer nemogu prijeć preko laggova

Razmišljao si o kupnji Galaxya S5 ali si ipak kupio Z1C za 3000kn manje?

15minuta si tipkao po mobitelu i došao do zaključka da šteka i nevalja?

Osobno tvoje mišljenje mi je sasvim nebitno,jer te ima u svakoj temi.

i sve blatiš samo svoje nikad.

Nego ekipa.

Kakve su vam slike u low light uvjetima?

Meni ispadaju izrazito loše,dosta lošije nego na Galaxyu S4.

Imam osječaj da sa kamerom na mojem primjerku nije sve ok,iako nema "Camera has stoped working".

Samsung Galaxy S5
17 godina
Kolega Ukay ima vise uredjaja i normalno da cu nesto braniti kad se sire lazi. Ko je objektivniji - onaj kaj cisti cache i cudi se kak mu trzne u t-centru ili onaj koji ga ima nekoliko tjedana i vec je sve zivo i nezivo isprobal? Ja sam medju prvima rekel da ovaj uredjaj nikako i nikada nece spasti pod premium uredjaj zbog toga jer je plasticnjak, ali nakon svega to cu pregrmit jer je zbilja kvalitetan uredjaj. Ovo je s5 tema. Nikoga ne zanima iskustvo sa s3 niti bilokojim starijim uredjajem. Imam i ja negativnih iskustava s mobitelima i nejdem po temama potonjih i pljujem, a nedo bog da pljujem na temelju 5 min u t-centru. A te spike o fanbojevima, casti i slicno, okanite se toga. Ponavljate se ko papagaji. Hejteri vs. fanbojevi - biraj stranu...
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
odjavljen

Ja biram stranu objektivnosti, nisam ničiji fanboy niti hejter, niti ja idem po temam i pljujem, samo iznesem svoje iskustvo :)

uživajte, pozdrav 

*Sony Xperia Z1 Compact*

6 6 hvala 0
17 godina
Objektivnost u t-centru. Ajde pozdrav vise.
14 godina
ukay1000 kaže...
Objektivnost u t-centru. Ajde pozdrav vise.

Zasto isprobavanje u t centru nebi bilo objektivno i dovoljno da se dobije dojam o uredaju i vidi da steka? Sta kupujes auto i ides na probnu voznju i ne mozes vidjet da je mjenjac neprecizan, a kocnice lose jer eto, nisi ga kupio. I da objektivniji je onaj koji nije iskesirao par tisuca nego onaj koji je i sad si opravdava kupnju i njegov uredaj nema ni jednu jedinu manu, a takvih slucajeva je puno bilo na ovom forumu.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 13:30 (gamer34).
14 godina
neaktivan

Ja sam uredjaj kupio kao i proslih  neznam ni sam broja sto neznaci ako uredjaj nevalja da cu ga ja hvalit. Najveca masa ljudi dolazi ovdje pljuvat po uredjaju jer znaju da si ga nemogu priustit niti ce ga imati u skoroj buducnosti, onda se tjese i pisu nebuloze. Uredjaj ako nevalja ja osobno cu reci prodati i kupit drugog to je najmanji problem. Ali dolaze ovdje ljudi koji su zainteresirani za uredjaj, i sve sto je vezano za uredjaja ne za usporedbe s z1, htc one i slicno

Gamer ako smatras da je kupovina auta i mobitela isto. Onda i za tebe vrijedi isto kao i za kolegu! Trolajte negdje drugdje molim

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 13:31 (tommek10).

4 12 hvala 0
17 godina
@gamer. O kakvom ti opravdanju pricas. Pa prodam ga za 30 minuta bez ikakvog gubitka! Ikakvog! Osim ako utroseno vrijeme smatras gubitkom. Udruzite se skupa, napravite portal i idite po t-centrima radeci 5 minutne objektivne recenzije. Ljudi ce vam biti zahvalni... :))
17 godina
odjavljen
tommek10 kaže...

Ja sam uredjaj kupio kao i proslih  neznam ni sam broja sto neznaci ako uredjaj nevalja da cu ga ja hvalit. Najveca masa ljudi dolazi ovdje pljuvat po uredjaju jer znaju da si ga nemogu priustit niti ce ga imati u skoroj buducnosti, onda se tjese i pisu nebuloze. Uredjaj ako nevalja ja osobno cu reci prodati i kupit drugog to je najmanji problem. Ali dolaze ovdje ljudi koji su zainteresirani za uredjaj, i sve sto je vezano za uredjaja ne za usporedbe s z1, htc one i slicno

Gamer ako smatras da je kupovina auta i mobitela isto. Onda i za tebe vrijedi isto kao i za kolegu! Trolajte negdje drugdje molim

Joj daj ne seri vise sa tim svojim arogantnim tonom, 90% ljudi moze u krajnjem slucaju uzet mob na pretplatu i svaki mjesec kesirat 250 kn. Radi se o tome tko hoce, a tko nece. Ima slucajeva kad obitelj prezivljava s 5 soma kuna, a sinovi i kceri imaju ajfone, dok ima slucajeva da obitelj ima mjesecni budzet 20000+ pa svi nose Nokiu 3310 sa sobom. (A takve znam osobno)

Osobno nebi uzeo mob za 5 soma kuna, ne zato jer nebi mogo, nego zato jer nedam 5 soma kuna za nesto sto toliko ne vrijedi. Za 2,3 soma kuna manje dobivam vise manje slicno/isto/bolje.

Iz moje perspektive S5 nije nista posebno, ali nije ni los, dapace vrlo pouzdan uredjaj, nije Samsung mali brend. Jedino mi se ne svidja kod Samsunga sto pokusavaju biti Apple, a to ne mogu biti, nemaju osjecaj za zavrsne detalje, sto dokazuje i zadnji njihov uredjaj S5.

http://isvijet.com.hr
16 godina

citajuci kroz ovu temu jednostavno se sjetim citanja galaxy s4 teme i spamanja po njoj kako galaxy s4 "štekuje".. više ne vrijedi niti podijelititi svoje mišljenje o mobitelu jel će te 50% ekipe popljuvat a drugih 50% dizat u nebesa.. iskreno imam s5 vec kojih desetak dana kod sebe i osjetim zastoj od pola sekunde jedino kad ulazim u galeriju, isto kao sto s4 ima sa ulaskom u imenik.. dali mi to smeta? ne... niko men nece ubit ako u milisekundi ne uđem u galeriju slika tako dame iskreno boli stvar do iduceg updatea kad ce samsung to vjerojatno sredit.. cak i ako me bude smetalo uvijek mogu rootat mobitel.. hval bogu pa nemozes izgubit garanciju kad je vec nemas.. cijela stabilnost androida je upitna kada bi se uzele u obzir sve nestabilne aplikacije upitnog izvora sa google playa.. ima toliko developera i aplikacija da uvijek mozes naletit na nesto radi cega ce ti mob postat laggy, ali i za to postoji rjesenje, kao sto sam i rekao..

dalje, usporedba kupnje i isprobavanja galaxyja u tcomu i usporedba kupnje auta je presmijesna.. ako neznas vozit normalno da neces kupit auto.. isto tako na novom autu nece nikad bit mjenjac "neprecizan" ma sta to znacilo (valjda ako ubacis u prvu on ode u drugu, sto nisam vidio niti na jednom autu u cijelom svom zivotu)... sve u svemu mislim da je s5 solidan mobitel s dobrom baterijom i novim nacinima ustede..ja ga iskreno moram jos koristit iducih 5 dana, nakon toga vracam se rootanoj s4 i nokiji... lp!

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

7 0 hvala 0
16 godina

Ova rasprava ide lagano u istom smjeru kao kada netko napiše da je Iphone dobar pa ga onda ekipa uhvati cimat i uvjeravat koliko je pogriješio :-)

Ajmo stat svi skupa na loptu i razmisliti koji to mob. nema mana? Nažalost, takvog nema...

Čemu forum ako nitko ne smije izjaviti što mu se sviđa a što ne? S5 nije savršen, istina je da povremeno zastane ali to ne znaći da su drugi savršeni...

4 0 hvala 0
17 godina
Dinkorac kaže...

Ova rasprava ide lagano u istom smjeru kao kada netko napiše da je Iphone dobar pa ga onda ekipa uhvati cimat i uvjeravat koliko je pogriješio :-)

Ajmo stat svi skupa na loptu i razmisliti koji to mob. nema mana? Nažalost, takvog nema...

Čemu forum ako nitko ne smije izjaviti što mu se sviđa a što ne? S5 nije savršen, istina je da povremeno zastane ali to ne znaći da su drugi savršeni...

Ne da nema nego neće ni biti. Savršen mobitel bi značio neki koji bi se specijalno radio za svaku osobu na ovom planetu,
i pritom valjda bio neuništiv, beskonačne baterije i besplatan.
Jer jedne svrbi jedno druge drugo.
.....
Radije sad ljudi kad već ima podosta vlasnika razmjenjujte konkretne informacije o manje vidljivim trikovima,
pametne appse koji mu super odgovaraju ili đto je mudro isključiti, optimizirati i slično. Imamo dovoljno ovih
površnih "recenzija" držanja dućanskog mobitela u ruci na par minuta :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 18:52 (overhaul).
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Nemoj biti tolko uvjeren.

Galaxy S4 su u početku blatili,prognozirali lošu prodaju.

A pobio je sve protivnike uključujuči Xperiu Z koju uspoređuješ sa S5.

Što se tiče Xperie Z1C.

Bila bi sramota da ti ona lagga jer Adreno330 renderira puno manju HD rezoluciju.

Shvati da se svijet nevrti oko Xperia niti oko Galaxya.

Svako odabere ono što odgovara njegvom džepu,mogučnostima.

Isprobao sam oba, što se tiče toga 'pobio', očito ih je pobio zbog marketinga, po tome je jedan iP5 bolji uređaj od HTC One ili Xperie Z? 

Da, ali također jedna velika Xperia Z1 vrti 10X bolje od S5, samo zbog toga kako je softver napravljen, također One M7/8, Nexus 5, svi su miljama brzinom ispred S5. S tim se vi Samsungovi fanboyi nikad nećete pomiriti. Ja bih se sramio da izdvojim za uređaj preko 2000KN, a da mi trza i zastajkuje (vidljivo).

Jedino što je stvarno vrhunski u vezi GS5 je kamera, koja je vrh, ne radi senzora nego radi samog softvera koji obrađuje sliku, skidam kapu Samsungu za to, jer i stari S4 je imao vrhunsku kameru 

a vidiš..meni je baš kamera najveće razočaranje na ovom mobitelu
sve slike izgledaju poprilično temperasto

evo jedne sto sam uslikao

http://oi58.tinypic.com/35b6pnc.jpg

i video mi uopće nije ništa impresivno..

e al sad ovo što neki pričaju da s5 trza,meni ga eto otkako ga imam niti jednom ni najmanje nigdje nije zatrzalo...

14 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
MARKOZD15 kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Nemoj biti tolko uvjeren.

Galaxy S4 su u početku blatili,prognozirali lošu prodaju.

A pobio je sve protivnike uključujuči Xperiu Z koju uspoređuješ sa S5.

Što se tiče Xperie Z1C.

Bila bi sramota da ti ona lagga jer Adreno330 renderira puno manju HD rezoluciju.

Shvati da se svijet nevrti oko Xperia niti oko Galaxya.

Svako odabere ono što odgovara njegvom džepu,mogučnostima.

Isprobao sam oba, što se tiče toga 'pobio', očito ih je pobio zbog marketinga, po tome je jedan iP5 bolji uređaj od HTC One ili Xperie Z? 

Da, ali također jedna velika Xperia Z1 vrti 10X bolje od S5, samo zbog toga kako je softver napravljen, također One M7/8, Nexus 5, svi su miljama brzinom ispred S5. S tim se vi Samsungovi fanboyi nikad nećete pomiriti. Ja bih se sramio da izdvojim za uređaj preko 2000KN, a da mi trza i zastajkuje (vidljivo).

Jedino što je stvarno vrhunski u vezi GS5 je kamera, koja je vrh, ne radi senzora nego radi samog softvera koji obrađuje sliku, skidam kapu Samsungu za to, jer i stari S4 je imao vrhunsku kameru 

a vidiš..meni je baš kamera najveće razočaranje na ovom mobitelu
sve slike izgledaju poprilično temperasto

evo jedne sto sam uslikao

http://oi58.tinypic.com/35b6pnc.jpg

i video mi uopće nije ništa impresivno..

e al sad ovo što neki pričaju da s5 trza,meni ga eto otkako ga imam niti jednom ni najmanje nigdje nije zatrzalo...

nisam profesionalni fotograf da se kuzim u kamere ali slika koju si uslikao mi izgleda super

14 godina
odjavljen

Baš i ne, pa pogledaj samo travu.

2 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...

Baš i ne, pa pogledaj samo travu.

Sumnjivo mala rezolucija mi je na toj slici.. S kojim postavkama je to slikano uopće?!

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

sad vidim da mi je slucajno ostalo na 2.4MP

2048x1152pixela

ali svejedno(kad uslikam vecom rezolucijom a gledam slike na kompu u toj rezoluciji koliki je ekran cini mi se da bude isto)...slike moraju biti puno kvalitetnije od ovoga

evo još jedna slika

http://s13.postimg.org/f5d7tlrg5/20140504_152725.jpg

16 godina
Mortiis kaže...

sad vidim da mi je slucajno ostalo na 2.4MP

2048x1152pixela

ali svejedno(kad uslikam vecom rezolucijom a gledam slike na kompu u toj rezoluciji koliki je ekran cini mi se da bude isto)...slike moraju biti puno kvalitetnije od ovoga

evo još jedna slika

http://s13.postimg.org/f5d7tlrg5/20140504_152725.jpg

Ovo nije normalna slika. Probaj resetirati postavke kamere pa uslikaj nanovo. Ovdje nešto definitivno ne štima ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

kako da to napravim?

inače,nisam skoro ništa ni dirao po postavkama kamere pa neznam što sam mogao krivo stisnuti :/

16 godina
Da, ovo je malo loše. Inače su ljudi, na XDA, dosta nezadovoljni sa količinom zamućenosti fotografija, pogotovo tko nema mirnu ruku, no to je posljedica previše MPx i obrade svake slike koju telefon radi.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina

Nazalost, mob nema opticku stabilizaciju pa ruka mora biti izrazito mirna (makar u opcijama nesto pise, ali nikakvog poboljsanja). E sad, ja obicno slikam s klackalicom za zvuk jer mi je lakse od frfljanja po ekranu. Probajte tak, cvrsce mozete primit mob.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 18:48 (ukay1000).
Moj PC  
0 2 hvala 1
17 godina

Ma ovo je na suncu, tako da bi ekspozicija morala biti kratka, i nebi smjelo biti toliko razmućivanje.
Da je drhtava ruka, tj. shake, vidli bi se obrisi pokreta, a ovdje se uopće nevidi tekstura betona.
Evo ovdje prikladan usporedni test, nije to sad kvaliteta fotke pravog fotoaparata, ali rezolucija
kad bi se skalirala na ovu od Mortiisa, trebala bi poprilično kompenzirai i istaknuti detalje.
http://www.imore.com/iphone-5s-vs-samsung-galaxy-s5-vs-htc-one-m8-camera-shootout

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice