Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 676.389
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
sardax kaže...
Ja samo ne kuzim sta je problem u TD/TU, pa jeli znate čitat? Slažem se, ne slažem se. Zar je sramota imat TDove? Djeca obična.

Upravo to, taj gumbic se inace zove ne slazem se i eto ja time izarazavam kada se s nekim ne slazem. Vrlo jednostavno.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Upravo to, taj gumbic se inace zove ne slazem se i eto ja time izarazavam kada se s nekim ne slazem. Vrlo jednostavno.

Jedini je problem što to obično stisnu oni koji nisu bili u doticaju s mobitelima, kako u ovoj, tako i u ostalim temama. Većinom bivaju stisnuti od fanboya (tipa u HTC temi od Sony i Samsung, u Sony od HTC i Samsung, a u ovoj od HTC i Sony fanboya, trebalo bi uvest opet da se vidi tko je stisnuo i onda bi se znalo je li to treba uzet s dozom rezerve ili je objektivni TD).

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

stvarno ove svade koji je bolji su jadne. Kolko vi goduna imate ali ozbiljno vas pitam?

svaki ima svoje prednosti i mane i tocka.

1 0 hvala 1
14 godina
Mitsuoka kaže...
gamer34 kaže...

Jedini je problem što to obično stisnu oni koji nisu bili u doticaju s mobitelima, kako u ovoj, tako i u ostalim temama. Većinom bivaju stisnuti od fanboya (tipa u HTC temi od Sony i Samsung, u Sony od HTC i Samsung, a u ovoj od HTC i Sony fanboya, trebalo bi uvest opet da se vidi tko je stisnuo i onda bi se znalo je li to treba uzet s dozom rezerve ili je objektivni TD).

Ja sam isprobao s5 i ne mogu rec da je los uredaj, dapace dosad mi se najvise svida od svih Galaxya, ali eto meni je bolji npr. novi One ili Nexus 5. I u tome koji ti je mobitel bolji nema objektivnosti, moze neko pricati koliko je neki mobitel savrsen i najbolji, ali ako meni ne pase nije za mene.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
16 godina
Mitsuoka kaže...
gamer34 kaže...

No, hoće li meni netko reći zašto nekoga smeta jeli ima više ili manje TU/TD?? 

Zašto je to loše i dapače, nemam problema s tim da se vidi tko je dao TU/TD, pa to je lakše nego napisat NE SLAŽEM SE, a efekt je isti!

Zato i postoje mišljenja/uvjerenja/religije, da se s njima netko složi ili ne. Nisu genetski predodređena pa da nisu tema (ne)slaganja.

S5 je odličan uređaj, no evolucijski ne nudi puno, a revolucijski ne nudi niti malo, kao niti zadnja dva iz iste serije!

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
sardax kaže...
Mitsuoka kaže...
gamer34 kaže...

No, hoće li meni netko reći zašto nekoga smeta jeli ima više ili manje TU/TD?? 

Zašto je to loše i dapače, nemam problema s tim da se vidi tko je dao TU/TD, pa to je lakše nego napisat NE SLAŽEM SE, a efekt je isti!

Zato i postoje mišljenja/uvjerenja/religije, da se s njima netko složi ili ne. Nisu genetski predodređena pa da nisu tema (ne)slaganja.

S5 je odličan uređaj, no evolucijski ne nudi puno, a revolucijski ne nudi niti malo, kao niti zadnja dva iz iste serije!

kao ni htc, kao ni iphone, kao ni nokia ni xperia, lg cemo vidit iako sam skeptican.. pa normalno je da nema nekakvih velikih pomaka u odnosu na starije verzije, izbacuju seriju svakih godinu dana, nije to ko prije da se ceka proizvod koji ce totalno okrenuti poglede na mobilnu telefoniju, sada je stvar u zarađivanju para.. sve dok trziste ne postane zasiceno tako ce se prodavati i proizvoditi, a kad vise nece imat veliku trgovinu smisljat ce nove nacine za privlacenje kupaca.. realno niti jedan od high end mobitela nema razloga bit promjenjen novijom serijom.. (s4, ip5s, one, z1 i g2 su odlicni mobiteli i nece se vidit nekakva pretjerana razlika u odnosu na nove serije..)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Cura je dobila Samsung Galaxy S5 pa sam se ja malo pozabavio s njim. Zaslon je perfektan..........

Čovjek vam napiše realno šta je vidio i isprobao, a vi mu podijelite hrpu TD samo jer vam se zgadio Samsung ili što? Da je rekao kako je Z2 jedno 7 puta bolji izbor, bio bi nahvaljen do bola.

Evo i u mene jedan S5 na testu par dana i potvrđujem što čovjek kaže sve.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
16 godina
neaktivan

Je, al recimo netko napiše da ima odličan ekran i odličan WiFi, to je činjenica, a činjenice su takve kakve jesu. Ti se možeš ne složit s time da ti nije lijep i slično, to su subjektivne stvari. Tipa njemu je jedini subjektivni dojam bio plastika koju je rekao da ne voli. Ostalo su činjenice i to je takvo, tu ne možeš dat ni TD ni TU. Trebao bi dobit bar TU za trud. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Kad dođe u Tele2, onda ću vjerojatno uzeti...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 1:08 (Danyel).
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Mitsuoka kaže...

Aha, nisam toliko upratio... Mislim ja to ne koristim, pa nisam osjetio razliku, ali ako S4 Mini ima radio, čemu ga micat s S4 Zoom, S4, S5, N3...

Zato sto vecina nikad nije koristila taj feature dovoljno ili u Juznoj Koreji smatraju da je to relikt proslosti.

Ja osobno sam pokrenuo da vidim kako radi, ok - lovi stanice i to je to.

---Ti si pokrenuo radio, kako?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina
EchoOne kaže...
FileFicho kaže...

Cura je dobila Samsung Galaxy S5 pa sam se ja malo pozabavio s njim. Zaslon je perfektan..........

Čovjek vam napiše realno šta je vidio i isprobao, a vi mu podijelite hrpu TD samo jer vam se zgadio Samsung ili što? Da je rekao kako je Z2 jedno 7 puta bolji izbor, bio bi nahvaljen do bola.

Pa upravo zbog toga. Dodu hrpetina kretena koji ne posjeduju uredjaj tek tolko da trolaju (jer mogu) i stiscu TD a ni rijeci da napisu, ili ako napisu spominju opoje, iksperije ili kineze. Cista debilana.

S5 je najbolji uredjaj na trzistu. Jos jednom? S5 je najbolji uredjaj na trzistu. Bolji od z2, opoja, bilokoijeg kineza itd. Pa sad ti stisci TD i suti ko kreten.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...

Pa upravo zbog toga. Dodu hrpetina kretena koji ne posjeduju uredjaj tek tolko da trolaju (jer mogu) i stiscu TD a ni rijeci da napisu, ili ako napisu spominju opoje, iksperije ili kineze. Cista debilana.

S5 je najbolji uredjaj na trzistu. Jos jednom? S5 je najbolji uredjaj na trzistu. Bolji od z2, opoja, bilokoijeg kineza itd. Pa sad ti stisci TD i suti ko kreten.

Fanboyaš i onda se čudiš zašto dobivaš TDove.

S5 po niti jednom aspektu nemože biti bolji od XZ2 ili LG G2 (možda kamera, ali 3mp neće napraviti neku razliku), a ti u svakom svojem postu pišeš kako je S5 najbolji mob na tržištu. Da imaš neki drugi mob, pisao bi da je taj mob najbolji, nije problem u drugim ljudima nego ti posjeduješ određeni uređaj i platio si za njega i jednostavno nemožeš reći išta loše za njega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 6:21 (Deawood).
14 godina
protjeran

Sam sebi skačeš u usta. U prošlom postu se obrušavaš na fanboyeve, a sad pišeš u maniru jednoga od njih?!

Po čemu je nabolji uređaj? Meni je nabolji Mercedes, tebi BMW, njemu Audi, ali sva tri su vrhunska automobila. Glupo je raspravljati o takvim stvarima jer su u pitanju sitnice i dizajn.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...
ukay1000 kaže...

Fanboyaš i onda se čudiš zašto dobivaš TDove.

S5 po niti jednom aspektu nemože biti bolji od XZ2 ili LG G2 (možda kamera, ali 3mp neće napraviti neku razliku), a ti u svakom svojem postu pišeš kako je S5 najbolji mob na tržištu. Da imaš neki drugi mob, pisao bi da je taj mob najbolji, nije problem u drugim ljudima nego ti posjeduješ određeni uređaj i platio si za njega i jednostavno nemožeš reći išta loše za njega.

Neznam niti kako da na ovo odgovorim... kolicina megapiksela ne znaci bolju kameru... g2 ima svojih problema i nebi ga nikad izabro prije s5 iako ne planiram kupiti nitijedan, kada sam koristio g2 pregrijavocse, trebala je vjecnost da mu se napuni baterija, posto se grijo brze ju je trosio, knock on nije bas pravilno funkcioniro i postojao je tu i tamo neki lag.. xperiu nisam isprobo i nqdam se da ocu.. nisam fanboy, mislim da je nokia i dalje ispred svih, kada bi na w8 bila zastupljenost aplikacija kao i na androidu definitivno bi bila u vrhu, trenutno imam lumiu 1020 i mob je predobar, isto sam vlasnik i s4 i sluzi me dobro, a razlika izmedu ostalih je neznatna tako da pisanje koji je mob bolji nema smisla iz razloga sto se sve svede na stvar ukusa. I samo za napomenu, doci ce i premium izdanje s5 koja ce bit hw jaca, i mozda cak i u alu kucistu, pa ce vam mozda vise pasat..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina

O kakvom oni Touchwiz lagu pricaju ? Kod mene ide sve glatko, a kolko sam gledao i citao rezencije svi ove godine hvale Touchwiz.
15 godina

Eto jednog testa koji dokazuje da s5 nije puno nadmočniji od g2:

http://www.stuff.tv/g2/samsung-galaxy-s5-vs-lg-g2-weigh/feature

17 godina

Cim neko napise da je nesto najbolje odmah je fanboj. Citate izmedju redaka, neki cak i lazu "rekao si" (a nisam) i opcenita mrznja prema samsungu i svakome tko napise ista pozitivno. Bug forum - mjesto gdje horda pravih fanbojeva (battlefield, apple, wp i slicno) pokazuje svoju snagu, TD i suti. U temi o mobu ne mozes napisati nista pozitivno da te hrpetina, koja ne posjeduje uredjaj, ne posere i ne usporede s nekim uredjajom kojeg opet ne posjeduju ili su se igrali u t centru 5 minuta, cupaju recenzije sa nekakvih stranica za koje nitko nije cuo itd. Da itko cita moje postove vidio bi da ne hvalim samo. Smeta me plastika, donji poklopac za usb, dosta se grije i u tom stanju mu padaju performanse i jos neke sitnice, ali sve ostalo je cista rulaona (na moje iznenadjenje). Nije to zbog toga jer sam iskesirao pa sad moram hvaliti. Prodam ga za 10 minuta da hocu! Stvarno je mob odlican i da me nesto jako smeta resil bi ga odmah. Ali idemo ga svi popljuvati kako bi kolektivna pljuvacnica bila kompletna - smece, to je sgs4s, ruzan, plastican, z2 je bolji, g2 je bolji, nexus 5 takodjer, laga, steka, treba mi cak 1,5 sec da udje u galeriju, touchwiz ne valja...

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
5 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma svaka čast samsungu,al da pljunem 700 eura,za otisak prsta i otkucaje srčeka,pored ove kamikaze,upravo predstavljene. http://mob.hr/oneplus-one-sluzbeno/#more-49037

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina

sto se opterwcujes bezveze 80% ekipe si nit sama nije kupila te mobitele i nisu ni punoljetni, klinac dobi malo bolji telefon i to je to taj je najbolji na svijeru

2 2 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

sto se opterwcujes bezveze 80% ekipe si nit sama nije kupila te mobitele i nisu ni punoljetni, klinac dobi malo bolji telefon i to je to taj je najbolji na svijeru

šta sve necete nac da popljujete nešto/nekoga...

ja radim i zaradjujem, stedim vec 6mjeseci za mobitel i planiram si s5 kupit. u cemu je problem?

što ne dijelim tvoje misljenje,ili sto mozda imam drugacije potrebe/ocekivanja od telefona?

ukay-a osobno poznam i znam da nije klinac,nit mu netko kupuje mobitel..ako ga ima znaci da si ga je zaradio..

nikoga ne branim,al svatko od nas ima svoje misljenje,svoj budze,i svoje potrebe... suvisno mi je pljuvat nesto ako meni nije dobro.. ako i popljujem napisem zasto MENI nije dobro...

generaliziranje....

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
14 godina
ukay1000 kaže...
EchoOne kaže...
FileFicho kaže...

I ti si tu 6 godina na forumu?
Kultura na razini kišne gliste. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
17 godina
sudy_freak kaže...
ukay1000 kaže...
EchoOne kaže...
FileFicho kaže...

I ti si tu 6 godina na forumu?
Kultura na razini kišne gliste. 

Ti to iz iskustva?

17 godina

Ajd kad je odavno sve offtopic, da ja malo dodam neko zapažanje, također offtopic,
ali barem bez flejma ostalih i njihovih preferencija.
Naime, sad imam HTC One M8, pa malo mjerkam njegovu kameru.
Moram reći da se dosta popravila. Evo ovdje sam fotkao detalj u sjeni sobe,
za usporedbu sam fotkao sa Galaxy S4. galaxy S5 više nemam, ali eto čisto malo
za neku usporedbu.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

m8 daje realniji prikaz boja sa blitzem od 4-ke :)

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

Zato sto M8 ima dual led blic, gdje jedna (amber) od te dvije LED  baca 'topliju' boju (nesto slicno kao na iphone 5s), dok je kod S4 standardni single LED 'hladnije boje'...

The future is Fusion - AMD
17 godina

ok ajmo se ovak igrat ,dodjem ja sa 1520 i ubijem oba mobitela u konbinciji blitza na 19mpx DNR -a ;)

sa blitzom sa blitzom
bez blitza bez blitza
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 18:00 (4mal).
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
odjavljen
MaXt0r kaže...
4mal kaže...

Zato sto M8 ima dual led blic, gdje jedna (amber) od te dvije LED  baca 'topliju' boju (nesto slicno kao na iphone 5s), dok je kod S4 standardni single LED 'hladnije boje'...

A sad pogledaj parket koje je boje . Na svakoj od 4 slike je drukcije boje : ) . Opcenito M8 mi ima toplije boje bilo s blicom ili ne .

17 godina

originalne slike puno bolje izgledaju nego ovo forumsko shugavo ogranicenje ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 18:03 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

U raspravi o S5 imamo par HTC-a, par Nokia, S4... dvotonske bljeskalice... hm... di je s5? :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

5 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice