Kvalitet je kad čuješ čisto glazbene instrumente, kad se čuje i Bas frekvencija dovoljno prilagođeno mobitelu......
Imam S22+ i usporedio sam ga s ženinim Iphone 11 koji ubija kvalitetom i snagom moj telefon.
u zadnje vrijeme imao sam i Redmi note 9 pro i samsung galaxy A52s..
Zvuk je u tom rangu, ok, no očekivao sam bar zvuk vanjskih zvučnika kad se sluša glazba bez slušalica u rangu tog prokletog IPhone 11..
Ipak je to mob od 1000 € kad je izašao.
Očekivao sam puno više.
Uvijek mi ženče digne tlak kad smo u dnevnoj sobi, ja nešto pustim od glazbe, a ona kuja namjerno pusti istu pjesmu samo da me zajeb*** 
Ne znam, ja previše volim dobar zvuk da bih razmišljao o tim ugrađenim zvučnicima na mobitelima. Slušam mjuzu na pravim zvučnicima, a ne na tim smiješno malecnim (od bilo kojeg mobitela).
Ako već slušam na mobitelu onda koristim slušalice (i da ne maltretiram druge, a i očekivanja o kvaliteti se lakše ispune).
Ne mogu shvaćati ozbiljno te usporedbe zvučnika na mobitelu, a kad nekog čujem da pušta mjuzu na bilo kojem mobitelu najrađe bih mu rekao da to ugasi. Što ženi redovito i govorim :-) Zato je dobila prijenosni JBL Charge na poklon!
Imam iPad Pro koji isto "kao" ima "vrhunske" zvučnike, al to mi je uglavnom za silu kad sam na terenu po hotelima i sl.