Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.081
|
čitano: 587.216
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]

S22+ naručen preko HT webshopa upravo stigao. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]
Volos kaže...
assassin.st kaže...
Volos kaže...
R36 kaže...
Volos kaže...

- face unlock: uđem u trgovinu s maskom, da bi otključao mobitel moram spustiti masku. Zima je, uđem u unutarnji prostor, zamagle mi se naočale, isto neće prepoznati. Navečer, ugašena potpuno svjetla u krevetu, neće prepoznati, onda se moram snalaziti da pojačam brightness na mobitelu da mi lice bolje osvjetli i tek onda otključa... Nikad u životu nisam upisao toliko puta šifru za otključavanje kao u zadnjih par mjeseci otkad imam iPhone.

Ovo je bas tesko trolanje, kakve veze brightness ima ako se radi o infracrvenoj kameri tj dot projectoru, to pojacavanje brightnessa nema nikakvog smisla niti ce ista pomoci

Meni bi svaki put pomoglo. Nakon dva neuspješna pokušaja, spustim komande swipe down, malo pojačam brightness ekrana i probam ponovo - svaki put prođe i otključa. To je moje osobno iskustvo...

Rekao sam da imaš defektan Iphone.

14 godina
neaktivan

Svi koji su naručili u prednarudžbi Samsung su već trebali dobit svoje uređaje. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma da, stvarno? Pa i sami znamo da smo trebali.

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
R36 kaže...

Svi koji su naručili u prednarudžbi Samsung su već trebali dobit svoje uređaje. 

Mi koji smo prednarucili dobili smo prije narudzbe email od babe Vange da bude isao besplatno bezicni punjac...ima samsung razraden plan darova za:

- 60 dana kasnjenja - bezicni punjac + smartwatch i training instructor - mozes birati hoces muskog ili zenskog;

- 90 dana kasnjenja - sve iznad i galaxy fold 2 + ruska nuklearna podmornica;

- 120 dana kasnjena - will be advised...

17 godina

Ono kada na 30. dan čekanja, navečer, dva sata prije kraja radnog vremena dućana (Svijet Medija) dobiješ email da je mobitel spreman za isporuku, tako da ništa od free punjača #baksuz

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Imam je viska dana ako ti treba koji...
14 godina
neaktivan

Evo primia sam poziv od samunga da će mi mobitel doc u utorak sta je 31 dan od placene prednarudbe, ali su mi rekli da su oni danas tukli račun za mobitel.

Ja sam pitao dali cu onda dobiti duos wireless punjac cura koje je zvala je rekla da nezna nista o tome.

Pretpostavljan da tuču racune danas tako da bi izbjegli slanje gratis punjača, iako ce mi mobitel doć tek za 5 dana.

Dali ima sličnih iskustava?

Presmiješno.. xD

10 godina
Koliko vidim u uvjetima promocije, bitan je datum prebiljezbe/kupnje i datum dostave. Stoga im prilozis taj papir gdje je datum dostave i gdje si se predbiljezio za kupnju pa bi valjda to trebalo biti dovoljno.
16 godina
neaktivan

Pise u pravilima da ce se gledati kad je uredaj dostavljen, tj otpremnica ili dostavnica. Ne znam jel bi trebao traziti dostavljaca neki papir u tom slucaju.

14 godina
neaktivan

Nadam se da je tako, dolazi mi mobitel u dučan od samsunga, valjda cu dobit neki papir na kojem piše datum primitka uredaja kada mi daju uređaj, osim racuna od danas.

15 godina
neaktivan

Ovi iz eKupi jos uvijek pojma nemaju kad im dolaze telefoni na skladiste.

0 0 hvala 0
17 godina
Repko kaže...
Koliko vidim u uvjetima promocije, bitan je datum prebiljezbe/kupnje i datum dostave. Stoga im prilozis taj papir gdje je datum dostave i gdje si se predbiljezio za kupnju pa bi valjda to trebalo biti dovoljno.

Nije bilo dostave, uređaj sam pokupio u poslovnici. Račun ima jučerašnji datum, vjv je isprintan taman prije nego su sinoć poslali mail da je narudžba spremna za isporuku.

14 godina
neaktivan
Znaci vjerojatno pristaju račune unaprid tako da ne moraju dat poklone.. provat cu trazit neku potvrdu datuma kada sam preuzeo mobitel 🤷‍♂️
16 godina
Keano16 kaže...

Ovi iz eKupi jos uvijek pojma nemaju kad im dolaze telefoni na skladiste.

Isto.. S22 256GB crni naručen na ekupi 14.2. i dalje ni traga ni glasa. Jel uopće ikome došao?!

5 godina
neaktivan

Dobila upravo mail od SD, da je paket pripremljen i da će ga predati dostavnoj službi sljedeći radni dan. Sljedeći tjedan ćemo vidjeti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji model i datum narudžbe? 🙂

Steam:luka2301 , origin:chi2301
5 godina
neaktivan
AMD boy kaže...

Koji model i datum narudžbe? 🙂

s22+ rose gold, datum narudžbe 03.03.

10 godina

I ja sam vidio pomak na svojoj narudžbi na HT (status narudžbe) i vidim da je predano dostavnoj službi (mislim da je to jučer prebačeno), a do sada je pisalo da je u obradi, tako da očekujem uskoro.

0 0 hvala 0
16 godina

Od 11 stranica teme, 9 stranica se bavi narudžbom moba i kada će kome doći ili je već došao 

Toliko para, a nikako da dođe.

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Od 11 stranica teme, 9 stranica se bavi narudžbom moba i kada će kome doći ili je već došao 

Toliko para, a nikako da dođe.

Yeap...

Mob trebao biti isporucen 21.03. i opet pomaknuto za kraj mjeseca....slijedi otkazivanje narudzbe i mozda kupnja na njuskalu...sad ce ih biti i za 8k kn....

13 godina

ma nabijem ih nesposobne

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dosa s22 ultra 512 nakon točno 30 dana čekanja, vjerojatno ništa od wireless duos punjača ☹️ al bar je mobitel tu 🥳🥳🥳
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Netko tko je narucio s ekupi, ima kakvih novosti? Meni jos uvijek pise predvidena isporuka 10.03.2022. Sluzba nema pojma kad ce stici nit daju neki datum...

Dosta blesavo jer ne dobivam ikakve informacije nego bi trebao cekat kad bude bude...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Clockwork kaže...

Netko tko je narucio s ekupi, ima kakvih novosti? Meni jos uvijek pise predvidena isporuka 10.03.2022. Sluzba nema pojma kad ce stici nit daju neki datum...

Dosta blesavo jer ne dobivam ikakve informacije nego bi trebao cekat kad bude bude...

meni su u petak rekli krajem mjeseca..otkazao sam naruzdbu i cekam povrat novca i onda njuskalo...zanimljivo za koje se novce sad tamo moze kupiti..

15 godina
neaktivan

Za S22+ danas prebacili na 10.04... a kao uredjaji su im dosli. Tko tu koga j...

16 godina
neaktivan

Ma meni ni danas ne znaju reci kad ce doci... tako mogu odugovlaciti jos 2 mjeseca... ovo da su stavili 10.4. mi je too much.

Do kraja mjeseca mi je bilo max koliko bi jos cekao. Sad razmisljam da otkazem i uzmem S21FE

0 0 hvala 0
13 godina
Clockwork kaže...

Nista. I meni danas odgovorili da nemaju tocan datum kad ce uredjaji doci na skladiste. Bolio bi me tuki da mi nije vec hica, jer je ovaj S9 vec lagano dao svoje. Treba mi novi mob.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
18 godina

Vidim da još neki nisu dobili mobitele, meni su danas stigle slušalice Galaxy Buds Pro crne (uzeo S22 Ultra u A1, prednaručio 10.2. dobio 14.2.).

These Days
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

Meni je jučer stigao s22+, rose gold iz SD. 

S obzirom da sam ja prije imala s7, ne znam što bi rekla, meni je ovo avion. Definitivno mi više odgovaraju manji mobiteli, ovaj mi je velik i težak, naspram npr s21 kojeg sam imala prilike koristiti jer ga ima brat. Željela sam u startu uzeti s22, ali me bilo strah zbog baterije. 

Mobitel je stvarno lijep, pogotovo ova boja. Osjećaj u ruci - skupoća. 

Ako ikada dovedu u red, kod manjeg modela Samsunga bateriju, ovaj će ići na prodaju, a ja uzeti manji. 

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice