U subotu stigao bijeli S22 ultra.
Prešao sa iPhone 13 max pro, jednostavno se nisam mogao naviknuti na iOS (lošije riješene notifikacije, face unlock, youtube vanced, gmail push, customizacija, tipkovnica...).
Nakon dva dana intenzivnog korištenja mogu reći, odličan mobitel, međutim, baterija nakon što pređeš s iPhonea je OČAJ, usudio bih se reži da je na iPhoneu 2x dugotrajnija.
Nevjerojatno kako je Apple uspio riješiti tu bateriju a Android već godinama ne napreduje.
Rezoluciju držim na onoj srednjoj a brzinu sustava sam stavio na optimized (najnižu), i svejedno baterija traje duplo kraće od iphonea.
Sve ostalo što se tiče mobitela/androida mi je bolje nego na iphoneu.
Jedino imam zasad neki dojam da su mi fotke mrvicu bolje bile na iPhoneu, al moje amatersko oko nije tu relevantno.
Na S22 ultru staviš sve na optimized (najniže), rezoluciju spustio...i dođemo do zaključka da si to sve mogao dobiti na mobu od 2500kn a ne 9000kn. S22 Ultra ili radi na full-u ili ga ne kupuješ.
Samo mi molim te objasni šta ti smeta kod face unlocka? Pa to radi savršeno da savršenije ne može. Imam doma S21+ i u zadnjih 2-3mj sam se 2-3 puta pokušao prebacit na Android., i sve si ja to lijepo složim i prebacim i ne prođe ni 12h i vratim se na Iphone 13 Pro.
Od sveg navedenog meni fali youtube vanced.