Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra izdvojena tema

poruka: 1.211
|
čitano: 671.232
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra

Ako ti ne smeta MIUI i to sto kamera nema OIS po meni MI 11t pro je po meni bolja kupovina.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra
malina22 kaže...

Ako ti ne smeta MIUI i to sto kamera nema OIS po meni MI 11t pro je po meni bolja kupovina.

11T Pro je cigletina prevelika i preteska i time nikako nije ista klasa s Galaxy-em... A i MIUI nikako nije na razini OneUI-a...  

18 godina
ansha kaže...
malina22 kaže...

11T Pro je cigletina prevelika i preteska i time nikako nije ista klasa s Galaxy-em... A i MIUI nikako nije na razini OneUI-a...  

Nakon update-a na 12 moram se sloziti sa ovim, MIUI je miljama ispred ovog bugovitog i polufunkcionalnog OS-a koji ne radi kako treba na mobu od 1200 Eura ni nakon factory reseta.

17 godina
Dr. Vicko kaže...
ansha kaže...
malina22 kaže...

Nakon update-a na 12 moram se sloziti sa ovim, MIUI je miljama ispred ovog bugovitog i polufunkcionalnog OS-a koji ne radi kako treba na mobu od 1200 Eura ni nakon factory reseta.

Ne znam jel mi bolje radi mob ili baterija.

Iz kutije izvadio mob, updejto na 12icu, restorao sve appove i multimediju sa note-a, i radi ko singerica. Nisam desetljeće minimalno imao mob da mi dura baterija 2 dana bez jebemti.

8 godina
neaktivan

Trenutno imam samsung a40..morat cu malo googlati za MIUI koliko je drugaciji...al osim toga...osim baterije zasto bolji izbor od samsunga?po pitanju app support jel ima problema..jer kad se sjetim starog windows phona sto sam imo nisam se bas proslavio..neke meni bitne app nisu bile podrzane..

17 godina
neaktivan
ansha kaže...
malina22 kaže...

OneUI ništa posebno nije, kao što nije ni MIUI. Ja na Xiaomi telefonima nikad nisam imao problema s baterijom a na S21+ prvih 10% baterije kao da ne postoji, od 100% do 90% padne za manje od sat vremana i 15 minuta sota i tek onda krene da drzi...tako da ni jedan telefon nije bez mane ali reci da nesto nije ista kategorija a to bazirati na subjektivnom osjecaju za velicinu, tvoje preveliko nije isto sto i njegovo ili moje. Istina ta dva telefona nisu ista kategorija S21 je vrh onoga sto samsung nudi al da je bezgresan, apsolutno nije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2021 11:58 (malina22).
16 godina
protjeran
Ceco5465 kaže...

Trenutno imam samsung a40..morat cu malo googlati za MIUI koliko je drugaciji...al osim toga...osim baterije zasto bolji izbor od samsunga?po pitanju app support jel ima problema..jer kad se sjetim starog windows phona sto sam imo nisam se bas proslavio..neke meni bitne app nisu bile podrzane..

Na zadnjih par mobitela sa miui-em uvijek je bilo nerijesenih bug-ova koji se stalno povlace, sad sam na S20+ i sve radi apsolutno savrseno. 

Jel uopce poznato dal proximity senzor funkcionira na 11T? Posto na 90% Xiaomijeva ne radi...

14 godina
malina22 kaže...
ansha kaže...
malina22 kaže...

OneUI ništa posebno nije, kao što nije ni MIUI. Ja na Xiaomi telefonima nikad nisam imao problema s baterijom a na S21+ prvih 10% baterije kao da ne postoji, od 100% do 90% padne za manje od sat vremana i 15 minuta sota i tek onda krene da drzi...tako da ni jedan telefon nije bez mane ali reci da nesto nije ista kategorija a to bazirati na subjektivnom osjecaju za velicinu, tvoje preveliko nije isto sto i njegovo ili moje. Istina ta dva telefona nisu ista kategorija S21 je vrh onoga sto samsung nudi al da je bezgresan, apsolutno nije.

OneUI je svjetlosnu godinu ispred MIUI. MIUI je drlog kakav se rijetko vida.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina
Pacoo kaže...
Desava mi se da kad uputim poziv niti cujem niti on mene cuje ako zovem preko Whats. ili Viber normalno zvucnik i mikrofon radi i onda restartiram mob i normalno radi

Imam slicne probleme a mikrofonom, toliko na zivce ide, nesto nedopustivo za ovoliko skup mobitel. Svaku glasovnu u vecini slucajeva moram snimat vise puta, inace me se ne cuje ili skrooooz slabo. I to samo kad saljem glasovne poruke mikrofon zajebaje

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2021 14:02 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
malina22 kaže...
ansha kaže...
malina22 kaže...

OneUI je svjetlosnu godinu ispred MIUI. MIUI je drlog kakav se rijetko vida.

Da malo sutra, imam 8 gb rama a jednu aplikaciju mogu zakljucati u memoriju...jebo ti tu svjetlosnu godinu na onom drlogu barem tog ogranicenja nemam.

17 godina
malina22 kaže...

Mozes li ovo malo bolje pojasniti? Koje su to vrline?

Naveo si uređaj koje je bar 3 klase ispod Samsunga

12 godina

nasao sam s21 ultra,ali covjek mora rijesiti racun tj. nema ga do 10.1,ako se u meduvremenu koji slucajem proda kupio bih mi 11 ultra,jel netko koristio mob ako je mozete u pm iskustva da ne spam-amo ovdje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Onda mi sigurnije mozda samsung s21...mozda bolje njega jer je on mouda malo izdrzljiviji po pitanju vlage i prasine?

0 0 hvala 0
14 godina
Ceco5465 kaže...

Onda mi sigurnije mozda samsung s21...mozda bolje njega jer je on mouda malo izdrzljiviji po pitanju vlage i prasine?

Kompaktan, 120hz, fluidan, OneUI 4 koji je popeglan, baterija iz koje mozes izvuci 4h SOTa bez problema. Po meni ti je to no brainer za te novce. 

18 godina
toma20 kaže...

nasao sam s21 ultra,ali covjek mora rijesiti racun tj. nema ga do 10.1,ako se u meduvremenu koji slucajem proda kupio bih mi 11 ultra,jel netko koristio mob ako je mozete u pm iskustva da ne spam-amo ovdje. 

Ekran ti je odlican, jedan od najboljih trenutno na trzistu.

Mob je brz i radi odlicno sto se tice SOC-a i tu neces imati nikakvih problema. 

Kamera je isto odlicna, lijepe slike i u uvjetima losijeg osvjetljenja, imas 3x zoom kameru koja iznenadjujuce zna biti bas korisna za odredjene situacija, a osim nje imas i 10x opticki zoom za koji sam mislio da ga necu uopce koristiti, a ispostavilo se da ga svako malo koristim.

Baterija meni drzi po dva dana i za sada je odlicna. 

Ehhh sada barem u mom slucaju sve ove odlicne stvari je narusio One UI pogotovo nakon nadogradnje na Android 12. Dok je mob bio na 11 sve je radilo kako treba ali falile su mi neke sitnice koje sam imao na Huaweiu, npr losije izvedeno pozivanje kada imas dvije sim kartice koje je na Huawei dosta jednostavnije izvedeno, zatim kada npr spojis BT slusalice da bi vidio status baterije moras otici u postavke dok kod Huweia se to vidjelo u statusnoj traci.

Nakon nadogradnje na 12-ku kod mene pola aplikacija se rusilo i nije moglo da se pokrene i po prvi put u zivotu sam nakon nadogradnje OS-a morao mob vratiti na tvornicke postavke ali i nakon toga odredjene apliakcije i danas se znaju srusiti same od sebe pa ih moram pokrenuti drugi ili treci put da bi napokon proradila. Phone aplikacija idalje search ima u gornjem dijelu moba koji je velik dimenzijama pa zaboravi na pretrazivanje jednom rukom. Ja koristim dosta opcije iz navigacijskog panela koji se povuce sa gornjeg dijela ekrana i sada su smanjili povrsinu koja prikazuje sve opcije da sada prikazuje samo dva reda pa za neke moram i tri puta svajpati u stranu da bi dosao do njih i itd.. 

Mob je odlican ali pati od nekih djecijih bolesti i OS-a koji nije bas user friendly. MOzda Xiaomi i Huawei imaju bugovitije OS-ove ali barem su dizajnirani da olaksaju neko osnovno korisnicko iskustvo.

16 godina
protjeran
Ceco5465 kaže...

ip53 vs ip68 je ogromna razlika a ne mala. 11T Pro u ruci djeluje kao mobitel od 2K kn, nije za usporedjivat sa S21....

15 godina
Stylicious kaže...

Pozdrav svima! Od ponedjeljka sam ponosni korisnik S21U (512/16GB model). Prethodni telefon bio je S9 te su za sada dojmovi wow, od ekrana, fluidnosti do kvalitete izrade. Prvi dan naravno da nisam računao kako će baterija davati velike brojke SOT-a te sam svjestan da je još mobitel u fazi kalibracije/instalacije aplikacija itd., ali u trenutku pisanja ovog posta telefon je skinut s punjača prije 12h i 36min te je na 52% sa 1h i 14min SOT-om. Ekran nisam ograničavao po pitanju rezolucije ni frekvencije osvježavanja, konstantno mi je upaljen 5G, wifi ugašen, lokacija i BT također upaljeni te koristim dark mode. Pretpostavljam da su to normalne brojke za prvih par dana korištenja, ali bi volio potvrdu ili savjet iskusnijeg korisnika. Hvala unaprijed!

Kratko javljanje; maknuo sam aplikaciju aodNotify te se baterija znatno popravila. Testirao sam mob preko vikenda cca. 80% na WIFIu, 20% na 5G te sam uspio izvući skoro 2 dana korištenja sa SOT-om od nekih 7 sati. Sad čekam dvanaesticu da upogonim AOD prilikom notifikacije i gg. Hvala na savjetima.

8 godina
neaktivan

Dosla nova ponuda..dali valja razmotrit samsung a52s...ili definitivno ic na samsung s21...

0 0 hvala 0
14 godina
Ceco5465 kaže...

Dosla nova ponuda..dali valja razmotrit samsung a52s...ili definitivno ic na samsung s21...

S21 i ne razmisljal dalje, ako je razlika par sto kuna.

16 godina
protjeran
Ceco5465 kaže...

a52s je izvrstan, sve zavisi o razlici u cijeni...

14 godina
moj SoT:

(auto svjetlina, 4g, WiFi, Bt, 2x exchange mailovi, 2x email, drustvene aplikacije)

s21 plus je 1day phone i to je to.
ova generacija flagshipova je ogranicena zbog snage i tehnologije procesora.
Apple je poseban, ali i ogranicen...

ionako mi je svejedno da li cu staviti na punjac mob sa 60 ili sa 20/30%, zelim ga u jutro na 100%.
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neznam da li se vidi ili ne.

SoT je 3:50h sa 30% baterije. mob je 6h SoT max i to je to.

mob ne sparam
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Evo jutros dobio S21 vulgaris kao službeni mob, koliko vidim iz teme bolje je ostati na Andoridu 11 nego ići 12?

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
Adoon kaže...

Evo jutros dobio S21 vulgaris kao službeni mob, koliko vidim iz teme bolje je ostati na Andoridu 11 nego ići 12?

Ne zasto? Imam s21+ i instalirao sam android 12 cim se pojavila obavijest. Nemam apsolutno nikakvih problema, sve radi kako treba.

11 godina

Odmah sam išao na ažuriranje Android 12 pri kupnji mobitela, sredinom 11.mj.
Sve apk. instalirao, i mob sa baterijom i svime ostalim radi fluidno do dan danas.

Baterija iznenađujuce dobro drži, jedino što bi naveo kao "sitnica" to je da od 100-90% 
ode malo brže a onda ostatak drži ravnomjerno korištenju...

(nisam nikakvih problema imao, a stigla su i dva ažuriranja u međuvremenu) 

AMD Ryzen™ R7
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Bok
Pitanje dali postoji rjesenje za adapter sa usb c na 3.5 mm da nije samsung a da radi??? Tj dali se moze kako drugi napraviti da radi?

0 0 hvala 0
13 godina
Iz iskustva ne moze..jedino ovaj samsung-ov adapter radi..ili da si kupis type-c slusalice
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
16 godina

Došao mi danas update i poštar sa punjačem i slušalicama.

1 0 hvala 0
5 godina
protjeran
Memphis kaže...

Došao mi danas update i poštar sa punjačem i slušalicama.

Je li ti prije dostave stigao mail da je paket poslan?

5 godina
neaktivan
Znam za taj adapter ali nedam 100 kunica za njega. Sam se nadam da ce ubrzo punjac i galaxy buds 😅

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice