Samsung Galaxy Note 9

poruka: 909
|
čitano: 249.749
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Samsung Galaxy Note 9

Moze preporuka neke tamne teme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note 9
Ja koristim PixelizeD, al je više siva nego crna, za baš crnu imaš Material_Black koja je ok, obje su na Samsung Themes.
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 9

Dragi korisnici beta pie dali je i kod vas u dark modu u postavkama sve crno/bijelo? Trebalo bi sve dark bit ili?

0 0 hvala 0
14 godina
4L4N kaže...

Dragi korisnici beta pie dali je i kod vas u dark modu u postavkama sve crno/bijelo? Trebalo bi sve dark bit ili?

Isuse boze kakav font hahah

Trebalo bi sve biti crno, ocito u beti to jos nisu ispeglali do kraja, ali budu do prvog mjeseca

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Šališ se da si postavio to pitanje??

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
4L4N kaže...

Šališ se da si postavio to pitanje??

Dosadno u zivotu xD 

Font porsch design.. malo usran haha

17 godina
Samsung Galaxy Note 9

Evo usporedba fotografija između M20P i N9, nije baš direktna usporedba u svakom pogledu, još moram napraviti malo više fotografija sa N9.

https://photos.app.goo.gl/4GLqsix1VvQZzqsD7

3 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy Note 9

Evo nakon par dana mogu dati neke impresije o note 9.

Da jednu stvar odmah budem jasan, ovo je najkompletniji mobitel koji netko moze kupit. 

Prednosti dizajna:

Divno sastavljen, nasli mjesto i za olovku i za 3.5mm jack i za stereo zvucnike. Plava boja koju sam uzeo je bas top, pogotovo u kombinaciji sa zutom olovkom.

Mane dizajna: bixby dugme, bespotrebno i cesto ga slucajno pritisnem. Volio bi da su volumen tipke na desnoj strani kraj power tipke (kad mi je mob na stalku i gledam video bili bi prakticnije tako). Magnet za otiske prstiju, al jednoga, svi su.

Prednosti hardvera:

Predivan ekran, prebacio sam rezoluciju na max. Gledanje videa je užitak. Na nijednom telefonu mi nije bilo ovako fino tipkat, savršeno registrira dodir. 

Baterija, iako sam tek 3 ciklusa punjenja napravio, dobijem cca 5h SOT-a, a stalno sam u kameri, wifi/data/gps ukljuceni. Sat spojen na BT. Jako dobro.

Zvuk i performanse su također  na najvišem nivou, nema se tu šta puno govorit, 10/10 kako bi i trebalo bit.

Mane hardvera: otkljucavanje lica i iris scaner su ispod očekivanja, razmazila me ir kamera na pocu, koja instant to radi, ali isključio sam to ionako.

Softver neću puno secirat, maknuo sam stock luncher jer nema google now i nema swipe down da spusti statua bar. Stavio sam nova, sve rješeno.

Za koji dan kameri iseciram.

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 9

I stock launcher ima swipe down za notification bar.

4 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note 9

a biksbi tipku si prenamjeniš u šta hoćeš s aplikacijom bxactions, imaš ju đabe na gplaju.

OT: uzeo sam optishield luxx zaštitno staklo s gizma, uspješno namontirano i prvi dojmovi su pozitivni :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2018 11:30 (blackdevil).
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Swipe down, ima.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note 9

Još sam updateao fotke na onom shared albumu pa ako želite bacite oko.

https://photos.app.goo.gl/4GLqsix1VvQZzqsD7

Evo direktne usporedbe, 100% crop između M20P i Note 9 na onom Lidl parkingu.

Mate je u usporedbi očajan, šteta što ne postoji Night mode na Samsungu, tj što port ne radi na Exynos jer mislim da bi bilo još veće silovanje :D

https://postimg.cc/rKM3Jxxq

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2018 19:13 (Mar).

3 0 hvala 2
13 godina
Samsung Galaxy Note 9

Nikad mi u životu nije pao mobitel i sada mi padne Note9 i ogrebem aluminij tik do ekrana. Pas mater.

Najradije bi ga prodao koliko me to sad živcira.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
siljo90 kaže...

Nikad mi u životu nije pao mobitel i sada mi padne Note9 i ogrebem aluminij tik do ekrana. Pas mater.

Da,takav sam i ja.Te sitnice me ubijaju.MIslim da ti se nece vidit u maskici

17 godina

Kako ti je pao? Pa to je pohvalno da se samo ogrebao i da nije puklo staklo jer je očito palo negdje na tvrđe kad se ogrebalo. Gledaj to s pozitivne strane :)

13 godina

Ni ne vidi se u maskici ali je problem što ja znam da je to tu. Katastrofa.

Pao mi je uz zid na rub pločica i baš sam otkinuo onako komad i sad je tu sivo.

7 godina
neaktivan
Crni marker pokrije oštećenja. Ja sam ogulio alu rub oko kamere, crni je, a ispod blješteći aluminij, marker je malo popravio stvar.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kad će Pie na Note 9?

0 0 hvala 0
14 godina
Picpic kaže...
Kad će Pie na Note 9?

Racunaj prvi mjesec, mozda se ugodno iznenadis s obzirom na to da je stable za s9 vec poceo

14 godina
siljo90 kaže...

Slazem se, najgori osjecaj. Meni isto tako nijedan mob nije ispao, a kamoli se razbio dok nisam kupio s9+. Prvi put padne i ode cijeli ekran, a popravak kao sto svi znamo bolesno skup. 

14 godina
Samsung Galaxy Note 9

Ali ipak dokle mobilni operateri odobre puštanje nadogradnje, još ćemo se načekati...

0 0 hvala 0
13 godina
Izasla i beta 3 android pite. Flashao sam i sad je to vec to. Bez trzanja, stekanja itd.

Finalna verzija bi trebala 15.01.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
siljo90 kaže...
Izasla i beta 3 android pite. Flashao sam i sad je to vec to. Bez trzanja, stekanja itd.

Finalna verzija bi trebala 15.01.

Kako baterija? Citam da trosi ko v12 motor u corvette . :P

Ima kakvih bugova? 

13 godina
Za sad mi je isto kao i Oreo. Radio sam hard reset. Beta 1 i beta 2 su mi bile puno losije u odnosu na 3.

Bugova nemam nikakvih, na nista nisam naletio.
14 godina
neaktivan
siljo90 kaže...
Za sad mi je isto kao i Oreo. Radio sam hard reset. Beta 1 i beta 2 su mi bile puno losije u odnosu na 3.

Bugova nemam nikakvih, na nista nisam naletio.

Taman updateao na beta 3 , fon leti!

Sve bete updateo bez hard reseta,samo wipe catche.. 

Super je.

13 godina
Da, mislim da je ovo jako blizu finalne verzije odnosno da ni ne budu nesto puno mijenjali ako ce izaci 15.
14 godina
Samsung Galaxy Note 9

Ako izlazi 15.1 koliko će se još trebati čekati dok nadogradnje dođe do samih korisnika s obzirom na pružatelje mobilne usluge? cca 2-3tj?

0 0 hvala 0
15 godina
sto se mene tice trajanje baterije se definitivno vidljivo produzilo, ne za nesto puno ali vidi se, neka ovako ostane i ja sam zadovoljan
http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
13 godina
Ipak ima jos. Beta 4.

https://mega.nz/#!11pilILK!2AaA9SSOaR1CO5bhSTfZ6srtcl1u3n-owLFp3_QQKP4

Donosi sitne popravke i ima 120mb.
11 godina
Krenuo je Android Pie na Note 9...bome brze nego se očekivalo.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice