Samsung Galaxy Note 8, rasprava!

poruka: 1.035
|
čitano: 299.044
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jeste updejtovali na Oreo?Jel vam baterija traje duže ili kraće u odnosu na Nougat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja mislim da nije vredan tih para jer već imaš konkurenciju Huawei i Xiaomi koji nude telefone sa 6GB RAM-a dvostruke kamere bilo da je sony il samsungova optika po dosta nižoj cijeni.

Ovako samo plaćaš Samsung.Ali eto meni je S9+ bio preskup a S8 plus jedna kamera samo pa odabra Note 8.

Iako sam džaba bacio pare jer vidim da ništa ovaj Note 8 ne može što ne može moj S7 edge.Skenere nisam ni aktivirao niti mi trebaju a ni olovčica mi ne treba.Kupio sam telefon više iz znatiželje rekoh da vidim to ČUDO,i nisam nešto impresioniran koliko je navikan.

Baterija od 3300mAh je stvarno sramota u odnosu na konkurencije jer za ovoliki ekran treba barem 4000 mAh.Ali oni cickaju i to vjerovatno predviđaju za Note 9.Ja vala ne kupovao devetku niti novi telefon više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 15:59 (Zelja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Niti tvoj S7 ne može ništa više od recimo S6. Nije u tome poanta, napredak uvijek ide polako i to je to, čuda ne treba očekivati, to samo naivci nasjednu na marketing ili sl.

Baterija kapacitetom nije velika, ali drži odlično. Nije sve u kapacitetu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy Note 8, rasprava!
Zelja kaže...

Jeste updejtovali na Oreo?Jel vam baterija traje duže ili kraće u odnosu na Nougat?

ooo da nešto je malo brži, a što se tiče baterije samo kad uključis štednju onda da,a ostalo je isto sranje drugo pakovanje..

13 godina
Zelja kaže...

baterija mi ista kao i na nougatu (ako ne i malo slabija?)

sve u svemu vrlo slicno se ponasa mob kao i na nougatu (ako ne i gore jer mi se neke aplikacije znaju rusiti)

15 godina
neaktivan

Meni je sve isto praktički, ništa što je od updateova došlo nije nešto novo. Doduše bio sam i prije zadovoljan, nemam zamjerke neke.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja neznam sto vi radite da vam baterija drzi odlicno. Ima sam dva komada, jedan dual SIM, drugi Single SIM. Na oba mi je baterija katastrofa bila. Cak i nakon debloatanja sa Package Disabler aplikacijom. To mi je jedina mana ovog mobitela dosada. Sve ostalo je savrseno. Zato me uvik tjera da se vratim na iPhone 8 Plus, jer je na njemu baterija PERVERZIJA

1 0 hvala 0
17 godina
@Marko, kad usporediš Note 8 i iPhone 8 Plus što se tiče baterije, kolika je razlika?
14 godina
odjavljen
Sil kaže...
@Marko, kad usporediš Note 8 i iPhone 8 Plus što se tiče baterije, kolika je razlika?

Vjerovali ili ne, kao da si stavio dvije baterije iz Nota u iP8+. Stand by time je nevjerojatan na iPhonu, koristenje je isto odlicno. Imao sam i prije Plus modele iPhona, ali ovaj 8+ ima bolesnu bateriju. 

17 godina
Tako velika? To me i brinulo. Naime, vuče me nazad na Android pa sam mislio da bi Note 8 mogao biti ok izbor...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sil kaže...
Tako velika? To me i brinulo. Naime, vuče me nazad na Android pa sam mislio da bi Note 8 mogao biti ok izbor...

Meni je ogromna, pa sad vidi. Ali zapamti da pricam o iP8+ modelu, a ne manjem. 

iP8+ je sa iOS 11.3 jako pouzdan mobitel. Radi vrhunski, izrada vrhunska, baterija vrhunska, touchID, korektna kamera itd

11 godina
MARKOZD15 kaže...
Sil kaže...

Meni je ogromna, pa sad vidi. Ali zapamti da pricam o iP8+ modelu, a ne manjem. 

iP8+ je sa iOS 11.3 jako pouzdan mobitel. Radi vrhunski, izrada vrhunska, baterija vrhunska, touchID, korektna kamera itd

Sve je to meni jasno, ali dizajn iz 2014 u 2018 ne mogu progutati...pogotovo po ovakvoj cijeni.

Druga stvar su neki jeftini mobiteli koji takodjer imaju bezele kao gobleni, oni imaju daleko nizu cijenu pa im se to jos moze oprostiti...sto se iPhonea tice uzeo sam ga u VIP-u u ruke i probao doslovno 1 minutu i ostavio ga koliko mi je bio iritantan sa tako zastarjelim izgledom.

Jos kada znam da su unutra senzori kamere (velicina) kakvi su bili karakteristicni tamo negdje za 2013 dodje mi lose...

Note 8 je druga galaksija sto se dizajna tice...pa taman da pocucla 3X brze bateriju za isto vrijeme uzeo bi ga prije nego iPhone 8+.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 15:59 (ocean77).
14 godina
odjavljen

Sve se ja to slazem, ali meni je dizajn na iP8+ odlican, pogotovo srebrni model. Bezeli mi ne smetaju toliko. Note 8 je stvarno mobitel koji je u bolji doslovno u svemu osim u zvucnicima i bateriji. Ali jednostavno baterija mi je bitna i zato mi je 8+ bolji izbor na kraju krajeva. Na kraju dana je sve stvar prioriteta

1 0 hvala 0
17 godina
Da, baterija je odlična na 8 plus. Punio ga u subotu navečer i tek danas je završio na punjaču iako se jučer dosta fotografiralo, snimalo... To nisam mogao izvući sa S8+. Samo sam još u fazi prilagodbe pa fale neke stvari sa Androida...

0 0 hvala 0
17 godina
Da, baterija je odlična na 8 plus. Punio ga u subotu navečer i tek danas je završio na punjaču iako se jučer dosta fotografiralo, snimalo... To nisam mogao izvući sa S8+. Samo sam još u fazi prilagodbe pa fale neke stvari sa Androida...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ja neznam sto vi radite da vam baterija drzi odlicno. Ima sam dva komada, jedan dual SIM, drugi Single SIM. Na oba mi je baterija katastrofa bila. Cak i nakon debloatanja sa Package Disabler aplikacijom. To mi je jedina mana ovog mobitela dosada. Sve ostalo je savrseno. Zato me uvik tjera da se vratim na iPhone 8 Plus, jer je na njemu baterija PERVERZIJA

A ja ne kužim što ti radiš da ti baterija tako malo traje. Ja sam svog jučer skinuo s punjača, sad sam na 25%. 6h upaljenog ekrana i 35min poziva trenutno.

10 godina
odjavljen

ja sam zadovoljan sa baterijom, mobitel koristim normalno

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...
Sil kaže...

Vjerovali ili ne, kao da si stavio dvije baterije iz Nota u iP8+. Stand by time je nevjerojatan na iPhonu, koristenje je isto odlicno. Imao sam i prije Plus modele iPhona, ali ovaj 8+ ima bolesnu bateriju. 

Koliko imaš razgovora dnevno?

Ja imam u prosjeku oko 3h i 30min razgovora a nekad i više. Baterija na note8 mi izdrži do 19h. 

Naravno sve je popaljeno, 4G, wifi, lokacija i sve ostale gluposti. Ne gasim ništa....

Dnevno primam cca 30-50 mailova.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
odjavljen

Cca 4/5h razgovora, jedan dan sat vise, drugi dan sat manje. Takoder oko 20/30 mailova po danu. Svjetlina zaslona na automatski. Sve ostalo upaljeno (Wifi/4G/Lokacija/AOD). Imam dva Whatsapp i mail racuna. Baterija je u prosjeku prazna oko 18h. Kada ga vise koristim nekad i u 16h umre. Na iPhonu 8+ dok ne odem spavati se ne isprazni, samo zato jer je stand by nenormalno dobar. 

1 0 hvala 1
10 godina
odjavljen

Sa kim toliko pricate na tel ?

1 0 hvala 0
13 godina
Glavas_ZG kaže...

tko bi rekao, ali dosta ljudi koristi mobitel u poslovne svrhe..

14 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Hotline

16 godina
neaktivan

Telefon je super.Ja puno ne telefoniram baterija mi bude po 4-5 dana.Ali wi-fi poprilično svuče %.

Jedina mana je što kad ga stavite u džep poprilično ga popuni i nema šanse da se savijete a da ne izvadite telefon.To mi jako smeta.

Ja ne mogu doći u posjed neki extra maski ali uzeo sam neku armor masku koja nažalost još više oteža telefon.Je li ko gledao testove kad se telefon ispusti/ispadne na zemlju dal obaveno dolazi do pucanja ekrana?

Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
odjavljen
Fanu kaže...
Glavas_ZG kaže...

tko bi rekao, ali dosta ljudi koristi mobitel u poslovne svrhe..

poslovne svrhe ?

16 godina
neaktivan

Kod mene ne radi Edge Lighting.Ima li ko sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako vam radi Oreo u odnosu na Nougat?Prekjučer mi je stigao update pa ne znam dal da updejtujem.Ima li pobošljanja,mana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Radi odlično. Sve je brzo i fluidno. Nisam primjetio nedostatke. Možda će ti trebati par dana dok se autonomija ne vrati na staro.
10 godina
odjavljen
Zelja kaže...

Kako vam radi Oreo u odnosu na Nougat?Prekjučer mi je stigao update pa ne znam dal da updejtujem.Ima li pobošljanja,mana?

Nemaš tu šta previše.

Novi os je bolji od starog.

16 godina
neaktivan

Ne razumijem.Kakva autonomija?

Jel ti baterij traje kraće na Oreu?

17 godina
Nemoj mene pitati za bateriju. Ja bih i 5000mAh potrošio do navečer. :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice