Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 194.153
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

Samsungovog SW-a se možeš riješiti tako da ga Onemogućiš (imaš opciju Disable kod svake aplikacije), ali to ti je polovično riješenje, jer one su još uvijek na mobitelu, zauzimaju prostor ali kao da ih nema :) Ako baš želiš potpuno ih maknuti onda ti je riješenje samo root... Flash podrška mislim da nije do browsera, nego stvar OS-a, ali to ne znam sa sigurnošću :) 

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina

Pozdrav ekipa, eo danas mi je stigao Samsung Galaxy Note3 SM-N9005 i rootao sam ga,da li mi netko moze preporuciti rom za njega

14 godina

Koji je kernel najbolji?

14 godina

Ovaj izgleda zanimljivo KLIK

CPU: 2.8 ghz

GPU: 587 mhz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xboxn00b kaže...

Ovaj izgleda zanimljivo KLIK

CPU: 2.8 ghz

GPU: 587 mhz

da ali ja zelim da imam sto manju potrosnju baterije,mobitel mi uzasno puno baterije vuče,tak da bi molio nekog da mi posalje neki provjereno dobar rom i kernel

16 godina
ja sam sa sweet romom al starijom verzijom natero preko 8 sati screen on i na kraju sam namjerno pusto filmove da se istrosi do kraja bateriju...al sad imam omegu....posto je knox sj..bao garanciju jako je opala podrska od kuhara al ide nekako...trebas isprobavat pa sta ti pase
VenAtoR#2231
14 godina

Stock rom i kernel iz linka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xboxn00b kaže...

Stock rom i kernel iz linka 

kojeg linka?

14 godina

Onaj post iznad di pise Klik pa te prebaci na xda forum, inace onaj screen je od frenda on se cesto igra sa romovima i kernelima

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

daj mi sam reci kak uspijes nagurati toliko sati screen on? šta radiš s mobom :D

14 godina

Svjetlina na minimum, ukljucena stednja baterije, downclockan procesor i crna pozadina da se pixeli iskljuce

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 23:37 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

koji od od ova 3? http://prntscr.com/4xh01j

na koliko si ga downclockao

14 godina

Neznam nemam ja taj kernel, probaj napraviti sve ovo osim downlocka pa vidi kolko ce biti i stavi obavezno crnu pozadinu

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Taman skidam ovaj rom, kao s5 port, reko da vidimo

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-t2891226

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali se rootanjem mobitela otključava mobitel na sve mreže i jel se gubi garancija? Našao sam svakakve informacije po internetima...

Imam note 3 i ide mi više ovaj software na đigericu!!!

Molim osobe koji su rootali svoj note 3 par linkova i korisnih informacija?

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ukratko, ne otključava i da u pravilu se gubi garancija! (makar je ovo o garanciji diskutabilno)

11 godina

Trenutno sam na ovom romu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2776887

Note sad modanim DPIom = strasna stvar!

Jako fluidan, najbrzi kojeg sam imao do sada. Sve fino optmizirano, baterija mi redovido donosi 6.5+h screen timea na jednom punjenju. Stavio par tweakova, + nova launcher, ugl evo par screenshotova doli. Kad mi ovaj dosadi vjerojatno cu probati miui.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

@thebatman

Jeli ti problem usporedit G2 sa N3. Jer sad imam jednu ponudu za zamjenu, G2 za N3 sa nadoplatom od 200-300 kn. I sta misliš jeli se isplati nadoplacivat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isplati se, ja sam jučer zamjenio svoj N3 za G3 :D

14 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogli su malo i promjeniti vizualni izgled TW-a ... Samo su promjenili ove aplikacije, poput dialera, poruka, kalendara :(

11 godina
goranbm kaže...

Mogli su malo i promjeniti vizualni izgled TW-a ... Samo su promjenili ove aplikacije, poput dialera, poruka, kalendara :(

i forsirali bijelu boju kao pozadinu gdje god se može što smeta očima i bateriji

17 godina

Novi Cyanogenmod nightly leti na Note 3. Nikad brži uređaj nisam imao. :) Inače, zadnji snapshot 12 nije bio dobar izbor jer je imao nekakav bug koji je smrzavao uređaj. Nakon instalacije nightly verzije, sve je za pet.

0 0 hvala 0
13 godina

Može li mi netko slikati kitkat na svojoj note trici? Cini mi se da meni na vipu izgleda drugacije nego na tele2 i tmobile-u. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajd nabaci koji screen pa ti kažem razlike. Nemam više N3 da slikam...

16 godina
neaktivan

Koju maskicu koristite? Imam viška jednu kao na slici pa ako kome treba, pm {#}

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
spigen slim armor naravno :D
VenAtoR#2231
11 godina
neaktivan

Da li je neko uspio dobiti novi mob na račun proširene garancije koja se djelila u promotivnom razdoblju od 11.2013 do 1.1.2014?

Mob mi funkcionira normalno, ali pojavila se deformacija na rubu ekrana kod volume tipke. Ta deformacija se nevidi u normalnom radu, nego kad gledate u ugašen ekran refleksiju. Ono što me brine je da se širi, ali jako sporo.

Ne znam kako je došlo do nje, jer mob mi nije ispadao...vjerovatno u džepu.

Pošto će se pravit glupi i reć da to nevide ili da to nije oštećenje, ja ću se morat potrudit bolje oštetit mob pa da mi zamjene cijelog. :)

Kriminalna radnja znam, ali ko im je kriv šta su me doveli u takav položaj :D

Pitanje: ima li šanse da kažu vi ste to namjerno, mi vam nećemo zamjeniti mob? {#}

0 1 hvala 0
15 godina
delboyko kaže...

Da li je neko uspio dobiti novi mob na račun proširene garancije koja se djelila u promotivnom razdoblju od 11.2013 do 1.1.2014?

Mob mi funkcionira normalno, ali pojavila se deformacija na rubu ekrana kod volume tipke. Ta deformacija se nevidi u normalnom radu, nego kad gledate u ugašen ekran refleksiju. Ono što me brine je da se širi, ali jako sporo.

Ne znam kako je došlo do nje, jer mob mi nije ispadao...vjerovatno u džepu.

Pošto će se pravit glupi i reć da to nevide ili da to nije oštećenje, ja ću se morat potrudit bolje oštetit mob pa da mi zamjene cijelog. :)

Kriminalna radnja znam, ali ko im je kriv šta su me doveli u takav položaj :D

Pitanje: ima li šanse da kažu vi ste to namjerno, mi vam nećemo zamjeniti mob? {#}

Nemoj ti ništa stiskat nego ga koristi pa ćeš vidjeti jel se radi luft na toj strani. Novi mob nećeš dobiti ali se može odobriti zamjena panela u koji spada touch, lcd,  home tipka i onaj srebrni okvir oko ekrana. Dakle, to je sve jedan dio i u slučaju da nije u specifikaciji proizvođača, zamijenit će ti taj cijeli dio. Ne daju oni nove uređaje tako olako

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 12:53 (dax-lax).
11 godina
neaktivan

To stoji tako već dva mjeseca i ne smanjiva se. Pošto ne znam kako mi se to dogodilo, a pazim na njega i dok mi je u džepu želio bi iskoristit ovo šta su dali... Mob nakon zamjene ekrana više nikad nije ko što je bio.

Nisam nigdje vidio da se neko pohvalio kako mu je ta garancija spasila glavu? Izgubim volju čim razmislim da ću morati nekome u servisu objašnjavat. Novi uređaj dobijem ako si dam malo više truda. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice