Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 194.041
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
Berkut kaže...

Pozz ekipi...
draga mi ima Note 3 i ne znam kako isključit onu ikonicu koja izgleda kao oko(prva s lijeva gore)..?
Mislim da je na mobu pogašeno sve u vezi tog simbola(pametno mirovanje,pomicanje i pauza)
Tnx na odgovorima

Mora se ugasiti pod pametni zaslon-pametno mirovanje,cim se to ugasi onda bi oko trebalo nestati,mozda neki bug,probaj resetirat mob ako nece.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
15 godina

Mislim da je to sve ugašeno bar mi tak izgleda na postavkama..(poslala mi print screen od postavki i od pocetnog

ekrana gdje je to oko još gore)..budem joj rekao da ga proba resetirati...

postavke postavke
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 22:42 (Berkut).
14 godina
neaktivan

Evo mog trajanja baterije.... 

1 0 hvala 0
17 godina
tommek10 kaže...

Svjetlina? koliko posto i dali je automatska?stednja energije on/off?prilagodba boje on/off?

To dosta utjece pa pitam.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...
tommek10 kaže...

Svjetlina? koliko posto i dali je automatska?stednja energije on/off?prilagodba boje on/off?

To dosta utjece pa pitam.

svijetlina je automatska, stednja energije off, auto prilagodba boje .

s štednjom energije bi dogurao još i vise...

17 godina

Da pohvalim vidljivost na suncu,zbilja odlicno,nisam do sada vidio tako dobar ekran.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stigao update za t mobile uređaje, sitan update od nekih 35mb i s njim sad rade kopije s view covera

Galaxy Note 3

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Da pohvalim vidljivost na suncu,zbilja odlicno,nisam do sada vidio tako dobar ekran.

Da li ti to imaš na avataru moj mobitel :D budem te tužio za kršenje autorskih prava :D

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
goranbm kaže...
chingy-os kaže...

Da li ti to imaš na avataru moj mobitel :D budem te tužio za kršenje autorskih prava :D

Haha mislim da je tvoj,cim nabavim bijeli mjenjam sliku {#}

Jel uzivas u mašini ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 22:28 (chingy-os).
16 godina
neaktivan

Uživam, uživam :) Osjećaj je još bolji jer sam riješio i N2 :)

13 godina
neaktivan

Do prije 2-3 dana ponosni vlasnik novog Note 3 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakva je to maskica na njemu? Izgleda lijepo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Maskica je nista spesl crna s line,ne deblja ga previse a dobro stiti koristim ih na svim mobitelima dosad,cekan da dode placa pikira san spigen neo hybrid pa cu vidit.

Stalak od iza san uzea sa posla posto radim u TM a kako skoro svaka marka ima svoje stalke pa san tako sebi uzea ovu dobro mi dode a i lipo figura na stolu :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

pozzz svima....jedan od najboljih mob sa najmanje poruka na forumu  :)   nego hajd svi vec znamo njegove prednosti i mane-po meni jedna od njih je spor upis fotografija prilikom otografisanja  (prvo sam mislio da mi je to do kartice,kasnije prebacim da mi snima na memoriju telefona i opet isto)....koji djavo lupaju megapiksele ako ih ni ovakav hardver ne moze obraditi...nego postoji li neka zamjenska aplikacija,koja ce mozda malo sve ovo ubrzati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Pozz!

Jeli itko uzimao odavde? http://www.mobicity.co.uk/samsung-galaxy-note-3-n9005-4g-lte-16gb.html#.U2_qC_l_vrQ

Jeli se gleda exvat cijena ili? Čini se prilično povoljno... pošto kod nas toliko dodju polovni

Poštarina uključena u cijenu? 

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cijena ide bez poreza,  a shipping ti je 15 funti.  Možeš koristiti kod za smanjenje shipping-a, potraži  malo na forumu. Samo su spori, računaj 20 dana od narudžbe 

16 godina
neaktivan

Pazi sa Neo hybrid, ako češ naručivat sa Ebaya.... Ja naručio nešto jeftinije i makar je pisalo da je 100% orginal dobio sam plastični fake, hehe. Ali taj Neo hybrid mi izgleda fenomenalno :)

13 godina
neaktivan

A najlipse mi izgleda od svih al za prvu ruku iman silikonsku s line i dosad je koristim na svim mobitelima stvarno je super.....za neo hybrid vidija san da spigen ima na ebayu shop tako da ili preko njih ili original stranica ce bit...

17 godina
neaktivan

Zna li neko kako upogoniti snimač razgovora (bilo koji, jer ni jedan ne radi) na Note 3 4.4.2?

Prije updatea androida je sve radilo kako teba - nakon updatea katastrofa. Samo skiči...

oš kupt ciglu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Od nedavno ponosni vlasnik N9005, uspio ga kupiti za 3000kn star 4 mjeseca. Tvornicki sve mreze.

Imao Note 2 prije njega pa sve znate, definitivno je bolji sa tim da sam svoj uspio prodati za 2000kn star 6 mjeseci i sa dodatnom opremom.

Nazalost dao sam i USB hub jer sam mislio da nepase na 3 ali nema veze.

E sada, zanima me gdje se promjene postavke da u Imenik povuce slike sa WhatsAppa?

I kako maknuti sve one bespotrebne aplikacije koji mi povlace slike i podatke od mail-a, google+, picassa, Drive itd...

Pojavljuju mi se mail adrese na mobitelu koje su na mailu a to nezelim, dakle pod Imenikom a ne pod Gmailom.

I pojavljuju mi se slike Google+ i Picassa u galeriji slika. Znam da mogu staviti da ih nevidim ali zelim da se uopce ne azuriraju.

Ima toliko postavki da sam se pogubio {#}

I sto jos mogu iskljuciti? Mozda neki link na dobar video ili nesto bi bilo od velike pomoci.

Zahvaljujem {#}

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
15 godina
Opet ja sa problemom Note-a od moje drage..
Naime mob joj ne pamti rutere..npr. logira se na moj ili svoj ruter ili u bircu i nakon par dana kad opet dodje na to mjesto mob ju ponovo
traži lozinku..??
Probala je i očistit popis rutera i palit i gasit mob al uvijek isto..
Hvala na odgovorima..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav ljudi,

Jel pokušao tko rootati note 3?

Generalno mi je sve super i odlično ali volim imati veću kontrolu nad mobom i usput riješit se nekih stvari koje ne mogu deinstalirat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Naime mob joj ne pamti rutere..npr. logira se na moj ili svoj ruter ili u bircu i nakon par dana kad opet dodje na to mjesto mob ju ponovo
traži lozinku..??
Hvala na odgovorima..

Mislim da ti to ima veze sa accountom... ja sam evo nedavno uzo note 3 i dok sam namjestio google account primjetio sam da imam popis rutera na koje sam bio spojen sa starim mobitelom. E sad ja mislim da je to kod mene "kriv" google ali nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 23:54 (Entropija).
15 godina
Entropija kaže...

traži lozinku..??
Hvala na odgovorima..

Mislim da ti to ima veze sa accountom... ja sam evo nedavno uzo note 3 i dok sam namjestio google account primjetio sam da imam popis rutera na koje sam bio spojen sa starim mobitelom. E sad ja mislim da je to kod mene "kriv" google ali nisam siguran.

Hvala na odgovoru..probam pa javim...

17 godina

Poštovanje,

samo da spomenem da sam ima 2 dana vlasnik Note 3 crne boje. U vremenu kojem sam ga imam mogu reći da je mobitel vrhunski. Ekran mu je nešto najbolje što se trenutno može naći kod mobitela. Mogućnosti i novotarije su isto odlične i korisne. Nekome je možda malo povelik za korištenje i "skladištenje" po džepovima ali uvijek se može snaći i to se poništava kada vidiš koje sve prednosti ima i kako je ugodan rad s njim. Zasad sam prezadovoljan.

P.S. Inače prije njega sam koristio s i9000 4 godine. :P 

3 0 hvala 0
15 godina

Pozz ekipi..
Prešao bih sa S4 na Note 3,pa me zanima dal postoji način da se zaobidje famozni Knox( ini nešto slično) kod roota i da li je to netko već radio..
Tnx na odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nemozes izbjec da ga okines ako na to mislis.....moglo se s uredajima koji imaju 4.3 stari firmwire al novo jok...
VenAtoR#2231
15 godina
jocommb kaže...
Nemozes izbjec da ga okines ako na to mislis.....moglo se s uredajima koji imaju 4.3 stari firmwire al novo jok...

da,da na to sam mislio...Tnx na odgovoru...
Sad si već moram razmislit o promijeni mob-a...?

Da li riskirat garanciju i napravit root i stavit npr cyanogenmod gore( niti jednom mi se mobu do sad  nije ništa dogodilo,da bih iskoristio garanciju) ili pričekat da se možda uspije nekak to izkemijat ili ga ostavit kakav je..hm..

Molim za vaše mišljenje..

16 godina
Moj je doso s 4.4.2 iz njemacke i ja sam ceko oko mj dana da vidim oce se moc rootat bez okidanja i do.izdilo mi je cekat pa sam ga rooto i okinio knox i nezanima me...sad mi je tel ureden kako ja ocu bez gluposti....
VenAtoR#2231
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Isplati li se prijelaz sa Note 2 na Note 3 uz nekakvu nadoknadu od 1000kn? Mislim, jel razlika vrijedi te novce?

Miro

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice