Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava

poruka: 730
|
čitano: 191.118
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 - Rasprava
Iduci tjedan dobijam note 3.. I danas sam gledo na yt neke videe lik je pokazo rootanje i unrootanje s nekim progtamom koji nedira knox counter...sad neznam jel to neka zaje...cija ili stvarno radi....neznam ime programa na mobu sam al mislim nekako kingo nesta...
nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
15 godina
neaktivan

Ovisi koju verziju firmware dobiješ. Ustvari bitan je bootloader. Nije moguć downgrade bootloadera a od verzije MJ2 (kada je Samsung zakrpao neke propuste) nadalje nema mogućnosti rootanje bez da se aktivira knox. Ako kojim slučajem dobiješ stari bootloader nemoj radit OTA update jer ćeš izgubiti mogućnost rootanja (bez aktiviranja knox-a).

14 godina
neaktivan

sljedeci tjedan idem podignuti uredjaj na produzenje preplate.... dvoumim se izmedju boja, koliko sam uspio shvatiti crna opcija je bolja, kao koza izgleda kvalitetnije a i vjerojatno je manje osjetljivija nego bijela. ili se varam?

2 0 hvala 0
13 godina

iz mog iskustva na bijeloj boji se manje uocavaju i  vide ogrebotine

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 14:27 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

iz mog iskustva na bijeloj boji se manje uocavaju i  vide ogrebotine

ali danas sam drzao u rukama crnog i bijelog.... bijeli je svakako ljepši ali crni nekako bolje leži u rukama i ona koža je nekako mekša na crnom.... neznam zasto se tu pojavljuje razlika u kvaliteti izrade materijala. :-/

16 godina

meni u petak stize crni i jedva cekam {#}...... vec sam i masku narucio posto je mob skup uzeo sam postenu masku....kopo sam po netu koje su naj i bir sam izmedu Spigen-ovih i Urban armor gear maske (imaju sam jedan model u vise boja)....ugl nakon citanja recenzija po netu odlucio sam se za Spigenov Slim Armor.... nije dobio najbolje ocjene bolji je UAG, ali zboh debljine maske i gabarita i maske i vec sami mobitela nebi bas da blok u rukama drzim.....a i na kraju najljepsa mi je isto.... iako mi je gadno za oko zapala ona Spigenova flim maska sto se poklopac moz ei skinit al previse mi je dat 60 $ plus 15 shipping...

al najgora stvar je ta da jos nema root-anja zbog je..nog Knoxa....nema fleshanja romova i razglabanja koji je bolji i tako to..... i to se i u temi osjeti slabo se tipka vamo (i uredaj je skup naravno i zato,uz ovaku drzavu tesko je bas skupit para za ovakav stroj....ni ja ga nebi dobio da mi ujak nije uzimo pretplatu u njemackoj a ja cu njemu dat galaxy tab 2 10.1, prejeftino sam proso)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 16:31 (jocommb).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj Note 3 Je otisao u servis. :(
Nakon updatea na kitkat mobitel je poblesavio. Ekran mi se ne zeli upaliti kad me netko zove, ili se opcenito ne zeli upaliti, a mobitel radi, pola aplikacija ne radi kako treba i blokira se cijelo vrijeme. I da, napravio sam factory reset i mobitel i dalje nije bio funkcionalan.

Ako je netko imao takvih problema nek mi se javi da vidim dali je moguce rijesiti to. Ja sam na stock Kitkat t-mobile verziji. :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...

Nakon updatea na kitkat mobitel je poblesavio. Ekran mi se ne zeli upaliti kad me netko zove, ili se opcenito ne zeli upaliti, a mobitel radi, pola aplikacija ne radi kako treba i blokira se cijelo vrijeme. I da, napravio sam factory reset i mobitel i dalje nije bio funkcionalan.

Ako je netko imao takvih problema nek mi se javi da vidim dali je moguce rijesiti to. Ja sam na stock Kitkat t-mobile verziji. :) 

iako ga jos nemam....visim na xda cijelo vrijeme informiram se i pratim dal ima napretka oko knox-a, i vidio sam da je bilo vec taki stvari da su se ljudi zalili na take probleme da poblesavi sam od sebe.... a ni ja neam pojma stacu ako meni moj poludi jer ne kupljen u vodafonu u njemackoj....neznam dal uopce mogu vamo u samsung dat na garanciju....

14 godina
neaktivan
jocommb kaže...

meni u petak stize crni i jedva cekam {#}...... vec sam i masku narucio posto je mob skup uzeo sam postenu masku....kopo sam po netu koje su naj i bir sam izmedu Spigen-ovih i Urban armor gear maske (imaju sam jedan model u vise boja)....ugl nakon citanja recenzija po netu odlucio sam se za Spigenov Slim Armor.... nije dobio najbolje ocjene bolji je UAG, ali zboh debljine maske i gabarita i maske i vec sami mobitela nebi bas da blok u rukama drzim.....a i na kraju najljepsa mi je isto.... iako mi je gadno za oko zapala ona Spigenova flim maska sto se poklopac moz ei skinit al previse mi je dat 60 $ plus 15 shipping...

al najgora stvar je ta da jos nema root-anja zbog je..nog Knoxa....nema fleshanja romova i razglabanja koji je bolji i tako to..... i to se i u temi osjeti slabo se tipka vamo (i uredaj je skup naravno i zato,uz ovaku drzavu tesko je bas skupit para za ovakav stroj....ni ja ga nebi dobio da mi ujak nije uzimo pretplatu u njemackoj a ja cu njemu dat galaxy tab 2 10.1, prejeftino sam proso)

i meni takodjer sutra stize, isto crni isprobavao sam i bijeli ali preplasticno i prejefino izgleda nasprem crnog koji kad drzis u rukama kao da imas drugi uredjaj :-) .Ja sam svog u tele 2 narucio.  Za masku nisam jos odlucio strah me je kud je ovako vecih dimenzija da s maskom nebude jos veći. Ja sam prije rootao s2 kad mi je to bila furka i kad se produzivalo trajanje baterije,  ali kasnije s s3 i s4 me to proslo pa nisam se ni trudio. Lijepo sve izgleda na stocku pa nisam dirao. Takodjer mislim da su s kit-kat napravili super posao da nece ni biti neke velike potrebe takodjer i baterija traje i traje na nt3 koliko sam skuzio. Skupa je mrcina ali nadam se da ce se pokazati kao dobra investicija. Dugo sam se vagao izmedju nexus 5, Z1, Lg-g2, i nakraju odlucio za nt3 jer koliko sam shvatio trenutno je best buy:)

16 godina
ma zvjer je mob i nema problema s kamarom bloadvera al mene to tolko zivcira da cu poludit dok nesrede smrdljivi knox...a za maske si pogledaj spigenovu imaju odlicne slim maske za 10 dolara....
14 godina
neaktivan
jocommb kaže...
ma zvjer je mob i nema problema s kamarom bloadvera al mene to tolko zivcira da cu poludit dok nesrede smrdljivi knox...a za maske si pogledaj spigenovu imaju odlicne slim maske za 10 dolara....

ima sam dvije na s4 i obe mi pukle dolje kod utora za punjenje gdje su one tanke dvije plastike oko utora sto ide....  sto ti je to kamarom bloadvera?

p.s kada bi bila ona slim armor za 10$ odmah bi je ubo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 9:37 (tommek10).
16 godina
sorry na mob pisem pa srljam....mislio sam na bloatware....mrzim kad mi ae trpaju stvari koje netrebam...volim sam birat sta ocu.... a i ja bi slim armor kad bi imo 70 doloresa viska :D
16 godina
neaktivan
jocommb kaže...
Dodge_167 kaže...

iako ga jos nemam....visim na xda cijelo vrijeme informiram se i pratim dal ima napretka oko knox-a, i vidio sam da je bilo vec taki stvari da su se ljudi zalili na take probleme da poblesavi sam od sebe.... a ni ja neam pojma stacu ako meni moj poludi jer ne kupljen u vodafonu u njemackoj....neznam dal uopce mogu vamo u samsung dat na garanciju....

Ma ja vec znam sto ce biti. 15dana cu cekati na mob i vratit ce mi ga i u papirima ce pisati "softver azuriran, mobitel ispravan". Ali vidjet cu ako mi opet ne bude radio kako treba cu ga opet slati. Meni je jedino sad problem sto imam zamjenski mob Xperiu Mini, a razlika u velicini ta dva moba je nenormalna hahah.

14 godina
neaktivan

moj je stigao prije nekoliko sati.... jos uvijek sam pod dojmom pa necu nista pisati neko vrijeme :-)

sad u potragu za nekom maskom do 10$ .... ima tko iskustva s nillkin matte hard cover. Neke glomazne i preklopne nebih bas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo mojih maskica. Pa ako nekog zanima nesto cu prokomentirati ih :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nenudi mi jos uvijek kit-kat uredjaj kupljen u tele2. Pokusavam preko ota jer mi komp na servisu pa nemogu preko kiesa. Ima jos netko uredjaj iz tele2 da mu je ponudio kit-kat?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Nenudi mi jos uvijek kit-kat uredjaj kupljen u tele2. Pokusavam preko ota jer mi komp na servisu pa nemogu preko kiesa. Ima jos netko uredjaj iz tele2 da mu je ponudio kit-kat?

Ne nudi ni meni kitkat kupljen mob u austriji otključan na sve mreže... :O Zar je pušten kitkat wordwide za note3???

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 15:57 (Foto95).
16 godina
evo napokon i meni doso moj i9005 32GB iz njenacke kupljen u vodafonu otkljucan.....i prva stvar koju sam gledo je koja je verzija androida i 4.4.2....a ponado sam se da ce bit stara da se moze rootat...
14 godina
neaktivan
Foto95 kaže...
tommek10 kaže...

Ne nudi ni meni kitkat kupljen mob u austriji otključan na sve mreže... :O Zar je pušten kitkat wordwide za note3???

Pa stranicu dvije iza su ljudi pisali da su dobili nadogradnju.... to je jos pocetkom mjeseca bilo. Kako mogu vidit jeli moj brendiran uredjaj ili ne? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 17:30 (tommek10).
16 godina

Pa stranicu dvije iza su ljudi pisali da su dobili nadogradnju.... to je jos pocetkom mjeseca bilo. Kako mogu vidit jeli moj brendiran uredjaj ili ne? 

pogledaj koju verziju imas i na sammobile pogledaj koji firmwire imas.....ako je od nekog operatera mislim da je onda brendiran...ako nije internacionalni mislim.... bar mislim da je tako to neka me ispravi neko ako grijesim...

14 godina
neaktivan
jocommb kaže...

pogledaj koju verziju imas i na sammobile pogledaj koji firmwire imas.....ako je od nekog operatera mislim da je onda brendiran...ako nije internacionalni mislim.... bar mislim da je tako to neka me ispravi neko ako grijesim...

e sad nasao sam na sammobile od tele 2 dva(oba su 4.3) firmwarea jedan je identican kao moj N9005XXUDMJ7 sad me zbunjuje jeli zakljucan ili ne. Po logici bi trebao biti zakljucan, ali tele2 vecinom telefone prodaju otkljucane a nemam drugu micro sim na nekoj drugoj mrezi da isprobam :-/

EDIT:

naletio sam na ovu masku cca9$ pa sam se počastio, ako nekom treba link nek se javi u pp, mislim da se isplati uzet :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 8:28 (tommek10).
16 godina

Evo i ja kupio note 3. I nakon samo 2 tjedna pao mi je na pod prilikom punjenja sa samo cca 40cm i puklo mi staklo ispred amoleda. Sve radi i skoro se crtica ne vidi, ali htio bih to rijesiti. Pa sam na netu vidio da se moze samo to staklo promijeniti i zvao sam u europatrade ali oni mogu samo sve u kompletu promijeniti za 1450 kuna. A staklo ima na njuskalu za 90. Zna ki netko nekog dobrog majstora da to zamijeni?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tommek10 kaže...

EDIT:

naletio sam na ovu masku cca9$ pa sam se počastio, ako nekom treba link nek se javi u pp, mislim da se isplati uzet :-)

di si naso tu masku tako jeftino,jel to kopija ili?..... na spigenovoj stranici je 25 dolara i jos 13 shipping....

14 godina
neaktivan
jocommb kaže...
tommek10 kaže...

EDIT:

di si naso tu masku tako jeftino,jel to kopija ili?..... na spigenovoj stranici je 25 dolara i jos 13 shipping....

na ebay naletio.... na putu je ovamo kroz tjedan dana bi trebala stignut pa cemo vidit na sta to liči :)

edit: nasao sam takodjer lijepe maske od caseology proizvodjaca ultra tanke.... ali je shipping skuplji nego sama maska na amazonu ih se moze naci 5-8 $ ali shiping je 10$ tako i na ebay. Nerazumijem zasto tako veliki shiping :-/

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 14:43 (tommek10).
16 godina
neaktivan

Ja imam tu maskicu i uzasne je kvalitete. Nisam ju niti koristio jer mob ne sjeda dobro u nju, pa ima lufta na sve strane. Isto sam ju oko 9 dolara platio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja sam kupio bas iz spigenove trgovine na ebay i izaslo me 38 dolara sto mi je bilo i previse al ajd bolje da mi sacuva mob neg da pukne pri padu....i dosla je sinoc, prvo kutija je odlicna i samo pakiranje vodi se da je kvaliteta na nivou kako bi se reklo...a maska odlicna tvrsda guma i plasticna navlaka preko na prvu se cini da ce bit klizava al bome iznenadilo me da je grip bolji po toj plastici nego na gumenom djelu....i maska pristaje savrseno na mob,jedva sam je navuko na mobitel i nema lufta ni najmanje.... sto se mene tice vrijedi svake lipe.... a za te jeftinije nemogu nista rec kad nemogu usporedit sa svojom aj mislim da je kopija jer sam ih i ja gledo malo na ebay i pogotovo zato sto spigen na sluzbenoj stranici nema sve one boje u kojima se prodaju te jeftinije...
16 godina
neaktivan
jocommb kaže...
ja sam kupio bas iz spigenove trgovine na ebay i izaslo me 38 dolara sto mi je bilo i previse al ajd bolje da mi sacuva mob neg da pukne pri padu....i dosla je sinoc, prvo kutija je odlicna i samo pakiranje vodi se da je kvaliteta na nivou kako bi se reklo...a maska odlicna tvrsda guma i plasticna navlaka preko na prvu se cini da ce bit klizava al bome iznenadilo me da je grip bolji po toj plastici nego na gumenom djelu....i maska pristaje savrseno na mob,jedva sam je navuko na mobitel i nema lufta ni najmanje.... sto se mene tice vrijedi svake lipe.... a za te jeftinije nemogu nista rec kad nemogu usporedit sa svojom aj mislim da je kopija jer sam ih i ja gledo malo na ebay i pogotovo zato sto spigen na sluzbenoj stranici nema sve one boje u kojima se prodaju te jeftinije...

A slusaj, to je 30 dolara razlike, naravno da se mora osjetiti razlika. 

Ja sam do sada najzadovoljniji sa svojim kricavo zelenim bumperom, sve ostale maskice su mi prevelike i radi njih mi mobitel postane prevelik. 

16 godina
jel dosla nekom obavjest za update? ja sam dobio mob s 4.4.2 XXUENA6 oznaka mislim i sinoc mi dosla obavjest da imam update neki od 30 MB tice se sigurnosti... odbio sam jer neznam sta je... nebi da se otkrije root metoda bez knox trigera a da mi ovaj uodate onemoguci to....
14 godina
Za Spigen maskice je veoma lako provijerit dali je orginal jer bi trebala doci s certifkatom autenticnosti na kojem je serijski broj kojim se moze provijeriti autenticnost.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
neaktivan

Taj update služi da bi kopije s-view covera ponovo radile jer kako je stigao 4.4.2 kopije nisu više radile a sad sa tim updateom ponovo rade

Nokia Lumia 820 :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice