Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.916.477
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Pozdrav ekipa, imam problem sa stock 4.3, od zadnjeg update-a mi baterija kraće traje.. Često mi se zna dogoditi da mi se nekako boje kao isperu... Evo nekih slika.. Što mislite o bateriji? Nema ni godinu dana, a dosta mi kratko traje-barem po mom mišljenju, cijelo vrijeme uključena štednja baterije...Evo ako može bilo kakvi savjet..Hvala unaprijed ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav ekipa, imam problem sa stock 4.3, od zadnjeg update-a mi baterija kraće traje.. Često mi se zna dogoditi da mi se nekako boje kao isperu... Evo nekih slika.. Što mislite o bateriji? Nema ni godinu dana, a dosta mi kratko traje-barem po mom mišljenju, cijelo vrijeme uključena štednja baterije...Evo ako može bilo kakvi savjet..Hvala unaprijed ;)

Po meni, to je uredu. Iskljuci pozadinske aplikacije koje ne koristis. Na kraju, ako zelis rootaj mob, obrisi nepotrebni bloatware, instaliraj Greenify i mob ce bolje raditi.

15 godina
Ziga kaže...

Stavio sam NeatRom 4.3 sve je prošlo bez greške.

Pitanjce: kako maksimalno povećati raspoloživost ekrana za ikone (gornji dio i donji gdje su točkice oznake stranice)

Zašto imam dvije ikone "Internet"

Jedna pokreće klasično web a druga se spaja na vip portal? Ikonice su iste (defaultne obje)

i najbitnije... apsolutno ništa ne mogu skinuti s marketa, ni preko WiFia niti preko 3G konekcije (uredno otvori Google Market)

Jedna je original od Galaxy S3 a druga je portana sa Note-a i podržava smart scroll.

15 godina
Almin94 kaže...
alen4430 kaže...

Po meni, to je uredu. Iskljuci pozadinske aplikacije koje ne koristis. Na kraju, ako zelis rootaj mob, obrisi nepotrebni bloatware, instaliraj Greenify i mob ce bolje raditi.

Frend na LG G3 ima čisto normalno korištenje mobitela po 2 dana, rekao bih iznadprosječnog korištenja. Meni jedva izgura 1 dan, sa štednjom baterije i slično..

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 11:35 (alen4430).
15 godina
neaktivan
LGA775 kaže...

Bolje vam je umjesto MHL-a uzeti Miracast,jer MHL za S3 radi samo sa tim uređajem,možda i sa nekim drugim od Samsunga mada nije sigurno, a Miracast može na bilo koji smartfon s androidom, još je k tome i bežični prijenos. 

Da li bi taj Miracast radio sai  PC-em i laptop. PC ima onaj USB WiFi reciver ili šta već? OS je Win 8.1 na oba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 18:08 (diinnoo).
14 godina
neaktivan
diinnoo kaže...

Da li bi taj Miracast radio sai  PC-em i laptop. PC ima onaj USB WiFi reciver ili šta već? OS je Win 8.1 na oba.

Možda i bi, proguglaj

If you want something done right, do it yourself
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Jel zna netko kak da rješim ovaj problem ako se slučajno susretal s istim? Uglavnom, kada spojim mob na PC baca mi ovu poruku USB DEVICE NOT RECONGNIZED.

Čital sam po raznim android forumima, pokušaval na sve načine koje su rekli, konkretno:

1) vadil sam bateriju, vratil ponovno, upalil mob - NIŠTA, 

2) ušel u Download mode u nadi da ću tam nekaj napravit, al mobitel ko da se smrzne, ne mrda - NIŠTA,

3) upisal ono *#7284#, nariktal UART na MODEM, a USB na PDA - NIŠTA,

4) upisal i *#0808#, stavil na MTP + ADB - NIŠTA

cijelo vrijem koristil USB data cabel koji sam dobil orginal s mobitelom..više ne znam kaj da napravim, lud sam..

unaprijed hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Počeli su izlaziti prvi custom romovi sa Androidom 5.0 za galaxy s3...Ali još uvijek navodno im ne rade ni pozivi.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Počeli su izlaziti prvi custom romovi sa Androidom 5.0 za galaxy s3...Ali još uvijek navodno im ne rade ni pozivi.

Pozivi rade ali internet ne radi (2G/3G), sve je to jos u alpha fazi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 0:28 (Gruber).
15 godina
neaktivan

Jos je rano za stabilan pa i beta lollipop rom, ali lijepo je vidjeti da se radi na tome i da cemo na kraju koliko vidim imati stabilne 5.0 romove :) nema mirovine jos za nas s3 :D

De gustibus non est disputandum.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robinho94 kaže...

Pozdrav.

Jel zna netko kak da rješim ovaj problem ako se slučajno susretal s istim? Uglavnom, kada spojim mob na PC baca mi ovu poruku USB DEVICE NOT RECONGNIZED.

Čital sam po raznim android forumima, pokušaval na sve načine koje su rekli, konkretno:

1) vadil sam bateriju, vratil ponovno, upalil mob - NIŠTA, 

2) ušel u Download mode u nadi da ću tam nekaj napravit, al mobitel ko da se smrzne, ne mrda - NIŠTA,

3) upisal ono *#7284#, nariktal UART na MODEM, a USB na PDA - NIŠTA,

4) upisal i *#0808#, stavil na MTP + ADB - NIŠTA

cijelo vrijem koristil USB data cabel koji sam dobil orginal s mobitelom..više ne znam kaj da napravim, lud sam..

unaprijed hvala 

Jesi li probao na nekom drugom kompu?

probaj promjeniti usb port, ustekaj iza u komp...

kies valjda imas instaliran radi drivera!?

16 godina
neaktivan

Probal sam na 3 kompa, na različitim portovima, svaki komp ima instaliran Samsung Kies (probal i sa starom i sa novom verzijom)..ne j*** živu silu..stvarno ne znam kaj da delam

14 godina
neaktivan

Probaj ako vec nisi promjeniti usb kabel...

koji software imas gore?

Ja bi na tvom mjestu promjenio software,instaliraj odin i vidi da li ga prepoznaje kada je u download modu,mora svjetliti zuto u odinu kada ga spojis...

Ili ako imas garanciju mozes ga odnest pa nek vide sta je...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 12:23 (Cro01).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

Probaj ako vec nisi promjeniti usb kabel...

koji software imas gore?

Ja bi na tvom mjestu promjenio software,instaliraj odin i vidi da li ga prepoznaje kada je u download modu,mora svjetliti zuto u odinu kada ga spojis...

Ili ako imas garanciju mozes ga odnest pa nek vide sta je...

i kabel sam mijenjal..bum ga odnesel na garanciju..ionak vrijedi još mjesec dana pa nek poštelaju sve..uglavnom, hvala :D

"Ne želim imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju."
11 godina
neaktivan

Ne mogu naci, pa ce mozda netko od vas znati. Na saletovom aosp neatrom 8.0, preko fejsa ne mogu otvoriti videe, tj cuje se zvuk, ali slika je crna.. ima li akvo rjesenje za to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toni91 kaže...

Ne mogu naci, pa ce mozda netko od vas znati. Na saletovom aosp neatrom 8.0, preko fejsa ne mogu otvoriti videe, tj cuje se zvuk, ali slika je crna.. ima li akvo rjesenje za to?

ista stvar i kod mene,već sam mislil pisal o tome.jedino kod mene šljaka kad baš idem na youtube aplikaciju i onda tam otvorim video.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
11 godina
neaktivan

Tako je i kod mene, na youtube aplikaciji radi sve normalno, ali ako hocu preko facebook aplikacije otvorit video s youtubea, e to ne moze.. Sad ne znam jel se da to srediti ili cu jednostavno morati zivjeti s tim :D

14 godina
neaktivan

Upravo zbog toga i kamere sam presao na saletov neat rom gdje sve radi odlicno! {#}

17 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

Upravo zbog toga i kamere sam presao na saletov neat rom gdje sve radi odlicno! {#}

upravo zbog čega?ako misliš ovo za video, nama je problem baš taj video na saletovom romu.

Edit:aha, misliš presel si sa aosp na neat

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 20:10 (jura).
11 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

Kakva je razlika uopce izmedu neat i aosp? trajanje baterija, fluidnost?

14 godina
neaktivan

Da presao sam sa saletovog aospa ne neat gdje nema tih problema...

Sto se tice razlike između ta dva roma aosp je nesto brzi baterija je meni bila malo bolja na aospu dok neat rom meni osobno je lijepsi mozda je nesto sporiji odnosno kao da mu fali jos malo rama :) ali u kombinaciji sa nova launcherom razlike su minimalne...

Al ono moj savjet svima vama koji se dvoumite između ta dva roma je da probate i jedan i drugi...

16 godina

Pozdrav!
Zanima me je li moguće skinut mape za Google Maps od cijele Hrvatske,pošto nemam pretplatu pa ne mogu stalno palit internet+ to troši puno,rađe ih koristim offline.

Hvala :) 

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
markinho19 kaže...

Pozdrav!
Zanima me je li moguće skinut mape za Google Maps od cijele Hrvatske,pošto nemam pretplatu pa ne mogu stalno palit internet+ to troši puno,rađe ih koristim offline.

skini Navigon krekovan ili Copilot

licno preferiram navigon

BiH__Snowflake BF4
17 godina
mersimh kaže...
markinho19 kaže...

Pozdrav!

skini Navigon krekovan ili Copilot

licno preferiram navigon

Mislim da markinho19 nije trazio preporuku nego je imao pitanje, a nije dobio odgovor na njega. Cini mi se da je nekad bilo moguce skinuti kartu za odredjeno podrucje, obuhvaceno trenutnim prikazom na ekranu. Nisam siguran kako je u najnovijoj verziji google mapa. Ako neko zna, i mene bi zanimalo.

morrisoN
15 godina
neaktivan

@markinho19

nije moguće skinuti google maps za cijelu Hrvatksu, ali možeš ovo što je kolega iznad rekao. Dakle možeš spremiti jedan dio karte, točnije 50x50 kilometara što je ok ako ti treba neki određeni grad i sl.

A za cijelu Hrvatsku bih ti također preporučio Navigon/CoPilot.

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 17:11 (paradoxxxx).
15 godina
odjavljen

Jel iko probao S5 Sensations ROM? Jel stabilan i ima li bugova i sl? Znam da je Touchwizz, jel bar iskoristiv što se brzine tiče?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probao sam ja , ne samo probao vec koristio jedno vrijeme koliko se sjecam bugova nije bilo. Brz, stabilan, UI identican S5, ugl dobar rom. Preporuka ako ga ides instalirati samo nemoj previse s5 aplikacija instalirati u aromi odaberi samo osnovno, one gluposti smart ovo i ono nemoj, jer sto vise toga to veca potrosnja rama a onda znamo sto slijedi :)

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Probao sam ja , ne samo probao vec koristio jedno vrijeme koliko se sjecam bugova nije bilo. Brz, stabilan, UI identican S5, ugl dobar rom. Preporuka ako ga ides instalirati samo nemoj previse s5 aplikacija instalirati u aromi odaberi samo osnovno, one gluposti smart ovo i ono nemoj, jer sto vise toga to veca potrosnja rama a onda znamo sto slijedi :)

A jos bolji rom je Blekota S5. Ko zeli neka isproba. :)

Btw je li iko imao problema sa power buttonom? Je li se tesko to popravi? 

15 godina

Ja sam imao problem sa Blekotinim ROM-om.. često mi se crashao home screen, a u imenik nisam nikako mogao ući. Znate možda nekoga tko je imao sličan problem? Pozz

17 godina

Danas prvi problem s NeatROM-om, nakon završenog telefonskog poziva:

crn ekran i nikakve funkcije mobitel nema, vaditi bateriju van i ponovo unutra je riješilo problem

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice