Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.820.460
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Također koristim AOSP netrom sve radi odlicno samo mi se internet explorer zna crashat kada pokrenem neki video.

zna li netko kako ti rijesiti ?

1 0 hvala 0
14 godina

Dolphin Browser mini.

iclock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dečki, molim za pomoć.

S3 mi je rootan na 4.1.2. ali na njega nije nikad stavljan neki drugi room, samo je launcher promijenjen.

Smijem li sada u postavkama napraviti "vraćanje tvorničkih postavki"? To sam nekoliko puta uradio na android uređajima i nikad nije bilo problema, pa pitam za ovog zbog roota.
Hvala unaprijed

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
explorer 4 kaže...

Dečki, molim za pomoć.

S3 mi je rootan na 4.1.2. ali na njega nije nikad stavljan neki drugi room, samo je launcher promijenjen.

Smijem li sada u postavkama napraviti "vraćanje tvorničkih postavki"? To sam nekoliko puta uradio na android uređajima i nikad nije bilo problema, pa pitam za ovog zbog roota.
Hvala unaprijed

Izgubices root, ali lako ti je opet rootat.

15 godina
neaktivan

Već sam u međuvremenu sredio i prodao mob :)

Ali hvala svejedno.

Želim se zahvaliti svima koji su mi u ovoj temi pomogli oko mobitela, a posebno kolegi (zaboravih mu ime nicka) koji mi je pomogao rootati mob. Poz ekipa :)

1 0 hvala 0
13 godina

Evo da napisem svoj mali review saletovih romova. Prvo sam stavio Stock NeatROM jel su ljudi rekli da baterija duze traje. ROM je ok ali mi je iz nepoznatih razloga poceo stekati nakon 2 dana. Nakon toga sam flashao 4.4 NeatROM i od tada se moj S3 preporodio. Sve radi puno fluidnije, baterija mi traje cak i duze nego na stock verziji. Za sad (tjedan dana koristenja) nisam uocio niti jedan bug tako da sve pohvale ekipi sta je smuckala taj ROM. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, možete li mi preporučiti nei custom ROM, koji će na mojem SGS III raditi fluidno, odnosno putem kojeg će mi se uređaje "preporoditi". Isto tako želio bih da je autonomija baterije "uredu".
Isto tako zanimalo bi me, ako bi mi netko mogao pomoći pri postupku root-anja te postavljanja custom ROM-a, pošto nikada to nisam radio, pa me je strah da nešto ne "zeznem".

Hvala na razumijevanju.

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

Pozdrav, možete li mi preporučiti nei custom ROM, koji će na mojem SGS III raditi fluidno, odnosno putem kojeg će mi se uređaje "preporoditi". Isto tako želio bih da je autonomija baterije "uredu".
Isto tako zanimalo bi me, ako bi mi netko mogao pomoći pri postupku root-anja te postavljanja custom ROM-a, pošto nikada to nisam radio, pa me je strah da nešto ne "zeznem".

Hvala na razumijevanju.

Evo, tu možeš saznati dodatne informacije: http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

Mislim da je dovoljno detaljno objašnjeno, a za neki custom ROM neka ti netko drugi odgovori, nisam ih previše isprobavao! :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Hvala na razumijevanju.

Preporučujem neatrom sa androidom 4.4.2 ili novijim.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-i9300-aosp-neatrom-v5-8-t2603155 kreni sa saletovim aospom, dalje lako zamijeniš ako ti ne odgovara. 

Pitanje: Koristite li zamjenske baterije ili imate preporuku za neku bateriju nakon 2 godine baterija mi je oslabila cca 2h screen-on izdrži, do prije pola godine držala bez problema 4.5h on-screena. Ako imate prijedlog savjet slobodno pišete. :)

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Gale92 kaže...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-i9300-aosp-neatrom-v5-8-t2603155 kreni sa saletovim aospom, dalje lako zamijeniš ako ti ne odgovara. 

Pitanje: Koristite li zamjenske baterije ili imate preporuku za neku bateriju nakon 2 godine baterija mi je oslabila cca 2h screen-on izdrži, do prije pola godine držala bez problema 4.5h on-screena. Ako imate prijedlog savjet slobodno pišete. :)

Ili original ili onyx baterije, sve ostalo ne. Ima i onih koje imaju po 5-6k mAh, ali onda ćeš imati ciglu, a ne mob :D

15 godina
neaktivan

Ma trazim stock velicinu 2100-2200mah Vidim da se spominju kao dobre zamjenske: Anker, hyperion , zerolemon. Pa ne znam koju bi :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 22:56 (mario1990).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Moja topla preporuka je da uzmeš orginalnu bateriju, S3 kad sam imao ubacio neku od 2900mah sa ebaya, shebao sam mob 100 na sat od nje, neznam ni ja što mi je bilo da to stavljam

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Moja topla preporuka je da uzmeš orginalnu bateriju, S3 kad sam imao ubacio neku od 2900mah sa ebaya, shebao sam mob 100 na sat od nje, neznam ni ja što mi je bilo da to stavljam

Markane, to je ustvari baterija od 2000mAh, rekao mi čovjek iz servisa.

I ja sam došao u napast da je uzmem, ali srećom nisam.

14 godina
odjavljen
explorer 4 kaže...

Markane, to je ustvari baterija od 2000mAh, rekao mi čovjek iz servisa.

I ja sam došao u napast da je uzmem, ali srećom nisam.

Znam lega, zapravo me iznenadilo kad sam došao na praksu i sa profesorom izmjerio negdje cca 1700mah hahahaha :) mislim da je orginal ipak zakon, pouzdanost i stabilnost na prbom mjestu :)

15 godina
neaktivan

Navodno da ove gore navedene nisu nikakav kineski srot, preporucuju se po xda forumu ali budem pricekao da vidim dali tu netko ima iskustva sa njima, ako ne onda original budem potrazio (mada ne znam gdje ima) danas sam bio u tcomu ne drze, tele 2 ima zamjenske. A sto se tice ovih no name sa ebaya i slicno od toga bjezim. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

već sam prije pisal,meni bila odlična na starom samsungu ova baterija i da kupujem drugu opet bi od njih kupil(njemačka firma,daju garanciju na bateriju,2400mAh,normalne dimenzije)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 8:14 (jura).
15 godina
neaktivan
jura kaže...
mario1990 kaže...

već sam prije pisal,meni bila odlična na starom samsungu ova baterija i da kupujem drugu opet bi od njih kupil(njemačka firma,daju garanciju na bateriju,2400mAh,normalne dimenzije)

Je li ova kvalitetnije od fabricke? Ja sam narucio originalnu za skoro isto novca.

17 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
jura kaže...

Je li ova kvalitetnije od fabricke? Ja sam narucio originalnu za skoro isto novca.

bateriju od te firme sam kupil kad sam imal galaxy I i bila mi je odlična.mislim da je dosta bolje držala od originala(lošija nije bila sigurno) jer je isto bila sa više mAh kak i ova za S3.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 12:50 (jura).
15 godina
neaktivan

Je li ok clockati S3 na 1.6GHz s defaultnih 1.4? Vidim na xda da vecina drzi na 1.6-1.7GHz.

Pokrece ga isti CPU kao i onaj u Note 2 (Cortex-A9), a u Note 2 radi na 1.6GHz, pa kontam zasto i ovaj ne bi mogao na 1.6GHz, ne bi mu trebalo nista biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Hvala, kolegi Mario1990, instalirao sam jučer Saleta 4.4.4 i to je drugi mob, ne mogu vjerovati kako je brz. Dosad sam imao NeatRom 4.3 i nisam bio zadovoljan, ali sa ovim ne mogu vjerovati. Još jednom HVALA!!

Necu zvaku ocu kusur
15 godina
neaktivan

Sa AOSP-om ce nas S3 jos dugoo zivjeti, slobodno mogu reci da S3 sa AOSP-romom nebih mijenjao za S5 sa stock romom {#}

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mario1990 kaže...

Sa AOSP-om ce nas S3 jos dugoo zivjeti, slobodno mogu reci da S3 sa AOSP-romom nebih mijenjao za S5 sa stock romom {#}

Dual Core sa AOSP-om brže radi od S5 hahA

17 godina
MARKOZD15 kaže...
mario1990 kaže...

Dual Core sa AOSP-om brže radi od S5 hahA

Dobro, nećemo sad baš pretjerivati :) Imao sam i S5, S4 i S3. S3 sa AOSP romom i eventualno nekim tweakinim kernelom poput Archi kernela radi sasvim fluidno i ne zaostaje puno za mlađom braćom. :) Ono gdje ipak zaostaje je trajanje baterije na žalost. S5 je najbolji po tom pitanju.

14 godina
neaktivan
15 godina

Možemo li očekivati Lollipop? {#} 

15 godina
neaktivan

Ono gdje ipak zaostaje je trajanje baterije na žalost. S5 je najbolji po tom pitanju.

Ne znam koliko traje na S5 ali sa AOSP-om dok mi je baterija bila ispravna cca 4h je mogao izdržati. {#} - Lijepo je vidjeti da S3 i dalje živi , ali ne zahvaljujući samsungu {#}

17 godina
mario1990 kaže...

Ono gdje ipak zaostaje je trajanje baterije na žalost. S5 je najbolji po tom pitanju.

Ne znam koliko traje na S5 ali sa AOSP-om dok mi je baterija bila ispravna cca 4h je mogao izdržati. {#} - Lijepo je vidjeti da S3 i dalje živi , ali ne zahvaljujući samsungu {#}

Već neko vrijeme ne uzimam zdravo za gotovo koliko nekom drugom traje baterija jer je način korištenja uređaja drugačiji od korisnika do korisnika. Kad vidim da netko kaže da ima 4h SOT na S3, uopće se ne uzbuđujem više oko toga. :) To mogu i ja izvući sa zamjenskom Onyx baterijom ali uz dosta petljanja po postavkama i smanjivanjem svjetline zaslona na razinu koja mi baš i ne odgovara. Ali sve u svemu, zanimljiv je S3. Nije dosadno sa svim tim kernelima i istraživanjima. Geekovska zabava. :) I dobro si rekao, podrška zajednice je i više nego odlična za uređaj. Evo, baš vidim danas da su izdali eksperimentalni lollipop za S3. :)

15 godina
neaktivan

Slažem se sa ovime ovisi od korisnika do korisnika. Primjer moje su 'postavke' na svakome romu iste: svjetlost uvijek na automatskom, pozadinske aplikacije: facebook, messenger, viber, whatsApp, adaway, yahoo ili neki drugi vremenski widget, gmail. Sve ostale aplikacije igre itd. Hibernirane sa greenifiy-em.

- Sa tim postavkama i stock baterijom starom cca 1.5 godinu imao je oko 4h na AOSP-u , na stocku cca 4.5 sata upaljenog zaslona. ScreenOn mi se podrazumijeva da je bio cijelo vrijeme spojen na wifi ili mobilnu mrežu. Oni koji izvuku i više vjerojatno nemaju ništa u pozadini da radi ali čemu onda smartphone ako ću isključiti sve obavijesti, sinkronizacije.. :)

I da lijepo je vidjeti već portani lollipop još u ranoj fazi ali sredit će se to.. Nikad dosadno uz S3 za nekoga tko voli flashanje.. {#}

6 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Prije dan-dva mi je stigao nekakav službeni update. 130 MB nečega... Jel zna netko o čemu se radi?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice