Je li netko isprobao Anroid Revolution rom za GS3? Kako vam se cini?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li netko isprobao Anroid Revolution rom za GS3? Kako vam se cini?
koristim od 10/2012 do danas (trenutno 4.3 v51.0) po meni odličan :)
Ima netko da prodaje screen protector? (zaštitnu foliju)
Ako ne, koju preporučujete sa e-baya ili čak njuškala, brže će mi doći.
Nije mi jasan ovaj NEAT update na 7.6
sve što dobijem za skinuti je MoboGenie aplikacija od 3.9MB.
edit:
sinoć mi se mobitel ugasio s cca. 80% baterije na 0% odjednom, koliko vidim na grafu za bateriju pod postavkama.
Trenutno ga punim i stvarno se puni od 0%, nije se htio ni upaliti i bio sam uvjeren na prvu da se pokvario.
Ima itko iskustva s ovim?
Ako se ne varam to te preusmjeri na neku stranicu (reklame,sponzorirano) instaliraj ad away.. da te ne zezaju takve stvari.
Ako se ne varam to te preusmjeri na neku stranicu (reklame,sponzorirano) instaliraj ad away.. da te ne zezaju takve stvari.
Taman stavljam, prije sam ga imao, s ovim novim ROM-om sam skroz zaboravio na tu genijalnu sitnicu. Hvala.
I stvarno mi nije jasno, ako Sale ovo čita, upravo mi se opet dogodilo da mi se mobitel ugasio.
Stavio sam restat odnosno reboot i naprosto se ugasio.
To u kombinaciji s ovim sinoć i lagano sam zabrinut.
Ništa slično mi se niti jedanput nije dogodilo na stocku a mobitel je star svega 4-5 mjeseci i savršeno očuvan.
Logično je zapitati se da nije možda do ROM-a?
Taman stavljam, prije sam ga imao, s ovim novim ROM-om sam skroz zaboravio na tu genijalnu sitnicu. Hvala.
I stvarno mi nije jasno, ako Sale ovo čita, upravo mi se opet dogodilo da mi se mobitel ugasio.
Ništa slično mi se niti jedanput nije dogodilo na stocku a mobitel je star svega 4-5 mjeseci i savršeno očuvan.
Moguce da je do rom-a ali je moguce i da je individualni problem jer kao sto vidis niko se nije zalio ni na sta slicno ni ovde ni na xda. Prvo bi morao napisati koji rom imas instaliran, pa jos kada bi mogao da izvuces log nakon sto se to dogodi onda bi pomoglo da vidim u cemu je problem
a ovo za bateriju, izvadi ju na par minuta i vrati pa vidi dal će bit ok.
Pozdrav, imam problem sa svojim S3 da mi recimo neke sim kartice čita a neke ne. To sam te shvatio kada sam odlučio da prodam mob. Došao mi kupac, ubaci svoju sim karticu a mob javi nema sim kartice. Ubacim svoju sim karticu i sve normalno radi. Ima li netko sličnih iskustava i rješenje za ovaj problem?
Pozdrav, imam problem sa svojim S3 da mi recimo neke sim kartice čita a neke ne. To sam te shvatio kada sam odlučio da prodam mob. Došao mi kupac, ubaci svoju sim karticu a mob javi nema sim kartice. Ubacim svoju sim karticu i sve normalno radi. Ima li netko sličnih iskustava i rješenje za ovaj problem?
taj tko je htjeo kupiti mob ocito ima neku greskicu, ili nesta na kartici... i ja sam imao isti slucaj i otisao samo da mi daju novu karticu sa istim brojem i ona je radila..
Uzmi od nekoga par brojeva pa isprobaj ali nevjerojatnije je greška u kartici
rekoh probao sam sa svoje 3 kartice, 2 rade normalno 1 neće.
Kuapac je uzeo novu karticu i isto neće da radi. Znači nije rezana nije oštećena.
dali je sada problem u čitaču sim kartice ili do softwarea....... ?
ili?
rekoh probao sam sa svoje 3 kartice, 2 rade normalno 1 neće.
Kuapac je uzeo novu karticu i isto neće da radi. Znači nije rezana nije oštećena.
dali je sada problem u čitaču sim kartice ili do softwarea....... ?
ili?
ako su tvoje dve kartice od razlicitih provajdera i ako obe rade onda je 100% do njegove kartice problem. Ko ce ga znati sta
Na žalost nije.
US Cellular ima 4g verziju, dakle 2gb RAM-a kao i ostali modeli koji će dobiti KK.
Koliko košta zamjena ekrana na ovom mobitelu? Dakle, baš zaslona, ne samo onog stakla ispred.
Unaprijed zahvalan na odgovorima.
EDIT: Ispričavam se, htio sam pitati za S4, ali pogrešno sam pročitao. Ipak, ako netko zna za S4, neka kaže.
Ja sam platio 850 kn prosle god u 11 mjesecu (agramservis) koja je cijena sad najbolje ce ti reci oni naozves ili mail posaljes :)
Edit. Ovo je za s3 odgovor.
De gustibus non est disputandum.
Napravio sam backup rom-a preko CWM-a i prebacio ga na pc. Kako da uradim restore istog? Pokusao sam preko CWM-a ali nece da ga pronadje, izbaci poruku - No files found.
Moguce da je do rom-a ali je moguce i da je individualni problem jer kao sto vidis niko se nije zalio ni na sta slicno ni ovde ni na xda. Prvo bi morao napisati koji rom imas instaliran, pa jos kada bi mogao da izvuces log nakon sto se to dogodi onda bi pomoglo da vidim u cemu je problem
Dogodilo se svega dva puta pa sam prešao preko toga mada me na prvu itekako zabrinulo, u kombinaciji s onim da mi se mobitel sam preko noći
ugasio s skoro full baterije na 0%.
Ukoliko se ponovi, izvucem log (raspitam se prvo kako
) ali trenutno sam preumoran za zezati se. U pitanju je ovaj NEAT 7.5 Aroma.
Jedno pitanje, skinuo sam NEAT updade 7.6 i nisam siguran kako ga updateat-i.
Linkovi za skidanje direktno s moba su ok (mislim na file share servis) no i s Ad-Away treba po 6-7 pokušaja dok se dođe do download & captcha sekcije,
stalno me re-directa na nekakav spam pa sam na kraju skinuo na računalu.
Dakle, da samo stavim .Zip na SD i preko Recovery-a flasham isto kao da radim po prvi put instalaciju?
(mislim na ono >install from .Zip i te sheme)?
Hvala unaprijed.
Tako je, stavis zip.. Udjes u recovery i samo flashas. Full wipe ili ne, ovisi o tebi. Imas uputstva na prvoj stranici od saleta (xda) kako se radi wipe. :)
De gustibus non est disputandum.
nije mu potrebno raditi full wipe ako samo radi upgrade.
znači napraviš wipe cache i wipe dalvik cache i ideš na install rom sd card i instaliraš rom.
nije mu potrebno raditi full wipe ako samo radi upgrade.
znači napraviš wipe cache i wipe dalvik cache i ideš na install rom sd card i instaliraš rom.
Da, ali s obzirom da ima problema, jedan clean install bi dobro dosao :)
Napravio sam cwm backup i stavio omnirom sa kitkatom. Sada me zanima kako da iz cwm izvadim kontakte ? Probo sam sa titaniumom ali ništa nije napravio kaj se toga tiče...A napravio sam i backup na kiesu i nema doslovno nista na njemu... Jel ima neko rješenje kakvo ?
Tam mi se nalazi jedino broj od starog :/
I9300 AOSP NeatROM v5.6 is up
@sale;
nenormalno mi se troši baterija na NEAT-u, v.7.6
Mobitel ne izdrži niti jedan puni dan relativno laganog korištenja.
Na stocku znam da mi je situacija bila itekako drugačija.
Sad, ovo nije loše samo po sebi jer me tjera da se raspitam i naučim nešto novo.
Dakle, imaš li kakav praktičan savjet?
(čitao sam na XDA sekciju o boljem razumijevanju patterna trošenja baterije i pratio link na App Store no ne daje mi se 2.18USD napamet bez da prvo shvatim problematiku)
Također, općenito pitanje za sve ovdje, uključujući salu: Što je s kernelima?
Morat ću progooglat i informirat se ali da li postoji preporuka određenog da ide dobro uz ovaj ROM?
Unaprijed hvala 
Stiže nam 4.4.3.
Stiže nam 4.4.3.
potkrijepi to!