Ista je situacija kod skoro svakog mobitela, od starog Samsung Monte do mog S4, ne treba vas to brinuti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobit ćete Kitkat vidjet ćete
Kao prvo,anonimnim dojavama možeš ali i nemožeš vjerovati.Kao drugo,ako za mjesec dva nebude updatean ili barem neka službena objava tek onda ću odustati od toga,kao treće,ako dođe saznati ću.
Hoćemo li mi na kraju dobiti Android 4.4.2 KitKat ili ne ?
Glupo je ako ga ne izdaju za SGS III jer ako je Galaxy Note II dobio ne vidim razloga zašto ne bismo i mi ? 
tako se govorilo i za s2 da neće dobit jb, pa na kraju dobio
Glupo je ako ga ne izdaju za SGS III jer ako je Galaxy Note II dobio ne vidim razloga zašto ne bismo i mi ? 
notu II je najslicniji S3 LTE i oba dobijaju kao sto vidimo
obicni S3 zasad ima problema al dobit ce i on valjda ha ya
hahaha,inace S3 LTE owner 
Ma kao da bi dobro radio i da dobijemo, KK je namjenjen uređajima koji imaju od 512 MB na više, al njima zbog šugavog TW treba barem 2 Gige RAMa. Ionako nebi vizualno skužili da ga i dobijete a uvjeren sam da bi performanse bile lošije,poučen iskustvima sa Samsungom. Ako vam je do pravog KK stavite CM 11.
Bar se nadam da će nam dati neku "ispravljenu" verziju, tj. update za 4.3 koji neće toliko štekat.
To su nam dužni dati...
Stavi cm11 preko cm installera, ja sam se preporodio, kad sam čuo da neće dobivat više odustao sam od touchwizza, mob je sada neusporediv, jedino što mi ponekad fali je onaj split screen i polaris office, al to se da sredit..
Stavi cm11 preko cm installera, ja sam se preporodio, kad sam čuo da neće dobivat više odustao sam od touchwizza, mob je sada neusporediv, jedino što mi ponekad fali je onaj split screen i polaris office, al to se da sredit..
Da al smeta me i kod AOSP-a i kod CM-a da je kamera slabija i to dosta.
S druge strane mob je dosta brži. To ovisi od čovjeka do čovjeka, jer svaki ROM ili STOCK ima svoje prednosti i mane.
Ja koristim slimkat i google cameru i meni odlicno radi i daje odlicne slike i rezultate...probaj nju pa javi dojmove..vjerujem da ce ti se svidjet
ekipa instalirao nova launcher, uninstalirao touchwiz launcher i mobitel se preporodio (napravio backuop za svaki slučaj ali vidim da nije potrebno)
launcher koji jede memoriju bespotrebno
4.3 je od mene dobio za sada još jednu malu šansu
ekipa instalirao nova launcher, uninstalirao touchwiz launcher i mobitel se preporodio (napravio backuop za svaki slučaj ali vidim da nije potrebno)
launcher koji jede memoriju bespotrebno
4.3 je od mene dobio za sada još jednu malu šansu
Mislio sam da touchwiz radi uredno, sve dok sada nisam probao Nova launcher. Ne znam sto reci, dobio sam novi mobitel.
Jeli itko od vas probao galaxy s3 sa Ubuntu touchem?
Kada sam imao s2 isprobao sam koješta i moram ti priznati da nisam primjetio neku zamjetnu razliku, pogotovo ako se radi u uvjetima dobrog osvjetljenja, iako su svi isto ovako kukali kako kamera ne valja
S druge strane ako ti je fotografija toliko bitna, što onda koristiš mobitel, niti jedan mob se ne može mjeriti sa bilo kakvim modernim digitalcem
Ma kao da bi dobro radio i da dobijemo, KK je namjenjen uređajima koji imaju od 512 MB na više, al njima zbog šugavog TW treba barem 2 Gige RAMa. Ionako nebi vizualno skužili da ga i dobijete a uvjeren sam da bi performanse bile lošije,poučen iskustvima sa Samsungom. Ako vam je do pravog KK stavite CM 11.
Čini se kako je prelazak na noviji Galaxy S 5 jedino pravovaljano rješenje ništa od Kitkat za Galaxy S3 I9300
i onako mislim ostviti svoj S III po strani te uzeti noviji model :D
e moj Samsung, mobitel jos na trzistu, a nece dobiti novi softver koji je vec "star" pola godine.
iPhone 4 koji je izaso prije 4 godine jos ima najnoviji update.
ma u dogledno vrijeme ubosti s4 i mirna bosna, s5 neću nikako, hladno ga preskočiti
malo sam bacio jučer oko na s5 temu, glavna rasprava je koju boju odabrati :D
šteta što su touch wiz toliko opteretili pa nećemo dobiti update, žalosno da jedan moto g od cca 1200 kn radi super sa inferiornim hardwareom spram s3
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Također da sam na vašem mjestu stavio bi CM11...
Inače moj frend je imao S4 active koji je rootan (knox 0x1) i priznali su mu garanciju, mob mu se svakodnevno restartao i sve su mu sredili
juka
Laičko pitanje; pošto često čujem da je 'kamera loša na tom i tom ROM-u', zanima me kakva je na ovom te
zašto do tog uopće dolazi (opadanja kvalitete)?
Meni je kamera/fotoaparat izuzetno bitan dio mobitela, konkretno ovog.
Nadalje, nakon što smo izgleda spušili KK, imam želju probati ovaj ROM.
Do sad nikad nisam flashao no vjerujem da bi se uspio snaći.
Moje iduće pitanje, vezano uz ovo iznad glasi: što točno dobivam s tim?
Pročitao sam listu features-a danu na linku no nažalost nisam upoznat s terminologijom mnogo izraza
pa me u najkraćim mogućim crtama zanima što se može navesti kao najznačajnij(e)a promjen(e)a o odnosu na stock?
Hvala unaprijed,
sad samo čekam Anonimnog Službenog Retarda da mi udre TD.
Znaš tko si, mora da ti je to dobvoljna patnja sama po sebi.
A sta se uopste dobija/gubi sa tim TG/TD?
Sto se tice AOSP-a, ako ti je bitna kamera, moja preporuka je da ostanes na bilo kom stock rom-u ili custom rom-u na Samsung bazi. Kod svih aosp romova je kamera losija od 10% pa na vise. Sta se dobija? Mnogo toga, mnogo kustomizacije i mnooogo brzi uredjaj
Pozz
ljudi ne znam sta pricate,telefon nit mi steka nit ista na stock 4.3
samo sam rootao zbog PowerAMP playera i to je to
inace S3 LTE
sad ne znam jel to zbog gige rama vise al kod mene radi bez problema,samo iz deep sleepa mu treba malo duze otkad imam karticu od 16GB i to je to
sad cu dobit aBd i 4.4 i ja zadovoljan i dalje
a koji cm11 nightly ili snapshot?

..