Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.071.970
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
x18x05x kaže...
Ja kako sam stavio CM 11, mobitel je ozivio. Sve istant otvara, nema stekanja. Ni onog laga prilikom paljenja zaslona. Mozda bi samo kamera mogla biti bolja.

ja se nazalost bavim fotografijom, i meni je kamera jaaaako loša na CM, jer ju na stock-u iskorištavam u maximali i znam šta može, odnosno na CM-u NEmože

pa me to jako smeta, inace CM je BOG ISUS! {#}  

TiONiO
16 godina
Meni ona sluzi cisto da se ponekad nesto uslika. Al eto nije najbolja na CM.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan

Nešto vrtim kodove bezveze po netu pa si gledam IMEI,

da li vama nakon upisivanja *#06# izbaci samo IMEI broj ili iza njega imate nekakvu oznaku poput /1 ?

Hvala.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel tko primjetio da Samsung galaxy s3 zazvoni nekim čudnim tonom (bez ikakve reakcije na ekranu), kada se mobitel nasloni na biometrijsku putovnicu ? Jet tko zna zašto je to tako ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kraic kaže...

Jel tko primjetio da Samsung galaxy s3 zazvoni nekim čudnim tonom (bez ikakve reakcije na ekranu), kada se mobitel nasloni na biometrijsku putovnicu ? Jet tko zna zašto je to tako ??

mislis zavibrira? mozda je NFC u pitanju? :)

TiONiO
14 godina
protjeran

Meni piše /01 na kraju.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Meni piše /01 na kraju.

Također, hvala.

Samo me zanimalo.

Something witty.
14 godina
neaktivan

Stig'o neki update 32 mb,skidam kasnije javim dojmove :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
kraic kaže...

hahahah mozda ti je NFC ukljucen pa je ucitava. Tako je i meni sa erste pametnom karticom (placam naslanjanjem a ne provlacenjem) pa mi zazvoni beam. Mislim si napravit neku foru da mi otkljucava mob sa karticom al trenutno imam ART ukljucen pa ne rade neki tweakovi. Fora bi bilo,samo karticom prodem po poledini moba i otkljuca se :P  NFC tagg!!! xD

12 godina
neaktivan
Tokom podneva mi je stigo neki OTA softwer update, 32.89 mb velik, a u opisu mi samo kaze da su dodane nove opcije.. Nebrendirani galaxy s3.. Ima li netko iskustva s ovim, i jel mi mozete preporucit nesta za backup cijelog roma i EFS-a, a da ne zahtjeva root? I kako da maknem onaj glupi podsjetnik za aktualizaciju u obavijestima?Sve sam si podatke prebacio na komp, kad budem update-o, dal da to napravim sa sim karticom u mobu ili ne? Nemam bas dobrih iskustava sa rootanjem i updateanjem softwera..
15 godina
neaktivan
Perooo1 kaže...
Tokom podneva mi je stigo neki OTA softwer update, 32.89 mb velik, a u opisu mi samo kaze da su dodane nove opcije.. Nebrendirani galaxy s3.. Ima li netko iskustva s ovim, i jel mi mozete preporucit nesta za backup cijelog roma i EFS-a, a da ne zahtjeva root? I kako da maknem onaj glupi podsjetnik za aktualizaciju u obavijestima?Sve sam si podatke prebacio na komp, kad budem update-o, dal da to napravim sa sim karticom u mobu ili ne? Nemam bas dobrih iskustava sa rootanjem i updateanjem softwera..

Uvijek backupaj sve kad si nesiguran.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Perooo1 kaže...

Uvijek backupaj sve kad si nesiguran.

Ma ne moze ti se nista desit. Ni backup ti ne treba. Samo da ti je mob napunjen preko 30-40% i to je to. Vec bi se ljudi zalili i saznalo bi se da update ne valja. Jedino sta ti se moze desit je da ti se mobitel uspori sto je uobicajeno kod stocka.... :)

12 godina
neaktivan

Ma ne moze ti se nista desit. Ni backup ti ne treba. Samo da ti je mob napunjen preko 30-40% i to je to. Vec bi se ljudi zalili i saznalo bi se da update ne valja. Jedino sta ti se moze desit je da ti se mobitel uspori sto je uobicajeno kod stocka.... :)

Ma prosli put kad sam napravio update na 4.3, nešta se smrdalo u softweru i moro mob na popravak i 300 kn, tako da mi nije baš svejedno, iako je samo 30 mb..

18 godina
odjavljen
Perooo1 kaže...

Ma prosli put kad sam napravio update na 4.3, nešta se smrdalo u softweru i moro mob na popravak i 300 kn, tako da mi nije baš svejedno, iako je samo 30 mb..

Onda ti je netko prodo maglu.

http://isvijet.com.hr
12 godina
neaktivan
Ma nije, rekli su ovi iz servisa da nisam jedini da su imali takvih slucajeva, kao neka greska u softweru.. Valjda ovaj nema gresku
16 godina
Nemoze ti update to napraviti. Jesu te ogulili.
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
kraic kaže...

hahahah mozda ti je NFC ukljucen pa je ucitava. Tako je i meni sa erste pametnom karticom (placam naslanjanjem a ne provlacenjem) pa mi zazvoni beam. Mislim si napravit neku foru da mi otkljucava mob sa karticom al trenutno imam ART ukljucen pa ne rade neki tweakovi. Fora bi bilo,samo karticom prodem po poledini moba i otkljuca se :P  NFC tagg!!! xD

ja kad bih prislonio mob uz novčanik (kartica) bi mi se svaki put upalio navigon XD ja reko ovaj lud, htio ga vec nosit na garanciju kad pročitah tvoj post i skuzih da mi je nfc cijelo vrijeme bio uključen :D

18 godina
neaktivan

Jutro,trebam pomoć.

jučer nakon kaj sam poslal poruku mob mi je zaštekal i ostal u porukama.ono mislim ništ strašno budem napravil restart i sve 5,ali nakon restarta dolazi do početnog loga(samsung galaxy s3,...) i tu ostane i ne mrda.kad sam ga probal ugasiti na jedan tren se ugasi pa opet upali,jedino kad izvadim bateriju ga je moguće ugasiti.sva sreća mogu u download mod i u cwm.pokušal sam i nanovo flashati saletov aosp koji mi je na mobu,ali bez rezultata.

znači trebam neku dobru dušu da mi malo pojasni i objasni(u biti ako me može uputiti tj.staviti linkove) kak da vratim vipov stock rom i da resetiram mob na nulu pa da ga mogu nositi na garanciju.hvala

edit: da probam sam sebi odgovoriti.

znači skinem ovaj prvi rom i flasham ga.nakon toga skinem triangle away i reseterim na nulu?ili prvo moram sa triangle away resetirati pa onda flashati ovaj službeni rom?i to u cwm resetiram sa triangle away-om na nulu?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 8:35 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Po čitanju posta moj zaključak je da backup nemaš, jer da imaš backup mogao bi lijepo pokušati vratiti na to. 

Ako već imaš neat aosp na mobu onda pokušaj clean install  (data wipe - clean to install new ROM, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storage/format system)

Triangle away je app, dakle ne radi iz recovery-a.

Za vip stock skineš i flashas taj prvi rom (I9300XXUGNA5)

A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
18 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...

Po čitanju posta moj zaključak je da backup nemaš, jer da imaš backup mogao bi lijepo pokušati vratiti na to. 

Ako već imaš neat aosp na mobu onda pokušaj clean install  (data wipe - clean to install new ROM, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storage/format system)

Triangle away je app, dakle ne radi iz recovery-a.

Za vip stock skineš i flashas taj prvi rom (I9300XXUGNA5)

ma probal sam i clean install,ali ništa.ma da i imam backup mislim da mi nebi pomogel jer mi se čini da je matična otišla u vječna lovišta(valjda).

a vidim da ima i .tar verzija triangle away,pa nije valjda da jedino sa app verzijom mogu resetirati sve na nulu?

edit:budem stavil stock rom kad dojdem s posla pa budem onda videl dal ima pomoći ili nema

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 11:18 (jura).
14 godina
neaktivan

pa ekipa ne znam kako vama ali meni je nakon ovog update-a ota tele2 39mb telefon znatno fluidniji,znači više ne zapinje i ne trza u meniju.Čini mi se da je i baterija malo popravljena tj. malo manje je troši...evo baš sam ga sada stavio na punjenje pa ćemo vidjeti..telefon nije rutan i ima original firmware...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

evo sretne vijesti{#}.stavil sam službeni rom i sve radi odlično{#},samo mi nije jasno koji mu je vrag došel da nije radil prije.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Da li ovo možemo tumačiti kao potvrdu da i mi na SGS III dobivamo KitKat {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

ja se nadam iskreno :)

I9300 NeatROM AOSP v4.6 je online

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-i9300-aosp-neatrom-t2603155

16 godina
salesale kaže...
Gale92 kaže...

ja se nadam iskreno :)

I9300 NeatROM AOSP v4.6 je online

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-i9300-aosp-neatrom-t2603155

Dali je taj bolji od CM 11??

18 godina
odjavljen
reso28 kaže...

pa ekipa ne znam kako vama ali meni je nakon ovog update-a ota tele2 39mb telefon znatno fluidniji,znači više ne zapinje i ne trza u meniju.Čini mi se da je i baterija malo popravljena tj. malo manje je troši...evo baš sam ga sada stavio na punjenje pa ćemo vidjeti..telefon nije rutan i ima original firmware...

Potpisujem ovo!

Supruga i ja oboje imamo S3 i oboma su nam mobiteli dosta brži nakon ovog update-a. Prije je otvaranje poziva trajalo po 3-4 sekunde a sada se unutar jedne sekunde otvori. Isto tako i poruke, fejs, sve je puno fluidnije...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
reso28 kaže...

Potpisujem ovo!

Supruga i ja oboje imamo S3 i oboma su nam mobiteli dosta brži nakon ovog update-a. Prije je otvaranje poziva trajalo po 3-4 sekunde a sada se unutar jedne sekunde otvori. Isto tako i poruke, fejs, sve je puno fluidnije...

Znaci to je samo update za tele2? Sta je sa ostalim galaxy s3 mobitelima? Kako uopce funkcionise to s apdejtima? Kojim redosljedom mobiteli dobijaju te nadogradnje?

12 godina
neaktivan
@Friday govoris li to za tele2 update ili za onaj nebrendirani? :)
16 godina
neaktivan

Pozdrav, trenutno imam ovu verziju androida 4.3 na mob (slika ispod) koju sam davno nabacio preko Odin-a. Interesuje me kakva je I9300UBUGML1 na sammobile? Je li to neka novija ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Perooo1 kaže...
@Friday govoris li to za tele2 update ili za onaj nebrendirani? :)

Sorry, nisam napomenuo - radi se o tele2.

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice