Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.210
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Perooo1 kaže...
@Cro01 Pozz, hvala sto mi pokusavas pomoci :) sorry nemogu ti poslat pm, skroz mi izbacuje eror 404...
Ugl. prije nego sto sam pokusao ono sa Ariza patchom - http://bit.ly/1caO0l2 IMEI mi je bio dobar.. sada kada upisem *#06# kaze da je IMEI null/null. Imam jedan backup IMEI.. kako da ga vratim? Trebam taj backup staviti na SD karticu I onda preko CWM ga instalirati? Takoder pod o telefonu pod "osnovna verzija" kaze nepoznato.. kako da to popravim?

bojim se da ti sada nema pomoci osim ponovnog upisivanja imei-a u servisu. Pogledaj u njegovoj temi ako postoji neki fix uopste.

NE IGRAJTE se sa tim ariza patchom. Hiljade uredjaja je poslao u servis

13 godina
tonček kaže...

preporučite mi 4.3 samsung custom rom?

NeatRomLite

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403 

17 godina
odjavljen
Abalo kaže...
tonček kaže...

NeatRomLite

+ Boeffla zadnji kernel za 4.3

Cesto dodjem da ekran sljaka preko 5h, a na bateriji je vise od 24h. Tu je naravno u prosjeku oko sat vremena poziva (nekad vise nekad manje) i ponekad slusanje muzike. Tak da je rezultat baterije slucan ko na iPhone cetvorci koju sam imao prije S3.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 11:49 (Edge).
13 godina
brkan83 kaže...
brkan83 kaže...

Dali netko zna dali ovo radi dobro, i dali moze neki link da napravim root?

14 godina
neaktivan
Perooo1 kaže...
@Cro01 Pozz, hvala sto mi pokusavas pomoci :) sorry nemogu ti poslat pm, skroz mi izbacuje eror 404...
Ugl. prije nego sto sam pokusao ono sa Ariza patchom - http://bit.ly/1caO0l2 IMEI mi je bio dobar.. sada kada upisem *#06# kaze da je IMEI null/null. Imam jedan backup IMEI.. kako da ga vratim? Trebam taj backup staviti na SD karticu I onda preko CWkorM ga instalirati? Takoder pod o telefonu pod "osnovna verzija" kaze nepoznato.. kako da to popravim?

Nista onda ti je najbolje probaj stavit stock rom koji sam ti stavio u linku ionako nemas sta izgubit...postoji mogucnost da ti se imei vrati kad stavis drugi rom.

Ja koristim za backup imeia program HC-ktool sa njim se moze napraviti i vratiti backup

13 godina

@efs - ajd rootaj uredjaj, napravi backup EFS'a pa mi posalji na pm, probam nesto sastaviti, nemas sto izgubiti.

@rootanje

0.  <- driveri - AKO   nisi jos flashao iz odina.

1.    <- odin

2.  <- otvoris odina, PDA, dovedes ga do ovog TAR fajla (ne raspakirati tar fajl)

3.  <- ovo skines na internu ili externu (ugasis mob, drzis tipku za pojacavanje, home + power), install zip, nadjes taj fajl, to je to.

ja

1 0 hvala 0
17 godina

jel mogu nekako saznati kakav tocno uredaj imam pa da znam koji update da ocekujem, imao sam vip otkljucani ali sam nakon 3 servisa dobio zamjenski uredaj, pretpostavljam da cekam croatia tra

0 0 hvala 0
13 godina

Pa..

Ajd ovako

Ugasi mob, drzi tipku gore, home i power, kad udje reci ce ti csc blabla applied, zapisi tocno sto pise.

ja

1 0 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...

Pa..

Ajd ovako

Ugasi mob, drzi tipku gore, home i power, kad udje reci ce ti csc blabla applied, zapisi tocno sto pise.

applied the csc-code : TRA

successfully applied multi-CSC

13 godina

Eto, sad znas :)

ja

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo što se tiče mog problema, stavio sam VIP 4.3 ROM, IMEI se vratio, hvala bogu, samo što ide 358xxxxx404 / 12, iza kose crte nije više 01 kao što je bilo nego je 12, al nema veze, glavno meni da prepoznaje karticu.. no "nije registrirano na mreži" problem je još tu.. mislio sam probati flashati drugi modem.. imate li prijedlog koji bi mogao? stavio sam ROM da ovog linka ako pomaže :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 15:01 (Perooo1).
13 godina

To je ok.

Da li je uredjaj mozda zakljucan, to se vec nekome dogadjalo cini mi se.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Edge kaže...
Abalo kaže...
tonček kaže...

NeatRomLite

+ Boeffla zadnji kernel za 4.3

Cesto dodjem da ekran sljaka preko 5h, a na bateriji je vise od 24h. Tu je naravno u prosjeku oko sat vremena poziva (nekad vise nekad manje) i ponekad slusanje muzike. Tak da je rezultat baterije slucan ko na iPhone cetvorci koju sam imao prije S3.

mene samo zanima kamera kakva je, jer sam imao prije cm 11 i užas štega gasi se FC i sl. .. kakva je kamera na tom romu?   ...i ako znas mozda kad ce se updatati na najnoviji XXUGML2 firm?

i drugo pitanje, jel morm prvo root napravit ili mogu prekooodina samo flesnut taj rom pa mi automatski dodje root?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 15:59 (tonček).
17 godina

Jel vani sad ispravan 4.3? Mogu skinut ovo kaj mi nudi ili da i dalje čekam?

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina

ja jucer skinio i nije bas ok trosi puno mem. brzi je i kad te netko zove par sec kasni slika da se mozes javit i bat curi brze

14 godina
neaktivan

a koji si skinuo?

XXUGMK6?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam koji.

Sad sam na 4.2 opet jer sam ga na servis na kraju vozio. Prvi put kad sam skino 4.3 kad je tek izašao, sj**ao mi je mob.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
15 godina

Slušajući vaša iskustva sa "update" na 4.3, čini mi se da mi nebrendirani ćemo na kraju "profitirati" od toga što će nam zadnjima stići update, nadam se dobar, fluidan i pun noviteta, upravo onakav kakvim se i nadamo {#}

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Inace 4.3 je van vec za dosta zemalja, ja sam odavno na ovom od velike britanije btu, radi odlicno, sve super baterija ram i ostalo, pa preporucam da onom kome se ne ceka jer ce na kraju kraju sve bit isto i nista se bitno nece promjenit, nek skine neki i stavi i rijesio se cekanja..preko odina najbolje clean install l..na btu mi ima hrvatski i sve, tako da...ne podize se flash counter...

juka

0 0 hvala 0
13 godina
tonček kaže...

a koji si skinuo?

XXUGMK6?

Da taj dali taj nevalja ili?

13 godina
Gale92 kaže...

Slušajući vaša iskustva sa "update" na 4.3, čini mi se da mi nebrendirani ćemo na kraju "profitirati" od toga što će nam zadnjima stići update, nadam se dobar, fluidan i pun noviteta, upravo onakav kakvim se i nadamo {#}

ja imam nebrendirani i stigao mi je XXUGMK6

15 godina
brkan83 kaže...

Pa kada ti je došo ?
Meni ništa nije došlo, {#}

13 godina
Gale92 kaže...
brkan83 kaže...

Pa kada ti je došo ?
Meni ništa nije došlo, {#}

u petak sam isao na aktualizaciju i bilo za skinuti on air 429 mb.

15 godina
brkan83 kaže...

Kod mene ništa, a valjda uskoro hoće, reci mi jel se što promijenilo u sučelje, jer vidiš koja poboljšanja, kako ti se autonomija baterije čini ?

13 godina
Gale92 kaže...
brkan83 kaže...

Kod mene ništa, a valjda uskoro hoće, reci mi jel se što promijenilo u sučelje, jer vidiš koja poboljšanja, kako ti se autonomija baterije čini ?

ima dosta noviteta, od zaslona zakljucavanja, drugacije ikone, nova galerija, novi video preglednik, nove postavke uglavnom novih stvari ima, a baterija mi malo brze curi preko noci 7-8% a po danu kad ga palim cesto, ode brzo, fluidnij je ali zato rama guta nikad ispod 600 mb.

Uglavnom ja imam vip nebrendirani.

16 godina

ja koristim BTU od kako je izasao (ovaj novi 4.3)..ii imam slijedece probleme: kad kliknem tipku da ga probudim, treba mu jedno 4-5 sekundi da se probudi, sto je ponekad doista iritantno, hoces vidit koliko je sati, kliknes i gledas u njega 5 sekudni -.-

galerija mi se jucer prvi put pocela gasit, upalim ju-ugasi se..i tako 3-4 puta...kad pustam muziku sa njegovog playera trokira strašno...probao sam instalirat poweramp, sa njim isto trokira al manje?

sta da radim? jel i vi imate slicne probleme?

TiONiO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brkan83 kaže...
Gale92 kaže...
brkan83 kaže...

ima dosta noviteta, od zaslona zakljucavanja, drugacije ikone, nova galerija, novi video preglednik, nove postavke uglavnom novih stvari ima, a baterija mi malo brze curi preko noci 7-8% a po danu kad ga palim cesto, ode brzo, fluidnij je ali zato rama guta nikad ispod 600 mb.

Uglavnom ja imam vip nebrendirani.

Ja isto imam vip nebrandirani ali nisam jos nista dobio...

Koji ti je csc?  meni je SEE

13 godina
Cro01 kaže...

Koji ti je csc?  meni je SEE

Gdje se gleda csc?

14 godina
neaktivan

Mozes spojiti na kies pa ti pise tamo di ti pise koja ti je trenutna verzija firmwarea.

Ili odes u recovery mod tamo ti isto pise na pocetnoj strani na dnu

13 godina
brkan83 kaže...
Cro01 kaže...

Koji ti je csc?   meni je SEE

Gdje se gleda csc?

Posto to jos nismo pisali na forumu, osim zadnjih 1000 puta:

ovako

ja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice