pozzz skinuo sam ovaj novi 4.3 mk6 i planiram ga flesati odinom,medzutim unzip mi je izbacio vise stavki CSC.MODEM.BL i AP a na odinu imam PDA,PHONE,CSC e sad gdje koje ide.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozzz skinuo sam ovaj novi 4.3 mk6 i planiram ga flesati odinom,medzutim unzip mi je izbacio vise stavki CSC.MODEM.BL i AP a na odinu imam PDA,PHONE,CSC e sad gdje koje ide.....
imas za skinuti odin 3.0.9 iako pise u odinu kad ga upalis I9505 sad jel ima to kakve veze ili nema neznam
@robi mana ili losa strana, hmmmmm mozda brza potrosnja baterije, slabija kamera od samsungove, mrvicu slabiji zvuk i to je to koliko mislim... takvi su svi nightly cm romovi, pa je vjerovatno ista stvar i sa stable cm
Ljudi ako netko još koristi onaj oficialni rom sa onim fixom nek mi provjere jel galerija radi savršeno ili se ruši... Dok sam u galeriji sve radi ok, ali kad hoću neku sliku podijeliti ili je poslati galerija se zamrzne, i izbaci me i piše pogreška u galeriji... I tako u nedogled, nije pomogao ni restart moba... Hvala unaprijed ako netko proba i javi
kole evo ja sam tek maloprije instalirao taj 25mb update i evo isprobao sam galeriju i na email i mms i sve radi bez prijekorno čak se i lock screen popravio to je ono što sam za sada primjetio a ostale dojmove javim poslje ali i s ovim poboljšanjem sam zadovoljan ;)
Šta je "mana" ili loša strana cm-10.2.0-i9300.zip
Mislim da ju nema. Jedina mana jest to što nemožeš poredati ikone kako želiš nego ide abecednim redom,naravno sa drugim launcherom to je riješeno. Sve je savršeno na tom ROM-u (trenutno koristim pa govorim iz prve ruke). UI,brzina,baterija,postavke...tako da,mislim da nečeš pogriješiti s njime ako ga flashas. Ja otkako sam ga flashao preporodio sam se što se tiče brzine...i namjeravam ostat na njemu dok ne izađe stabilan CM 11...
jel aplikacija (root app delete) moze zamjeniti titanium, vidim da i on ima disable aplikacije koje pozelis isto kao i titanium. pa me znima jel mozda manje trosi rama i MB od titaniuma?
Danas mi se dogodilo nešto čudno. Sa mobitelom, naravno. Cijelu noć sam ga ostavio puniti kao i inače. U jutro fejs, vijesti... do podneva se spraznio do pola, ali sam ga i dosta koristio. Poslijepodne sam išao voziti bicikl na sat i pol. Imao sam slušalice cijeli put i slušao sam internet radio. U roku od sat i pol se spraznio skroz i ugasio. Priključio sam ga na punjač na minutu. Uključim ga i spazim da je baterija na 70%. Odspojio sam ga s punjača i evo još sad drži.(ugasio se oko 16 sati) Kaj se dogodilo, nemam pojma. Mišljenja?
Moguce da baterija nije kalibrirana?
@filipvk1000 mozes li stavit screenshotove baterije i screen on timea....imas li after call battery drain bug?
juka
Moguce da baterija nije kalibrirana?
kako se bat kalibrira?
Pozz ljudi, sta bi se desilo kad bi u apps disable Google play services, jer vidim da one najvise trose bateriju? Hoce li neke aplikacije prestat raditi, rusiti se?
The future is Fusion - AMD
Moze neko reci koje bi aplikacije bilo najbolje i bezbolno pogasiti na nerootovanom telefonu( već sam neke google+ chaton i jos neke gluposti pogasio)
Pa ako nemaš root, onda gasi sve ono kaj se da pogasiti, a kaj ti ne treba. Bez roota i onak ne možeš prčkati po sistemskim aplikacijama.
Šta je "mana" ili loša strana cm-10.2.0-i9300.zip
Mislim da ju nema. Jedina mana jest to što nemožeš poredati ikone kako želiš nego ide abecednim redom,naravno sa drugim launcherom to je riješeno. Sve je savršeno na tom ROM-u (trenutno koristim pa govorim iz prve ruke). UI,brzina,baterija,postavke...tako da,mislim da nečeš pogriješiti s njime ako ga flashas. Ja otkako sam ga flashao preporodio sam se što se tiče brzine...i namjeravam ostat na njemu dok ne izađe stabilan CM 11...
E sad još pitanje, dali postoji apk. ili način da se na Cya... stavi stock ili neka drugačija kamera jer ova je stvarno 
- titanium replacement -> anttek app manager (moze freezati, unfreeze, delete)
- kalibracija - osnovno je praznjenje i punjenje (ne ukljucuje brisanje statsa baterije)
- cm kamera, imas na apps i themes (xda i9300) - cm10,10.1,10.2,11 kamera..malo je kao bolja, meni je izbacivala fc kad ju zatvaram, tj kad otvorim preview i zatvorim galeriju.
kole evo ja sam tek maloprije instalirao taj 25mb update i evo isprobao sam galeriju i na email i mms i sve radi bez prijekorno čak se i lock screen popravio to je ono što sam za sada primjetio a ostale dojmove javim poslje ali i s ovim poboljšanjem sam zadovoljan ;)
Kako si dosao do update-a? Ja sam na BTU ali ne nudi mi OTA update.
Pozdrav svima,
prvi put ovdje pišem, naravno jer imam problem :-)
Imam S3 sa instaliranim stable CM10.2
Telefon je normalno radio i danas se sam od sebe resetirao (vjerojatno nije bitno, ali dok sam otvarao gmail).
Kod paljenja je zapeo u bootloop-u, pa sam napravio wipe cache-a i dalvik.
Nakon toga kod paljenja telefon ostaje na crnom ekranu gdje piše Samsung Galaxy...
Probao sam napraviti factory reset, pa nije pomoglo, onda sam probao napravite restore nandroid backupa, pa nije htio
Uglavnom, efs, system, preload i data nisu mount-ani i ako kliknem na mount bilo čega od toga javi grešku da ne može.
Molim pomoć ako itko zna šta mogu napraviti.
Zahvaljujem.
Pozdrav,
Dag
Pa imas kompletni popis sta trebas napraviti par stranica prije na mobu sam na poslu pa ti nemogu bacit li k
ugl.
1. Moras imat ili flesnit onu Uk verziju 4.3BTU
2. Mora ti biti rootan, i onaj csc ti treba biti na btu, ako nije skini csc changer i promjeni ga u btu
3. Trebas s triangle avay ponistiti brojac na 0
4. onda moras ponovo flasnit taj 4.3Btu (da ti izbrise root i da ti bude cisti sluzbeni firmware, iako kazu da moze i samo factory reset i wipe data ali
meni nije upalilo tako...jbg...
5. Onda spici wipe data i factory reset i otidi na provjeru za update i biti ce ti tamo
To bi trebalo biti to ako sam sta fulo sorry nek me neko ispravi, ako gdje zapnes vici neko ce ovdje znat u cem je kvaka ;-)
telefon se preporodio nakon toga ja sam happy :-)
od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Pozdrav svima,
prvi put ovdje pišem, naravno jer imam problem :-)
Imam S3 sa instaliranim stable CM10.2
Telefon je normalno radio i danas se sam od sebe resetirao (vjerojatno nije bitno, ali dok sam otvarao gmail).
Kod paljenja je zapeo u bootloop-u, pa sam napravio wipe cache-a i dalvik.
Nakon toga kod paljenja telefon ostaje na crnom ekranu gdje piše Samsung Galaxy...
Probao sam napraviti factory reset, pa nije pomoglo, onda sam probao napravite restore nandroid backupa, pa nije htio
Uglavnom, efs, system, preload i data nisu mount-ani i ako kliknem na mount bilo čega od toga javi grešku da ne može.
Molim pomoć ako itko zna šta mogu napraviti.
Zahvaljujem.
Pozdrav,
Dag
napravio si malte ne sve opcije po tome pitanju... jedino nisi preko odina probao vratiti samsungov rom... mozda bi pomoglo
Pa imas kompletni popis sta trebas napraviti par stranica prije na mobu sam na poslu pa ti nemogu bacit li k
ugl.
1. Moras imat ili flesnit onu Uk verziju 4.3BTU
2. Mora ti biti rootan, i onaj csc ti treba biti na btu, ako nije skini csc changer i promjeni ga u btu
3. Trebas s triangle avay ponistiti brojac na 0
4. onda moras ponovo flasnit taj 4.3Btu (da ti izbrise root i da ti bude cisti sluzbeni firmware, iako kazu da moze i samo factory reset i wipe data ali
meni nije upalilo tako...jbg...
5. Onda spici wipe data i factory reset i otidi na provjeru za update i biti ce ti tamo
To bi trebalo biti to ako sam sta fulo sorry nek me neko ispravi, ako gdje zapnes vici neko ce ovdje znat u cem je kvaka ;-)
telefon se preporodio nakon toga ja sam happy :-)
a sad nemoras vise ni to napraviti izasao je official rom na samobilu :) samo ga stavi preko odina i vuola MK6 ispravljeni 4.3 rom...
`dan svima,rekoh da ne budem dosadjivao dok se ne dogodi nesto novo u vezi ovih firm.navikao sam da skinem jedan fajl ``uguram ga u odin-a i on obavi ostatak posla,medjutim,nakon sto sam raspakovao ovo sto sam skinuo,dobio sam 4 fajla i to:
AP_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar
BL_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar
CSC_OXA_I9300OXAGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar
MODEM_I9300XXUGMK6_REV02_REV04_CL1413323.tar
Na odinu imam prazna polja ``BL,AP,CP,CSC`` sad,metodom nekog logicnog razmisljanja,ove fajlove cu smjestiti na sledeci nacin:
AP_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar u polje ``AP`` i tako redom,nego gde ide ovo:MODEM_I9300XXUGMK6_REV02_REV04_CL1413323.tar u polje ``CP`` ?-vidim da ima jos jedno polje ``PIT``,ali ono je nesto izdvojeno....
svi smo mi naucili na stari odin sa jednom datotekom da rjesimo sve probleme... novi odin je izmjenjen i neznam jel ga netko probao koristiti, vecinom smo skepticni, cim se nesta novo napravi, vjerovatno iz iskustva da nesta nebi poslo po krivoj stazi... probaj na xda forumu nesta iskopati ili pricekati jos malo dok se negdje neizbaci tutorial, objasnjenje...
Evo i ja sam skinuo ovaj novi 4.3 rom.....i sad di stavit taj modem u novi odin?i dali ce se napravit full wipe....jel ovo je officialni full rom....jel bi trebalo sve ostat na mobu?
Ako nekoga zanima skok na PRIVITAK 
Do nedavno su rekli da bi mogao i 4.4 doć do tada.. Hah, očajno. Malo su se uzoholili i ladno su ih počeli svi redom pretjecat..
novi 4.3uk ti ima samo 1 file;-)
Imam S3 rootan, na njemu je stock tele 2:
GT-I9300 Galaxy S III
PDA: I9300XXEMG4
CSC: I9300OXFEMG2
MODEM: I9300XXEMG4
Added: 2013-08-15
Sad želim staviti ovaj novi 4.3 uk, i unrootati ga. Da li trebam nešto posebno napraviti backup efs ili samo vratiti brojač sa triangleaway , odin i flashati novi 4.3?
Hvala unaprijed!
`dan svima,rekoh da ne budem dosadjivao dok se ne dogodi nesto novo u vezi ovih firm.navikao sam da skinem jedan fajl ``uguram ga u odin-a i on obavi ostatak posla,medjutim,nakon sto sam raspakovao ovo sto sam skinuo,dobio sam 4 fajla i to:
AP_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar
BL_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar
CSC_OXA_I9300OXAGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar
MODEM_I9300XXUGMK6_REV02_REV04_CL1413323.tar
Na odinu imam prazna polja ``BL,AP,CP,CSC`` sad,metodom nekog logicnog razmisljanja,ove fajlove cu smjestiti na sledeci nacin:
AP_I9300XXUGMK6_2168382_REV00_user_low_ship.tar u polje ``AP`` i tako redom,nego gde ide ovo:MODEM_I9300XXUGMK6_REV02_REV04_CL1413323.tar u polje ``CP`` ?-vidim da ima jos jedno polje ``PIT``,ali ono je nesto izdvojeno....
pit ne diras, ostalo si dobro nagadjao :)
Imam S3 rootan, na njemu je stock tele 2:
GT-I9300 Galaxy S III
PDA: I9300XXEMG4
CSC: I9300OXFEMG2
MODEM: I9300XXEMG4
Added: 2013-08-15
Sad želim staviti ovaj novi 4.3 uk, i unrootati ga. Da li trebam nešto posebno napraviti backup efs ili samo vratiti brojač sa triangleaway , odin i flashati novi 4.3?
Hvala unaprijed!
Vec ti je EFS promenjen u "v2" tako da nije obavezan efs backup, mada nije na odmet uvek imati, jel? :) Znaci odin, instalirati, root, triangle away, factory reset, gotovo