Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.020.342
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

vreatih sam ih na tvorincke postavke ve bude videl dok se napuni ako bude dobro sto ovo znaci factory data reset android license i to mora restartati ilina tvorincko postavke  molim vas

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
MaXt0r kaže...

Pozdrav, imam problem sa jednim S3 od prijatelja. Naime, on je stavio CM11 i od tad mu vise ne radi touch. Znaci i ranije je mijenjao ROM-ove i nikakvih problema nije bilo. Dakle nakon sto je taj ROM stavio ne radi mu touch ali display uredno radi i prikazuje sve. Spojio je miš preko OTG kabla i mobitel i displaj rade, ali touch ne radi. Uradio je unroot i stavio stock ROM, ali i dalje ista stvar. Imate li kakvu ideju sta bi moglo biti? Moze li biti do digitizera? Kaze kad se palio da je malo jace bljesnuo display.

NAPOMENA: Touch tipke menu i back rade. Mozda nije sprzen digitizer???

Sprzen je digitizer.

1. stavio je philz + kernel za note II

2. stavio je kernel za note II

3. stavio je cm11 za note II koji u sebi ima i note 2 kernel (ovo je malo vjerojatno, imaju provjeru jel 9300, 9100, 7100 itd..)

Dakle, morat ce unroot itd.. Ako se ne snadjes imas na jednom postu sto sam stavio link za povrat countera na 0. Garancija ce proci.

ja
14 godina
marijan230 kaže...

vreatih sam ih na tvorincke postavke ve bude videl dok se napuni ako bude dobro sto ovo znaci factory data reset android license i to mora restartati ilina tvorincko postavke  molim vas

Vracanje na tvornice postavke ti brise   gmail racun itd. Vraca sve na stanje kao kad si kupio mobitel.

Prvo napravi backup stvari, vidi jel imas vaznih smsova itd..

ja
16 godina
marijan230 kaže...

obavezno mi daj link gdje si kupio tipkovnicu sa koje pišeš?preluda je.

15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
MaXt0r kaže...

Pozdrav, imam problem sa jednim S3 od prijatelja. Naime, on je stavio CM11 i od tad mu vise ne radi touch. Znaci i ranije je mijenjao ROM-ove i nikakvih problema nije bilo. Dakle nakon sto je taj ROM stavio ne radi mu touch ali display uredno radi i prikazuje sve. Spojio je miš preko OTG kabla i mobitel i displaj rade, ali touch ne radi. Uradio je unroot i stavio stock ROM, ali i dalje ista stvar. Imate li kakvu ideju sta bi moglo biti? Moze li biti do digitizera? Kaze kad se palio da je malo jace bljesnuo display.

Sprzen je digitizer.

3. stavio je cm11 za note II koji u sebi ima i note 2 kernel (ovo je malo vjerojatno, imaju provjeru jel 9300, 9100, 7100 itd..)

Dakle, morat ce unroot itd.. Ako se ne snadjes imas na jednom postu sto sam stavio link za povrat countera na 0. Garancija ce proci.

Znaci nema veze sto rade ove touch tipke ispod ekrana, ipak je sprzen?

Vratio je on counter na 1. Imas li link od tog posta i upute da probam vratiti na 0, pa da ga on sutra nosi na garanciju?

The future is Fusion - AMD
12 godina
neaktivan

SADA BUDE DUŽJE BATERIJA TRŽALA  STAVILI SAM NA TVORNCKI SADA NEBUDE TROŠILI BATERIJU DOK MIRUJE I KODI NA CEKANJU MOLIM VAS

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

@MaXt0r

Counter mora biti na nuli, a ne na 1.

1. Staviš stock firm (ak si na nekom romu, ako je samo rootan onda kreni od 3. koraka)

2. Rootaš ga

3. Skineš aplikaciju "Triangle away" i poništiš counter

4. Nakon vračanja countera na nulu opet flešaš slžubeni firm

5. Za kraj vratiš na tvorničke postavke da se status poništi

na referendumu PROTIV
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 17:13 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

ja samamo stavili na tvornicke postavke i gotovo ovo drugu neznam

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
marijan230 kaže...

ja samamo stavili na tvornicke postavke i gotovo ovo drugu neznam

Ovo drugo ni nije za tebe nego kolegu iznad. 

A za bateriju ne moraš moliti, nego budeš sam vidio kak se ponaša.

na referendumu PROTIV
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 17:58 (daniel.hajdinjak666).
12 godina
neaktivan

aha zašto mobitel troši bateriju to miruje ili na cekanju ne to ne kužim može mi obajniti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Troši bateriju iz više razloga.

Pripravan je za rad ako stisneš gumb da se ekran upali, neke aplikacije se stalno osvježavaju, primjerice face ili whatsapp.

Btw. piši malo razumljivije.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ali ja te  apelacije nema gore ali troši bateriju dok miruje mobitel ili na cekanju jucer sam ga napunili bili  koli 12sati 100posto ako se ustali bili je vec prazna baterija zašto sto ocemo je problem može mi tko obajsniti molim vas

0 0 hvala 0
14 godina
MaXt0r kaže...
bender_007 kaže...
MaXt0r kaže...

Sprzen je digitizer.

Znaci nema veze sto rade ove touch tipke ispod ekrana, ipak je sprzen?

Vratio je on counter na 1. Imas li link od tog posta i upute da probam vratiti na 0, pa da ga on sutra nosi na garanciju?

Izvoli

Te fizičke tipke nemaju veze nikakve. Imao sam isti slucaj :).

Po ovim uputama neka radi. Akko gdje zapne u inbox pa cu provesti jos jednom.

ja
17 godina
marijan230 kaže...

ali ja te  apelacije nema gore ali troši bateriju dok miruje mobitel ili na cekanju jucer sam ga napunili bili  koli 12sati 100posto ako se ustali bili je vec prazna baterija zašto sto ocemo je problem može mi tko obajsniti molim vas

sto je tebi? jel ti se ruke tresu? jel ti fale tipke na tipkovnici? jesi cuo za zarez, tocku, upitnik?

nitko te ovdje ne razumije

12 godina
neaktivan

može pomo? ovezi onogu pitanja o bateriji

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Složio sam držač za joystick u stilu onog gameklipa.. pa ak nekog zanima nek slobodno provjeri u temi :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 1
14 godina
marijan230 kaže...

Odnesi ga u ovlasteni servis. Ali nemoj nista pisati, samo pricaj.

ja
16 godina

možda je google translate u pitanju pa zato je sve tako smješno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa de ubaci u google translate, stavi d automatski otkrije jezik. Taj njegov :)

ja

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Google traslator kakav je god, on ce "application" prevesti ispravno, a ne "apelacija".

na referendumu PROTIV
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Google traslator kakav je god, on ce "application" prevesti ispravno, a ne "apelacija".

Egzaktli :). Vratio se bas to napisati. GT nije pijan.

ja
17 godina
marijan230 kaže...

https://www.google.ba/#q=kurs%20hrvatskog%20jezika

:)

morrisoN
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 21:12 (Chome).

0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno neki jesu. Pise 4.1.2 .

Ali

1. backup

2. probati

Da mozes restorati.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma to i sam znam :)... mislio sam da je neko već koristio pa zna s obzirom da ovdje mnogi koriste taj rom a i sada je Sale na forumu pa možda zna. Najgore mi isprobati pa onda vraćati sve nazad ako ne radi :).

Nego još da pitam jeli ima negdje neki dobar mod za ubaciti 2g/3g toggle u ovaj rom (znam da ima Jkay ali tražim alternativu). Nije mi jasno da tako nešto samsung nije ubacio među toggles-e. S obzirom koliko manje na edge troši batteriju praktično je imati pri ruci to prebacivanje jer dok mob miruje edge mi je više nego dovoljan.

14 godina
Napravkm ti widget samo nemoj kukati :)
ja
15 godina
neaktivan

Ma vjerujem da ima takvih widgeta na playstore-u. Ali toggle nažalost nisam uspio naći. Nema veze. Preživjeti ću bez toga.

{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

troši bateriju dok miruje mobitel ili na cekanju jucer sam ga napunili bili koli 12sati 100posto ako se ustali bili je vec prazna baterija zašto sto ocemo je problem može mi tko obajsniti molim vas hitno mi je vatili sam ga na tvornicke postavke

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kupi novu bateriju, odnosno nosi mobitel na garanciju.

na referendumu PROTIV
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
marijan230 kaže...

troši bateriju dok miruje mobitel ili na cekanju jucer sam ga napunili bili koli 12sati 100posto ako se ustali bili je vec prazna baterija zašto sto ocemo je problem može mi tko obajsniti molim vas hitno mi je vatili sam ga na tvornicke postavke

Ili prcas ili zivis u nekom primitivnom selu koje nije culo za osnovnu skolu.

Ali svejedno cu ti dati odgovor.

Imo sam takav problem i rijesio sam ga da sam stavio custom kernel. Porbaj ugasit WiFi preko noci.

http://isvijet.com.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice