Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.005.684
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jeli koristite ono od Samsunga u slučaju krađe mobitela ili neku alternativnu app. Ja sam do sada koristio Phone locator pa se pitam dali da to i dalje koristim ili je čak možda ovo integrirano od Samsunga bolje? Jedino vidim da bi koristio moram Samsungov account kreirati.

Također me zanima jer koristite onaj power saving što ima u settings ili je to bezveze?

0 0 hvala 0
13 godina

Imao sam powermanagerservice wakelock preko noći za 9h mi je skinuo 10%. Na yankov.4a kernel. Znali netko sto je ovo PowerManagerService da mogu iskljuciti? Nebi mi bilo sumnjivo, ali mi je cijelu noc bio na avio mode i bez ukljucenog wifia pa da potroši 10% je malo previše. Može li to bit "Power Saving"?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 10:27 (Abalo).

0 0 hvala 0
15 godina

Danas i Smartphone Hrvatska, piše o "našem" problemu.

EDIT : SGS NOTE II dobip prije SGS III,  Android  4.3 link

EDIT 2 : i BUG

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 13:07 (Gale92).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Gale92 kaže...

Danas i Smartphone Hrvatska, piše o "našem" problemu.

EDIT : SGS NOTE II dobip prije SGS III,  Android  4.3 link

EDIT 2 : i BUG

I mob.hr jučer je objavio. Veseli bar malo ova zadnja rečenica u objavi Samsunga. Sale u Samsunga :)

17 godina
odjavljen

Vec je netko s foruma to napisao, ali vise ne mogu naci.

Kako se zove ona ROOT aplikacija koja mice reklame iz free aplikacija?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
edevej(ad away) nadam se da je ta. ima i lucky patcher pa patchas..ali..adaway
ja
17 godina
odjavljen
bender_007 kaže...
edevej(ad away) nadam se da je ta. ima i lucky patcher pa patchas..ali..adaway

Hvala!

Kolko vam baterije ode preko noci?

Meni zna cak i prek 10%, jedino mi je WiFi upalje, notifikacije su ugasene.

14 godina
preko noci ga stavis puniti lijepo. :)
ja
15 godina
neaktivan

Jel zna netko koji je governor najbolji za bateriju osim onog "powersave" jer mi mob sa CM 11 ne izdrži do kraja dana sa dost slabim korištenjem.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako na Neat romu dobiti proziran status bar? Koristim Nova launcher. Jel ima možda negdje u settings-im da nisam primjetio?

0 0 hvala 0
13 godina

Na neatrom - u 4.3 je automatski proziran, a ako staviš neki drugi launcher onda se promjeni i status bar... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E pa 4.3 ne koristim nego sam još na 4.1.2. Čekam sa 4.3 s obzirom na sve probleme i bugove. Dok Samsung ispolira 4.3 možda i KitKat izdaju za G3.

0 0 hvala 0
14 godina

-Za VIP/idr...  korisnike koji su nadogradili na 4.3

-Za VIP/idr...  korisnike koji su nadogradili na 4.3 i rootali

I žele vratiti na stock - radi garancije...

I žele staviti stariju verziju androida - i čekati official 4.3 (ispravljeni)

Itd..uglavnom oni koji trebaju ce se prepoznati (..svasta, poceo sam pisati kvacice..)

LINK

Isprike na uzasnom dizajnu ili nedizajnu.

Ali ako pomognem nekome svo blacenje je ok :))), takav sam kakav sam, meni je dobar "dizajn".

Driveri se trenutno uploadaju. Sve je na hostu. Ako netko zeli u sticky moze, ako zeli nesto uzeti, prepraviti, linkati, moze..

Nadam se da ce nekome pomoci. Ako netko ima pitanja, prijedloge - dodatno nesto sto bi mogao ubaciti, moze to na PM pa cu vjerojatno i uvaziti prijedloge. (osim ako su vezani za dizajn)

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 20:27 (bender_007).

9 0 hvala 10
17 godina
odjavljen

Bas sam danas napravio test, iskljucio sam wifi na 4 sata i u idle-u se baterija potrosila samo 1%, s ukljuceim wifi-em u 2h 5%...

Koji je najlaksi nacin da nadjem krivca za takvo trosenje?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Kako sam i ukratko stavio ranije sve si u 100 % odlično obavio i napisao ali evo jedan dodatak i to se naravno tiče pod:

1. Ako ne znaš šta je EFS, onda vrlo vjerojatno ni nisi napravio backup istoga. vrlo mudro rečeno {#}

JA sam imao backup EFS updateao na 4.3. ali sam i vratio na 4.1.2 vipov BUELL1   ILI   XXEMRH naravno da sam ostao bez imei-a ali sam ga vratio backupom...

( ništa popsebno ali je naravno uspjelo, i zato svi

BACKUP EFS BACKUP EFS  BACKUP EFS BACKUP EFS  BACKUP EFS     OBAVEZNO SVI,

JER NIKADA NE ZNAŠ KADA ĆE TREBATI PA ČAK I EVO SE POKAZALO ZA SLUŽBENE NADOGRADNJE)

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
robijan kaže...
bender_007 kaže...

Kako sam i ukratko stavio ranije sve si u 100 % odlično obavio i napisao ali evo jedan dodatak i to se naravno tiče pod:

1. Ako ne znaš  šta je EFS, onda vrlo vjerojatno ni nisi napravio backup istoga. vrlo mudro rečeno  {#}

JA sam imao backup EFS updateao na 4.3. ali sam i vratio na 4.1.2 vipov BUELL1    ILI    XXEMRH naravno da sam ostao bez imei-a ali sam ga vratio backupom...

( ništa popsebno ali je naravno uspjelo, i zato svi

BACKUP EFS BACKUP EFS  BACKUP EFS BACKUP EFS  BACKUP EFS        OBAVEZNO SVI,

JER NIKADA NE ZNAŠ KADA ĆE TREBATI PA ČAK I EVO SE POKAZALO ZA SLUŽBENE NADOGRADNJE)

:) tocno tako. Vecini se ne cita, odmah sve flasaju, cak i zloglasni ARIZA patch. I onda misle: "e sad idem vratiti nazad"..

Backup prvo. Znaci, osnovno je efs. NE poslije flashanja, nego PRIJE. Poslije flashanja mozes macku o rep backupirati..

ja
14 godina
neaktivan

Ma kakav backup efsa, to je za pi*kice. Pravi frajeri to rade bez zaštite jel {#}

Svi znamo kad tad kakav scenarij slijedi {#}

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina

Svašta, kako sam to propustio. Nit ne znam dal se to spominjalo prije u temi. Imao 4.3, downgradeao na 4.1.2 bez ikakvih problema i promjene IMEI-a. KTool prvi put čujem isto tako i EFS, no nema veze, sad ću bit oprezniji. :P

Naravno da sam vratio na očito dobru verziju XXEMG4 i jedinu koju sam imao od 4.1.2, pa je zato sve ispalo u redu, možda s nekom drugom nebi. A to sam prije nekoliko dana u temi naveo kako sam vratio na prijašnju verziju sa super uputama s neta. No dobro, to je iza mene, idemo dalje. :D

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Već je bilo riječi o bateriji. Od 21h navečer do 06:30 ujutro nekih cca 11% baterije. Upaljen WiFi. Obično bi mi sa starim Galaxy S u tom režimu palo max 4-5%. Ipak je ovaj mob jači i troši više pa je to vjerojatno normalno ali svejedno pitam ovdje dali je to ok potrošnja. Gore je 4.1.2. Neat rom sa yank kernelom. Nisam nikakve dodatne stvari koristio za štednju baterije.

0 0 hvala 0
14 godina
Normalno je. Samo, cemu upaljen wifi?
+ sto ga ne punis kad se ti punis?
ja
15 godina
neaktivan

Ma nije problem to. Lako ga stavit punit dok spavam ali pitam samo da vidim jeli sve ok ili ima prostora za štednju dok je u standby modu. Preko noći ga ne koristim pa je najlakše uspoređivati sa drugima kojima isto tako stoji preko noći. Teško je usporedit preko dana za vrijeme uporabe kada ljudi koriste mob u različitim režimima.

0 0 hvala 0
14 godina

Naravno. Ugasi mu wifi, pogledaj jel sve u GPS psotavkama ugaseno. Killni appove, tj clear ram..

Meni je od ponoci do 8 potrosio svega 2 %, tj..spustio se za 2%.

ja

0 0 hvala 0
15 godina

Koristan info ukoliko imate kao ja S3 na firmu i nesmijete ga rootati itd.

Sada mi je čovjek sa Vip podrške rekao da ukoliko sam preuzeo 4.3 OTA da ga mogu donijeti u servis gdje će ga besplatno vratiti na stariju verziju (naravno, samo ako je sve gore oriđiđi Vip). 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Jel se dešava kome da kad se pali ekran iz locka ili iz poziva da mu bude plavi jedno cca pol sekunde i onda sve normalno ?

#yolo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni  se  zna  desit 2-3  puta  mj.{#}

My way
15 godina
galinjo24 kaže...

meni  se  zna  desit 2-3  puta  mj.{#}

meeni se to ne dešava, već mi zna kad kad da npr sam na nekoj igrici, izađem na home ekran i onda se mob zamrzne i nestanu ikonice i onda 2 sekunde tako bude i poslije se sve vrati u normalu

15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Kako na Neat romu dobiti proziran status bar? Koristim Nova launcher. Jel ima možda negdje u settings-im da nisam primjetio?

MG4 ROM?

link

15 godina
neaktivan

Neat 4.8 (4.1.2)

Inače vidim da u Aroma mods ima jkay framework sa kojim se može isto dobiti plus još dosta toga. Mene još jedino zanimaju bijele status bar ikone i bijeli toggles-i. Jeli se može to promijeniti preko Jkay moda ili ne da ne stavljam bezveze?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:56 (Chome).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Neat 4.8 (4.1.2)

Inače vidim da u Aroma mods ima jkay framework sa kojim se može isto dobiti plus još dosta toga. Mene još jedino zanimaju bijele status bar ikone i bijeli toggles-i. Jeli se može to promijeniti preko Jkay moda ili ne da ne stavljam bezveze?

ne moze, ali mozes staviti jkay mod preko arome, restart pa onda flesovati ovo. dobices dosta toga belog :) Prvo nandroid backup

16 godina
neaktivan

što vi korisnici s3 mislite, da li se isplati uzimat s3 još? alternativa mi je huawei p6

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice